2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyy allah kurtarsın canım,facede gördüm seni pek beğendimbebişinde çok yakışıklı olur eminim

Saol canım hepimiziiiii :) Ben göremedim seniiii facei eşimLe kullanıyoruz ben talep gelirse kabul et dedim etmiş ve görmemiş olabilirimmm adını tam olarak yazarmısın :) oğLumun babasına benzemesini çok istiyorum inşallah ona benzerr

yok bende talepte bulunmuyorum,çoğu kişinin gerçek adını bilmiyorum çünkü..üye resimlerinde profillerinizi görüyorum..inşallah babsına benzer ozaman:))benim oğlumda aynı babası..bu bana benzese bari

adaçayı hamilelikte kesinlikle içilmemeliii

tamam kızlar içmiyorum bundan sonra:92:hoş şimdi internetten baktım uyarıcı etki fazla içimde var,çay kolada içmeyin diyor ama..işimizi sağlama alalım ozaman

çok sağol duygucum küçük daha oğlum gelmesin beklesin
seLam kızLarrrrrrrr bu benim hamiLe olarak geçirdiğim son pazarım haftaya pazar sabah bebeğim doğucak çok heyecanLıyımmmmmmmmmm
ne güzel canım haftaya bugün allahın izniyle oğlun kollarında olucak
kızlar üst üste doğum hikayeleri okurken
kasılma aralıklarım azalıyor
size de oluyor mu?
ba

yok bende bişey olduğu yok ama okuma etkiliyorsa seni

yok bende talepte bulunmuyorum,çoğu kişinin gerçek adını bilmiyorum çünkü..üye resimlerinde profillerinizi görüyorum..inşallah babsına benzer ozaman:))benim oğlumda aynı babası..bu bana benzese bari

Allah gönLümüze göre versin :) genelde kız çocuk babaya erkek çocuk anneye benzer derLer bu sizde tutmamış

ne güzel canım haftaya bugün allahın izniyle oğlun kollarında olucak

İnşallah canım yaa çok korkuyorum bir aksiLik çıkmaz inşallah sabahtan beri eşimi çıldırttım ya şöyle olursa ya böyle olursa diye artık psikolojisi bozuk bir kocam var

evet haklısın bende biraz önce farkettim ılma kasaralığını azalttığını
martın ortasına kadar okumama kararı aldım canım

Ben okumuyorum doğum hikayelerini en ufak bir oLumsuzluktan bahsediLse kendimi kötü hissedeceğimi biLiyorum doğru bir karar vermişsin

herkese iyi aksamlar kızlar sanırım bir bebişimiz daha olmuş Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim azrayagmuru kacıncı haftadaydı merak ettim bilen var mı kızlar?

sweetim sancın olmus sanırım ilk endişeyi yasadın demek merte tembel dedik utandırdı mı bizi :)
yaylagüzelim gecmis olsun acil sifalar diliyorum tatlım
eylülüm ücüncü kez tattın anneligi ne mutlu sana darısı bize insallah
kasılması sancısı olan arkadslar Allah güc sabır versin hepinize zamanlı hayırlı dogumlar nasip etsin insallah
kafam pek yerinde degil okuduklarımdan aklımda kalan bu kadar kusuruma bakmayın kızlar

bende baba kabullensin diye ilk çocuk babaya diye biliyorum..ama kısmet..zaten ya anneye benzicek ya babaya dimi..sütçüye benzicek hali yok

Bunu iLk defa duydum :) Öyle tabi birimizden birine benzeyecek

Son düzenleme:
seLam kızLarrrrrrrr bu benim hamiLe olarak geçirdiğim son pazarım haftaya pazar sabah bebeğim doğucak çok heyecanLıyımmmmmmmmmm

ne kadar az kalmış canım. Hepimiz için Allah sağsalim kucamıza almak nasip etsin.

bende baba kabullensin diye ilk çocuk babaya diye biliyorum..ama kısmet..zaten ya anneye benzicek ya babaya dimi..sütçüye benzicek hali yok

benim kızımda sanki babaya benzeyecek. Doktor amcamız ona benzetti. Koçişde o günden beri kasım kasım kasılıyorHani birde söylenti vardır ya hani ayıp olan. Bebek olurken eşlerden hangisi daha mutlu olursa çocuk ona benzer derler

eşimi yolcu ettim aklım onda bu ayrılık cok koyuyor artık bir güncük beraberdik onda da doktor falan derken bişey anlamadık zaten giderken kızından söz istedi babacım beni bekle mutlaka ben yokken süpriz yapma sakın diye umarım kuzum dinler babasını dogumda yanımda olur eşim onu cok özlüyorum ve bu son zamanlarda cok daha fazla arıyorum varlıgını ah bu hasretlik nereye kadar bilmem
bu gece fazlasıyla içim buruk aklım onda kazasız belasız varsın diye dua ediyorum RAbbime emanet korur Mevlam insallah
iki hafta sonra gelicek nasipse tekrar sonra doguma dek beraberiz kızımız sabreder insallah bu arada
haftasonu doktorumuzdaydık o da ters oldugunu ama iki hafta daha bekleyecegimizi söyledi belki döner dedi ondan sonra duruma bakıcaz dedi suyu gelisimi güzelmiş nstye girdik ilk defa sancı falan cıkmadı kasılmam da olmadı benim henüz bakalım nasıl gelişecek sürec bundan sonra hazır ol dedi sadece her an dogum olabilir takip et kendini bebişin hareketlerini dedi
uzun bi süre göbegim yok diye aglanıyordum malumunuz iki haftada birden büyüdük artık gider ayak da olsa bi göbüşüm var benim de:)))

İnşallah canım yaa çok korkuyorum bir aksiLik çıkmaz inşallah sabahtan beri eşimi çıldırttım ya şöyle olursa ya böyle olursa diye artık psikolojisi bozuk bir kocam var
korkma canım bak eylülde korkuyordu şimdi mis kokulusu kucağında seninde öyle olucak allahın izniyle
çok sağol sermestim evet tembelim hareketlendi hele sorma serumu yedim ooo coştu şeker yüklemesindede glikozu içince hareketlenmişti glikoz hastası oğlum

bir de uzun süre sonra kuzum yüzünü gösterdi bize ultrasonda ama ne göstermek
suratını bir asmış kaslarını catmıs burnunu çenesini büzmüş bi asabiyet sormayın
neye kızdıysa kuzum bu kadar bakıp bakıp gülüyorum fotografına kuzumun RAbbim nazarlardan korusun nasıl özlüyorum simdiden ah hayırlısıyla kavussak bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…