teşekkür ederim burcucum evet ya benim annemde de babamda da henoroid var işin ırsilik kısmı aklıma gelmemişti. çok şükür kabızlık problemim yoktur acı da yiyemem. işte fitil kullanmaya başladım sen kullanıyormusun bişeyler? fitilin zararı yoktur dimi bebişe filan?
Evet canım bir aksiLik çıkmazsa pazar günü epiduraL sezeryanLa kavuşucam oğLuma
elifcim canım çok heyecanlı günler.özellikle son gece yatamama ihtimalin yüksek bence.ben de epidural düşünüyorum ama bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.doğumdan sonra doğumun hakkında kısaca bilgilendirebilirsen çok iyi olur canım,eğer hala doğurmamışsam fikir olur en azından.gerçi herkesinki farklı geçiyormuş.
Allah sağlıklı kolay bi doğum nasip etsin
Canım tabiki biLgi veririm anLatırım tecrübelerimi inşallah o doğumdan sağ salim çıkarım yazarım :) gerçekten şimdiden çok heyecanLıyım cumartesi muhtemelen herkes bizdeolur hem doğumgünüm olduğu için hemde destek moral vermek için
şu doğum korkusu ne yapsak da yakamızı bırakmıyor benim kafamdan da neler geçiyor ya şöyle olursa ya böyle olursa acabalar o kadar çok ki düşün düşün düşün...inşallah Allahın yardımıyla sağlıkla çıkarsın doğumdan ve bebeğini sağlıklı kucağına alırsın canım
herkeze merhaba kızlar..cnmm evet son zamanlarda böle olur bende kendımı ınanılmaz yalnız hıssedıyorum ve bugun cok mutsuzum aglıyorum nedensız ayrıca yalkında dogum yapıcam fakat hala 2. bebegıme hazır olup olmadıgımı bıle bılmıyorum cok ama cok karmakarısıgım kızlar..ısın ılgıncı esıme bana bı sey olursa efemı keısnlıkle teyzesıne ver dıyorum yenı dogucak olanıda oda fdalgaya alıyor ama cok gergın aramız kızlar her dk kavga edıyorum esımle...Aynen canım sürekLi doğumdan çıkamayacakmışım gibi düşünüyorum yada bebeğime birşey olacakmış gibi olumlu düşüneyim diyorum şeytan dürtüyor sanki hep aklımda olumsuzluklar eşiminde psikolojisini bozdum bana bir şey olursa oğlumun başına carolin gibi birini getirme diyorum deli oluyor onu üzmek içinde yapmıyorum aslında ama aklımdan geçenleride söylemeden duramıyorum ben yine suçu hormonlara atayım hep bu hormonlar yüzünden
Aynen canım sürekLi doğumdan çıkamayacakmışım gibi düşünüyorum yada bebeğime birşey olacakmış gibi olumlu düşüneyim diyorum şeytan dürtüyor sanki hep aklımda olumsuzluklar eşiminde psikolojisini bozdum bana bir şey olursa oğlumun başına carolin gibi birini getirme diyorum deli oluyor onu üzmek içinde yapmıyorum aslında ama aklımdan geçenleride söylemeden duramıyorum ben yine suçu hormonlara atayım hep bu hormonlar yüzünden
herkeze merhaba kızlar..cnmm evet son zamanlarda böle olur bende kendımı ınanılmaz yalnız hıssedıyorum ve bugun cok mutsuzum aglıyorum nedensız ayrıca yalkında dogum yapıcam fakat hala 2. bebegıme hazır olup olmadıgımı bıle bılmıyorum cok ama cok karmakarısıgım kızlar..ısın ılgıncı esıme bana bı sey olursa efemı keısnlıkle teyzesıne ver dıyorum yenı dogucak olanıda oda fdalgaya alıyor ama cok gergın aramız kızlar her dk kavga edıyorum esımle...
kızlar merhaba hepinize,
Kandiliniz mübarek olsun...
Ben bugün çok tuhafım çok halsizim sinirlerim bozuk. Son haftalarda böyle olurmu ki.. Kahvaltımı bile sinirden zor hazırladım, menapozlu gibiyim :)
slm arkadaşlar sona iyice yaklaştık allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba anneler hepimizin mevlüd kandili mübarek, sevgililer günü kutlu olsun.hepimiz bol bol dua edelim birbirimiz için sağsalim bebişlerimize kavuşalım inşallah.
herkeze merhaba kızlar..cnmm evet son zamanlarda böle olur bende kendımı ınanılmaz yalnız hıssedıyorum ve bugun cok mutsuzum aglıyorum nedensız ayrıca yalkında dogum yapıcam fakat hala 2. bebegıme hazır olup olmadıgımı bıle bılmıyorum cok ama cok karmakarısıgım kızlar..ısın ılgıncı esıme bana bı sey olursa efemı keısnlıkle teyzesıne ver dıyorum yenı dogucak olanıda oda fdalgaya alıyor ama cok gergın aramız kızlar her dk kavga edıyorum esımle...
ya bayanlar unnado şifremi hatırlamıyorum,kitlendi galiba.aranızda üye olan varsa bana yeniden davet gönderebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?