Yok canım başlayalı 11 gün oldu sütüm aynı azalma olmadı...
ben de çok işe yaradı deneyenlerde hep işe yaradğını söylüyor canım
evet canım homojen bir karışım olmuyor hatta içerlen ağzına fosolar geliyorrkahvaltıdan en az yarım saat önce içmek gerekiyormuş canım
evet canım homojen bir karışım olmuyor hatta içerlen ağzına fosolar geliyorrkahvaltıdan en az yarım saat önce içmek gerekiyormuş canım
kızlar maydonoz kürünü nasıl yapıosunuz??
11 günde n kadar kilo verdin canım?
canlarım,ben de 3 gundur emziren anne diyetini uyguluyorum. bugun de maydonoz kuru yaptım. ama taneli oldu blendırdan gecirdiğim halde. taneleri içemedim,midem bulandı.etkisi azalmışmıdır??
bi de 3 gundur aclıktan geberiorum ama yola dewam.. :) 59.8dim,58.5 oldum oleeyyy.. ama göbek duruo((((
özlem olur canım tabi..güzel olur hem de.. 1 kaşık bal da ye canım 2 gunde bir..
tamamdır canım sağol...şu sauna eşofmanın yarın siparişini vercem inşallah turbo jam yaparken giyecem.. Allahımm lütfen eski kiloma kavuşayım bu gün itibariyle 8 kg fazlam var..hedef 1 ağustos 59kg inşallah
tamamdır canım sağol...şu sauna eşofmanın yarın siparişini vercem inşallah turbo jam yaparken giyecem.. Allahımm lütfen eski kiloma kavuşayım bu gün itibariyle 8 kg fazlam var..hedef 1 ağustos 59kg inşallah
Canım tebrik ederimgeçen pazartesi pilatese başladım dün dahil 4 gün yapamadım arada..bugün ölçülerime baktım 3 er santim kalça bel ve karından incelmiş...ara vermeden devam etmem gerekiyor..kiloda değişiklik yok,zaten herkes bukadar kilon iyi kalsın diyor ama inceldikten sonra yürüyüşle 5kilo daha gider inşallah...
boğazıma hakim olamıyorum ben kızlar,eskiden yemeyen sebzeyle beslenen biriydim şimdi gelsin tereyeğlılar gitsin tatlılar çukulatalar..niye böyle oldu anlamadım...
1 saatlik videodaki hareketleri, her gün yapıyorsun. 6 gün yapıp 1 gün dinlenme şeklinde 21 gün devam ediyosun canım.kızlar callanetics i ne kadar uygulamak gerkiyor?başarılı olanlar var mı uygulayıp da?
Canım tebrik ederim
Sadece pilatesle mi inceldin 3 cm. yoksa yürüyüş yada callanetics fln yaptın mı? yapmadıysan, pilatesi nerden yapıyosun, hangi videodan?
Sorgu gibi oldu ama cevaplarsan sevinirim.. :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?