- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #2.081
bende ingilizceciyim dove sınavım çok kötüydü sen matemetğie nasıl çalıştın puanın iyi bence tebrikler darısı başımadersaneye gittin mi çok üzüldüm çok ne yapacağımı bilmiyorum 2. girişimdi
dersaneye gitmedim.
matematiği de Karekök yayınlarının Matematik Sıfır kitabıyla (o da yarısına kadar çalıştım) Matematik önceleri hiç yapamıyodum ama alese hazırlanırken şıklardan deneme yanılma yoluyla çöze çöze (bahsettiğim kitap da çok yardım etti) biraz geliştirdim. sınav esnasında diğer kısımları hızlı çözünce matematiğe çok zamanım kaldı, soruların şıklarını tek tek denedim resmen.
asıl en çok eğitime çalıştım ama hiç ummadığım şekilde en kötü o geçti. 35 yanlışım geldi. gk gy toplam netim 94, beni o kurtardı sanırım.
sıkma canını fdmsf Allah bir kapı açar hepimize.
ben kursa da gttim bi yandan da ucretlı ogretmenlık yaptım ama egtm berbat 45 yanlıspuanım ona ragmen ii ama olmas sanırım ve arkadaslarımın cogu 77 ustu onlar gtcek ben de uzuluorum ama yapck bişi yok ki bu sene kadar hıc ders calısmamıstım daha once,kitap üstünde uyudguum zamanları da biliorum:2: neyse artık giden gtti, cnm egtmı sen hangı yayından hazrlandın?? ben de yargı vardı ama cok detaylı anlatmıs,sene içinde birsürü tg denemeye de grdım dersaneydı aksatmadım ama bi yerde hata yapıorus demekki, bu arada cok unutkanım ben yaa zatenh hep ondan kaybettım, belkı ebnm kadar calısan cok daha iilerını yapabılırdı ii bir hafızayla :44:
Kızlar 83.333 aldım. İnanın hiç ama hiç beklemiyordum...
BAzı sitelerde edebiyat 84 te kapatır diyor...Sene içinde olur o zaman diye umut ediyorum ama hepimiz için hayırlısı diye dua ediyorum...
Tebrik ederim bence ilk atamada atanırsın canım.Atanmaman için 500den az kişi almaları lazım o kadar da az almazlar bence.
Sen o olumsuz yorumlara çok takılma.Bakalım biz napıcaz? :26:
İnş. canım, inş. hepimiz atanırız.. Pazartesi branş puanları belli olur diyorlar.Ona göre belli olur ne olacağımız. Olumsuz düşünme. Bir arkadaşım da 80 aldı ona da diyorum atanırsın diye ki inş. öyle olur.
kızlar 77.514 puanım var atanır mıyım bu yıl ne dersıniz?
ilgilendiğin için çok teşekkür ediyorum dove ,ileriye bakcaz artık yapacak bişe yokdersaneye gitmedim.
matematiği de Karekök yayınlarının Matematik Sıfır kitabıyla (o da yarısına kadar çalıştım) Matematik önceleri hiç yapamıyodum ama alese hazırlanırken şıklardan deneme yanılma yoluyla çöze çöze (bahsettiğim kitap da çok yardım etti) biraz geliştirdim. sınav esnasında diğer kısımları hızlı çözünce matematiğe çok zamanım kaldı, soruların şıklarını tek tek denedim resmen.
asıl en çok eğitime çalıştım ama hiç ummadığım şekilde en kötü o geçti. 35 yanlışım geldi. gk gy toplam netim 94, beni o kurtardı sanırım.
sıkma canını fdmsf Allah bir kapı açar hepimize.
Olur mu canım öyle deme.
Hiç belli olmaz bence.3 atama olacak diyorlar inşallah tekrar sınava girmek zorunda kalmadan atanırsın.
3 atama olacağını nereden duydunuz acaba, bir sitede de 3. atamada olur diyordu da merak ettim, umutlansak mı acaba...
sınıf öğrt. 77.514 puan atanır mıyımbranşın nedir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?