2011 Mart Anneleri Birlikte Zayıflıyor

Ama senin rumuzu okuyup nası kilo vericez

ben bu satırları yazarken kapı çaldı ve kargoooooo....yaşasın pilates yapmak:122::122::122::122::122:, siparişlerim geldi, hemen dvd yi izlemeye başlıyorum bile..

kızlar bir de aklıma ne geldi, günde 1 saat oryantel yapsak hem bi yerimizi incitmeyiz hem de kilo veririz hem de stres atarız, ne diyorsunuz başlayalımmı:87::87::87::87::124::124:

yok o bahane bizim evde yürüyüş bantı var oğluşu uyutup yürüyebilirim ama hep bi bahanemiz var çikolataları zaten bulana... selamlarımı yolluyorum resmen bağımlısıyım :26:

9 kilo fazlam vaaar..tabi 9 verince sanmayın 38 beden olcam..9 verince 70 olcamzaten hamile kalmdan kilo almıştım..ömür boyu diyetlerle uğraşmış bi insan olarak oryantal veya şıkır mıkır oynamanın süper bi kilo verdirme yöntemi olduğunu söleyebilirim..ben bu şekilde zayıfladım hep iiki aklıma getirdin cnm ben de dikişlerle nası spor yapcam diyodum..oynamanın hiç bi zararı yok hem de çok severimmm....

ozaman haydi hepberaber:90::90::118::118::118:

ben kilo vermek istemiyorum sadece sezeryan sonrası kocaman kalan göbeğim gitsin istiyorum
45 kilo ile hamile kaldım 65 civarı olmuştum.34 gün geçti doğumun üzerinden 53 olmuşum
böyle kalsam bari
üstelik bebeğim hiç emmedi:84::84:

evet canmm 3ay bi bitsin bende karın sıkılaştırıcı hareketlere başlıcam inşallah...hatta dayanamadım bugün hafiften yaptım bişeyler inşallah birazda olsa sertleşir şu yumuşak göbekler:26:
kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun aldığım 27 kilonun 9 kilosu hala bende ve tabiki o iğrenç göbüşş
gider merak etme canmm
işte o jöle bende de mevcut yaaa
artık senin önderliğinde bizde o jöleleri taşa çevireceğiz burada damlacım

ayyyy bende sünger diyom offfff

bu topikide yeni gördüm bayadır bakınmayınca kaçırmışım yaa...

ben hamilelikteki aldığım tüm kiloyu hepsini verdim...67 kiloyla hamile kalmıştım yine 67kiloyum
ama arkadaşların dediği gibi şu göbek sünger gibi oldu hiç beyenmiyom :26:
acaba sıkılaşırmı bilmiyorum:26: yoksa böylemi kalır

bende 68 le hamile kaldım 83 le doğuma girdim kızım tam 2 aylık 70 kiloyum ama 2.doğumum ikiside sezeryan göbek var baya ne yapmak lazım ya oğlum şuan 17 aylık kızım 2 aylık ama 7o de takıldım güya 2 çocuk bakıyom ama gitmiyo

Kızlar topiğimiz hayırlı olsun çok sevindim..
ben şu son 10 günde 4 kilo verdim çok şaşırdım ve beni çok iyi motive etti. Son 4 gündür kızımla yürüyüş yapıyoruz çoook güzel resmen kendime geldim çok mutlu oluyorum. Darısı kalan 9 kiloya inşallah..

bende hamilelik boyunca aldığım tüm kiloları ilk 2 hafta içinde geri verdim ama benimde göbek sünger gibi malesef:84::84::84:
burada birlikte sıkılaşıp fit olacağız inşallahhh

bende 18 kg almıştım 8 kilosu gitti 10 kg hala benimle gerçi bütün gün kızım kucağımda ve memede nerdeyse kıpırdamıyorum çok bile vermişim oturduğum yerden.göbeğimi de anlamak mümkün değil bi bakıyorum kocaman 5 aylık hamile gibi bi bakıyorum minicik ne yaman çelişki anlamadım.bu yaşıma kadar hep çok zayıftım o yüzden herkes böyle daha iyi zayıflama diyor da ben acayip rahatsızım.spor mu yürüyüş mü yapılacak, sirke maydanoz mu içilecek ne gerekiyosa yapalım hep beraber mutlu günlerimize geri dönelim

Ama senin rumuzu okuyup nası kilo vericez

YAZDA GELİYOR DONDORMASIZ DURAMAM

SÜPER BEN ZAMANINDA HERGÜN YARIM SAAT OYNADIM SÜPER OLUYOR..NETTEN BULUYORUM MEZDEKE

SÜPERMİŞ..DÜÜZELSE ŞU HAVALAR BİZDE ÇIKSAK

Bende bilgilerimii gireyimde zayıflayınca dönüp okurum

69 kg hamile kaldım-86 kg ile ddoğuma girdim çıktığımda 81 kg..şuan 79 kg.hedefim 65 yani nerdeyse 15 kg vermem lazım

Onuda geçtim kızlar iğrenç bir selilüt oldu bende,önereceğinizi krem,bitkisel kür herşeye açığım,bikiini hayal oldu bari mayo giyebileyim:97:

valla biz kocişle açıp oynuyoz akşamları ama gitmiyo anacım şu göbek olacak pis şey gitmiyo alt tarafım zayıf benım pantolonlarımın içine giriyorum zorla düğmeliyorum amapantolonun düğmesi gözükmüyooooo çünkü göbeğimm pıt üstüne düşüyo kapatıyo yanlar dersennn fışş fışşş fışkırıyoooobitiim ben bittim

ayyy inşallah bende veririmmm..burnunu tıkayıp içsen içebilirmisin acaba :26: tadı çok kötü değil limonlu falan olunca...

bugün başladımmm kızlaaarrrrr maydonoz kürüne :87: elma sirkesininide yürüyüşe gitmeden önce içeyim o zaman metobolizmayı hızlandırıyormuşş dahda işe yarasın baaaariii

blendır yerine kaynatsak nasıl olur acabaaa olurmukii????

canım bilmiyorumkiii yaaa :44:

offffffff evet ya kilo değilde o kenardaki simitler çok kötü acaba sıkışlartırıcı jeller fayda edermiii.

ben eski kıyafetlerimi hiç giymedim daha ,korkuyorum olmayacak diye ve moralim çok bozulur o yüzden yeni kıyafetler aldımmm heeep kendimce çözümmm işte

bende hamilelik boyunca aldığım tüm kiloları ilk 2 hafta içinde geri verdim ama benimde göbek sünger gibi malesef:84::84::84:
burada birlikte sıkılaşıp fit olacağız inşallahhh

ayyyy inşallah güzel ebem inşallahhhhhhhhhhh eski göbüşümü istiyoooooooom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…