2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy yaa ne yüzsüz insanlar vaarr..hamile yardım edeyim diyeceğine daha yardım edenide engellemeye laf sokmayaa çalışıyor yaa onun bebeği yok herhalde yada çoook rahat bi hamıleleık geçırdıı .ya gercı ne kadar rahat hamıleleık geçirsende yınede son aylar çok zor

Ne diyeyim Özlemcim vallahi sabrına hayran kaldım.Söylenecek söz mü o yaaaaaa

erkek bebekler ğeç doğar derler ama maşallah bizim bu bebişler hızlı çıktı ..bende çok merak edıyorum acaba benım oğluşumda erken gelir mi die?

ay bakarmısın yüzsüzlüğe yaa canım walla iyi sabretmişsin ben olsam herhalde bardağı falan geçirirdim kafasına
biz zaten kendi işlerimizi zor yapıyoruz bide böleleri çıkıyor

Ne diyeyim Özlemcim vallahi sabrına hayran kaldım.Söylenecek söz mü o yaaaaaa

benimki sabır değil çok sinirlenince ne diyeceğimi bilemiyorum böyle aklımda binllerce kelime dolaşıyo ama toparlayıp bişey diyemiyorum tam sopalığım aslında ben

hiii çok çok geçmiş olsun hepinize tatlım. inşallah bir an önce düzelirsiniz. tamiflu kuş gribinde kullanılan bir ilaç değil miydi? çok ağır bir virüs olmalı hepinizi nasıl da etkilemiş.. bebeğin kilosuna da bakma canım. sağlıklı olduktan sonra. allah şifa versin canım.

çok geçmiş olsun canım. keşke kabul etmeseydin artık misafir falan. kadınlar da ne densizmiş allahım yarabbim. söyleseydin sabah keşke onlara, dün akşam biraz yoruldum o nedenle sancılandım acile gittim diye. onlar ondan da anlamaz ya neyse. çok kızdım. tekrar geçmiş olsun canım.

ya ark gecmısı okuyamıyorum bı bebesımız dahamı geldı ben kacırmısım kım dogum yaptı yaa....cok meraqk ettım..

Yayla Güzeli canım şimdi facebooka üye oldum ben de, üyelik istedim 2011 mart annelerinden. Onaylar mısın Burcu ismim?

sağol canım
onu denememiştim ama hamileliklte adaçayı kasılma yapmıor mu?
yapmıyorsa onu da deneyim

neyseki canım kızının yanında artık sen varsın
canım benim yeniden çok çok geçmiş olsun

ayyy bi kaşık suda boğarsın böyle misafri
terbiyesiz ve vicdansız bunlar nasıl içtiler o çayı senin elinden
birde dediğine bak kadının

kızlar size bir sorum var...sezaryen ameliyatı olunca hastanede yatarken gaz çıkarmadan göndermiyorlarmış ya neden çok önemli gaz çıkarmak bir bilginiz varmı?okuduğum tüm doğum hikayelerinde hemen hemen herkes söylemiş bunu:26:

cnmm cıunku sezeryanda bagırsaklarla bıraz oynama yapıyorlar sonucta karından yarılıor oyuzden gaz cıkarınca bı sorun olmadıgı anlasıldıgı ıcın cıkarılıor..

cnmm cıunku sezeryanda bagırsaklarla bıraz oynama yapıyorlar sonucta karından yarılıor oyuzden gaz cıkarınca bı sorun olmadıgı anlasıldıgı ıcın cıkarılıor..

eee peki diyelim gaz çıkarmmadı o zaman noluyo?tekrarmı ameliyat ediyolar?

aaaaaa 5. bebeğimiz mi geldi yani??? iyi olmalarına çok sevindim. her doğum yapan arkadaş hikayesini, detayları yazsa keşke. çok merak ediyorum.

yuh diyorum başka da bişi demiyorum valla. eşin söyleseymişi bişi keşke. içinde kalmıştır söyleyemediklerin şimdi. sanki mecbursun evini açmaya bir de laf ediyo üstüne.

gelenler zaten eşimin akrabaları yani yazık o da bişey diyemedi...ilk kez geliyolardı evimiize birde...Allah'ım ikinci seferden korusun...

iyi akşamlar kızlar ayy geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyidir bugün doğumgünümü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum 14 günüm kaldı ama ben çok sıkıldım artık hayattan kopmuş gibiyim zombi gibi dolaşıyorum bir de nrmal mi bilmiyorum ama bebişin haraketleri yavaşladı bazen karnım sallanıyo gibi oluyor hıçkırık deseniz günde 5 6 kez geliyo yazık diyorum 15 dk dan önce de geçmiyo alt tarafımdaki acıyı ağrıyı söylememe gerek yok o zaten bitirdi beni doğum çantalarımızı hazırlamamıştım korkudan hazırladım bugün mart bebişleri pek bi aceleci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…