herkes dertyanmışta çözüm yok galiba ama şunu söyleyeyim ben azıcık yemekten kısacak olsam hemn sütüme yansıyor havada soğuk yürüyüşe çıkamıyorum zaten şişkoydum tam şişko oldum bi yandan oğlumun doyması bi yandan kilolar arasındaakaldım((
ben de ben de....aslında şuanda olması gerektiği gibiyim, hamile kalmadan önce fazla zayıftım ve çocuk gibi görünüyordum sigara satmıyorlardı bana 18ini doldurdunmu diyeo yüzden 3-4 kilo verip 38 beden olmak idealim...ama geçen bir keten pantolon aldım 36 beden nasıl oluyor anlamıyorum...
herkesin dediği gibi esmer jöle ve çizgili göbek gitsin, hayatımda hiç tanışık olmadığım basenler daralsın yeter, tartıdaki kilo çok da önemli değil benim için...ama içim rahat etmez ya vazgeçtim 53 kiloya kadar düşmek istiyorum
Ama senin rumuzu okuyup nası kilo vericez
napcaz canım oturup ağlıcaz mızmızlanacağız böyle durmadan pazartesi diyorumda ahh o çikolata tatlıkarr yokmu beni mahveden onlarrr...bebek olmasa yürüyeceğimde anacım havalarda ısınmadı bebişide alıp çıksak
yok o bahane bizim evde yürüyüş bantı var oğluşu uyutup yürüyebilirim ama hep bi bahanemiz varçikolataları zaten bulana... selamlarımı yolluyorum resmen bağımlısıyım :26:
Ay sadece slam yolla başka bişi yapma. Çikolata olmsa biz naparız
ben bu satırları yazarken kapı çaldı ve kargoooooo....yaşasın pilates yapmak:122::122::122::122::122:, siparişlerim geldi, hemen dvd yi izlemeye başlıyorum bile..
kızlar bir de aklıma ne geldi, günde 1 saat oryantel yapsak hem bi yerimizi incitmeyiz hem de kilo veririz hem de stres atarız, ne diyorsunuz başlayalımmı:87::87::87::87::124::124:
9 kilo fazlam vaaar..tabi 9 verince sanmayın 38 beden olcam..9 verince 70 olcamzaten hamile kalmdan kilo almıştım..ömür boyu diyetlerle uğraşmış bi insan olarak oryantal veya şıkır mıkır oynamanın süper bi kilo verdirme yöntemi olduğunu söleyebilirim..ben bu şekilde zayıfladım hep iiki aklıma getirdin cnm ben de dikişlerle nası spor yapcam diyodum..oynamanın hiç bi zararı yok hem de çok severimmm....
evet canmm 3ay bi bitsin bende karın sıkılaştırıcı hareketlere başlıcam inşallah...hatta dayanamadım bugün hafiften yaptım bişeylertopiğin hayırlı olsun canım...doktor bana 3aydan önce spor yok dedi sonra karın kası çallışmaları yapıcakmışız şınav mekik 6ayda fit olursun dedi tabii ben beden eğitimi mezunu olmam dolayısı ile şanslıyım bütün karın kası çalışmalarını billiyorum sizlerede yardımcı olurum bu konuda çünkü o jöle kıvamındaki göbişler ancak karın kasıyla gider övgününde dediği gibi benimde kilom kalmadı ama o göbek hafifden var ve pantolonlarım olmuyor
kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsunaldığım 27 kilonun 9 kilosu hala bende ve tabiki o iğrenç göbüşş
işte o jöle bende de mevcut yaaa
artık senin önderliğinde bizde o jöleleri taşa çevireceğiz burada damlacım
bende hamilelik boyunca aldığım tüm kiloları ilk 2 hafta içinde geri verdim ama benimde göbek sünger gibi malesef:84::84::84:bu topikide yeni gördümbayadır bakınmayınca kaçırmışım yaa...
ben hamilelikteki aldığım tüm kiloyu hepsini verdim...67 kiloyla hamile kalmıştım yine 67kiloyum
ama arkadaşların dediği gibi şu göbek sünger gibi oldu hiç beyenmiyom :26:
acaba sıkılaşırmı bilmiyorum:26: yoksa böylemi kalır
Ama senin rumuzu okuyup nası kilo vericez
ben bu satırları yazarken kapı çaldı ve kargoooooo....yaşasın pilates yapmak:122::122::122::122::122:, siparişlerim geldi, hemen dvd yi izlemeye başlıyorum bile..
kızlar bir de aklıma ne geldi, günde 1 saat oryantel yapsak hem bi yerimizi incitmeyiz hem de kilo veririz hem de stres atarız, ne diyorsunuz başlayalımmı:87::87::87::87::124::124:
Kızlar topiğimiz hayırlı olsun çok sevindim..
ben şu son 10 günde 4 kilo verdim çok şaşırdım ve beni çok iyi motive etti. Son 4 gündür kızımla yürüyüş yapıyoruz çoook güzel resmen kendime geldim çok mutlu oluyorum. Darısı kalan 9 kiloya inşallah..
9 kilo fazlam vaaar..tabi 9 verince sanmayın 38 beden olcam..9 verince 70 olcamzaten hamile kalmdan kilo almıştım..ömür boyu diyetlerle uğraşmış bi insan olarak oryantal veya şıkır mıkır oynamanın süper bi kilo verdirme yöntemi olduğunu söleyebilirim..ben bu şekilde zayıfladım hep iiki aklıma getirdin cnm ben de dikişlerle nası spor yapcam diyodum..oynamanın hiç bi zararı yok hem de çok severimmm....
ablamda uyguladı bu kürü ve baya kilo verdi yani ama ben ömrümde ağzıma maydonoz sokmadım hayatta içemem onu ..elma sirkesine gelince bnde tereddüt etmiştim ama emziren bi bayan kullanmış yanı halada kullanıyormuş zararrı yok dedi
blendır yerine kaynatsak nasıl olur acabaaa olurmukii????
valla biz kocişle açıp oynuyoz akşamları ama gitmiyo anacım şu göbek olacak pis şey gitmiyo alt tarafım zayıf benım pantolonlarımın içine giriyorum zorla düğmeliyorum amapantolonun düğmesi gözükmüyooooo çünkü göbeğimm pıt üstüne düşüyo kapatıyo yanlar dersennn fışş fışşş fışkırıyoooobitiim ben bittim
bende hamilelik boyunca aldığım tüm kiloları ilk 2 hafta içinde geri verdim ama benimde göbek sünger gibi malesef:84::84::84:
burada birlikte sıkılaşıp fit olacağız inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?