- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.501
meb sayfasında sorun vardı bana da puan yetersiz gösterdi ki yetiyor bir an panikledim noluyor diye yeni düzeltmişler galiba şimdi açılıyor heryer
ya arkadaşlar,teknoloji tasarıma benim bölümüm de başvurabiliyor,benim puanım düşük gerçi ama yinede kafamı karıştırıyor,700küsür alım var ama bir sürü bölüm de var alandışı tercih yapabilen,yani sıra gelmesi çok zor.
fakat olur da gelirse :44: benim bölümden de pek alım yok,haziran atamalarında 2 kişi var sadece...
temmuzda da 10bin kişi olacakmış sanırım,çalışıyorum ama ne için bilmiyorum hedef yok ki??
canım bende bugün başvurdum puanım düşük kendi alanımdan gelmiyo ama t.tas. dan çok branş var olucak gibi de değil şans..meb de birsürü insan vardı yüksek branşlı onların yanında utandım yani küçücük puanımla işlemleri yapan adamda tek.tas. öğretmeniymiş söylenip duruyodu alakasız branşları doldurdular diye...2 kişide çok azmış yaa branşın neydi ki ve puanın kaç civarıydı..
merhaba,
burada kimsenin motivasyonu kalmadı galiba,maşallah hedeflerine ulaşırsın inş,tarihi 3günde bitirmek kolay değil demek ki bilgilerini hatırlıyorsun hala,ne güzel
bende tarihe bakıyorum bu günlerde,kurtuluş savaşını bitirdim,testlerle desteklemeye çalışıyorum çok çabuk unutuyorum çünkü,branşım sayısal olduğundan sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?