- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
ayyy inşallah bende veririmmm..burnunu tıkayıp içsen içebilirmisin acaba :26: tadı çok kötü değil limonlu falan olunca...
bana maydonozun hiçbir zararı yok sadece kokusunu duyunca midem bulanıyo kokuya dayanamıyorum belki limonla falan ii olur ama bn yinede yok içmimmmmm:)))
bugün başladımmm kızlaaarrrrr maydonoz kürüne :87: elma sirkesininide yürüyüşe gitmeden önce içeyim o zaman metobolizmayı hızlandırıyormuşş dahda işe yarasın baaaariii
iç canım iç inşallah etki ederde tez zamanda kurtulursun
canım bilmiyorumkiii yaaa :44:
offffffff evet ya kilo değilde o kenardaki simitler çok kötü acaba sıkışlartırıcı jeller fayda edermiii.
ben eski kıyafetlerimi hiç giymedim daha ,korkuyorum olmayacak diye ve moralim çok bozulur o yüzden yeni kıyafetler aldımmm heeep kendimce çözümmm işte
bı mart annesı olarak tabıkı bende geldım 18 kılo almıştım hepsı puff dıye gttı ama kesınlıkle sıkılaşmam gerek power plate dıye bı alet var ınanılmaz sıkılaştırıyo ben bı kaç saeans denemeyı duşunuyorum, daha once deneyen varmı
sporla fit olur kesin kızlar 3.ayımızdan sonra spora başlıyoruzzz
64 ile hamile kaldım.82 ile doguma girdim.Toplamda18 kilo aldım.Şuan 69 kiloyum.5 kilo fazlam kaldı oda göbekteEski kotuma sıgabildim ama göbek buruşuk bir şekilde fışkırıyor
nası verdin 18 kiloyu pfff diye yabenim doğumdan sonraki haft 9 kilom gitti sadece ve hala o kilodayım ne artıyo ne azalıyo sabit
bende anlamadım valla canım ama çok mutlu oldum :) hastaneden eve geldım 10 kılo gıtmıştı 1 hafta ıçındede 8 gıttı...ama göbeğım duruyo ve çok kötü görünüyo
bide beni dinleyin 63ile evlendim tabi boyum 160 ilk bebeğimi kaybettiğide 74 olmuştum1sene sonra tedavilerle ilaçlarla 79oldum sonra birden 70oldum hamile olduğumu öğrendiğide ilk 3ay kilo kaybettim 68düştüm 79la doığuma gittim şimdide 74kilodayım ama çok sinir bozucu göbeğim duruyor portakal göbek ben ayva göbek istiyorum:84:
ekmeği kısıcam dedim ama ne mümkün sıcak ekmek gelince içine tahin helvası koyup bir güzel yedim aferin bana :78: hem sütüm azalmasın hem de zayıflıyayım istiyorum. siz neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?