ne kadar az kalmış canım. Hepimiz için Allah sağsalim kucamıza almak nasip etsin.
Amin canımmmmm :)
benim kızımda sanki babaya benzeyecek. Doktor amcamız ona benzetti. Koçişde o günden beri kasım kasım kasılıyorHani birde söylenti vardır ya hani ayıp olan. Bebek olurken eşlerden hangisi daha mutlu olursa çocuk ona benzer derler
çok sağol sermestim evet tembelim hareketlendi hele sorma serumu yedim ooo coştu şeker yüklemesindede glikozu içince hareketlenmişti glikoz hastası oğlum
ne kadar az kalmış canım. Hepimiz için Allah sağsalim kucamıza almak nasip etsin.
benim kızımda sanki babaya benzeyecek. Doktor amcamız ona benzetti. Koçişde o günden beri kasım kasım kasılıyorHani birde söylenti vardır ya hani ayıp olan. Bebek olurken eşlerden hangisi daha mutlu olursa çocuk ona benzer derler
eşimi yolcu ettim aklım onda bu ayrılık cok koyuyor artık bir güncük beraberdik onda da doktor falan derken bişey anlamadık zaten giderken kızından söz istedi babacım beni bekle mutlaka ben yokken süpriz yapma sakın diye umarım kuzum dinler babasını dogumda yanımda olur eşim onu cok özlüyorum ve bu son zamanlarda cok daha fazla arıyorum varlıgını ah bu hasretlik nereye kadar bilmem
bu gece fazlasıyla içim buruk aklım onda kazasız belasız varsın diye dua ediyorum RAbbime emanet korur Mevlam insallah
iki hafta sonra gelicek nasipse tekrar sonra doguma dek beraberiz kızımız sabreder insallah bu arada
haftasonu doktorumuzdaydık o da ters oldugunu ama iki hafta daha bekleyecegimizi söyledi belki döner dedi ondan sonra duruma bakıcaz dedi suyu gelisimi güzelmiş nstye girdik ilk defa sancı falan cıkmadı kasılmam da olmadı benim henüz bakalım nasıl gelişecek sürec bundan sonra hazır ol dedi sadece her an dogum olabilir takip et kendini bebişin hareketlerini dedi
uzun bi süre göbegim yok diye aglanıyordum malumunuz iki haftada birden büyüdük artık gider ayak da olsa bi göbüşüm var benim de:)))
eşimi yolcu ettim aklım onda bu ayrılık cok koyuyor artık bir güncük beraberdik onda da doktor falan derken bişey anlamadık zaten giderken kızından söz istedi babacım beni bekle mutlaka ben yokken süpriz yapma sakın diye umarım kuzum dinler babasını dogumda yanımda olur eşim onu cok özlüyorum ve bu son zamanlarda cok daha fazla arıyorum varlıgını ah bu hasretlik nereye kadar bilmem
bu gece fazlasıyla içim buruk aklım onda kazasız belasız varsın diye dua ediyorum RAbbime emanet korur Mevlam insallah
iki hafta sonra gelicek nasipse tekrar sonra doguma dek beraberiz kızımız sabreder insallah bu arada
haftasonu doktorumuzdaydık o da ters oldugunu ama iki hafta daha bekleyecegimizi söyledi belki döner dedi ondan sonra duruma bakıcaz dedi suyu gelisimi güzelmiş nstye girdik ilk defa sancı falan cıkmadı kasılmam da olmadı benim henüz bakalım nasıl gelişecek sürec bundan sonra hazır ol dedi sadece her an dogum olabilir takip et kendini bebişin hareketlerini dedi
uzun bi süre göbegim yok diye aglanıyordum malumunuz iki haftada birden büyüdük artık gider ayak da olsa bi göbüşüm var benim de:)))
bir de uzun süre sonra kuzum yüzünü gösterdi bize ultrasonda ama ne göstermek
suratını bir asmış kaslarını catmıs burnunu çenesini büzmüş bi asabiyet sormayın
neye kızdıysa kuzum bu kadar bakıp bakıp gülüyorum fotografına kuzumun RAbbim nazarlardan korusun nasıl özlüyorum simdiden ah hayırlısıyla kavussak bir de
acilinden bi sorum var kızlar
37.haftaya kadar calısabilir raporumu almıstım
yani bu hafta da calıscaktım ama göze alamadım raporumu kapattırdım haftasonu 36.haftada
yarın okula gidecegim raporu vermeye ancak bu kez üç nüsha verdiler en üstteki beyaz altındakıler sarı ve pembe sayfalar seklinde biri okulda kalıcakmıs biri sgkya gitcekmiş biri bende kalcakmıs ama hastanede tam acıklama yapamadılar bir de verilen o kagıtlar daha tamamlanmamıs dogumda getirilcek üzerine eklencek yerler var simdi ben yarın okula ne vericem aslını mı fotokopisini mi aslını verirsem dogumda nasıl alıcam tekrar eksik yerler nasıl dolcak rapor nasıl kapatılcak kafam karıstı
bir bilen varsa acilinden el atın sevabına:)
Allah kavuştusun canım. Ahh o yolları bilmezmiyim canım. Eşim her hafta km yol yapıyor. Hep dualarla yolluyorum bende onu. Kendisi müşteri temsilcisi ama bölgesi çok genişDenizli, Muğla'ya bile günü birlik gidip geldiği bile oluyor bazen. Allaha emanetler.
İnşallah eşin sağ salim yetişecek canım senin duaların korur onu.. Hem 2 hafta sonra yanında oLacakmış doğuma kadar onu özlemekte yanında istemekte çok haklısın kendii 2 hafta sonrasını düşünerek teselli et.. Prenses dayanır 2 hafta göbeğinde sonunda büyümüş madem maşallahdiyeLim :)
maşallahannesine göstermiş demek birşeye kızmış kesin doktora kızmıştır beni rahatsız ediyor diye
2 nüshanın sende kalması lazım canım. Benimde 3 nüshadı. Birini hastane aldı. 2'si bende kaldı. İnsan kaynaklarına fotokopi verdim.
cok zor degil mi canım ayrılık biyana yolcu beklemek cok zor Allah sabır versin korusun kazadan beladan eslerimizi sevdiklerimizi bizim yol da cok uzak onüc saat
Amin canım inşallah. Çok zor. Ben 2 geceye tahamül edemiyorum. Çok uzakmış gerçekten. Geçen ufak bir kaza yapmış birde üzülmeyeyim diye bana söylemiş. Öğrenince delirdim resmen. Bende acilen arabasını artık dualarla doldurdum.
acilinden bi sorum var kızlar
37.haftaya kadar calısabilir raporumu almıstım
yani bu hafta da calıscaktım ama göze alamadım raporumu kapattırdım haftasonu 36.haftada
yarın okula gidecegim raporu vermeye ancak bu kez üç nüsha verdiler en üstteki beyaz altındakıler sarı ve pembe sayfalar seklinde biri okulda kalıcakmıs biri sgkya gitcekmiş biri bende kalcakmıs ama hastanede tam acıklama yapamadılar bir de verilen o kagıtlar daha tamamlanmamıs dogumda getirilcek üzerine eklencek yerler var simdi ben yarın okula ne vericem aslını mı fotokopisini mi aslını verirsem dogumda nasıl alıcam tekrar eksik yerler nasıl dolcak rapor nasıl kapatılcak kafam karıstı
bir bilen varsa acilinden el atın sevabına:)
elsi, bir haftan kaldı çook güzel
gelecek hafta bu saatlerde oğluşun kucağında olacak
sermestciğim,kuzuna
inşallah bekler babasını
arkadaşşlar ben biberon ve emzik aldım. bunları nasıl steril ededeceğiz. kaynatarak mı kaynamış suda bekleterek. nette biraz dolaştım ama çok farklı uygulamalar var. siz ne yaptınız. benim şimdi çok uykum geldi. çıkacağım yarın okurum cevaplarınızı. ve iyi haberlerinizi yarın alırım hepinizi öpüyorum
iyi akşamlar kızlar ayy geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyidirbugün doğumgünümü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum 14 günüm kaldı ama ben çok sıkıldım artık hayattan kopmuş gibiyim zombi gibi dolaşıyorum bir de nrmal mi bilmiyorum ama bebişin haraketleri yavaşladı bazen karnım sallanıyo gibi oluyor hıçkırık deseniz günde 5 6 kez geliyo yazık diyorum 15 dk dan önce de geçmiyo alt tarafımdaki acıyı ağrıyı söylememe gerek yok o zaten bitirdi beni doğum çantalarımızı hazırlamamıştım korkudan hazırladım bugün mart bebişleri pek bi aceleci
seLam kızLarrrrrrrr bu benim hamiLe olarak geçirdiğim son pazarım haftaya pazar sabah bebeğim doğucak çok heyecanLıyımmmmmmmmmm
canım allah kavuştursun seni çok iyi anlıyorum eşimde izin alıp yanıma gelmişti 1 haftadır yanımdaydı bende akşam yolcu ettim ağladım arkasından insan çok hassas oluyor bu dönemde allah kısmet ederse cuma akşamı gelecek ama alışınca çok zor oluyor eşim olmadan doğuma gitmek istemiyorum allah biliyo o burdayken erkende olsa doğurmak istiyordum şimdi oğluşa diyorum baban gelsin öyle gel diyorum annemin babamın yanında olsamda beni el üstünde tutup prensesler gibi baksalarda insan yinede yanında eşini istiyor allah eşlerimizi başımızdann eksik etmesin başka ayrılıklar vermesin
off netten baktım biraz acıklayıcı bilgi bulamadım
doktorun yardımcısı hazırladı raporu ama o da tam bilemedi ücünü de bana verdi
hastanede de kalıyormus halbuki biri
simdi ben bu durumda fotokopi mi vericem yarın okula
bersucum bana aslı gibidir falan diye bişeyde demediler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?