oyy allah kurtarsın canım,facede gördüm seni pek beğendimbebişinde çok yakışıklı olur eminim
kızlar üst üste doğum hikayeleri okurken
kasılma aralıklarım azalıyor
size de oluyor mu?
ba
canım saat tut saatte 4 veya daha fazlaysa nst yaptır dilersen yada dr unu arayabilirsinof kızlar benımde bugun agrım var ya sızece önemlımıdır...
Saol canım hepimiziiiii :) Ben göremedim seniiii facei eşimLe kullanıyoruz ben talep gelirse kabul et dedim etmiş ve görmemiş olabilirimmm adını tam olarak yazarmısın :) oğLumun babasına benzemesini çok istiyorum inşallah ona benzerr
adaçayı hamilelikte kesinlikle içilmemeliii
çok sağol duygucum küçük daha oğlum gelmesin beklesinkızlar hava çok güzeldi bugün İzmir'de. Koçişle çıktık. O tenis oynadı biz kızım ve teyzesi onu izledik. Bana miniklerimiz doğunca eve kapanma korkusu sardı. O yüzden 3 gündür sancımda olsa dışarıya atıyorum kendimi.
ne gıcıklar ya.... Utanmazlar....Çok sinirlendim yineeeeeeee:84:
Damlacım çok geçmiş olsun. Biraz daha beklesin bebişin inşallah. Geçen haftalarda benimde sancılarım çokdu ama azaldı. Umarım seninde öyle olur. 36'ya kadar sabır...Yeni bebişimiz geldi demek. Hoş gelmiş Rüzgar bebek. Allah analı babalı büyütsün....
Adaçayı rahimde açılma yapıyormuş. Tatlım senin gününe daha var. Bence içme Çiğdemcim adaçayı.
Çok geçmiş olsun canım. Zor günler geçirmişsin.Allah korumuş hepinizi.
[
Şu kız çocuklarının pembe takıntısına bayılıyorum
Gördük canım Allah nazarlardan korusun. Çok tatlı maşallah
Benimde öyle oluyor. Kafası aşağıda sanırım baskı yapıyor.
geçmiş olsun canım. Şu doktorlar neden böyle 36'dan itibaren hepimizi doğum korkusuna sarıyorlar. Hayır tek gıcık olduğum doktorum heran gelebilir diyor bende doğum ne zaman diye soranlara heran olabilir diyorum. Sonra insanlar arıyor doğurdun mu diye soruyor. Strese giriyorum hayır derken yahuu. 40 haftama daha 2 hafta var aslında:26:
araştırmakta fayda var canım. Her ihtimale karşı. Gerçi Allahın izniyle gerekmiyecek bana göre....
normal doğumda da oluyormu ki gaz sorunu?:26:Acısıda hiç çekilmez. Karnın gerildikçe dikişler acır:18:
seLam kızLarrrrrrrr bu benim hamiLe olarak geçirdiğim son pazarım haftaya pazar sabah bebeğim doğucak çok heyecanLıyımmmmmmmmmm
kızlar üst üste doğum hikayeleri okurken
kasılma aralıklarım azalıyor
size de oluyor mu?
ba
okuma canımm... böle okudukca iyice kasılırsın..
yok bende talepte bulunmuyorum,çoğu kişinin gerçek adını bilmiyorum çünkü..üye resimlerinde profillerinizi görüyorum..inşallah babsına benzer ozaman:))benim oğlumda aynı babası..bu bana benzese bari
ne güzel canım haftaya bugün allahın izniyle oğlun kollarında olucak
Allah gönLümüze göre versin :) genelde kız çocuk babaya erkek çocuk anneye benzer derLer bu sizde tutmamış
evet haklısın bende biraz önce farkettim ılma kasaralığını azalttığını
martın ortasına kadar okumama kararı aldım canım
bende baba kabullensin diye ilk çocuk babaya diye biliyorum..ama kısmet..zaten ya anneye benzicek ya babaya dimi..sütçüye benzicek hali yok
seLam kızLarrrrrrrr bu benim hamiLe olarak geçirdiğim son pazarım haftaya pazar sabah bebeğim doğucak çok heyecanLıyımmmmmmmmmm
bende baba kabullensin diye ilk çocuk babaya diye biliyorum..ama kısmet..zaten ya anneye benzicek ya babaya dimi..sütçüye benzicek hali yok
korkma canım bak eylülde korkuyordu şimdi mis kokulusu kucağında seninde öyle olucak allahın izniyleİnşallah canım yaa çok korkuyorum bir aksiLik çıkmaz inşallah sabahtan beri eşimi çıldırttım ya şöyle olursa ya böyle olursa diye artık psikolojisi bozuk bir kocam var
çok sağol sermestim evet tembelim hareketlendi hele sorma serumu yedim ooo coştu şeker yüklemesindede glikozu içince hareketlenmişti glikoz hastası oğlumherkese iyi aksamlar kızlar sanırım bir bebişimiz daha olmuş Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim azrayagmuru kacıncı haftadaydı merak ettim bilen var mı kızlar?
sweetim sancın olmus sanırım ilk endişeyi yasadın demek merte tembel dedik utandırdı mı bizi :)
yaylagüzelim gecmis olsun acil sifalar diliyorum tatlım
eylülüm ücüncü kez tattın anneligi ne mutlu sana darısı bize insallah
kasılması sancısı olan arkadslar Allah güc sabır versin hepinize zamanlı hayırlı dogumlar nasip etsin insallah
kafam pek yerinde degil okuduklarımdan aklımda kalan bu kadar kusuruma bakmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?