2011 Mart Anneleri Hastahane Çantası Hazırlığı Paylaşım Alanı

ebruli1820
bence çok ideal bir liste olmuş, sadece ihtiyaç olanlar var..şişirilmiş listeler saçma geliyor bana, neredeyse bebeğe alınan herşeyi koyuyorlar çantaya

hastane çıkışının battaniyeleri penye oluyor, o yüzden bi tane kalın battaniye alıcam ben bunlara ek olarak.

diş fırçası,macunu eklerim.

bir tane havlu el yüz için..

nevresim takımı koymayı düşünüyorum ama kararsızım.bir de bebek için biberon ve silikon kaşık..senin listene ekleyebileceklerim bunlar.. haa bir de kamera, babasıyla nasıl buluştuğunu izlemek isterim

peki çetik nedir?

Son düzenleme:
ayy benim coktan başlamam gerekiyordu hala hazırlamadım cantayı düşüncesi bile cok heyecanlandıırıyor benibebeğin camasırlarını hangi deterjanla yıkadınız marka olarak ne tavsiye edersiniz

liste çok güzel olmuş canım. yeter canım.
ayy benim coktan başlamam gerekiyordu hala hazırlamadım cantayı düşüncesi bile cok heyecanlandıırıyor benibebeğin camasırlarını hangi deterjanla yıkadınız marka olarak ne tavsiye edersiniz

ben hacı şsakir granüllü sabun ile yıkadım

cnm örgü patiğe biz çetik de diyoruz.Listemi begendiginize sevindim.Biçok listeye baktım çok uzun ve abartılı buldum.Senin eklediklerinide ekliycem

Bebeğin çamaşırları için dalinin sıvı deterjaını çok aradım bulamadım.Hacı şakirin sabun rendesi deterjanıyla yıkadım.Yumuşatıcı olarak dalininkini kullandım.Dalin daha güzel ve kalıcı kokuyor.Bulursam alıcam sıvı deterjanınıda.

ya bişiy sorcam kızlar hastane çıkışı 1 takımmı koydunuz ben 2 takım koydum çünkü gereksizmi acaba bu benim 2. olmasına rağmen sanki ilkmiş gibi hem heyecan hem korku sardı 33. haftamdayım allah hepimize yardım etsin hayırlısıyla inşallah

benimde hastane çantam hazır
bende bebek için,2tane içli dışlı zıbın takımı ve 1tane hastane çıkışı koydum,çorap,şapka,2tane penye battaniye,1tane polar battaniye koydum...nıvea baby ıslak mendili,biberoniemzik...alt değiştirme minderi bebek bezi, ağız bezi bunları koydum.

kendim için...
gecelik sabahlık emzirme sütyeni göğüs pedi,çorap,terlik diş fırçası ve mağcunu,şimdilik bunlar...

Son düzenleme:
kızlar sonunda bizde çantamızı hazırladık eksiğimiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz KENDİM İÇİN koyduklarım 2 takım pijama sabahlık 3 tane çorap 2 tane emzirme sütyeni 3adet atlet 4adet alt çamaşır 2tane çetik lohusa yeleği lohusa tacı hasta bezi diş macunu fırça tarak dudak kremi çatlamaya karşı göğüs pedi şimdilik koyduklarım BEBEK İÇİN 2tane hastane çıkışı 2 takım zıbın 3 tane çorap 2tane kilot 2 tane atlet 2 tane çıtçıtlı badi bitanesi sarı sarılığa karşı yüz tülbenti bitane normal bitane sarı bebek bezi ıslak mendili pişik önleyici kremi fortbebe 2tane battaniye birtane ince birtane kalın hastaneden çıkarken hırkası eksiğimiz varsa hatırlatırmısınız

Son düzenleme:

Teşekkürler =)))

Çetik-Patik =)))

Bende biberon aldım ne olur ne olmaz die..Havlu da bir tane yüz havlusu bir tane de küçük mutfak havluları var ya ondan evde hiç kullanmadığım var onu da ekleyeceğim bu akşam kocaşimle gidip çantamızı da alacağız inş. Pijama aldım ama bir tane de 3 lü alacağım=))

Listenize ıslak havlu da ekleyin kızlar lazım olacaktır..

Canım kendine el ve yüz için havlu koy biri normal diğeri de küçük mutfak havlulurı gibi..Islak havlu da bulundur canım illa ki lazım olacaktır..Bir de gecelik koy istersen sancı odasında muayne de pijama takımı zor oluyor diyorlar ben de her ihtimale karşı bir tane koyacağım..Kendine ped de koy..

bende dalanın roxy diye deterjanı var bebekler için çokta güzel ve yumaşacık yaptı yumuşatıcıya gerek yok geçen yıl oğlum doğduğunda dalin kullandım hiç hoşuma gitmedi roxy tavsiye ederim

bizde çantamızı hazırladık sonunda
kendim için:3 lü pijama takımı,iç çamasırı,corap,terlik,göğüs pedi,normal ped,hasta bezi,havlu,ıslak mendil,şal,makyaj çantası(diş macunu fırçası allık vs..)
bebek için:2 tane hastahane çıkışı,battaniye,yelek,emzik,cocuk bezi,ıslak mendil
fotoğraf makinesi

ohhh hayırlı olsun darısı benim başıma =)) bende bebişiminkileri tamamladım yıkadım dün ütüleyeceğim inş. sonra da çantaya inş. =))

ben bez paketini taşımak istemiyorum kaç tane koymak gerekir acaba bebek için:26:

ben bez paketini taşımak istemiyorum kaç tane koymak gerekir acaba bebek için:26:

yok canım paket olarak değil 20 - 30 tane koy ne olur ne olmaz..senin de kanaman olacak bebeğin bezinden kullanırsın diyor herkes ilk gün.. Ped yeterli gelmez diyorlar..En kötü ihtimal eşin gidip alır küçük bir paket daha..Ben 30 tane koyacağım her ihtimale karşı..

geçen gece hastanede kaldık ya orda sürekli hasta bakıcı gelip hasta bezine yada pede ihtiyacın varmı die sordu ben kendim için götürmycem zaten hastanede veriyolar 30 çok değil mi ya zaten pakette 50 tane var bide prima yenidoğan almış eşim 2-5 kg dioo ama çok küçük geldi gözüme

Ohh o iyiyimiş..Bazı hastaneler vermiyor dediler de ondan söyledim canım =)))

Ne kadar kalacağın belli olmuyor ki benim arkadaşım cumartesi sabah yaptı doğumu daha dün akşam çıkarmaya gittik..Gerçi onlarda kan uyuşmazlığı vardı..İğnesini vurulmuştu aslında ama ne olur ne olmaz die bekletmişlerdi..Ki normal doğum yaptı..O zaman o kadar çok almana gerek yok 15 tane yeter sanırm ilk sarılığı atsın die sürekli emziyorsun yeterli gelmez ise de mama yaediriyorlar her ihtimale karşı 15 20 tane bulundur olur ya sezeyan olur ise bir gece bekletiyorlarmış..

anladım canım benim şimdilik normal gözüküyo bakalım 15 tane alıyım ben yanıma en iyisi herşeyimizi hazırladık bakalım oğlum erken gelmeye kalkınca birden tutuştuk daha var daha var diyip bezlere bile baktırmayan kocam baktım geçen akşam bezleri kapıp gelmiş

ben çamaşırlarını yıkamadım daha ya çantamı da hazırlamadım 33 +2 deyim geç mi kaldım acaba arkadaşlar 1 hafta sonra izne ayrılcam onu bekliyorum..

heheh benim ki de öyle erken erken dedi geçen de hadi çıkalım alalım eksikleri ne kaldı dedi =))) benim haylaz da pek bekyecek gibi değil =)))

ben çamaşırlarını yıkamadım daha ya çantamı da hazırlamadım 33 +2 deyim geç mi kaldım acaba arkadaşlar 1 hafta sonra izne ayrılcam onu bekliyorum..

Geç sayılmaz tam zamanı diyelim ben daha 34. haftama yeni girdim yıkadım ufaktan hazırlıyorum =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…