2011 KPSS Eğitim Bilimlerine hazırlananlar

Sağol canım,bu örnek iyi oldu..Zahmet oldu sana da...

Dafnem sıkma canını, biliyorum kolay değil ama hakkında hayırlısı olsun, sözleşmeli olcak daha Allah'tan umut kesilmez...

Burada atamayı bekleyen arkadaşlarımızdan atanan oldu mu?

kısmet cnm üzülme sözleşmeli olursun belki :26:
bi kaç kişi daha vardı bekleyen noldu acaba

hakkımızda hayırlısı diyelim artık şurda sınava bişeyde kalmadı zaten tek üzüldüğün geçen yıl deli gibi eve kapandım stresten 10 kilo verdim ilk puanlada atanıcaktım şimdi elimde üzüntü geri gelmicek bir yıl var neyse varmı burda atanan merak ettim bende ayrıca meb in attığı tokat ile kendime geldim şimdi ders çalışmalıyım hırs geldi bana birden

olmayınca hayırlısı böyleymiş demekten başka çare kalmıyo malesef. sistem hakkında fazla bilgim yok. hazır hırs gelmişken değerlendir

sağol canım kısmet diyelim artık bende merak ettim başvuran arkadaşlar vardı noldu acaba

benimde olmadı,daha öncesinde hatta 800küsür açık var diye duyduğumda baya umudum vardı hatta kendi branşım olmadığı için eyvah atanırsam diye korkarak yazmıştım
ama sonra bir umut bağlamışım demekki,üzüldüm biraz,ama inşallah kendi bölümlerimize mis gibi yerleşiriz,temmuzda alım olacakmış baya

Kızlar nişanlım Balıkesir'de kadroya geçti.Erzincandaydı normalde.Benim de oraya gitmem lazımmmm

çok sevindimmm canım ayy ne güzel bölümleriniz aynı mı belki aynı okula atanırsın şimdi çalışmak için daha bir azimli olursun

Canım çok teşekkür ederim.Evet bölümlerimiz aynı.İkimiz de edebiyat mezunuyuz.
Çok çalışmam lazım ya...Stres yaptım :18:

ne güzel canm yaa şimdiye kadar çalıştın zaten bu son 1 ay da herşeyi yerine oturtacak merak etme inşallah nişanlının yanına gidiceksin az kaldı

Ayy canım çok sağol ağzından bal damlıyor resmen İnşallah hepimiz atanırız. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bu mübarek günde bol bol dua edin kızlar

Ayy canım çok sağol ağzından bal damlıyor resmen İnşallah hepimiz atanırız. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bu mübarek günde bol bol dua edin kızlar

aminnn diyeyim canım inşallah ama ben saldım kendimi pek umudum yok çalışmıyorum doğru düzgün:18: bir de ağustosta atama olmucak diyo herkes 15 bin de sözleşmeli olcakmış 6 temmuzdaya ondan. neyse hayırlısı artık canm Allah herkesin gönlüne göre versin

Yok canım ya Allah korusun.Atama olur da sayı az olur bence
Hayırlısı olsun

üzülme bi dahaki sefere atanırsın inşallah

Kızlar nişanlım Balıkesir'de kadroya geçti.Erzincandaydı normalde.Benim de oraya gitmem lazımmmm

ne güzel yaa balıkesir de güzel bi şehir ohh miss :)
inşallah sen de oraya gidersin ben de istanbula inş

Son düzenleme:
Son düzenleme:
kızlar ben hiçbir şey anlamadım bu seneki atamalardan şimdi 10 temmuzda gireceğimiz sınavla kaç kişi alınacakmış bu alınanlar nedir.bilen biri anlatsın lütfen yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…