2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebişin hayırlı uğurlu olsun. yakında geçer inşallah ağrıların. seninde kandilin mübarek olsun, sevgililer günün kutlu olsun...

kıyamam ya Rabbim şifanı versin aplamm

bebeğin hayırlı, uzun ömürlü olsun eylülcüm, rabbim bizlere de göstersin hayırlısıyla o güzel günleri. senin de kandilin mübarek olsun

saol melikecim ...inş sizede gösterecek tatlım az kaldı sabır edin ..cümleten canımm

Herkese günaydın arkadaşlar..
Çook uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum ama hep takip ettim sizleri..Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsunRahatsızlıkları olanlara çok geçmiş olsun.Artık sona çok yaklaştık tabi Bu arada kandiliniz mübarek olsun tabi sevgililer gününü de unutmamak lazım
Herkes için çook güzel bir gün olur inşallah..

bu arada bi de son 1 aydır hemoroid çıktı bende, yaklaşık 10 gündür de ağrı yapıyor, dr a söyledim fitil verdi doğuma kadar kullan dedi. ilaç, fitil kullandıkça da kendimi hiç rahat hissetmiyorum ama işin doğrusu şu hemoroid korkutuyo beni özellikle doğumdan sonrası :18: :18: :18: var mı arkadaşlardan hemoroid sıkıntısı olup fitil kullanan ? inş. bu fitilin bi zararı yoktur

kandiliniz mubarek olsun kızlar...inşallah hepimiz yavrularımıza sağlıcakla kavuşuruz...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

hemoroid genellikle kabızlık sonrası çıkıyor bende 4 ay falan çektim sonra kabızlığa çözüm bulunca o da geçti çok şükür canım ben fitil falan kullanmadım merhem vermişti doktorum çok geçmiş olsun

günaydın herkese kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inş bu güzel günde.
tabi ki sevgililer gününüz de yeni sevgililerinizle ve kocişlerle birlikte güzel geçsin kutlu olsun

canim bizim ailede ırsidir. o yuzden kendimi bildim bileli basurum var hemde 3-4 memeli. mumkun mertebe kabiz olmamaya calis. aci yememeye calis. yeni ogrendim kerevizde hemoroidi tetiklermis.

teşekkür ederim canım ama bende kabızlık yok, ama doğuma kadar veya doğum anında veya doğumdan sonra bana sıkıntı verir mi diye endişeleniyorum. sadece baskı ile birlikte ağrı yapmaya başlamıştı ama sanırım fitilin faydası oldu ağrı yapmıyo pek

canim bizim ailede ırsidir. o yuzden kendimi bildim bileli basurum var hemde 3-4 memeli. mumkun mertebe kabiz olmamaya calis. aci yememeye calis. yeni ogrendim kerevizde hemoroidi tetiklermis.

teşekkür ederim burcucum evet ya benim annemde de babamda da henoroid var işin ırsilik kısmı aklıma gelmemişti. çok şükür kabızlık problemim yoktur acı da yiyemem. işte fitil kullanmaya başladım sen kullanıyormusun bişeyler? fitilin zararı yoktur dimi bebişe filan?

Canım bebeğin doğmuş anladığım kadarıyla, birkaçgündür giremiyordum foruma haberim olmadı o yüzden. Allah annalı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. ikinizin de sağlıklı olmanıza çok sevindim. Darısı hepimizin başına :2: :2:

Günaydın arkadaşlar artık hiç takip edemiyorum ama,
umarım herkes iyidir,
Mevlid kandiliniz ve Sevgililer gününüz kutlu olsun,
Dualarda yer almak dileğiyle..
Bu gece birbirimiz için dua edelim lütfen..

herkese günaydın kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
kalkanı da steril et canım. bende kalkanı alma konusunda kararsız kalmıştım alayım bari.
yaaa ben sabahlık yerine süslü bi hırka aldım sizce sabahlık şart mı??
aynen canım ben de hırka aldım.
aynen canım bende size bunu soracaktım. benimde devamlı akıntım oluyordu.doktor normal demişti. ama bu sabah daha yoğun kremsi beyaz bir akıntı vardı. akşamda sancı girdi belim filan ağrıdı. ben de 4 gibi uyandım.6 ya doğru uyumusum. sabahta farklı bir akıntı olunca merak ettim.
yatırmıyo sagolsun ogluş cokk agrım var canımm yanıyor valla
kıyamam sana canım tez vakitte geçer inşallah ağrıların.

Canım yoğun kremsi beyaz akıntının miktarı çok fazla ise nişan olabilme ihtimali çok yüksek ki sende herzamankinden farklı diyorsun doktorunu arayıp sor istersen

canım şimdi farkettim haftaya bebeğine kavuşuyormussun. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
sezeryan mı olacak canım.

canım şimdi farkettim haftaya bebeğine kavuşuyormussun. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
sezeryan mı olacak canım.

Evet canım bir aksiLik çıkmazsa pazar günü epiduraL sezeryanLa kavuşucam oğLuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…