2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın tatlım olsun yarın görüşürüz öptümm

canımmm çok dikkat et kendine ama emi
sonra bizi buralarda merakta bırakma

inş.allahın izniyle 3 kişi yahya paşayla beraber yapacaksınız tatilinizi inş.bol bol meme isteyecek emzire emzire tatil yapacaksınız annesi allahın izniyle az kaldı bak 34 haftalıkoldunuz çok şükür15 günün var tam risk kalkıo o zaman gerçi şuan bile çok şükür büyüdü yahya oğlumuz korkma annesi az kaldı yetişecen bize bak bizde 38 den gün alıyoruz cok hayal ederdim 8 haftalıkken 38 leri görecekmiyim die ya fani dünya ne kadarda hızla akıyor zaman

canım benim şimdi öyle geliyor ama eminim son gün gayet metanetle uyanacak ve çıkacaksın evden sonrada uyandığındaaaaaaa minik meleğin kucağında olacakkkkk

uyandıgımda acılar içinde uyanıyorum bebegi getiriyolar götürün istemiyorum die bagırmışım bide narkoz etkisiyle cok özel şeylerimi konuşmuşum doktorum gülmüş ben taburcu olana kadar takıldı bana dediklerime aman bundada öle olmayım narkoz etkisiyle agzımıda tutamıom

benimde ameliyattan uyandıktan sonra uzun bir süre bana ne derseler desinler verdiğim tek cevap çok acıyor olmuş ama o zaman bir bebek yoktu tabiii.şimdide inşallahhh aynı şeyleri yapmam

canım dikkat et kendine dışarıda

novraincanım nasılsın büyük gecmiş olsun uslu dursun bu kuzunda ısırırım poposunu annesi şimdi nasılsın bi sıkıntı varmı?

evvvetttt bu yaz ilk defa üç kişilik tatilimizi yapacağız inşallahhh
İlknur nereye gideceksiniz çocukla ne zaman yani ben 2 yıldır tatil yapamadığım için (geçen sene tedavim başlamıştı haziranda cesaret edip çıkamadık tatile) patlayacağım ama bu sefer de bebekle nasıl olur endişesi var. Gerçi millet alıyor bit kadar çocuğu her yere de gidiyor ama korkak oldum ben. Aslında çok rahatımdır. Bi öönerin varsa bana da söyle. yazlık mı tutsak dedik, erikli güzel diyorlar. Otel tatili antalya felan zor artık. Kumkampa çok giderdik çanakkale de ama oraya da araba falan lazım. Valla tatil meselesinde önerilerinizi beklerim çatlayacağım çünkü.:84:

novrain ve viyole umarım iyisinizdir. Viyoleciğim bu arada ağırlaşan bebek bazen kılcal damar çatlamasına sebep olabilirmiş hareketiyle, bi arkadaşıma doktor demiş böyle ama tabi biz ileri haftalardalardayız ne olacağı belli olmaz.

benimde ameliyattan uyandıktan sonra uzun bir süre bana ne derseler desinler verdiğim tek cevap çok acıyor olmuş ama o zaman bir bebek yoktu tabiii.şimdide inşallahhh aynı şeyleri yapmam

cok canın acıyo bebegi getiriyolar o kadar canın yanıoki o an evlat ya onu bile insanın gözü görmüyo emzirmeye calışmışlar sinirlenmişim yaa cenem düşüyo ne ilginç birde ilknurcum bu narkoz farklı seyredecek digerinden bak eylül demişti dersin sanırım ikinciye üçüncüye uyuşturma uyanmama dahaaa sarhoş gibi olma halleri oluyo yani her narkoz degişiyo gittikce daha tepkili oluyo benim bu 4 cü narkoz olcak ve bunu anesteziciler fark edersen dikkate çok alıyo demek doz daha fazla veriliyo veya daha az galiba daha fazla cünkü bünye aldıkca alışkanlık yapıo bayılma ayılma zamanı daha kısalıo olması lazım 2 sezeryenimda ameliyatın ortasında kalktım ahh der gibi ses cıkardım güldü herkes agzıma bir hava verip tekrar bayılttılar beni çok korktum amaaaa

canım ben o konuda şanslı grupta yer alıyorum.ben içerilerde bir ilçede olsamda annemler ç.kale lapsekide yaşıyorlar ve tatil için nadiren ayrı bir yere ya da otele gidiyoruz.bu yazda baktık bebiş denizi suyu sevmiyor artık bir saat annaneye bırakırız yahya paşayı
ya da belki oda annesi gibi su kuşu olur
bence sende yanınıza arada bebeğe bakabilecek bir yakınınızı alarak yine kamp tatilinizi yapabilirsin.en olmadı bize gelirsiniz beraber yaparız tatili

ablam bodrumda oturuyo benn tatil sıkıntım yok kızlar ablama gidiyorum tatil yapıp geliyoruz teyzemizde aslında aydında ama bodrumda yazlıgı var aydının sadece altınkumu nu severim birde kuşadası yoksa gerisi hoşuma gitmiyo bodrum harika denizi yaa özledim denizi tatili süperrr tatil yapcamm

canım inşallah bu sefer sen,ben ve sezeryana giren tüm arkadaşlarımız çok güzel uyanacak.şimdilik buna inanmaya çalışıyorum

tatlım 40 çıkan bebeği kafası hariç sokuyorlar suya
canım her yere gidilebilir.
erikli neresi bilmiyorum ama yazlık ev tutmakta mantıklı.
ben otel tatili düşünüyorum.
plajı içinde olan ohhh misss gibi, hem sık sık odaya çıkmakta sorun olmaz
şimdiden gidesim geldi

ha birde kamplarımız var hiç gitmedim yeni evlendigimiz için askeriyenin henüz nimetlerinden faydalanamadım ama kocam şırnakta bu sene cok güzel yere puanımız tutar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…