bebişin hayırlı uğurlu olsun. yakında geçer inşallah ağrıların. seninde kandilin mübarek olsun, sevgililer günün kutlu olsun...
canim bu haftalarda agrilar onemli, doktoruna sor mutlaka.
hazirliktir bir cesit herhalde..
gecmis olsun canim..
cok cok gecmis olsun canim, sana ve ailene..
hayirlisiyla insallah canim.
gecmis olsun canim.
kiyamam sinir bozucu gecmis.. gecmis olsun..
Allah anali babali buyutmek nasip etsin insalalh.
masallah canim. Darisi hayirlisiyla saglikla huzurla bana ve diger sezaryen olacak arkadaslara insallah.
hayirlisiyla insallah canim.
masallah kizina canim.
kullanma kılavuzunda yazar nasil yapilacagi canim.
istersen doktoruna bir danis canim.
gecmis olsu ncanim. guzel haberler al insallah.
masallah canim. seninde kandilin, sevgililer gunun kutlu olsun.. canim daha cok taze, gececek insallah..
kıyamam ya Rabbim şifanı versin aplamm
bebeğin hayırlı, uzun ömürlü olsun eylülcüm, rabbim bizlere de göstersin hayırlısıyla o güzel günleri. senin de kandilin mübarek olsun
bu arada bi de son 1 aydır hemoroid çıktı bende, yaklaşık 10 gündür de ağrı yapıyor, dr a söyledim fitil verdi doğuma kadar kullan dedi. ilaç, fitil kullandıkça da kendimi hiç rahat hissetmiyorum ama işin doğrusu şu hemoroid korkutuyo beni özellikle doğumdan sonrası :18: :18: :18: var mı arkadaşlardan hemoroid sıkıntısı olup fitil kullanan ? inş. bu fitilin bi zararı yoktur
bu arada bi de son 1 aydır hemoroid çıktı bende, yaklaşık 10 gündür de ağrı yapıyor, dr a söyledim fitil verdi doğuma kadar kullan dedi. ilaç, fitil kullandıkça da kendimi hiç rahat hissetmiyorum ama işin doğrusu şu hemoroid korkutuyo beni özellikle doğumdan sonrası :18: :18: :18: var mı arkadaşlardan hemoroid sıkıntısı olup fitil kullanan ? inş. bu fitilin bi zararı yoktur
teşekkür ederim canım ama bende kabızlık yok, ama doğuma kadar veya doğum anında veya doğumdan sonra bana sıkıntı verir mi diye endişeleniyorum. sadece baskı ile birlikte ağrı yapmaya başlamıştı ama sanırım fitilin faydası oldu ağrı yapmıyo pekhemoroid genellikle kabızlık sonrası çıkıyor bende 4 ay falan çektim sonra kabızlığa çözüm bulunca o da geçti çok şükür canım ben fitil falan kullanmadım merhem vermişti doktorum çok geçmiş olsun
canim bizim ailede ırsidir. o yuzden kendimi bildim bileli basurum var hemde 3-4 memeli. mumkun mertebe kabiz olmamaya calis. aci yememeye calis. yeni ogrendim kerevizde hemoroidi tetiklermis.
günaydın tatlı anneler nasıllar bu gün bebeişler nasıl tatlı kuzucuklar tüm arkadaşlarımın kandilini kutlarımm rabbim zamanında erken olmadan en saglıklı dogacagı zaman bebeginize kavuşmanızı nasip etsin hast.kötü şeyler gördümm tabi cok güzel şeylerde bakın bir örnek benim cok şükür insan korkmakta haklı oluyor sizinde az kaldı inş kavuşacaksınız bebişlerinize ssaglıkla sevgililer günü kutlamam ama sizinkini kutlayacam tümm arkadaşlarımın sevgililer gününüde kutluyorum bebişlerinizle nice sevgililer günü görürsünüz inş.
kalkanı da steril et canım. bende kalkanı alma konusunda kararsız kalmıştım alayım bari.biberonları kaynayan suda 5 dakka bekletin diyolar ben kaynatmadım yani
bu arada göğüs kalkanı almıştım onuda sterizilize etmek lazım di mi yarında onu hazırlıyım şubat anneleri hep göğüslerinin yara olmasından emzirememekten şikayetçiler onedenle göğüs kalkanı edinin kızlar aventin ki güzelmiş ben ondan almadım ama aklınızda bulunsun
aynen canım ben de hırka aldım.yaaa ben sabahlık yerine süslü bi hırka aldım sizce sabahlık şart mı??
aynen canım bende size bunu soracaktım. benimde devamlı akıntım oluyordu.doktor normal demişti. ama bu sabah daha yoğun kremsi beyaz bir akıntı vardı. akşamda sancı girdi belim filan ağrıdı. ben de 4 gibi uyandım.6 ya doğru uyumusum. sabahta farklı bir akıntı olunca merak ettim.günaydıııınnnama kimsecikler yokmuş eşim gececi olduğu için bende bu gece annemde kalmıştım rahat edemedim bi türlü erkenden kalkıp geldim eve aynı mahallede oturuyoruz 2 dk da geldim eve size bir sorum olacak kızlar benim artık her dk iç çamaşırım ıslanıyor günlk ped koyuyorum hep bazen kremsi kıvamda akıntı geliyor bazende hep su gibi bişey acaba su mu sızdırıyorum ne sizde de var mı:44:
kıyamam sana canım tez vakitte geçer inşallah ağrıların.yatırmıyo sagolsun ogluş cokk agrım var canımm yanıyor valla
aynen canım bende size bunu soracaktım. benimde devamlı akıntım oluyordu.doktor normal demişti. ama bu sabah daha yoğun kremsi beyaz bir akıntı vardı. akşamda sancı girdi belim filan ağrıdı. ben de 4 gibi uyandım.6 ya doğru uyumusum. sabahta farklı bir akıntı olunca merak ettim.
Canım yoğun kremsi beyaz akıntının miktarı çok fazla ise nişan olabilme ihtimali çok yüksek ki sende herzamankinden farklı diyorsun doktorunu arayıp sor istersen
canım şimdi farkettim haftaya bebeğine kavuşuyormussun. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
sezeryan mı olacak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?