- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.241
merhaba canım bize geçen dönem gelmişlerdi
ücretli olduğun içi çok kasma kendini bize bir şey yapamazlar.
dosynada yıllık planın,iş günü takvimin,şök zümre toplantı tutanakların olsun muhakkak. zaten onlar kurulmuş saat gibiler kesinlikle eksik bulcaklar bişiler sölücekler sakın moralini bozma.meseka geçen dönem bize geldikleri gün perşembeydi.teftiş bitti hep beraber öğretmenler odasında oturuyoruz. bi tanesi kalktı arkadaşlar h sonuna yaklaşıldı diye herkes kendini koyvermiş bakıyorum,saç sakal vs.. dedi. ve öğretmenlerimizin hepsi de geleceklerini bildikleri için jilet gibilerdio yüzden onlar saçmasapan her şeye kulp takarlar moralini bozma tamam mı
evet biz öyle öğrenmemiştik. şimdi çok farklı bi sistem var. yapılandırmacılığın marifetleri işte =) kitapta pek çok gereksiz etkinlik var. sizin hocanız çok disiplinli kuralcı biri olsa gerek. kadınlar öyle olur genelde kadın mı =)
firarperest denemeyi indirdim teşekkürlerumarım bınu çözebilirim pc den zor olucak ama konularımı bitirmeye çalışıyorum ölçmeye başladım bugün tarih ve coğrafyada bitmek üzere sonrada bol soru çözücem bakalım
hoşgeldin tekrar canımmm özlettin kendini
ayyeğitim derslerinde biraz daha iyi sayılırım canım ama genel kültür yetenek.. :26:
inşallah hepimiz üstesinden gelicez tatlım çok saol
arkadaşlar sitenin birinde öğrenmeyle ilgili tes çözüyorum, soru şuydu aşağıdakilerden hangisi refleksle ilgili doğru değildir? ben refleksler ertelenebilir şıkkını işaretledin, doğru cevap ise bi türün tümünde görülür imiş........siz nedersiniz refleksin sözlük tanımı kontrol dışı davranış gibi bir şey e nasıl ertelenir o zaman ?
merhaba kızlar..
denemeyi değiştirdim diye kızdınız mı bana?
kimse bişey demedi de..
sorun çıkardığı için değiştirdim
bu arada hiç ders çalışmadım bugün..
kafamı toplayamıyorum
Evet nasıl da bildinOldukça kuralcı bir bayan ve birebir kitaptan işliyor,yani ek bilgi versem gerek yoktu diyip notumu kırabilirmiş gibi geliyor bana.
Bu arada denemeyi hala çözemedim kızlar nolur kusura bakmayın.Yarın çıktısını alıp çarşamba çözerim inş.Ama sadece eğitim, gk.gy.yok bende çünkü.
Coğrafya'ya baktım biraz ya bu göller, ovalar filan nasıl akılda kalıcak hepsi karşıyor sanki.
Matematikten sıralama,eşitsizliklerderdeyim ama zor geliyo bana yaa..
Dove diğer kısma bakmadım denemenin soruları vardır belki diye.Eğitim netin güzel diyorlar maşallahkaç yaptın?
merhaba kızlar..
denemeyi değiştirdim diye kızdınız mı bana?
kimse bişey demedi de..
sorun çıkardığı için değiştirdim
bu arada hiç ders çalışmadım bugün..
kafamı toplayamıyorum
hoşbulduk canım, netim yoktu bayağı bir süre ama artık var, bu iyi mi kötümü bilmiyorum çünkü internet olunca dikkatim dağılıyor ders çalışmak yerine pc ye oturuyorum, ama iradeli olup derse öncelik vereceğim,tatlım ya zaman var gk gy ide halledersin umarım, ya ben napıcam bilmiyorum şubattın başında başladım çalışmaya eğitimden kitap kitap ilerliyorum, gelişim ,öğrenme, öğretim yöntem ve teknikleri bitti, birazdan rehberliğe başlıycam mart sonuna kadar eğitimi bitirirsem, nisan mayıstada gk gy çalışıcam, hazirandada tekrar ve deneme çözücem,umarım yetiştiririm, çevremdeki herkes hem eğitim hem gk gy te ilerlemiş acayip stres oluyorum motor takmam lazım :84:,ihtiyaç 2011 eğitim modüler setini aldım, kitaplar diğer yayınların 2 katı kalınlığında, bilmiyorum yedi iklim yada uzman kariyer alsaydım eğitim konuları bitmişti bile belki, sen gk gy te hangi modüler seti tavsiye edersin henüz almadım birde internette soru, deneme çözebilceğimiz verimli ve ücretsiz bir site var mı bildiğin ? ay tatlım seni görmüşken biraz içimi dökeyim birazda tavsiyeni alıyım dedimşimdiden sağol
ben de çalışamadım okulda çok yoruluyorum 6 gibi yatıyorum 8 de zor kalkıyorum sonra yemek duş spor derken günüm bitiyo
gk gy kısmım çok fecieğitim de 91.50 çıktı. ben de anlamadım nasıl yaptım :) ama biraz moral oldu bana. bu aralar psikolojim çok dengesiz çünkü. kazanamıycam düşüncesindeyim.
denemeyi ne zaman değiştirdin :)) iyi ki bakmamışım bugün çözmeye başlayacaktım. yenisini indireyim.
Ayy temmuziki ne çok var yaa
Telaffuz Edilebilirlik : Öğrenme malzemesinin, öğrencinin anlayacağı bir dilde sunulmasıdır.
bu çok işime yaradı. bi soruda vardı yapamamıştım..
bu soruya yorumları bekliyorum
Kapalı alanda yasak nedeniyle sigara içemeyen kişilerin, her fırsatta her açık alanda sigara içmeleri ve sigara içme davranışlarında eskiye oranla artış meydana gelmesi aşağıdakilerden hangisiyle açıklanabilir?
a) psikolojik tepkisellik
b)alışma
c)davranışta konstrast
d)ayırt edici uyarıcı
e)ayırt etme
c)davranışta kontras
bu sorunun cevabı diğer şıklar değil zaten
bu arada kimsecikler yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?