- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.621
hakkımızda hayırlısı diyelim artık şurda sınava bişeyde kalmadı zaten tek üzüldüğün geçen yıl deli gibi eve kapandım stresten 10 kilo verdim ilk puanlada atanıcaktım şimdi elimde üzüntügeri gelmicek bir yıl var neyse varmı burda atanan merak ettim bende ayrıca meb in attığı tokat ile kendime geldim şimdi ders çalışmalıyım hırs geldi bana birden
bende Türkçe öğretmeniyim 80 küsür puan aldım bizim bölümden atanamabilmek için özellikle iyi bir yer istiyorsan 90 a yakın puan alman lazım bunun için de 220 yani 110 110 civarı net lazım hadi kolay gelsin vallahi.
45 bin öğretmen alındı yani 15 bin sözleşmeli ile 45 bin olacak eğer bu sene bize söz verilen 55 bin bunun içindeyse 10 bin öğretmenden Türkçe'ye çok az kontenjan verilir.
vallahi benim de üçüncü senem olacak inşallah bir üç daha olmaz.
doğru 100 100 85 puan getirir ama sizce geçen seneki sınavın sj'si yani standart sapması 16 mı?
ben artık ümidimi yitirmeye başladım tabi siz kendi çalışmanıza ve durumuza bakarak daha ümitli olabilirsiniz. Ama bu zamana kadar Türkçe minimum puanı hiç bu kadar olmamıştı. Ayrıca bütün bölümlere bakarsanız Fenden sonra en yüksek puan bizde bu normal değil bence çünkü fenciler matmatiği iyi bizimkiler ne yapıyor ne ediyor da bu kadar süper puanlar alabiliyor?
hülasa kolay gelsin Rabbim herkesin hakkında hayırlısını ve hakkını versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden.
aynen... hayırlısı olsun. ama kendime çok kızıyorum.. tarihe çalışırken gördüm ki, 2 sene boyunca bir kez açıp bakmadığım konular varmış.. o kadar şahane bir tembeldim ki.. "bu konudan kaç soru çıkacak ki.. 1-2 soru da yapmayıveririm" derdim... sanki dereceyi garantiledim de 2 soru eksik olsun deme lüksüm var... evlenince hayat değişiyor. aşk senin karnını doyurur ama karnımdakini benim doyurmam lazım...
Aşk karnı doyurmaz bence gözü boyar. Gözün bir şey görmez her şeyden vazgeçersin -kendinden bile- sonra gözün görmeye başladığında başını vurursun. Bir bakarsın arkadaşların atanmış...
Neyse birbirimizin moralini bozmayalım
Bu kadar kişi atanıyorsa imkansız değildir
haklısın. bir gün bir baktım, son arkadaşım da aradı... grupta 4 kişiydik. biri önce şırnağa sözleşmeli gitti. 83 puanla. şimdi urfada kadroya geçti. nişanlısı mardinde ..oraya geçer artık. diğeri karsta annesigile 15. dak. uzakta bir köye kadrolu atandı kendi memleketinde. 89 puanı vardı...sonuncusu önce karsa arkadaşımızın yanına sözleşmeli gitti, şimdi memleketi kayseride kadroya geçti. ile yakın bir ilçede. evlerinde kalacak...
ve ben..
anadolunun bağrında bir köyde üç kuruşa çalışıyordum, yaz geldi ondan da çıkarılıyorum...hamileyim, aralıkta öğrenim ödemelerim başlıyor...
kafayı vurmak mı demiştin???
En azından senin çabalamak için sebebin varhem de çok güzel bir sebep.
Bizim bölümde kazanmak için iyi bir matematik gerekiyor. İnşallah hakkında yani hakkınızdahayırlısı olur.
Kitap bulmakta zorlanıyor musun? Yani bizim gibi küçük bir yerde kitap bulmak ya da dersane avantajı yok. O yüzden kaygılanıyorum biraz. Sonuçta bizim rakiplerimizden bu konularda şanslı olanlar çoktur.
Eki Görüntüle 205185 Eki Görüntüle 205185
işte favori kitabım. bunu bitirsem yeter...ancak bu biter zaten.tarih ve coğrafyası bitti. prensip olarak türkçeleri çözmem.matematik ve vatandaşlık kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?