2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tüm annelere şimdiden günaydıın
yatakta debelenerek geçirdiğim zamandan sonra
benimle aynı kaderi paylaşan var mı die geldim.
uykusuzum ben uykusuz

benim aldığım ürünlerin arkasında 5 dk kaynar suda bekletip soğumaya bırakın yazıyordu bende öyle yaptım canım

günaydıııınnn ama kimsecikler yokmuş eşim gececi olduğu için bende bu gece annemde kalmıştım rahat edemedim bi türlü erkenden kalkıp geldim eve aynı mahallede oturuyoruz 2 dk da geldim eve size bir sorum olacak kızlar benim artık her dk iç çamaşırım ıslanıyor günlk ped koyuyorum hep bazen kremsi kıvamda akıntı geliyor bazende hep su gibi bişey acaba su mu sızdırıyorum ne sizde de var mı:44:

canım bende 35. haftada ayrıldım,yani erken ayrılmış oldum. iş görmezlik raporu 3 nüsha oluyor. en üstteki beyaz olanını ve vizite kağıdını hastahane alıp sgk ya bildiriyor. alttaki 2 raporu bana verdiler. ben de işyerine faxladım.onlar hallediyomuş kalanını.
hatta şöyle bir şey var o raporda; tahmini doğum tarihine kadar bir süre var, eğer o tarihe kadar doğum yapmazsan tekrar rapor alman gerekiyormuş.

günaydın prenses anneler,uyku tutmadı da beni,şöyle bir geçmişe bakıyım dedim,ama ne mümkün herkese cevap vermeyemaşallah hep kaynatmışsınız yine.
evde olmak ne tuhafmış ya,sabah sabah kalktım,ne yapacağımı da bilmiyorum bari kahvaltımızı yapalım,gazetelerimizi okuyalım

günaydın cnm..
ben varım uykusuz ooff off:2:

ayyy bende 2 saat uyudum da geldim.
uyumayınca da zaman geçmior
neyse cnm son ayımız
maşallah inşallah geçecek.

günaydın canım
bende senin gibi düşünüyordum
bende de oluyor
hatta günlük 10 kere ped değiştirmeme rağmen
iç çamaşırım bile ıslanıyor
günde en az bir kere duş
bir kerede bacaklarımı yıkıorum.
itiraf etmek gerekirse çişli oldum sanırım

günaydın

canım ya bende kaçırmışım doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşalahh

ilknurcuğum azıcık kasılmalarım arttı.
bu adalat denen hapı 10:30 da almam gerekior
şimdi alsam bişi olur mu , yarım saat 1 saat önemli mi?
bi fikrin var mı?
aplacım ya beklesin bakım quzuu zamamını
ay ne aceleci çıktılarr yaa
bendede kasılma çok oluyor datlım ya artık perşembeye kaldı hastaneye gitmemiz randevuyu beklicez mecburen
of kızlar benımde bugun agrım var ya sızece önemlımıdır...
canım ya bugün naıslsın
seLam kızLarrrrrrrr bu benim hamiLe olarak geçirdiğim son pazarım haftaya pazar sabah bebeğim doğucak çok heyecanLıyımmmmmmmmmm
ay ne heyecanlı yaa Rabbim hayırlısıyla almanı nasib etsin inşalahh
kıyamam canım ya sağ salim gitsin gelsin inşalahhh
sizde Rabbime emnaet olun bebiş bekler babasını annesini üzmez

oy
inşalah canım hayırlısyla kavuşcaz
yaaa ben sabahlık yerine süslü bi hırka aldım sizce sabahlık şart mı??
bende hırka aldım sabhlık almadım sonra kullanmıcam nasılsa sabahlığı die
canım aynısı bende de var ıslak ıslak oluyor

günaydın annişler kandiliniz kutlu olsunn
sevgililer gününzde kutlu olsun canım kocişim akşam beni çok şaşırttı çiçek almış bana uzun zamandır almıyordu

Son düzenleme:
Günaydın kızlar... Herkesin mevlit kandili mübarek olsun. Ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun...

Son düzenleme:

günaydın canım

afiyet olsun canım

sevgililer gününzde kutlu olsun canım kocişim akşam beni çok şaşırttı çiçek almış bana uzun zamandır almıyordu

günaydın cnm. evet ben unuttum bugün kandil.herkesin kandili mübarek olsun.
veeee tabi tüm güzel annelerin sevgililer günü kutlu olsun.

yaaa gerçekten idrarımızı mı kaçırıyoruz acaba farketmeden bizim su kesesi patlayan yengemizde hiç anlamamış suyunun geldiğini bu yüzden bebişi susuz kaldı erken doğdu yoğun bakımda hala çok korkuyorum bu yüzden:18:

Günaydın kızlar... Herkesin mevlit kandili mübarek olsun. Ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun...

size de günaydınnnn sizinde kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…