2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kendimizi sıkıntılarımızı düşünmekten herşeyi unutur olduk herkesin mevlüd kandili mübarek olsun kızlar

günaydın cnm. evet ben unuttum bugün kandil.herkesin kandili mübarek olsun.
veeee tabi tüm güzel annelerin sevgililer günü kutlu olsun.

canım aman Allah korusun Rabbim şifa versin bebişede inşalahh

canım bende de oluyor ve bende merak ediyorum nedenini bilen var mı?

yok ya bu belirtiler hamileliğin sonunda normalmiş,olmaması anormal zaten. ama suyunun azalmasına neden olacağına düşünmüyorum. zaten senin da ultrasonda bakıyodur doktorun suyuna felan. bir de sürekli tuvalete çıkma isteği olduğundan susuz kalmasın bünyelerimiz,buna dikkat edelim:44:

günaydın arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun. bu güzel günde birbirimiz için de dua etmeyi unutmayalım, kolay doğumlar, sağlıklı hayırlı evlatlar için
bu arada cumartesi dr kontrolümüz vardı önce nstye alındık, iyiydi hareketsiz olan bebeğim baya hareketlendi. sonra ultrasona aldı, (35+1 iken) bebeğim 3200 gr çıktı, dr da kilosu fazla diye tokluk şekerine bakalım dedi. kilonun fazla olmasının bi etkisi var mı diye, o da dedi ki eğer şeker çıkarsa 1 hafta önceden suni sancı ile alırız dedi. tokluk şekerine de sabah kahvaltıdan 2 saat sonra baktırdım 95 çıktı tahlil sonucu. bilmiyorum nasıl iş çıkışı dr ile görüşeceğim ama kanı alan hemşire iyi dedi. dr a kontrolde bu kilo tahminlerinin ne kadar doğru çıkabileceğini sormuştum +- %10 dedi bana, ama ben pek söylendiği kadar kilolu doğacağını düşünmüyorum. ilk hamileliğimde de 4 kg a yakın gözüküyor demişti dr 3300 gr doğmuştu. sağlıklı doğsunlar da, ama yine de bi an şeker konusu korkuttu beni. :18:

en son 12 gün önce gittim doktora suyun normal dedi ama ne bilim insan tedirgin oluyo birde etrafında kötü örnekler yaşanınca

kan şekeri gayet normal çıkmış canım endişelenme emin olmak için söylemiştir doktorun normalde çok değişiklik gösterebiliyor bu ultrason ölçümleri tahmini ölçüyor bence herşeyi eşimin yengesine 9 ay kız demişler erkek doğurmuş bu yüzden pek güvenilir gelmiyor bana

günaydın tatlı anneler nasıllar bu gün bebeişler nasıl tatlı kuzucuklar tüm arkadaşlarımın kandilini kutlarımm rabbim zamanında erken olmadan en saglıklı dogacagı zaman bebeginize kavuşmanızı nasip etsin hast.kötü şeyler gördümm tabi cok güzel şeylerde bakın bir örnek benim cok şükür insan korkmakta haklı oluyor sizinde az kaldı inş kavuşacaksınız bebişlerinize ssaglıkla sevgililer günü kutlamam ama sizinkini kutlayacam tümm arkadaşlarımın sevgililer gününüde kutluyorum bebişlerinizle nice sevgililer günü görürsünüz inş.

hoşgeldin aplacım günaydın
ayy nasıl quzucuk mis kokuyor dimi yavrum benim
seninde kandilin ve sevgililer günü kutlu olsun aplam ne güsel eşin bebeklerin herkes yanında
nasılsın apğrıların geçtimi

teşekkür ederim arkadaşım cevabın için.ben de ölçümleri çok istikrarlı bulmuyorum, oynamalar olacaktır, o yüzden zaten çok da takmadım kilosuna ama yine de size de danışayım dedim

canim bu haftalarda agrilar onemli, doktoruna sor mutlaka.

hazirliktir bir cesit herhalde..

kızlar
üfff yine gaz sancısı başladı.
gaz yapacak bişi de yemiorum dikkat ediyorum.
sizce bu sefer ne yapayım.
canım çok yanıyor

gecmis olsun canim..

cok cok gecmis olsun canim, sana ve ailene..

hayirlisiyla insallah canim.

gecmis olsun canim.

kiyamam sinir bozucu gecmis.. gecmis olsun..

Allah anali babali buyutmek nasip etsin insalalh.

masallah canim. Darisi hayirlisiyla saglikla huzurla bana ve diger sezaryen olacak arkadaslara insallah.

seLam kızLarrrrrrrr bu benim hamiLe olarak geçirdiğim son pazarım haftaya pazar sabah bebeğim doğucak çok heyecanLıyımmmmmmmmmm

hayirlisiyla insallah canim.

masallah kizina canim.

kullanma kılavuzunda yazar nasil yapilacagi canim.

istersen doktoruna bir danis canim.

gecmis olsu ncanim. guzel haberler al insallah.

şu an bebişi emziriyorum size yazıyorum birde ameliyat acım gecse süper olcak

masallah canim. seninde kandilin, sevgililer gunun kutlu olsun.. canim daha cok taze, gececek insallah..

hoşgeldin aplacım günaydın
ayy nasıl quzucuk mis kokuyor dimi yavrum benim
seninde kandilin ve sevgililer günü kutlu olsun aplam ne güsel eşin bebeklerin herkes yanında
nasılsın apğrıların geçtimi

yatırmıyo sagolsun ogluş cokk agrım var canımm yanıyor valla

bebişin hayırlı uğurlu olsun. yakında geçer inşallah ağrıların. seninde kandilin mübarek olsun, sevgililer günün kutlu olsun...

saolun kızlar alah hepinize bu mutlulugu yaşatsın herkes dogum telaşesinde bir an son günlerimi hatırladım bebişim karnımdayken aslında bakın zaman cabuk geciyor o sıra sizde yakında gelecek ama biz sabırsızız herhalde herkesin iyi olmasına sevindim kötü bir durum yoktur umarım atrkadaşların hepsi iyilermi okuyamıyorum gecmişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…