2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

Evet ya benimde mat çok zamanımı alıyor o yüzden geçen sınav tarihi coğ olduğundan daha kötü yaptım
bu sene önce sözelleri bitirip en son matı çözmeyi düşünüyorum öyle denedim daha çok zaman kalıyor

ben matematik yapıyorum ama çoook vaktim gidiyoo en çok 18 net yaptım denemelerde ama süre yetmiyo işte nasıl yapıcam bilmiyorum
eb biraz daha iyi gibi.. vatandaşlık bela benim için.. hiç hoşlanmıyorum o dersten

eğitim bilimlerini severek çözüyorum ben ve vaktim de iyi yetiyor hatta arttığı oluyor. matematiği aslında çözebiliyorum ama vakit kısıtlı olduğu için atlamak zorunda kalıyorum yapabildiğim kadarını yapıyorum. vatandaşlık benim için de sorunn:2:

aynen eğitim bilimlerinde vaktim yetiyo da artıyo bile ama matematik çok vakit alıyo:26:

ay ne guzel bende uyusam matematıkte de bende bazen ıyıyım bezen kotu bransım edebıyat bırde su30 alım ıyı aslında sınırda kalanlar delı gıbı çalışıodu o canavarlardan kurtulcaz meydan bıze kalcak :)) bıde madolyonun o yuzu var unu dusunup rahatlayın kzlar:)

iyi bişi mi var, benim de edebiyat ama ne demek istediğini anlamadım

haftalardır ders çalışmıyorum daha doğrusu çalışamıoyurm çıldıracağımmmmmmmmmmmmmmmmmm.tam masanın başına oturuyorum birşeyler çıkıyor.zil çalıyor.telefon çalıyor.bir yere gitmek zorunda kalıyorum.buraya yazacak tartışacak srum bile yok oysa eskiden daha çok çalışıyordum

selam kızlar nasıl gidiyor çalışmalar? Stajdan ve okuldan dolayı çalışamıyorum bir de mezuniyet işleri çıktı şimdi 2 haftada finallerden dolayı çalışamıcam hiç umuduuum yookkk

selam kızlar nasıl gidiyor çalışmalar? Stajdan ve okuldan dolayı çalışamıyorum bir de mezuniyet işleri çıktı şimdi 2 haftada finallerden dolayı çalışamıcam hiç umuduuum yookkk

aynı durumdayım çalışamıyorum kendimi zorluyorum ama masanın başına oturamıyorummmmmmmmmmmmmmmm.

kızlar size soru sorayım. kendi cümlelerimle yazıyorum:

öğretmen derste soru sorar. öğrenciler parmak kaldırır, içlerinden biri hem parmak kaldırır hem öğretmenim öğretmenim der. öğretmen ona söz hakkı verir. çocuk doğru cevap verir, öğrtmen ona aferin der. bu öğrenci bundan sonra öğretmen ne zmn soru sorsa o öğrenci öğretmenim öğretmenim diyerek söz ister.
öğrencinin sorulara öğretmenim öğretmenim diyerek söz alması Thorndike ye göre nasıl açıklanır?

etki yayılması
ait olma
çağrışımsal geçiş
hazırbulunuşluk
tepki anolojisi

cevabım:etki yayılması
istenilen bir davranışın yanında istemeyen davranışta pekişmiş

etki yayılması olacak

kızlar merhaba,birşey danışmak istiyordum,tercih yaparken önem vermemiz gereken şeyler nelerdir ? bende bu sene 4.kez giricem ama bugün aldığım habere göre ing öğrt.tab.puan.65 e düşmüş,yinede şansımı deniyeyim diyorum,yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Ben tecrübeli değlim ilk defa gircem bu sene ama genelde tercihlerde önemli olan çok açık olan yerlere ve doğu hizmeti olan yerlere öncelik vermek iyi olur diye düşünüyorum en önemli olan ise torpil )=

benim branşta düşmüş başvuru yapıcam ama sıralamada gelmiyo belki 26 dan gelir diye umut ediyorum 1 puanda bile yüzlerce kişi var sistem nasıl işliyor bilemiyrm ilk defa başvuru yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…