2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BabaLar bebekLer onLara benzeyince daha bir mutLu oLuyorLar ya :) o söylentiyide iLk defa duydum

çok sağol sermestim evet tembelim hareketlendi hele sorma serumu yedim ooo coştu şeker yüklemesindede glikozu içince hareketlenmişti glikoz hastası oğlum

aman hareketlensin kuzum da acele edip korkutmasın annesini
bizimki de iki gündür bir çabalarda umuyorum enerjisini dönmeye harcıyordur
binde bir yoruyor nazlı kızım kendimi bari bişeye yarasa o da:)

evet bir çok rivayet var bu konuda..ben ilk oğluma hamileyken muraz boza bakıcam ona benzesin demiştimde eşimde kıskandı neden elalemn adamına benzicekmiş diyesadec yeşil gözlü olsun istemiştim halbuki

Allah kavuştusun canım. Ahh o yolları bilmezmiyim canım. Eşim her hafta km yol yapıyor. Hep dualarla yolluyorum bende onu. Kendisi müşteri temsilcisi ama bölgesi çok genişDenizli, Muğla'ya bile günü birlik gidip geldiği bile oluyor bazen. Allaha emanetler.

İnşallah eşin sağ salim yetişecek canım senin duaların korur onu.. Hem 2 hafta sonra yanında oLacakmış doğuma kadar onu özlemekte yanında istemekte çok haklısın kendii 2 hafta sonrasını düşünerek teselli et.. Prenses dayanır 2 hafta göbeğinde sonunda büyümüş madem maşallah diyeLim :)

maşallah annesine göstermiş demek birşeye kızmış kesin doktora kızmıştır beni rahatsız ediyor diye

acilinden bi sorum var kızlar
37.haftaya kadar calısabilir raporumu almıstım
yani bu hafta da calıscaktım ama göze alamadım raporumu kapattırdım haftasonu 36.haftada
yarın okula gidecegim raporu vermeye ancak bu kez üç nüsha verdiler en üstteki beyaz altındakıler sarı ve pembe sayfalar seklinde biri okulda kalıcakmıs biri sgkya gitcekmiş biri bende kalcakmıs ama hastanede tam acıklama yapamadılar bir de verilen o kagıtlar daha tamamlanmamıs dogumda getirilcek üzerine eklencek yerler var simdi ben yarın okula ne vericem aslını mı fotokopisini mi aslını verirsem dogumda nasıl alıcam tekrar eksik yerler nasıl dolcak rapor nasıl kapatılcak kafam karıstı
bir bilen varsa acilinden el atın sevabına:)

2 nüshanın sende kalması lazım canım. Benimde 3 nüshadı. Birini hastane aldı. 2'si bende kaldı. İnsan kaynaklarına fotokopi verdim.

cok zor degil mi canım ayrılık biyana yolcu beklemek cok zor Allah sabır versin korusun kazadan beladan eslerimizi sevdiklerimizi bizim yol da cok uzak onüc saat

insallah canım cabucak gecsin iki hafta hem babamıza kavusalım hem kuzumuza sagsalim insallah

maşallah annesine göstermiş demek birşeye kızmış kesin doktora kızmıştır beni rahatsız ediyor diye

sorma canım nazlı ya bizimkiler sıkntıya gelemiyorlar
nstde de zor buldu kalpatıslarını hemsire kac pozisyona girdik istedigi ayarı vermedi sıpam
kadın bile dedi aa bu hic sıkıntıya gelmiyor valla:)

elsi, bir haftan kaldı çook güzel
gelecek hafta bu saatlerde oğluşun kucağında olacak

sermestciğim, kuzuna
inşallah bekler babasını

2 nüshanın sende kalması lazım canım. Benimde 3 nüshadı. Birini hastane aldı. 2'si bende kaldı. İnsan kaynaklarına fotokopi verdim.

hastane bişey almadı henüz benden ama
en üstteki beyaz orjınal sayfa alltakiler de beyaza yazılınca kopyası cıkacak cinsten pmbe ve sarı
izne ayrılabilir yazısı tarihler falan var ama orada daha dogumda yazılması gereken kısımlar acık
e ben simdi birini okula verince sonradan yazılacaklar nasıl olacak hepsinde ayrı olmaz mı
off kimse adam akıllı bilmiyor simdi okuldaki memur da tam bilmiyoısa karısmasa işler bari

canım allah kavuştursun seni çok iyi anlıyorum eşimde izin alıp yanıma gelmişti 1 haftadır yanımdaydı bende akşam yolcu ettim ağladım arkasından insan çok hassas oluyor bu dönemde allah kısmet ederse cuma akşamı gelecek ama alışınca çok zor oluyor eşim olmadan doğuma gitmek istemiyorum allah biliyo o burdayken erkende olsa doğurmak istiyordum şimdi oğluşa diyorum baban gelsin öyle gel diyorum annemin babamın yanında olsamda beni el üstünde tutup prensesler gibi baksalarda insan yinede yanında eşini istiyor allah eşlerimizi başımızdann eksik etmesin başka ayrılıklar vermesin

canım hepsinin fotokopisini çektir dediler bana birde aslı gibidir yazan bi kağıt vardı onu okula ver aslı sende kalsın dediler ama hangisiydi unuttum şimdi

elsi, bir haftan kaldı çook güzel
gelecek hafta bu saatlerde oğluşun kucağında olacak

sermestciğim, kuzuna
inşallah bekler babasını

Evetttttttt son 1 haftamm bir aksiLik oLmaz ise bu saatLerde yavrum benimLe oLacak

Son düzenleme:
arkadaşşlar ben biberon ve emzik aldım. bunları nasıl steril ededeceğiz. kaynatarak mı kaynamış suda bekleterek. nette biraz dolaştım ama çok farklı uygulamalar var. siz ne yaptınız. benim şimdi çok uykum geldi. çıkacağım yarın okurum cevaplarınızı. ve iyi haberlerinizi yarın alırım hepinizi öpüyorum

off netten baktım biraz acıklayıcı bilgi bulamadım
doktorun yardımcısı hazırladı raporu ama o da tam bilemedi ücünü de bana verdi
hastanede de kalıyormus halbuki biri
simdi ben bu durumda fotokopi mi vericem yarın okula
bersucum bana aslı gibidir falan diye bişeyde demediler ki

off malesef cıkmam gerekiyor bilgisayar kardesimin istiyor
herkese hayırlı geceler insallah dogru düzgün hallederiz rapor işini yarın

kaynattım canım ben

canım ben kaçırmısım sanırım, doğumgünün kutlu olsun , ailenle bebişinle nice mutlu yıllara...

seLam kızLarrrrrrrr bu benim hamiLe olarak geçirdiğim son pazarım haftaya pazar sabah bebeğim doğucak çok heyecanLıyımmmmmmmmmm

annaaaaam bir hafta ,sağlıkla gelsin inşallah canım..bakınca ne kadar kısa ama ne kadar uzun geçecek sana kimbilir...

allah kavuştursun tatlım, endişelenme babasını beklicek kuzucun...göbüşünü de görelim artık facebooka koyarsan bakalım, 9 aydır bekletiyor bizi senin kız

Allah hepinize sabır versin,bir an evvel eşlerinizle kavuşursunuz inşallah..içim cız ediyor siz öyle yazdıkça,inanın eşimle şunu yaptık bunu yaptık diye yazamıyorum...

ben 32.haftada izne ayrıldım ama mebde durum farklı sanırım...sadece izne ayrılması uygundur diye tek bir kağıt, onuda okula faxladım daha aslı gibidir bile göndermedim...daha bişeyler olması gerekiyormu bilmiyorum.ben üniversitedeyim acaba bu sgkya vermek falan bizim içindemi gerekli?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…