2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

bunları görmemişim =)
1.soruyu yaptım B olması lazım
soruyu doğru cevaplayanlar / toplam kişi sayısı = 0,32 çıkıyor
2.yi bilemedim :44:

bunları görmemişim =)
1.soruyu yaptım B olması lazım
soruyu doğru cevaplayanlar / toplam kişi sayısı = 0,32 çıkıyor
2.yi bilemedim :44:

hımm 1. kolaymış öyle yapıldığını bile bilmiyordum.
insan bi dener di mi? :26:
diğerlerini cevaplayan birileri olur heralde :44:

Son düzenleme:
2.sorunun cevabı B mi? 1-madde güçlüğü olmalıydı diye hatırlıyorum.
Bu soruları ben de sevmiyorum...

selam kızlar nasılsınız? artık çok sık giremiyorum stajdı okuldu kpssydi derken çok yoruluyorum, özellikle stajda her hafta tüm gün dersi biz işliyoruz yorucu oluyo ama yine de güzel test çözemiyorum desem yeridir:26:
son 10 yılın çıkmış sorularını aldım deneme olarak bu dönem onları çözücem, sonra da tüm yayınların denemelerini alıp çözücem son 79 gün kaldı yoğun bir tempo bizi bekliyo tekrarlar yapmam lazım bi şekilde herkese kolay gelsin

Son düzenleme:
kızlar ıngılızcecı var mı aramızda dertleşelim benım puanım 70. Düşer mı o kadar puanlar ?

selam, ben de ingilizceciyim. 69 geldi puanım. ekimde de iyice düştü, netimi yükselttiğim halde. şimdi tekrar çalışmaya başladım ama yüksek lisans tezim var bir de bitmek üzere olan

ümidini kırmak gibi olmasın ama bence 70e kadar düşmez. çünkü geçen meb'in sayfasındaki puan sıralama linkinden bi bakiyim dedim 70-74 arası binlerce kişi gözüküyor. ama 80 puan yazınca bakıyosun kadrolu 1000 civarı, sözleşmeli 900. yani iyice kasıp 80e yaklaşmak lazım. ama geriye kaldı 2 ay. zaman daraldıkça kaygım artıyor performans düşüyor :26: inşallah atanırız bu sene

Epeydir yoktun ben de nerelerde bu kız diyordum...Gerçi ben de artık pek giremiyorum,staj,okul,kpss zor gerçekten...Bermuda şeytan üçgeni gibi ya Hocanız rahatsa staj da rahat geçer ama benimki gibiyse...:84: :84: Evet çok az kaldı yapılacak çalışılacak o kadar çok şey var ki...

Bu arada kızlar o ölçme sorusunun cevabı ne,nasıl yapılıyor?

1.sorunun cevabı A şıkkı, ddoğru cevaplayanların sınava katılanlara oranı; 16/50=0.32
2.sorunun cevabı da A şıkkı, varyans=p*q yani; p zaten 0.36 verilmiş bu doğru cevaplayanlar 1-0.36=0.64 bu da yanlış cevaplayanlar(q) bu ikisinin çarpımı 0.36*0.64=0.23 oluyor. ama son sorduğun soruyu şu an algılayamıyorum dershaneden yeni geldim olmadı hocaya sorarım canım

Son düzenleme:

evet seni de göremiyorum hiç canım kopardı bizi bermuda şeytan üçgeni hocamız Allah'a şükür çok tatlı ama işte her hafta tüm gün ders anlatıyorum o biraz yoruyo beni senin hocan nasılki canım zorluyo mu?? çok az kaldı tutuştum iyice:18:
son soruyu mu soruyosun canım? onu yapamadım ama uğraşıcam bakalım

ayyy bayılcaktım şu soruyla uğraşmaktan ama yaptım
şimdi önce ölçmenin standart hatasını buluyoruz:
mecburen sözel olarak yazıcam umarım anlatabilirim 3* kök içinde 1-0.84= 1.2 bu standart hatamız.

%68'i sorsaydı öğrencinin puanına 1.2 ekleyip çıkarıcaktık,
%99 sorsaydı öğrencinin punanına 1.2*3=3.6 ekleyip çıkarıcaktık.
%95'i sorduğu için 2*1.2=2.4, öğrencinin puanına 2.4 ekleyip 2.4 çıkarıcaz ki gerçek puan aralığını bulalım.

70+2.4=72.4 ve 70-2.4=67.6.
gerçek puan aralığımız 67.6-72.4 cevap B.

umarım anlatabilmişimdir ama şunu söyleyeyim bu tarz sorular çıkmaz KPSS'de,bir rahat nefes alalım

Son yediiklim sınavı sorusuydu dimi bu:)

siyahincim cevapların için teşekkür ederim.
maşallah sana
ben de böyle soru gelmeyeceğine inanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…