- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.521
Evet benimde açıldı yaptım tercihleri. Ama umut sıfır. Yine çalışmaya devam ediyorum. Benimde matematik yok. Eğitim 103'e çıkardım artık. O konuda umutluyum. Ama matematiksiz nasıl olacak endişeliyim. Türkçeyi fullesem bile vatandaşlıktan batarım gibi geliyor. Neyse çalışmaya devam edeyim ben:18:
tebrik ediyorum canım ikisi de doğru:)1.nin cevabı c)burada herkes öğretmen galiba,
2.nin cevabını ise tam çıkartamadım ya yine de a)eleştirel diyorum.
Bu arada güzel fikirmiş, bizimle paylaşmak istemen daha da güzel:1
birincisi burada herkes öğretmen ikincisi de eleştirel düşünme olacak bilgi ajanlarıları da ayrılıp birleşmenin diğer adı.beğendiğin için teşekkür ederim.bir iki bir iki derken bir bakmışız bir sürü soru etmiş dimi ama:)1-c veya e, ama bilgi ajanı duymadım hiç
2-d mi acaba?
yaptığın yöntemle kavramlar aklında çok güzel kalırgüzel fikir
öncelikle cevaplarınız için hepinize teşekkür ediyorum kızlar.vee beklenen cevapları veriyorum:)1)bu tartışma tekniğinde öğrencilere çok iyi bildikleri konuda yeterli bilgiye sahip olmadıkları hissettirilir.tartışma sürecine başlarken öğretmen tarafından öğrencilere bildiklerinden emin olduklarından konuyla ilgili sorular yöneltilir.öğrencilere sorulan sorularla bildikklerinin tutarsız yada yetersiz olduğunu hissettirerek sorularla doğru bilgilere ulaşmaları sağlanır.
bu tenik aşağıdakilerden hangisidir?
a)istasyon
b)analoji
c)akvaryum
d)sokratik tartışma
e)panel
2)öğrencilere birbirleriyle ilgilenmeleri soru sormaları istanmiştr.4-6 kişilik bir öğrenci grubundan sınıfın önünde bir yuvarlak masa etrafında çeşitli görüşleri ve eğilimleri samimi bir hava içerisinde tartışarak ortaya koymaları istenmiştir.bu teknik hangisidir?
a)zıt panel
b)görüş geliştirme
c)konuşma halkası
d)panel
e)akvaryum
3)öğretmen öğrencilerini bir konu üzerinde konuşmaları ve fikirlerini beyan etmeleri için bir daire çizmiş ve bu dairenin ortasına sandalye koymuştır. görüşünü belirtmek isteyen öğrnci bu sandalyeye gelerek görüşlerini ifade ederek tekrar dairenin dışına çıkmaktadır.sandalyede oturan öğrenci görüşünü ifade ederken diğer öğrencilerde bu öğrenciyi dikkatle dinlemektedirler.
öğretmen hangi yöntem/teknik kullnamıştır?
a)istasyon
b)görüş geliştirme
c)fikir taraması
d)altı şapkalı düşünme
e)akvaryum
4)bir öğertmen dersinde kalbin çalışma sistemini anlatabilmek için bir tulumbanın çalışma sistemini açıklamış ve aralarındaki benzerlikler yardımıyla da daha kolay anlatabilmiştir?
öğretemn hangiyöntem/tekniği kullnaöıştır?
a)anoloji
b)simülasyon
c)kavram karmaşası
d)sokratik tartışma
e)gösteri
5)bu kavram haritası özellikle katagorik kavramların kapsarlık ilişkilerini kurmak için sıklıkla kullanılır.merkezi kavram ile bağlantılı kavramlar ilişkisel olarak gösterilebilir.
yukarıda açıklaması verilen kavram haritası türü aşağıdakilerden hangisidir?
a)balık kılçığı
b)v-diyagramı
c)örümcek ağı
d)sınıflama
e)zihin haritası
sorular şimdili 5 tane ama devamı gelecek kızlar cevapalrınızı bekliyorum.:)
tebrik ederim öğretmenim:) sınavdada olur inşallah...hepsini bilmişimama sınavda böyle olmuyor denemede bile heyecan var süre yetişmicek derken elim ayağıma dolaşıyor
"burada herkes öğretmen " ne yav???:44:bilmiyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?