- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.381
İlk iki soruya mantıklı bir açıklama veremedim bu yüzden daha çok kafanı karıştırmak istemiyorum ama son soruda çocukların "yaşlarına dikkat edilirse"o dönemde dışa bağlı oldukları ve başkarının koyduğu kurallara uydukları sonucu çıkıyor.
Bu arada bunlar sts soruları mıydı ama ben daha çözmedim ki yaaa,
Görmemem lazımdı
ilk soruda neyin sonucudur diye sormuş,direkt 1.tip ceza dedim,
2.soruda tepki genellemesi gibi gelmişti :26:
3.soruya tam odaklanamadım :44:
ne yaptınız kızlar
bugü öyt'nin yarısını tekrar ettim
sonra bi deneme çözdüm (120 soruda 20 yanlış 1 boş = 94 net)
şimdi de rehberliği bi tekrar edip soru çözeyim diorum :126:
selam kızlar, bi haftadır netim yoktu. o yüzden giremedim.
firarperestcim derse çok çalıştığımdan kaynaklanmadı yani:)
daisy87 sts sorularından benim kafama takılan da çok oldu.
hasanın havuzlu olan sorusunun neden 1.tip ceza olduğunu anlamış değilim.
anlayan varsa izah edebilir mi?
diğer soruda çırağın bir davranışı pekiştirildiği için aynı tepkiyi genelleyerek sürekli yapmaya başlıyor.
bence cevap doğru.
diğer soruda öğretmen necla hanımın öğrencileri 2. sınıftaymış.
o yaştaki çocuklar daha çok dışardan belirlenmiş kurallara uyarlar ama içselleştirdikleri için değil
kendileri kural koyma olgunluğuna erişmedikleri için.
sts sorularından 79 un neden sezgisel olduğunu anlamadım ben de.
anlayan varsa anlatabilir mi?
kızlar denemeyi çözdüm ama yazacak kadar netim çıkmadı utancımdan yazamıyorum insallah bir daha ki denemeye
kızlar duydunuz mu haziranda 30 bin kadrolu atama yapılacakmış.
personel mebde açıklanmış bugün.
belki aramızdan atananlar,sözleşmeden kadroya geçenler olur.
benim nişanlım da kadroya geçecek inşallah.
çok sevindik biz
rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Ben de bunu yazmak için girmiştim.
Nişanlın için çok sevindim
eğer 55.000 kişiden değilse bu kadro yani 55 bin + 30.000 ise çok içten sevinicem gerçekten. ama değilse (ki değil heralde) ağustosta 25.000 kişilik kontenjan kaldıysa, o zaman çok fena motivasyon kaybedicemzaten umudum sıfıra yakın.
30 bine şu açıdan memnun oldum, kopya bilmemne derken çok hakkı yenen insan oldu. onlara bir özür gibi olur belki.
ama diğer türlüyse yandık ki ne yandık :/
öncelikle rabim hepinizin yardımcı olsun ben de mezun olduktan sonra 2,5 sene bekleyip binlerce şükür 2010 kpssden yüksek bi puan alıp atandım ilköğretim matematik bölümüm....
sınavla ilgili yardımcı olabileceğim ne konu olursa özelden mesaj atarsanız cevaplayabilirim...
bu arada ben uzman kariyerin eğitim bilimleri soru bankasını 2 kere bitirdim ve yargının eğitm bilimleri soru bankasından da çok memnun kaldım...
herkese başarılar.........
bu konuda etraftan duyduğum bilgi dışında bildiğim bir şey yok şimdi kpss 2 yılda bir olucak diye duydum doğru mu yanlış mı acaba bilgi kirliliğimi eksikliğimi düzeltirseniz çok mtlu olurum kolay gelsin hepinize:))
ihtiyaç 2011 türkiye geneli deneme sınavlarını nereden indirebiliriz ,yardımcı olabilecek birileri var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?