ebruşallının dvd 1 ni aldım canım..55 dk falan sürüyor sadece onu yapıyorum yürüyüş falan hakgetire,fırsat yok...pilatesi de aman çocuk ağladı telefon çaldı yat kalk durdura durdura anca bitiriyorum..valla bugün görünce çok şaşırdım daha bi hevese geldim, bazen tembellik yapıodum, artık yapmıcam tam gaz devam
azminizden dolayı kutlarım kızlar. bende doğum yapalı 2ay olacak. zayıflamak istiyoruuum. cok kötü kompleks yaptım. maydonozu bende deniycem . yanlız egzersiz için daha erkenmi acaba 1 ay dahamı beklemem lazım. yazın bu göbüşle kalcalarla napıcaaaammm. off offf
Sağol canım cvbın için. Bende Callanetics'i bi türlü yapamamıştım başlayamamıştım bile kızım yüzünden.. Dün akşam kızım bi ara uyudu, kocam da mesaideydi, ilk defa o zaman yapabildim, bakalım inşallah dvm edebilirm.
Ben sezeryanla doğum yaptım 26 martta, bende 3 ayı bekliyodum başlamak için, ama vazgectim callanetics yaptım dün. Karnı çok zorlamıo yapılabilir yani. Hatta iyi ki yapmışım da ne kadar hamlandığımı anladım. Bence bi dene, eğer ağrı sızı yapmazsa bi an önce başla derim, çok hamlanıyomuş vücut hamilelikte meger, dün anladım, daha da gecikirsek hiç kalkmıycakmış bu popo
Emir emdikçe içim kıyılıyor.Sürekli bişiler yiyiorum.Maş.agzım hiç boş kalmıyorSanki tekar kilo aldım gibi. Nasıl diyet yapıcam emzirirken bilemiyorum.Ee emirden temizlikten yemekten çamaşır bulaşıktan ne ara fırsat bulayımda spor yapayım oooofff ya bu buruşuk ve çatlak göbek yapıştı kaldı üstüme:84:Bu yaz ne halde denize giricem bakalım:18:
kızlar bizim tartı bozuldu galiba 1 kilo daha gitmiş öküz gibi yememe rağmendedikleri doğru galiba vücudun şişliği gidiyo olabilir :26:
Olmuyoo olmuyo olmuyooooo...ne yaparsam yapimmm olmuyo boğazıma hakim olamıyorum ya bu nasıl birşey anlamadım gitti kocaman bi göbek.5aylık hamileyken bile kimse inanmıyordu hamile olduğuma göbeğim yoktu şimdi hamile değilim ama göbek 5i bırak 6aylık gibi duruyo .kısmaya çalıştıkca daha çok iştah basıyo birde bebek emdikçe acıkıyorum yaaa kim yapmış bu çikolatayı ekmeği bilmem yasaklansın bunlarr aaaa olmuyo böylee
bu göbek canımı çok sıkıyor artık...kilo falan neyse korsesiz hamile gibiyim deli olcam...bugün yeni arayışlara girdim...
pilatese ek olarak callanetics karın egzersizleri yapcam videoları indiriyorum
bir de bakın ne buldum evden çıkamayanlar için yürüyüş programı bile varmış, yarın evde yürümeye başlıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
Olmuyoo olmuyo olmuyooooo...ne yaparsam yapimmm olmuyo boğazıma hakim olamıyorum ya bu nasıl birşey anlamadım gitti kocaman bi göbek.5aylık hamileyken bile kimse inanmıyordu hamile olduğuma göbeğim yoktu şimdi hamile değilim ama göbek 5i bırak 6aylık gibi duruyo .kısmaya çalıştıkca daha çok iştah basıyo birde bebek emdikçe acıkıyorum yaaa kim yapmış bu çikolatayı ekmeği bilmem yasaklansın bunlarr aaaa olmuyo böylee
bu göbek canımı çok sıkıyor artık...kilo falan neyse korsesiz hamile gibiyim deli olcam...bugün yeni arayışlara girdim...
pilatese ek olarak callanetics karın egzersizleri yapcam videoları indiriyorum
bir de bakın ne buldum evden çıkamayanlar için yürüyüş programı bile varmış, yarın evde yürümeye başlıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
52 kilo ile hamile kaldım, ilk zamanlar bulantıdan 4 kilo vermiştim ve 61 kilo ile doğuma gittim =)
doğumdan sonra eve gelince 50 kilo olmuştum ama ne olduysa sonra göbeğim çok şişmeye başladı ve 55 kilo olmuştum.
ilk adetimi olduktan sonra göbekte pek bir değişim olmadı ama 2. adetimden sonra baya bir küçüldü =)
Şuanda da 53-54 arası gidip geliyorum ama cidden göbeğim çokk küçüldü. adet olmadan önce 5aylık hamile gibiydim şimdi ondan eser yok.
25 şubatta doğum yaptım. kırkımın çıktığı gün doktora kontrole gittim, kontrole gitmeden ilk adetimi olmuştum. Doktor kontrolde dikkat et hamile kalma çünkü herşey normale dönmüş dedi.Doğum yapalı 3 ay oldu ama ben regl olmadım.Emzirmeye devam eden annelerin regl olma süresinin de uzayabileceği söyleniyor.Sen doğumdan ne kadar sonra regl oldun canım.?
Doğum yapalı 3 ay oldu ama ben regl olmadım.Emzirmeye devam eden annelerin regl olma süresinin de uzayabileceği söyleniyor.Sen doğumdan ne kadar sonra regl oldun canım.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?