günaydın cnm. evet ben unuttum bugün kandil.herkesin kandili mübarek olsun.
veeee tabi tüm güzel annelerin sevgililer günü kutlu olsun.
yaaa gerçekten idrarımızı mı kaçırıyoruz acaba farketmedenbizim su kesesi patlayan yengemizde hiç anlamamış suyunun geldiğini bu yüzden bebişi susuz kaldı erken doğdu yoğun bakımda hala çok korkuyorum bu yüzden:18:
size de günaydınnnn sizinde kutlu olsun
kendimizi sıkıntılarımızı düşünmekten herşeyi unutur olduk herkesin mevlüd kandili mübarek olsun kızlar
günaydıııınnnama kimsecikler yokmuş eşim gececi olduğu için bende bu gece annemde kalmıştım rahat edemedim bi türlü erkenden kalkıp geldim eve aynı mahallede oturuyoruz 2 dk da geldim eve size bir sorum olacak kızlar benim artık her dk iç çamaşırım ıslanıyor günlk ped koyuyorum hep bazen kremsi kıvamda akıntı geliyor bazende hep su gibi bişey acaba su mu sızdırıyorum ne sizde de var mı:44:
yaaa gerçekten idrarımızı mı kaçırıyoruz acaba farketmedenbizim su kesesi patlayan yengemizde hiç anlamamış suyunun geldiğini bu yüzden bebişi susuz kaldı erken doğdu yoğun bakımda hala çok korkuyorum bu yüzden:18:
yok ya bu belirtiler hamileliğin sonunda normalmiş,olmaması anormal zaten. ama suyunun azalmasına neden olacağına düşünmüyorum. zaten senin da ultrasonda bakıyodur doktorun suyuna felan. bir de sürekli tuvalete çıkma isteği olduğundan susuz kalmasın bünyelerimiz,buna dikkat edelim:44:
günaydın arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun. bu güzel günde birbirimiz için de dua etmeyi unutmayalım, kolay doğumlar, sağlıklı hayırlı evlatlar için
bu arada cumartesi dr kontrolümüz vardı önce nstye alındık, iyiydi hareketsiz olan bebeğim baya hareketlendi. sonra ultrasona aldı, (35+1 iken) bebeğim 3200 gr çıktı, dr da kilosu fazla diye tokluk şekerine bakalım dedi. kilonun fazla olmasının bi etkisi var mı diye, o da dedi ki eğer şeker çıkarsa 1 hafta önceden suni sancı ile alırız dedi. tokluk şekerine de sabah kahvaltıdan 2 saat sonra baktırdım 95 çıktı tahlil sonucu. bilmiyorum nasıl iş çıkışı dr ile görüşeceğim ama kanı alan hemşire iyi dedi. dr a kontrolde bu kilo tahminlerinin ne kadar doğru çıkabileceğini sormuştum +- %10 dedi bana, ama ben pek söylendiği kadar kilolu doğacağını düşünmüyorum. ilk hamileliğimde de 4 kg a yakın gözüküyor demişti dr 3300 gr doğmuştu. sağlıklı doğsunlar da, ama yine de bi an şeker konusu korkuttu beni. :18:
günaydın tatlı anneler nasıllar bu gün bebeişler nasıl tatlı kuzucuklar tüm arkadaşlarımın kandilini kutlarımm rabbim zamanında erken olmadan en saglıklı dogacagı zaman bebeginize kavuşmanızı nasip etsin hast.kötü şeyler gördümm tabi cok güzel şeylerde bakın bir örnek benim cok şükür insan korkmakta haklı oluyor sizinde az kaldı inş kavuşacaksınız bebişlerinize ssaglıkla sevgililer günü kutlamam ama sizinkini kutlayacam tümm arkadaşlarımın sevgililer gününüde kutluyorum bebişlerinizle nice sevgililer günü görürsünüz inş.
kan şekeri gayet normal çıkmış canım endişelenme emin olmak için söylemiştir doktorun normalde çok değişiklik gösterebiliyor bu ultrason ölçümleri tahmini ölçüyor bence herşeyi eşimin yengesine 9 ay kız demişler erkek doğurmuşbu yüzden pek güvenilir gelmiyor bana
şu an bebişi emziriyorum size yazıyorum birde ameliyat acım gecse süper olcak
karnımın alt kısmında dünden beri geçmeyen bi ağrım var acaba sebebi bebeğin başının alt tarafta olması olabılırmı onun için ağrıyor olabılırmı çok oldu bebek döneli ama şu 2gündür çok agrıyo gecmıyo sizdede oluyormu
Canım Burcu ile sen içimi rahatlatttınız.Bende de aynı şekilde oluyor canım niye yapıyor bir de onu anlasam.
Az kaldı canım tüm sıkıntıların bebeğini kucağına alınca bitecek hayırlısıyla.
kızlar
üfff yine gaz sancısı başladı.
gaz yapacak bişi de yemiorum dikkat ediyorum.
sizce bu sefer ne yapayım.
canım çok yanıyor
selam kızlar
ben ve kızım geçen salı günü yataktan zor kalktık.kızım 40 derece ateşte yanıyo gözleri kıpkırmızı ve acayip öksürüyordu.bende biraz kırıklık vardı ve öksürdükçe çiğerlerim acayip acıyordu.acile gittik hemen bize baktılar önce kızıma baktılar ateşi düşsün diye fitil verdiler.kan aldılar sonra bizden.ben ağırlaşmaya başladım yerimde artık oturamıyordum öksürük çoğaldı bayılacağım neredeyse.dr biyerleri aramaya başladı söylüyo ama ben anlamıyorum.neyse beni hastaneye sevketti.eşim ve kızıma evinize dönün dediler.bizde bekliyoruzki benide eve yollayacaklar.birsürü kan aldılar zaten kanım düşüktü iyice gitti.
heryerime kablolar bağlandı ben başladım ağlamaya kızım evde hasta ben burada ne olduğunu bile anlamadan yatırdılar bebeğim iyimi düşünmekten ağlamaktan ateşim ve tansiyonum çıktı.ateş 39 a çıkınca çok teleşlandılar.hemen 2 tane ateş düşürücü verdiler.ben biraz sakinleştim.yataktan kalkamıyorum heryerimde kablo var terledim öksürmekten sürekli altıma kaçırıyorum koktum artık.dr geldi bana anlatıyooo sanki anlıyom dediklerini.anladığım kadarıyla ciğerlerimde bi virüs bulmuşlar domuz gribine yakın bir virüs.ben şok oldum ya bebeğim dedim o nolacak büyük olduğu için sorun olmaz dedi.
bu gece yatacaksın sabah kan değerlerine göre bişeyler yapacaz dediler.dakikalar geçmiyo bırakın saatleri sabahı zor ettim ateşler içinde yandım ilaç getirdiler 2 şer tane içiyordum anca iyi oluyordum.buseferde ter basıyordu.kablolar hala bağlı tabi.zor sabah oldu kan aldılar 2 tüp.2-3 saat sonra dr geldi ama ben çok mutlu oldum çünkü bir türk doktordu.bana anlattı herşeyi virüsü falan kullanmam gereken ilacı.tamiflu diye bi ilaç yazdılar.şimdi dedi seni şu hastaneye götürecekler bebeğe bakacaklar dedi.bebişimi göreceğim için çok sevindim ama ben hala zor yürüyorum.neyse geldik nst ye bağladılar yarım saat bebeğimin kalbini dinledim.ha bu arada bebeğimin hareketleri azalmıştı ben hastayken o yüzden onlarda korktu.neyse sonuç iyi çıktı.ultrasondanda baktılar bebeşim suyu falan iyidide ufaktı haftasına göre.33-34 haftalık çıktı ölçümlerde kilosuda 2200.moralim bozuldu bebeğimi besleyememişim diye hep kendime yemişim diye.salı günü bidaha ultrasona alacaklar ayrıntılı bakacaklar.kızımda bu arada çok hastaydı dr ona antibiotik vermiş.ben eve geldim onlar sonra geldi.düne kadar kızım 40 derece ateşte yattı.ilaçlarla zor düşüyordu çok zordu çoookkk.eşimde hastaydı aile boyu hastalıktan kırıldık.kızım yemek yemedi kaç gün ben yerimden kalkamıyorum.zorda olsa bişeyler yapmaya çalışım.şükürler olsun şimdi çok iyiyiz ilkkez dün gece uyuduk ateşsiz inlemesiz.kendimden geçmiştim kızım iyi olsun yeter dedim hep.şimdi başladı oynamaya evin içinde dolanmaya.Allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın çok zor büyük dert vermesin iyileşmeyen hastalık vermesin.
iyi akşamler kızlar :80: iyisinizdir inşallah
yarın okul var tatil bittinegüzel evdeydik oğlumla ohhhhh ne rahattı valla
facede eylülü ün bebişini gördüm şimdimaaş
Allahın izninle bizde kavuşsak meleklerimizekızımın karnımdaki son 14 günü kaldı korku heycan bir arda yaşıyorum
merhaba kızlaarrr. amma birikmiş yine ya atlaya atlaya okudum...
siz siz olun misafir falan almayın artık...sadece iki çeşit tatlı yaptım akşam herşeyi bizimkiler yaptı ama öldüm, sabah çıkamıcam sandım bel ağrısından, kendim ettim kendim buldum aslında, sandaleyde otrumak bile mafetti beni...e bi de nekadar onlar da yapsa hizmeti, olmuyor kalkmadan duramıyorsun...neyse kimse yiğitlik yapıp da misafir almasın
bugün hava çok güzeldi, sabah kendimi iyi hissedince çıktık, kaç gündür evde kapalıydım çok iyi geldi ama belim ağrıyor tabi..taşımıyor artık bu vücut bu göbeği
gözüme takılanlar arasındayaylagüzeli çok geçmiş olsun, çok korkarak okudum , ama şimdi herşey yolunda değilmi?
damlacım nazar değdi sana da ya, nerden çıktı bu sancıar, inşallah yalancı sancılarır, sen de misafir mağduru oldun ben gibi,bi daha töövbe demi
eylüüülll oğlun çok tatlı
gördüklerimden aklımda kalanlar bunlar oldu, çok da yorgunum ama bakmadan geçemedim..dinlenme zamanı artık...
slm kızlar nasılsınız?benim dün yine misafirlerim vardı...gece çok sancılandım onlar uyurken biz hastaneye gittik belden aşağı tarafımı hissetmiyorum şimdi...çooook kötüyüm...4 gündür misair ağırlıyorum...misafir iyi hoş ama kalkıp çaylarını bile almadılar kadınlarhele yemek masamın beyaz koltuğuna birinin kızı vişne suyu döktü cinnet geçirecektim eşim sakinleştirdi...geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir...yaylagüzeli canım geçmiş olsun ..eylül gelmiş sanırım..hoşgeldin ..damlanın sancıları mı var?sanki öyle anladım..
sağol efnanimcim facede 2011 mart annelerine üyelik yolla canım yaylagüzeli kabul eder seni orda hepimiz varız duavarada yaz nickini ekleyeyim seni hemencecik yoksa aramalara kapalı ismim..buarada azrayağmur doğum yaptı dün rüzgar bebişde azrada çok iyiymiş
ben ilk doğumumu sezeryan yaptım doğumdan çıktıkan 2 saat sonra falan 2 tane hap verdiler bana bağırsaklarını çalıştıracak dediler siyah kömür gibi haplardı içtim kısa bi rsüre sonra wc ye çıktım ertesi günü öğlen evime geldim 1 gece kaldım
seLam kızLarrrrrrrr bu benim hamiLe olarak geçirdiğim son pazarım haftaya pazar sabah bebeğim doğucak çok heyecanLıyımmmmmmmmmm
eşimi yolcu ettim aklım onda bu ayrılık cok koyuyor artık bir güncük beraberdik onda da doktor falan derken bişey anlamadık zaten giderken kızından söz istedi babacım beni bekle mutlaka ben yokken süpriz yapma sakın diye umarım kuzum dinler babasını dogumda yanımda olur eşim onu cok özlüyorum ve bu son zamanlarda cok daha fazla arıyorum varlıgını ah bu hasretlik nereye kadar bilmem
bu gece fazlasıyla içim buruk aklım onda kazasız belasız varsın diye dua ediyorum RAbbime emanet korur Mevlam insallah
iki hafta sonra gelicek nasipse tekrar sonra doguma dek beraberiz kızımız sabreder insallah bu arada
haftasonu doktorumuzdaydık o da ters oldugunu ama iki hafta daha bekleyecegimizi söyledi belki döner dedi ondan sonra duruma bakıcaz dedi suyu gelisimi güzelmiş nstye girdik ilk defa sancı falan cıkmadı kasılmam da olmadı benim henüz bakalım nasıl gelişecek sürec bundan sonra hazır ol dedi sadece her an dogum olabilir takip et kendini bebişin hareketlerini dedi
uzun bi süre göbegim yok diye aglanıyordum malumunuz iki haftada birden büyüdük artık gider ayak da olsa bi göbüşüm var benim de:)))
arkadaşşlar ben biberon ve emzik aldım. bunları nasıl steril ededeceğiz. kaynatarak mı kaynamış suda bekleterek. nette biraz dolaştım ama çok farklı uygulamalar var. siz ne yaptınız. benim şimdi çok uykum geldi. çıkacağım yarın okurum cevaplarınızı. ve iyi haberlerinizi yarın alırım hepinizi öpüyorum
günaydıııınnnama kimsecikler yokmuş eşim gececi olduğu için bende bu gece annemde kalmıştım rahat edemedim bi türlü erkenden kalkıp geldim eve aynı mahallede oturuyoruz 2 dk da geldim eve size bir sorum olacak kızlar benim artık her dk iç çamaşırım ıslanıyor günlk ped koyuyorum hep bazen kremsi kıvamda akıntı geliyor bazende hep su gibi bişey acaba su mu sızdırıyorum ne sizde de var mı:44:
günaydın arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun. bu güzel günde birbirimiz için de dua etmeyi unutmayalım, kolay doğumlar, sağlıklı hayırlı evlatlar için
bu arada cumartesi dr kontrolümüz vardı önce nstye alındık, iyiydi hareketsiz olan bebeğim baya hareketlendi. sonra ultrasona aldı, (35+1 iken) bebeğim 3200 gr çıktı, dr da kilosu fazla diye tokluk şekerine bakalım dedi. kilonun fazla olmasının bi etkisi var mı diye, o da dedi ki eğer şeker çıkarsa 1 hafta önceden suni sancı ile alırız dedi. tokluk şekerine de sabah kahvaltıdan 2 saat sonra baktırdım 95 çıktı tahlil sonucu. bilmiyorum nasıl iş çıkışı dr ile görüşeceğim ama kanı alan hemşire iyi dedi. dr a kontrolde bu kilo tahminlerinin ne kadar doğru çıkabileceğini sormuştum +- %10 dedi bana, ama ben pek söylendiği kadar kilolu doğacağını düşünmüyorum. ilk hamileliğimde de 4 kg a yakın gözüküyor demişti dr 3300 gr doğmuştu. sağlıklı doğsunlar da, ama yine de bi an şeker konusu korkuttu beni. :18:
günaydın tatlı anneler nasıllar bu gün bebeişler nasıl tatlı kuzucuklar tüm arkadaşlarımın kandilini kutlarımm rabbim zamanında erken olmadan en saglıklı dogacagı zaman bebeginize kavuşmanızı nasip etsin hast.kötü şeyler gördümm tabi cok güzel şeylerde bakın bir örnek benim cok şükür insan korkmakta haklı oluyor sizinde az kaldı inş kavuşacaksınız bebişlerinize ssaglıkla sevgililer günü kutlamam ama sizinkini kutlayacam tümm arkadaşlarımın sevgililer gününüde kutluyorum bebişlerinizle nice sevgililer günü görürsünüz inş.
hoşgeldin aplacım günaydın
ayy nasıl quzucuk mis kokuyor dimi yavrum benim
seninde kandilin ve sevgililer günü kutlu olsun aplam ne güsel eşin bebeklerin herkes yanında
nasılsın apğrıların geçtimi
yatırmıyo sagolsun ogluş cokk agrım var canımm yanıyor valla
bebişin hayırlı uğurlu olsun. yakında geçer inşallah ağrıların. seninde kandilin mübarek olsun, sevgililer günün kutlu olsun...
canim bu haftalarda agrilar onemli, doktoruna sor mutlaka.
hazirliktir bir cesit herhalde..
gecmis olsun canim..
cok cok gecmis olsun canim, sana ve ailene..
hayirlisiyla insallah canim.
gecmis olsun canim.
kiyamam sinir bozucu gecmis.. gecmis olsun..
Allah anali babali buyutmek nasip etsin insalalh.
masallah canim. Darisi hayirlisiyla saglikla huzurla bana ve diger sezaryen olacak arkadaslara insallah.
hayirlisiyla insallah canim.
masallah kizina canim.
kullanma kılavuzunda yazar nasil yapilacagi canim.
istersen doktoruna bir danis canim.
gecmis olsu ncanim. guzel haberler al insallah.
masallah canim. seninde kandilin, sevgililer gunun kutlu olsun.. canim daha cok taze, gececek insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?