topiğin hayırlı olsun çiğdemcim
benim kilo problemim hiç olmadı gerçi ama inşallah sizler burada istediğiniz kiloya çabucak ulaşırsınız.bende arada muhabbetinize ortak olmaya gelirim
topiğin hayırlı olsun canım...doktor bana 3aydan önce spor yok dedi sonra karın kası çallışmaları yapıcakmışız şınav mekik 6ayda fit olursun dedi tabii ben beden eğitimi mezunu olmam dolayısı ile şanslıyım bütün karın kası çalışmalarını billiyorum sizlerede yardımcı olurum bu konuda çünkü o jöle kıvamındaki göbişler ancak karın kasıyla gider övgününde dediği gibi benimde kilom kalmadı ama o göbek hafifden var ve pantolonlarım olmuyor
Hehe Damla evet aynen jöle kıvamında yaa. Hem de esmer jöle
oh be sonunda
benim 8 kilo fazlam var kimse inanmıyo heryerime aldım ben çünkü eskisi gibi gözüküyorum ama denediğim hiç bi kıyafetim olmuyobenim acil yürüyüşe başlamam lazım bacaklarım fena ama üşeniyorum işte ÜŞENİYORUMMM;!!! hele rejim hiç yapamıyorum napıcam ben
yeni başlığımız hayırlı olsun kızlaarrr..bended 5-6 kilo fazlalık var o da birazcık çabayla gider inşallah...size bir kür tarif edeyim belki bileniniz vardır geçen gün ibrahim saraçoğlu tavsiye etti emziren annelerde yapabilirmiş,15 dal maydonoz,yarım su bardağı limon ve su bu karşımı blendırda 1 dakika karıştırıp sabah kahvaltıdan yarım saat önce içecekmişiz...hem zayıflatıyormuş hem ciğerleri temizliyormuş hemde cilgi güzelleştiriyormuşşş,15 gün yapıp 10 gün ara verecekmişiz...ben yarın başlıyorummm inşallahhh
bu sirke aama elma sirkesi olayını ben hep yapıyordum gerçekten işe yarıyordu hemde hiç hasta olmuyordum kışın , elma sirkesi çok faydalıymışş ama emziren bayanlar yapabilirmi bilmiyordum :97:
benim jölenin üzerinde çikolata sosuda varrr(çatlaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hehe Damla evet aynen jöle kıvamında yaa. Hem de esmer jöle
işte o jöle bende de mevcut yaaagene fit bir vücuda sahip olucaz kızlarr giidicek jöle gelicek taş
yeni başlığımız hayırlı olsun kızlaarrr..bended 5-6 kilo fazlalık var o da birazcık çabayla gider inşallah...size bir kür tarif edeyim belki bileniniz vardır geçen gün ibrahim saraçoğlu tavsiye etti emziren annelerde yapabilirmiş,15 dal maydonoz,yarım su bardağı limon ve su bu karşımı blendırda 1 dakika karıştırıp sabah kahvaltıdan yarım saat önce içecekmişiz...hem zayıflatıyormuş hem ciğerleri temizliyormuş hemde cilgi güzelleştiriyormuşşş,15 gün yapıp 10 gün ara verecekmişiz...ben yarın başlıyorummm inşallahhh
bu sirke aama elma sirkesi olayını ben hep yapıyordum gerçekten işe yarıyordu hemde hiç hasta olmuyordum kışın , elma sirkesi çok faydalıymışş ama emziren bayanlar yapabilirmi bilmiyordum :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?