2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

dersaneye gitmedim.
matematiği de Karekök yayınlarının Matematik Sıfır kitabıyla (o da yarısına kadar çalıştım) Matematik önceleri hiç yapamıyodum ama alese hazırlanırken şıklardan deneme yanılma yoluyla çöze çöze (bahsettiğim kitap da çok yardım etti) biraz geliştirdim. sınav esnasında diğer kısımları hızlı çözünce matematiğe çok zamanım kaldı, soruların şıklarını tek tek denedim resmen.

asıl en çok eğitime çalıştım ama hiç ummadığım şekilde en kötü o geçti. 35 yanlışım geldi. gk gy toplam netim 94, beni o kurtardı sanırım.
sıkma canını fdmsf Allah bir kapı açar hepimize.

ben kursa da gttim bi yandan da ucretlı ogretmenlık yaptım ama egtm berbat 45 yanlıs puanım ona ragmen ii ama olmas sanırım ve arkadaslarımın cogu 77 ustu onlar gtcek ben de uzuluorum ama yapck bişi yok ki bu sene kadar hıc ders calısmamıstım daha once,kitap üstünde uyudguum zamanları da biliorum:2: neyse artık giden gtti, cnm egtmı sen hangı yayından hazrlandın?? ben de yargı vardı ama cok detaylı anlatmıs,sene içinde birsürü tg denemeye de grdım dersaneydı aksatmadım ama bi yerde hata yapıorus demekki, bu arada cok unutkanım ben yaa zatenh hep ondan kaybettım, belkı ebnm kadar calısan cok daha iilerını yapabılırdı ii bir hafızayla :44:

insanın emeğinin karşılığını alamaması kadar acı bir şey yok...
ben 2009 ihtiyaç modüler setten çalıştım. yediiklim ve pegem testleri çözdüm. ama bu seneki sınav gerçekten zordu, keşke senin için daha iyi olsaydı leylass...

ben de hem anne adayı hem de öğretmen adayı olarak yazıyorum 4 aylık hamileyim sınavdan 89 aldım şükür ilkinde olmasa da ikinci atama olursa gidebilirim diyorum...ben imde branş lise mat

dove senin kesin olur cnm maşallah
yüksek alan arkadaşları tebrik ediyorum
şimdiden hayırlı olsun :)
o sitelere de bakıp hiç moral bozmayın biraz yüksekten atıyorlar bence
bana gelincee bu puanla hiç sanmıyorum bişi olcağını

Kızlar 83.333 aldım. İnanın hiç ama hiç beklemiyordum...
BAzı sitelerde edebiyat 84 te kapatır diyor...Olmaz o kadar diye düşünüyorum.Hepimiz için hayırlısı diye dua ediyorum...

Dove tebrik ederim canım...Senin bölümün için iyi bir puan...
Firarperest bence bozma moralini...80 kötü değil ve abartıyorlar sanki sitelerde...Yıl içinde de atama oluyor, olumsuz düşünme...

Son düzenleme:
arkadaşım edebiyat bana göre daha düşükle kapatacak bence sen atanırsın insanların demelerine bakma onlara kalsa ben bu puanla atanamayacağım...:)) ben inanıyorum güzel alım yapacaklar...

Kızlar 83.333 aldım. İnanın hiç ama hiç beklemiyordum...
BAzı sitelerde edebiyat 84 te kapatır diyor...Sene içinde olur o zaman diye umut ediyorum ama hepimiz için hayırlısı diye dua ediyorum...

Tebrik ederim bence ilk atamada atanırsın canım.Atanmaman için 500den az kişi almaları lazım o kadar da az almazlar bence.
Sen o olumsuz yorumlara çok takılma.Bakalım biz napıcaz? :26:

Ya bazı sitelerde 85 alan edebiyatçılar bile atanamam diyor. Sırf moral bozmak amaçlı olduğunu düşünüyorum. İlkinde az alım olur ama en kötü yıl içinde atanırız inş.
Temmuziki canım bence canını hiç sıkma yıl içinde düşer yine puanlar.

Tebrik ederim bence ilk atamada atanırsın canım.Atanmaman için 500den az kişi almaları lazım o kadar da az almazlar bence.
Sen o olumsuz yorumlara çok takılma.Bakalım biz napıcaz? :26:

İnş. canım, inş. hepimiz atanırız.. Pazartesi branş puanları belli olur diyorlar.Ona göre belli olur ne olacağımız. Olumsuz düşünme. Bir arkadaşım da 80 aldı ona da diyorum atanırsın diye ki inş. öyle olur.

Ben çıkıyorum kızlar...
Şansa bakın ki pazartesiye kadar internetim yok
Moralinizi bozmayın, olumsuz düşünmeyin ve hakkımızda hayırlısını dileyin...
İyi akşamlar herkese...

İnşallah canım biraz da olsa umudum var benim bakalım.Çok sağol moral verdiğin için..

Bence çok uçuyorlar arkadaşlar, rahat olun bi şekilde atanıcaz. belki biraz geç olabilir ama umudunuzu kaybetmeyin.
Forumlara bakıyorum ingilizceciler 95 diyen var 90 diyen var . 80 den aşağı düşmezmiş vs. o kadar da değil artık ya....
Millet bilerek puanını yüksek söylüyor, insanlar hmmm ben (atıyorum) bursayı yazmıyım benden yüksek kişiler vardı diye düşündürmek için bence.

ilgilendiğin için çok teşekkür ediyorum dove ,ileriye bakcaz artık yapacak bişe yok yardımlarını ve desteğini esirgeme lütfen inşallah atanırsın istediğin yere

3 atama olacağını nereden duydunuz acaba, bir sitede de 3. atamada olur diyordu da merak ettim, umutlansak mı acaba...

Memurlar.net i ve facebooktaki grupları takip ediyorum ben.İkisinden birinden duymuşumdur.Ağustos'tan sonra kasım ve şubat ataması da olur diyolar.İnşallah diyelim biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…