ayni seyleri bende dusunuyorum canim.ben biraz hazirladim benim listem soyle eksik veya fazla varsa beni uyarin.bu arada yurtdisindayim ben.normal dogumda 3,sezeryanda 5 gun yatiriyorlar burda ona gore hazirlandim iste listem:
Anne Icin:
1>3 adet pijama,2 gecelik,1 sabahlik
2>bolca ic camasiri ve corap
3>emzirme sutyeni 3 tane,emzirme pedi,gogus kalkani,silikon meme ucu(ne olur ne olmaz)
4>terlik,hirka veya sal
5>bornoz (burada dus aliyormussun hergun),havlu,sac kurutma mak.
6>dis fircasi,macunu,sampuan,dus jeli,makyaj malz,nemlendirici dudak kremi niveanin (dogumda susuzluktan catliyormus dudaklar)
7>gogus kremi lansinoh
8>islak mendil,hijyenik ped veya hasta bezi
9>foto mak,kalem,kagit,kimlik,gerekli evraklar
10>gogus pompasi
Bebek Icin:
1>6tane ic badi
2>4 tane tulum
3>corap,patik,eldiven,sapka
4>2 penye battaniye,1 pelus battaniye
5>bebek havlusu
6>banyo sungeri,sampuan,pisik kremi,islak mendil,yenidogan bezi
7>onluk,agiz mendilleri
8>biberon ,emzik
9>hirka,yelek
10>hastane cikis seti
11>burun aspiratoru
12>gobek bagi bandi
eklenecek bisey varsa soyleyin kizlar
kızlar şampuanını falanda bizmi koyuyoruz yoksa orada yıkarken kendılerındenmı kullanıyorlar
çanta hazırlamak bilee insanı heyecanlandırıyor yaaa bebişin kıyafetlerini yıkadım çantayı hazırlamak için ama kurumadılar daha eşimle durmadan çamaşır odasına girip kıyafetlere bakıyoruz önceden hep bizim eşyalarımız asılıolurdu kocaman kocaman şimdi miniminnacık kıyafetler
canım ya biz de yıkadık. kocaman kıyafetlerden sonra minicik kıyafetler. seve sev yıkadım asdım valla. şimdi kurudu. bugün ütüleyeceğim. ama şimdi bu kıyafelerden hangilerini çantaya koymak lazım. kaç parça body,vs.
ben ped ,şampuan vs koymayacağım. hastanenin etrafında market eczane herşey var. özel hastane ped vs verirler herhalde. vermezlerse aldırırım lazım oldukca. bebe mağazaları da var. biberon vs de koymayı düşünmüyorum.yine lazım olursa alınır.
ben kendime nazar boncuklu bileklik aldım 2tane birde oğlumada nazar bocuğu alıcam nazar değmesin bebişlere ve bizlere değilmi ama
bak bunu hiç düşünmemiştim. arkadaş bana bir tane almış. ben 1 tanede pıtırcığıma alayım asıl olna lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?