2011 Mart Anneleri Birlikte Zayıflıyor

11 günde n kadar kilo verdin canım?

bugn callantics e başladım allahım bacaklarmı hssetmyorum galibaaa o kadr hamlamışım ki.. ama karrlym incelecegim başka yolu yoookk

evet canım homojen bir karışım olmuyor hatta içerlen ağzına fosolar geliyorr kahvaltıdan en az yarım saat önce içmek gerekiyormuş canım

sağol canım teşekkür ederim.

kızlar maydonoz kürünü nasıl yapıosunuz??

canım ben bu sabah 15 dal maydonozu saplarıyla birlikte 2 yemek kaşığı limon ve 1 bardak suyla karıştırıp blenderdan geçirdim aç karnına içtim

ben de yarın maydonoz kürüne başlıyorum.perşembe günü doktora gidicem ondan sonrada egzersizlere başlıcam inşallah temmuza kadar incelir dal gibi olurum maydonozun dalları
bence de en iyisi kaç kilo verdiğimizi yazmak motive oluruzz.ben 66 ile 67 arası gidiyorum hedefim 58:))bu kiloları hamilelikte almadım ama emzirme dönemini fırsata çevirmeyi düşünüyorumm:)))

11 günde n kadar kilo verdin canım?

canım 7 günlükken 1.5 kilo vermiştim cuma günü tartılacağım birde ...ama ekmek yoook dün yürüyüşe de başladımmm oğluşumla Ankarada havalar düzeldi artık çok sıcaktı düüünn böyle devam etsede yürüyüşe devam etsek bizde :97:

Ya kızlar benim sıpam uyumuyo bi türlü gündüzleri yaa..
Callanetics'e başlıyım dedim, onu uyutup hemen başladım daha 10 dk yapmamıştım ki uyandı..
Ben karın egzersizindeydim daha , halının üstünde 2 bacak havada bi el yanda biriyle de beşiği sallıyorum yattığım yerden
Uyumadı tekrar tabi, orda kaldı benim Callanetics..
Ama kararlıyım.. yapıcam bi şekil artık..
Kocam bugün yemekte "tatile ne zaman gidelim, haziranda mı temmuzda mı" dedi.. "ne tatili ne temmuzu ne haziranı" diye kaldım. "Eylül" dedim "anca biraz zayıflar bişeye benzerim" dedim, o zaman da izin alamazmış, yani haziran yada temmuz olması lazım, naapçam beeennnnn

canlarım,ben de 3 gundur emziren anne diyetini uyguluyorum. bugun de maydonoz kuru yaptım. ama taneli oldu blendırdan gecirdiğim halde. taneleri içemedim,midem bulandı.etkisi azalmışmıdır??

bi de 3 gundur aclıktan geberiorum ama yola dewam.. :) 59.8dim,58.5 oldum oleeyyy.. ama göbek duruo ((((

göbek zamanla geçicek. ne yaparsan yap canım birkaç ay daha geçmeden eski haline dönmez. o yüzden aynen devam canım, vermişsin bak ne güzel 3 günde 1 kiloya yakın. göbek kendini toplayana kadar ne kadar kilo verirsek kardır.

ben diyete başlıyorum, 2 gün sonra diyet miyet kalmıyor. Callaneticse başlamıştım. 2-3 gündür onu da yapamıyorum. sürekliliği sağlayabilsem sadece bunların birini bile yapsam fayda eder.

Son düzenleme:
kızlar azminizden dolayı tebrik ediyorum hepinizi ama ben mmaydanozu öyle yapmasam da şöyle yapsam nasıl olur şimdi:

sabah kahvaltısında bolca maydanoz ve dereotunu doğrasam içine 1 domates 1 salatalık ve diğer yeşilliklerden doğrasam sonra üzerine limon sıksam yanına 1 haşlanmış yumurta ve biiraz beyaz peynir allsam ve sadece 1 dilim tam tahıllı ekmek yesem içecek olarakta 1 bardak humana 1 bardak az yağlı süt içsem olmaz mı?

hem kahvaltı olur pratik bi şekilde oğluş uyurken..hem zayıflatıcı maydanoz ve limon hem süt arttırıcılar olur:26:

özlem olur canım tabi..güzel olur hem de.. 1 kaşık bal da ye canım 2 gunde bir..

tamamdır canım sağol...şu sauna eşofmanın yarın siparişini vercem inşallah turbo jam yaparken giyecem.. Allahımm lütfen eski kiloma kavuşayım bu gün itibariyle 8 kg fazlam var..hedef 1 ağustos 59kg inşallah

canım bende sauna şort kullanmıştım 1kilo bile verememiştim hiçç faydası yok eşofmanının olacakmı bakalım benimde 8kilocuuuuuukk fazlam varrr

benim de hedef 58-59.ama 1 ağustos geç yaa dahaa erken olsun 1 temmuz mesela

geçen pazartesi pilatese başladım dün dahil 4 gün yapamadım arada..bugün ölçülerime baktım 3 er santim kalça bel ve karından incelmiş...ara vermeden devam etmem gerekiyor..kiloda değişiklik yok,zaten herkes bukadar kilon iyi kalsın diyor ama inceldikten sonra yürüyüşle 5kilo daha gider inşallah...

boğazıma hakim olamıyorum ben kızlar,eskiden yemeyen sebzeyle beslenen biriydim şimdi gelsin tereyeğlılar gitsin tatlılar çukulatalar..niye böyle oldu anlamadım...

Canım tebrik ederim
Sadece pilatesle mi inceldin 3 cm. yoksa yürüyüş yada callanetics fln yaptın mı? yapmadıysan, pilatesi nerden yapıyosun, hangi videodan?
Sorgu gibi oldu ama cevaplarsan sevinirim.. :78:

kızlar callanetics i ne kadar uygulamak gerkiyor?başarılı olanlar var mı uygulayıp da?
1 saatlik videodaki hareketleri, her gün yapıyorsun. 6 gün yapıp 1 gün dinlenme şeklinde 21 gün devam ediyosun canım.
Tabi ki sonrasında da devam edebiliriz ama 21 gün mutlaka yapmak lazım.

Canım tebrik ederim
Sadece pilatesle mi inceldin 3 cm. yoksa yürüyüş yada callanetics fln yaptın mı? yapmadıysan, pilatesi nerden yapıyosun, hangi videodan?
Sorgu gibi oldu ama cevaplarsan sevinirim.. :78:

ebruşallının dvd 1 ni aldım canım..55 dk falan sürüyor sadece onu yapıyorum yürüyüş falan hakgetire,fırsat yok...pilatesi de aman çocuk ağladı telefon çaldı yat kalk durdura durdura anca bitiriyorum..valla bugün görünce çok şaşırdım daha bi hevese geldim, bazen tembellik yapıodum, artık yapmıcam tam gaz devam

azminizden dolayı kutlarım kızlar. bende doğum yapalı 2ay olacak. zayıflamak istiyoruuum. cok kötü kompleks yaptım. maydonozu bende deniycem . yanlız egzersiz için daha erkenmi acaba 1 ay dahamı beklemem lazım. yazın bu göbüşle kalcalarla napıcaaaammm. off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…