- Konu Sahibi hayalperesttt
-
- #1.601
kızlar ben hiçbir şey anlamadım bu seneki atamalardan şimdi 10 temmuzda gireceğimiz sınavla kaç kişi alınacakmış bu alınanlar nedir.bilen biri anlatsın lütfen yaaa
temmuzda 10bin kişi,bizi ilgilendiren kısmı bu ne yazıkkidiğerleri ek atama+sözleşmeli
evet ne yazıkki öyle. ek atama ve sözleşmeli geçen yılllarda sınava girenler için.yani 10 temmuzdan sonra 10.000 atama olacak bizim için öyle mi.ek atama nedir pekiii yani çalışanlara mı diyecem ama
canım 10bin kişi alınacak diye kesin bir açıklama yapılmadı bildiğim kadarıyla.yoksa ben mi kaçırdım :26:
çok güzel bir haber tebrik edrim inş. sende atanır yanına gidersin az zaman kaldı stres yapma canımKızlar nişanlım Balıkesir'de kadroya geçti.Erzincandaydı normalde.Benim de oraya gitmem lazımmmm
kızlar bence panik yapmayın nimetin hangi dediği çıktıki bu ek alımdan öncede demiştiki tek atama olcak ağustosta 55 bin alcaz ama ek alım yapıldı
10.000 çok komik bir rakam onca mezun varken böyle bir sayı almaları imkansız o zaman bütün bölümler 85 ten aşağı kapatmaz siz çalışın moral bozmayın en az 30.000 olur emek verenin hakkını Rabbim kimseye bırakmaz
çok güzel bir haber tebrik edrim inş. sende atanır yanına gidersin az zaman kaldı stres yapma canım
ben 2003 mezunuyum acayip sıkıldım ders çalışmaktan.4 yıllık evliyim ve 3 yaşında ikizlerim var.bu sene dersaneye gidiyordum kiiiii istemeden tekrar hamile kaldım..neyse bu bana stres yaptı bahane ettim bıraktım dersaneyi deee her şeyi de.aslında çalışsam çalışırdı ama midem bulanıyor kitap görmekten.girecem bakalım ama öylesine yani.sizin çocuk filan yoksa asılın arkadaşlar çıkmış soruları çözün inkılap tarihinin sadece başlıklarını sık sık gözden geçirin çok işinize yarar.Allah hakkımızda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?