2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, sırf sizleri ve bebişleri görebilmek için üye oldum ben de facebooka. Kullanmasını hiç bilmiyorum, arkadaşlık isteği gönderdim. Beceremeyip gönderemediklerim de olduysa siz gönderir misiniz? Umarım doğurana kadar kullanmayı öğrenerim de bebişin resmini de eklerim oraya:)))

eee peki diyelim gaz çıkarmmadı o zaman noluyo?tekrarmı ameliyat ediyolar?

teşekkürler canım bende olurda sezaryen doğum yaparsam yalan söyleyim gaz çıkardım deyip bir an önce taburcu etsinler diye düşünmüştüm

canım tüm ameliyatlarda gaz çıkarmak önemlidir.çünkü verilen narkoz kalp beyin ve ciğerler dışında tüm vücut fonksiyonlarını durduruyor.ve ayıldıktan sonra gaz çıkarmak bağırsak hareketlerinin tekrar başladığını gösteriyor.bu yüzden önemli ve asla yalan söylenmemesi gereken bir durum

canım zaten gazın ağrısı çooooooooooooookkkkkkkk kötü
gönderselerde sen gitmezsin

canım az kaldı
birazcık daha sabret

Bende bu sabah kızımın hareketlerinin son 2 gündür yavaşladığını yazmıştım.Bu akşam yine topuk gezdirmeye başladı.Yerleri daraldığı için hareketlerinin azalması olağan canım.Benim bildiğim kadarıyla saat başı az da olsa hareket hissetmek gerekiyor.
Hıçkırığa gelince o da normal canım.Benim cimcimem de günde en az 3 defa 10 ar dakikadan az olmamak kaydıyla hıçkırıyor.Son haftalara yaklaştıkça ciğerlerinin geliştiğini gösteren önemli bir etkenmiş.

ben ilk doğumumu sezeryan yaptım doğumdan çıktıkan 2 saat sonra falan 2 tane hap verdiler bana bağırsaklarını çalıştıracak dediler siyah kömür gibi haplardı içtim kısa bi rsüre sonra wc ye çıktım ertesi günü öğlen evime geldim 1 gece kaldım

anladım canım peki diyelim ki çıkarmadım 2 gün geçti 3 gün geçti bende hala fıs yok eee o zaman nolacak:26:

o topuk hareketlerini bende hissediyorum hatta hemen elimi koyuyorum karnıma minnoş ayağını hissetmek çok güzel

ilknurcuğum azıcık kasılmalarım arttı.
bu adalat denen hapı 10:30 da almam gerekior
şimdi alsam bişi olur mu , yarım saat 1 saat önemli mi?
bi fikrin var mı?

ilknurcuğum azıcık kasılmalarım arttı.
bu adalat denen hapı 10:30 da almam gerekior
şimdi alsam bişi olur mu , yarım saat 1 saat önemli mi?
bi fikrin var mı?
eğer kasılmaların arttıysa şimdi al canım.biran evvel rahatlatsın kasılmalarını.bende öyle yapıyorum kendime.

kızlar bebişlerinize müzik dinletiyormusunuz ben çok hareketli olduğu zamanlarda ninni dinletiyordum uyuyordu sanırım anne karnındayken duydukları müzikleri doğduktan sonra da duyunca sakinleşiyorlarmış

kızlar hava çok güzeldi bugün İzmir'de. Koçişle çıktık. O tenis oynadı biz kızım ve teyzesi onu izledik. Bana miniklerimiz doğunca eve kapanma korkusu sardı. O yüzden 3 gündür sancımda olsa dışarıya atıyorum kendimi.

ne gıcıklar ya.... Utanmazlar....Çok sinirlendim yineeeeeeee:84:

Damlacım çok geçmiş olsun. Biraz daha beklesin bebişin inşallah. Geçen haftalarda benimde sancılarım çokdu ama azaldı. Umarım seninde öyle olur. 36'ya kadar sabır...Yeni bebişimiz geldi demek. Hoş gelmiş Rüzgar bebek. Allah analı babalı büyütsün....

Adaçayı rahimde açılma yapıyormuş. Tatlım senin gününe daha var. Bence içme Çiğdemcim adaçayı.

Çok geçmiş olsun canım. Zor günler geçirmişsin.Allah korumuş hepinizi.

[

Şu kız çocuklarının pembe takıntısına bayılıyorum

Gördük canım Allah nazarlardan korusun. Çok tatlı maşallah

ya kızlar bende farklı şeyler oluyor bebek hareket ettikçe sanki çıkmaya çalışıyor gibi oluyor idrarımı kaçırıyorum gibi oluyor sizdede oluyor mu böle

Benimde öyle oluyor. Kafası aşağıda sanırım baskı yapıyor.

merhaba kızlar ,
ben grip oluyorum boğazımın iki tarafıda kulaklarıma kadar ağrıyor..ve doktoruma göre bu hafta doğurma ihtimalim yüksek napcam ben yaaa

geçmiş olsun canım. Şu doktorlar neden böyle 36'dan itibaren hepimizi doğum korkusuna sarıyorlar. Hayır tek gıcık olduğum doktorum heran gelebilir diyor bende doğum ne zaman diye soranlara heran olabilir diyorum. Sonra insanlar arıyor doğurdun mu diye soruyor. Strese giriyorum hayır derken yahuu. 40 haftama daha 2 hafta var aslında:26:

araştırmakta fayda var canım. Her ihtimale karşı. Gerçi Allahın izniyle gerekmiyecek bana göre....

normal doğumda da oluyormu ki gaz sorunu?:26:Acısıda hiç çekilmez. Karnın gerildikçe dikişler acır:18:

kızlar bebişlerinize müzik dinletiyormusunuz ben çok hareketli olduğu zamanlarda ninni dinletiyordum uyuyordu sanırım anne karnındayken duydukları müzikleri doğduktan sonra da duyunca sakinleşiyorlarmış

yapılan araştırmalarda kız çocukları üzerinde etki elde edilmiş ama erkek çocuklarda
nemli değişiklik gööstermemiş

seLam kızLarrrrrrrr bu benim hamiLe olarak geçirdiğim son pazarım haftaya pazar sabah bebeğim doğucak çok heyecanLıyımmmmmmmmmm

normal doğumda olduğunu sanmyorum canım.çünkü sezeryan da bağırsakları yerinden oynattıkları için havayla temas ediyor ve bu yüzden gaz oluyor

sağol canım
onu denememiştim ama hamileliklte adaçayı kasılma yapmıor mu?
yapmıyorsa onu da deneyim:

ben hamileleiğimin başından beri içiyorum..ama en fazla günde 1 bardak tabiki

teşekkürler canım bende olurda sezaryen doğum yaparsam yalan söyleyim gaz çıkardım deyip bir an önce taburcu etsinler diye düşünmüştüm

aman diiim canım...sağlık bu 1 gece fazla kal nolurki..benim doktorum tualete çıkmadan çıkarmamıştı,sadece gazda değil..2 gece kaldım çıktım..sonrada bi sorun çıkmadı..

ben oğluma sürekli söylemiştim,ama doğduktan sonra 3 ay gece gündüz ağladı ne söylediysem kar etmemiştihala şarkı sevmez...söylemeeeee der..ama bu karnımdakide nezaman müzik duysa hareketleniyor

seLam kızLarrrrrrrr bu benim hamiLe olarak geçirdiğim son pazarım haftaya pazar sabah bebeğim doğucak çok heyecanLıyımmmmmmmmmm

oyy allah kurtarsın canım,facede gördüm seni pek beğendimbebişinde çok yakışıklı olur eminim

valla şuana kadar bişey yok..ama dediğim gb çok sık içmiyorum...

adaçayı hamilelikte kesinlikle içilmemeliii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…