2011 Mart Anneleri Birlikte Zayıflıyor

kızlar kilo almak bu kadar keyifli eğlenceli ve lezzetliyken vermek niye bu kadar zorr:84::84:

kızlar diyetisyen bir tanıdığa sordum ben emziren anneler için diyet var mı diye. 6. aya kadar emziren anneye diyet verilmiyormuş. çünkü süt üretimi psikolojiyle çok ilgiliymiş, diyet psikolojisi de süt üretimini çok etkiliyor ve azaltıyormuş. 6 aydan sonra ek gıdaya başlandığı için diyete de başlanabilirmiş..

Doğru gerçekten benim biraz moralim bozuk olsun ya da yorgun olayım süt gezmelere gidiyor mama veriyorum sonra da ((

durun kızlar eğer emziriyorsanız zayıflama filan düşünmeyin öncelikle bebişlerimiz emsin yeter ki kilolar istediğimiz zaman gider

kızlar ben de toplam 15 kg almıştım. 1 ayın saonunda 10 kg verdım. sonra gerı aldım 2 kg. yanı su an hamile kaldıgımdan 7 kg fazlayım. hamıle kaldıgımda rejım yapıyordum 5 kg fazlalıkla hamıle kaldım . yanı kısacası 12 kg fazlalıkla afedersiniz öküz gibi hissediyorum kendimi.koşu bandı aldık dun 500 metre bugun 1km hızlı tempo yurudum. hergun 500 m arttırarak 5km de sabitleyim diyorum hergun. su callenetics e de baslıcam . eylülde okula başladıgımda fit olurum inşallah ya. 11 hafta var.6-7 kg versem bile o zamana kadar iyi . bu arada ben regl oldum bugun 6. gunum karnımın ındıgını sanmıyorum. burda bir arkadasın yazdıgı gıbı 2. reglimde iner mi acaba....:18:

kızlar ben buolaya takmıyorum sizinde takmamanızı öneririm ve göreceksiniz eylül demişti dersiniz azizeyede sorun oda tecrübeli bir anne kilolar aslaaa 1 yıl önceden cişddi bi şekilde gitmez sözüm emzirenler için gecerli yani şu anda salgıladıgımız hormonlar hemen hemen hamilelikteki gibi yani şu demek oluyoradet noldukca esneyen rahim her adette biraz toparlanacak yenilenecek ve buda 1 yılda 12 kez ayda bir demek oluyoryani hele adet olamayan asla veremez adet olan gene olmayana kıyaslaa daha iyi verir 3 çocuk tecrübesi ama şunu söylemeden edemeyecegim istisnalar her şeyde vardır

Kızlarrrrrrr özellikle emzirenler, deneyimli 2010 mart annesi olarak söylüyorum, eğer emziriyorsanız zaten kilolar gidiyor.15 ayda 25 kg verdim.acele etmeyin kendinizi strese sokmayın.unutmayınki dünyanın en önemli işi emzirmeyi gerçekleştirip cana can katıyorsunuz.

inşallah dediğiniz gibi olur. ben bu hafta ebru şallıyı takibe başladım. çok yiyordum sağlıklı beslenmeye çalışacağım zaten bu aralar doğru düzgün sütümde yok. ve canım hep tatlı istiyoo

doğum sonrasında 10 kilo,evlenmeden önceki kiloma dönebilmem içinde 10 kilo yani toplam 20 kilo fazlam var.80 kiloyun.59-60 olmak istiyorum.boyumda 1.68.23 ağustosta diyetisyen randevum var.bebeğim beş buçuk aylık olcak o zaman.hem emzirip hem yavaş yavaş kilo vericem inşallah.benim eylüle kadar kilo vermem zor malesef okulda giycek kıyafetim yok ama hamile kıyafeteriyle idare edicem.yılbaşına inşallah baya zayıflamış olcam

hamileliğe 60 kilo ile başladım 10 kilo aldım doğumda 7 gitti 3 kaldı ama o bir türlü gitmiyoooooooooooooo.......................

doğumdan 2 ay sonra hamile kaldığım kiloya yani 55e düştüm. şimdi 52-52,5 arası çıkıyorum. eksilerdeyim yani benim kız beni iğne ipliğe çeviricek bu gidişle, bol bol emzirmenizi tavsiye ediyorum.

ben 78 dim hamile kaldığımda 92 ile doğuma girdim 15 gün içinde 83 e düştüm ama iki haftadır sirke içiyorum şimdi 78 im istikrarla devam edicem hedef 60 ve on ayım var tekrar çalışmaya başlıycam bu on ayda fit olmam şart yoksa kendimden nefret etmeye başladım hele elbiselerimin kötü görünmesi beni deli ediyo hadi bakalımbaşarıya

slm arkadaşlar benim de kilo sorunum var.. çok zor bi hamilelik geçirdim neredeyse hastane de geçti ilk 4 ay diyebilirim.. 8 -10 kilo verdim o dönem daha sonra biraz aldım ama en çok emzirme döneminde.. hala emziriyorum doğal olarak.. ama spor yapma şansım yok, hakikaten banyoya bilee zor vakit ayırıorum.. ev işi, çocuk. yemek üçgeni hep.. öneriniz olursa eğer sevinirim...

Diyet bölümünde 32 gündür saglıklı besleniyorum.3 kilo verdim bile.Hemde yogurdumu herşeyi yiyiyorum.Sütümde azalmadı.6-7 ögün yiyiorm.Hergün yediklerimi bizi yönlendiren çıtır anneye yazıyorum.Oda hatalarımı söylüyor.Spor olarak mekik çekiyorum artı emirle tüm gün koşturmacada cabası.Herkes zayıfladımı farketmeye başladı.Kendime güvenim geldiisteyen olursa buyursun aramıza gelsin.Birlikte zayıflayalım

diyet bölümünde hangi gruptasın cnm

diyet bölümünde hangi gruptasın cnm

60-69 daydım.Ama '22 kilo verdim artık çıtır bir anneyim'konu başlı diyet başarı öykülerindeyim.2 çocuktan sonra 80 kilodan 60 kilaya düşmüş bir kadın bu çıtırcık.Bizi hergün denetliyor.Hergün yedigimiz içtigimizi yazıyrz.Hatalarımıızı söylüyor.Önerilerde bulunuyor.Bugün 35 gün oldu başlayalı.Sıkmadan bol bol yiyerek 3 buçk kilo verdim.Abur cbr çikolata yemiyrm.Ve alıştm artk bu saglklı beslenme olayına.6 ögün yiyorz.Gruplarda çk kişi var ve denetlenmiyor.Ama burda bir kişi ögretmen gibi size ögeretiyr ve sınav yapıyr gibi düşün.Mahcup olmamk için azim ediyosun felan.Gelirsen bekleriz canım.Bebegini öptm kocaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…