2011 Mart Anneleri Birlikte Zayıflıyor

kızlar oğluşu nihayet uyuttumvee sporumu yaptım gerçi gece gece ne etkisi olur bilemiyorum ama :26:bugün diyete de başladık eşimle..çünkü benden çok aşermişti 1 saat bebek arabasıyla yürüdüm veee 2 dilim tahıllı ekmek yedim sadece tüm gün vee şeker kullanmadım onun yerine 2 damla bal damlattım küçük küçük tabi birde buzdolabının üstüne yediklerimi yazıyorum ayy ama tek sorunum suyu az içiyorum sanki gerçi 3lt oluyo ama bu kadar su nereye gidiyo anlamadım hiç tuvalete gitmedim diyebilirim...az önce forumda konular arası dolaşıyodumda ne okuyayım kızlar biiri benle aynı boyda yani 169ve 49 kiloymuşhala pilates yapıyomuş1 kg vermek istiyomuşben kesin kararlıyım inşallah daş gibi bir hatun olucam hayat kalitemi düşüren bu kilolardan kurtulacam gerçi 1 yılda alınan kilolar hemen nasıl gider bilemiyom valla...neyse kızlar bundan sonra hergün ne yaptığımı yazıcam yalnız mesela sporumu yapmadığımda falan kendime ceza vermeliyim ki bir daha tekrarlamayım...sizceee nasıl cezalar caydırıcı olur?

Sağol canım cvbın için. Bende Callanetics'i bi türlü yapamamıştım başlayamamıştım bile kızım yüzünden.. Dün akşam kızım bi ara uyudu, kocam da mesaideydi, ilk defa o zaman yapabildim, bakalım inşallah dvm edebilirm.

Ben sezeryanla doğum yaptım 26 martta, bende 3 ayı bekliyodum başlamak için, ama vazgectim callanetics yaptım dün. Karnı çok zorlamıo yapılabilir yani. Hatta iyi ki yapmışım da ne kadar hamlandığımı anladım. Bence bi dene, eğer ağrı sızı yapmazsa bi an önce başla derim, çok hamlanıyomuş vücut hamilelikte meger, dün anladım, daha da gecikirsek hiç kalkmıycakmış bu popo

bende 30 martta dogum yaptım... tamam egzersiz deniycem... insallah işe yarar daha diyetede baslamadım bu arada

dün sabah ve gece tost bgün öğlen pizza akşam tost mart annesi olarak zayıflamak yerine bu topie inat kilo alıcammm ben

Emir emdikçe içim kıyılıyor.Sürekli bişiler yiyiorum.Maş.agzım hiç boş kalmıyorSanki tekar kilo aldım gibi.Nasıl diyet yapıcam emzirirken bilemiyorum.Ee emirden temizlikten yemekten çamaşır bulaşıktan ne ara fırsat bulayımda spor yapayımoooofff ya bu buruşuk ve çatlak göbek yapıştı kaldı üstüme:84:Bu yaz ne halde denize giricem bakalım:18:

Olmuyoo olmuyo olmuyooooo...ne yaparsam yapimmm olmuyo boğazıma hakim olamıyorum ya bu nasıl birşey anlamadım gitti kocaman bi göbek.5aylık hamileyken bile kimse inanmıyordu hamile olduğuma göbeğim yoktu şimdi hamile değilim ama göbek 5i bırak 6aylık gibi duruyo .kısmaya çalıştıkca daha çok iştah basıyo birde bebek emdikçe acıkıyorum yaaa kim yapmış bu çikolatayı ekmeği bilmem yasaklansın bunlarr aaaa olmuyo böylee

kızlar bizim tartı bozuldu galiba 1 kilo daha gitmiş öküz gibi yememe rağmen dedikleri doğru galiba vücudun şişliği gidiyo olabilir :26:

Aaa ben

kızlar bizim tartı bozuldu galiba 1 kilo daha gitmiş öküz gibi yememe rağmen dedikleri doğru galiba vücudun şişliği gidiyo olabilir :26:

Yaşasın

Kızlar emin olun yalnız değilsiniz.Bende 61 kilo ile hamile kalmıştım.Çok az ayva göbeğim vardı.Bulantılar döneminde iyice fit olmuştum.Hamilelikte yaklaşık 14 kilo aldım.Hiç bir şeye aşermedim ve fazla yemek yemedm.Doğuma girene kadar da iyiydim.Ne olduysa doğumdan sonra oldu.O kocaman göbek sanki aşağıya doğru yayıldı,kalçama kadar indi
Hastaneden çıktığımda 6 kilosu gitmşti.Ama kocaman bir göbeğim vardı.Hatta hastanede doğum sonrası doğum yaptığıma bile inanamamışlardı.Şimdi ise durumum verdğim kiloların 4 ünü geri almış olmam.Süt yapsın diye içtiğim Humana still tee bana hiç yaramıyor.
Kızım 3 aylık oldu ve karnım hala 5-6 aylık gibi.Zaman geçtikçe acayip bu duruma takmaya başladım.
Dün kızımı kalça ultrasonu için hastaneye götürdüğümde 45 gün önce duğum yapmış bir bayan vardı 34-36 bedendeydi sanıyorum.5-6 aylık hamile gibi görünen karnımında hiçbir şekilde ineceğini düşünmüyorum.36-38 bedenden şaşmayan ben bu durumuma oldukça şaşırıyorum.Ne oldu da böyle kaldım anlamadım gtti.

aynen ben doğuma gittiğimde ebe nstye bağladı niye bağlatıyorki seni dedi dr e doğuma geldim ben dedim inanmadı hadibe dedi daha 4 aylık gibisen dedi valla e şimdi kilo aldım ben doğum yaptığımda bile daha zayıftım

evet canım ben denedim bunu gerçekten ter attırıyor yaaa bakalım evde bunu deneyeyim barime bu arada maydonoz küründen sonra 2 kilom gitmiş kızlarrrrr offf kilo vermem lazım kilo vermem lazımm çoook kilo vermem lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar arada bir de olsa yaptığım egzersizler işe yaramış sanırım. benim de yaklaşık 2 haftadır 1 kilom gitti diyebilirim. herşeyi de yiyorum çünkü bir türlü doyamıyorum ve canım hep bişiyler yemek istiyor. şerbetli tatlılar vazgeçilmezim bu beslenmeyle bile kilo gidiyorsa egzersize devam o zaman arada sırada callanetics yaparım, biraz da leslie ile yürüyüşe bakayım bu hafta. önümüzdeki hafta cumaresiye kadar 1 kilo daha vermeyi hedefliyorum. kısa vadeli hedefler koyayım ki ulaşmak kolay olsun, beynimle oynuyorum resmen

Ayyy ben bu başlığıda yeni görüdüm vee sevindimmm =)))

Evet neler yapıyorsunuz spor diet ? ben ilk 13 kilo verdim 9 kaldı gitmiyor e çok aldım tabi 22 kilo ne demek yaaa oyy aklıma geldikçe kötü oluyorum tabi aynaya bakınca da ( Doktor kabızlık için gastroloji veya genel cerraha gitmen gerek yoksa çözülmez dedi..Daha doktora gideceğimm ama korkuyorum işte (

52 kilo ile hamile kaldım, ilk zamanlar bulantıdan 4 kilo vermiştim ve 61 kilo ile doğuma gittim =)
doğumdan sonra eve gelince 50 kilo olmuştum ama ne olduysa sonra göbeğim çok şişmeye başladı ve 55 kilo olmuştum.
ilk adetimi olduktan sonra göbekte pek bir değişim olmadı ama 2. adetimden sonra baya bir küçüldü =)
Şuanda da 53-54 arası gidip geliyorum ama cidden göbeğim çokk küçüldü. adet olmadan önce 5aylık hamile gibiydim şimdi ondan eser yok.

Doğum yapalı 3 ay oldu ama ben regl olmadım.Emzirmeye devam eden annelerin regl olma süresinin de uzayabileceği söyleniyor.Sen doğumdan ne kadar sonra regl oldun canım.?

Doğum yapalı 3 ay oldu ama ben regl olmadım.Emzirmeye devam eden annelerin regl olma süresinin de uzayabileceği söyleniyor.Sen doğumdan ne kadar sonra regl oldun canım.?
25 şubatta doğum yaptım. kırkımın çıktığı gün doktora kontrole gittim, kontrole gitmeden ilk adetimi olmuştum. Doktor kontrolde dikkat et hamile kalma çünkü herşey normale dönmüş dedi.

bende 50.günümde adet oldum ama bu bünyeden bünyeye değişiyormuş kimi 1 yılda oluyormuşşş

selamlarrrrrr

eve koşu bandı aldım ve kilo vermeye çalışıyorum,daha 3 gün oldu alalı günde 1 km tempolu yürüyorum işlh zayıflarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…