- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.481
ben matematik yapıyorum ama çoook vaktim gidiyooen çok 18 net yaptım denemelerde ama süre yetmiyo işte nasıl yapıcam bilmiyorum
eb biraz daha iyi gibi.. vatandaşlık bela benim için.. hiç hoşlanmıyorum o dersten
eğitim bilimlerini severek çözüyorum ben ve vaktim de iyi yetiyor hatta arttığı oluyor. matematiği aslında çözebiliyorum ama vakit kısıtlı olduğu için atlamak zorunda kalıyorum yapabildiğim kadarını yapıyorum. vatandaşlık benim için de sorunn:2:
ay ne guzel bende uyusam matematıkte de bende bazen ıyıyım bezen kotu bransım edebıyat bırde su30 alım ıyı aslında sınırda kalanlar delı gıbı çalışıodu o canavarlardan kurtulcaz meydan bıze kalcak :)) bıde madolyonun o yuzu var unu dusunup rahatlayın kzlar:)
selam kızlar nasıl gidiyor çalışmalar? Stajdan ve okuldan dolayı çalışamıyorum bir de mezuniyet işleri çıktı şimdi 2 haftada finallerden dolayı çalışamıcamhiç umuduuum yookkk
kızlar size soru sorayım. kendi cümlelerimle yazıyorum:
öğretmen derste soru sorar. öğrenciler parmak kaldırır, içlerinden biri hem parmak kaldırır hem öğretmenim öğretmenim der. öğretmen ona söz hakkı verir. çocuk doğru cevap verir, öğrtmen ona aferin der. bu öğrenci bundan sonra öğretmen ne zmn soru sorsa o öğrenci öğretmenim öğretmenim diyerek söz ister.
öğrencinin sorulara öğretmenim öğretmenim diyerek söz alması Thorndike ye göre nasıl açıklanır?
etki yayılması
ait olma
çağrışımsal geçiş
hazırbulunuşluk
tepki anolojisi
bence de etki yayılması
cevabım:etki yayılması
istenilen bir davranışın yanında istemeyen davranışta pekişmiş
etki yayılması olacakkızlar size soru sorayım. kendi cümlelerimle yazıyorum:
öğretmen derste soru sorar. öğrenciler parmak kaldırır, içlerinden biri hem parmak kaldırır hem öğretmenim öğretmenim der. öğretmen ona söz hakkı verir. çocuk doğru cevap verir, öğrtmen ona aferin der. bu öğrenci bundan sonra öğretmen ne zmn soru sorsa o öğrenci öğretmenim öğretmenim diyerek söz ister.
öğrencinin sorulara öğretmenim öğretmenim diyerek söz alması Thorndike ye göre nasıl açıklanır?
etki yayılması
ait olma
çağrışımsal geçiş
hazırbulunuşluk
tepki anolojisi
benim branşta düşmüş başvuru yapıcam ama sıralamada gelmiyo belki 26 dan gelir diye umut ediyorum 1 puanda bile yüzlerce kişi var sistem nasıl işliyor bilemiyrm ilk defa başvuru yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?