msj attım canım tekrar teşekkür ederim. bakalım umarım daha fazla zaiyat vermem:)
korkma canım ya kaçmaya kalkışma:)) eninde sonunda yapacaksın bu işi kaçışı yok bir an önce bitsin.
Ben kahvaltı hazırlamaya çalışıyorum da bugün müsait olmam sanırım ama yarın işyerinden girerim, iyi pazarlar dilerim. hoşçakal.
Herkes pazar gezmelerine çıktı herhalde:44:
bende sabahtan beri diyorum hava değerlendirelim diye ama nerdeeee
evvvetttt bu yaz ilk defa üç kişilik tatilimizi yapacağız inşallahhh
canımmm çok dikkat et kendine ama emicanım ben burdayım bir yerlere gitmedimmm bana da yasak ama ben birazdan cıkacamm bagcılar meydana
talım 3 günümmmmmmmmmmmmm kaldı of hastaneden firar edecem sanırsammmm
canımmm çok dikkat et kendine ama emi
sonra bizi buralarda merakta bırakma
canım benim şimdi öyle geliyor ama eminim son gün gayet metanetle uyanacak ve çıkacaksın evden sonrada uyandığındaaaaaaa minik meleğin kucağında olacakkkkk
benimde ameliyattan uyandıktan sonra uzun bir süre bana ne derseler desinler verdiğim tek cevap çok acıyor olmuş ama o zaman bir bebek yoktu tabiii.şimdide inşallahhh aynı şeyleri yapmamuyandıgımda acılar içinde uyanıyorum bebegi getiriyolar götürün istemiyorum die bagırmışım bide narkoz etkisiyle cok özel şeylerimi konuşmuşum doktorum gülmüş ben taburcu olana kadar takıldı bana dediklerime aman bundada öle olmayım narkoz etkisiyle agzımıda tutamıom
uyandıgımda acılar içinde uyanıyorum bebegi getiriyolar götürün istemiyorum die bagırmışım bide narkoz etkisiyle cok özel şeylerimi konuşmuşum doktorum gülmüş ben taburcu olana kadar takıldı bana dediklerime aman bundada öle olmayım narkoz etkisiyle agzımıda tutamıom
İlknur nereye gideceksiniz çocukla ne zaman yani ben 2 yıldır tatil yapamadığım için (geçen sene tedavim başlamıştı haziranda cesaret edip çıkamadık tatile) patlayacağım ama bu sefer de bebekle nasıl olur endişesi var. Gerçi millet alıyor bit kadar çocuğu her yere de gidiyor ama korkak oldum ben. Aslında çok rahatımdır. Bi öönerin varsa bana da söyle. yazlık mı tutsak dedik, erikli güzel diyorlar. Otel tatili antalya felan zor artık. Kumkampa çok giderdik çanakkale de ama oraya da araba falan lazım. Valla tatil meselesinde önerilerinizi beklerim çatlayacağım çünkü.:84:
benimde ameliyattan uyandıktan sonra uzun bir süre bana ne derseler desinler verdiğim tek cevap çok acıyor olmuş ama o zaman bir bebek yoktu tabiii.şimdide inşallahhh aynı şeyleri yapmam
canım ben o konuda şanslı grupta yer alıyorum.ben içerilerde bir ilçede olsamda annemler ç.kale lapsekide yaşıyorlar ve tatil için nadiren ayrı bir yere ya da otele gidiyoruz.bu yazda baktık bebiş denizi suyu sevmiyor artık bir saat annaneye bırakırız yahya paşayıİlknur nereye gideceksiniz çocukla ne zaman yani ben 2 yıldır tatil yapamadığım için (geçen sene tedavim başlamıştı haziranda cesaret edip çıkamadık tatile) patlayacağım ama bu sefer de bebekle nasıl olur endişesi var. Gerçi millet alıyor bit kadar çocuğu her yere de gidiyor ama korkak oldum ben. Aslında çok rahatımdır. Bi öönerin varsa bana da söyle. yazlık mı tutsak dedik, erikli güzel diyorlar. Otel tatili antalya felan zor artık. Kumkampa çok giderdik çanakkale de ama oraya da araba falan lazım. Valla tatil meselesinde önerilerinizi beklerim çatlayacağım çünkü.:84:
İlknur nereye gideceksiniz çocukla ne zaman yani ben 2 yıldır tatil yapamadığım için (geçen sene tedavim başlamıştı haziranda cesaret edip çıkamadık tatile) patlayacağım ama bu sefer de bebekle nasıl olur endişesi var. Gerçi millet alıyor bit kadar çocuğu her yere de gidiyor ama korkak oldum ben. Aslında çok rahatımdır. Bi öönerin varsa bana da söyle. yazlık mı tutsak dedik, erikli güzel diyorlar. Otel tatili antalya felan zor artık. Kumkampa çok giderdik çanakkale de ama oraya da araba falan lazım. Valla tatil meselesinde önerilerinizi beklerim çatlayacağım çünkü.:84:
cok canın acıyo bebegi getiriyolar o kadar canın yanıoki o an evlat ya onu bile insanın gözü görmüyo emzirmeye calışmışlar sinirlenmişim yaa cenem düşüyo ne ilginç birde ilknurcum bu narkoz farklı seyredecek digerinden bak eylül demişti dersin sanırım ikinciye üçüncüye uyuşturma uyanmama dahaaa sarhoş gibi olma halleri oluyo yani her narkoz degişiyo gittikce daha tepkili oluyo benim bu 4 cü narkoz olcak ve bunu anesteziciler fark edersen dikkate çok alıyo demek doz daha fazla veriliyo veya daha az galiba daha fazla cünkü bünye aldıkca alışkanlık yapıo bayılma ayılma zamanı daha kısalıo olması lazım 2 sezeryenimda ameliyatın ortasında kalktım ahh der gibi ses cıkardım güldü herkes agzıma bir hava verip tekrar bayılttılar beni çok korktum amaaaa
canım ben o konuda şanslı grupta yer alıyorum.ben içerilerde bir ilçede olsamda annemler ç.kale lapsekide yaşıyorlar ve tatil için nadiren ayrı bir yere ya da otele gidiyoruz.bu yazda baktık bebiş denizi suyu sevmiyor artık bir saat annaneye bırakırız yahya paşayı
ya da belki oda annesi gibi su kuşu olur
bence sende yanınıza arada bebeğe bakabilecek bir yakınınızı alarak yine kamp tatilinizi yapabilirsin.en olmadı bize gelirsiniz beraber yaparız tatili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?