2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canim fitil kullanmiyorum. agri oldugunda bol bol uzanmaya calisiyorum.oturmak ayakta durmakta iyi degil hemoroid icin.

selam herkese

mevlid kandiliniz mübarek olsun.Allah hepimize hayırlı kapılar açsın.birbirimize dua edelim olur mu?

Son düzenleme:
Evet canım bir aksiLik çıkmazsa pazar günü epiduraL sezeryanLa kavuşucam oğLuma

elifcim canım çok heyecanlı günler.özellikle son gece yatamama ihtimalin yüksek bence.ben de epidural düşünüyorum ama bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.doğumdan sonra doğumun hakkında kısaca bilgilendirebilirsen çok iyi olur canım,eğer hala doğurmamışsam fikir olur en azından.gerçi herkesinki farklı geçiyormuş.
Allah sağlıklı kolay bi doğum nasip etsin

Son düzenleme:

Canım tabiki biLgi veririm anLatırım tecrübelerimi inşallah o doğumdan sağ salim çıkarım yazarım :) gerçekten şimdiden çok heyecanLıyım cumartesi muhtemelen herkes bizdeolur hem doğumgünüm olduğu için hemde destek moral vermek için

Günaydın..Keyifli Haftalar Şirin Anneler

Kandilimiz Mübarek Olsun..Rabbim inş. bugün yapılan bütün dualarımızı hayırlısı ile Kabul eder..

Sevgililer gününüz de kutlu OLsun..İNŞ.Eşlerimiz ve bebişlerimizlerimizle sağlıklı huzurlu sevgi dolu yıllar geçiririz..

şu doğum korkusu ne yapsak da yakamızı bırakmıyor benim kafamdan da neler geçiyor ya şöyle olursa ya böyle olursa acabalar o kadar çok ki düşün düşün düşün...inşallah Allahın yardımıyla sağlıkla çıkarsın doğumdan ve bebeğini sağlıklı kucağına alırsın canım

kızlar merhaba hepinize,

Kandiliniz mübarek olsun...

Ben bugün çok tuhafım çok halsizim sinirlerim bozuk. Son haftalarda böyle olurmu ki.. Kahvaltımı bile sinirden zor hazırladım, menapozlu gibiyim :)

Aynen canım sürekLi doğumdan çıkamayacakmışım gibi düşünüyorum yada bebeğime birşey olacakmış gibi olumlu düşüneyim diyorum şeytan dürtüyor sanki hep aklımda olumsuzluklar eşiminde psikolojisini bozdum bana bir şey olursa oğlumun başına carolin gibi birini getirme diyorum deli oluyor onu üzmek içinde yapmıyorum aslında ama aklımdan geçenleride söylemeden duramıyorum ben yine suçu hormonlara atayım hep bu hormonlar yüzünden

herkeze merhaba kızlar..cnmm evet son zamanlarda böle olur bende kendımı ınanılmaz yalnız hıssedıyorum ve bugun cok mutsuzum aglıyorum nedensız ayrıca yalkında dogum yapıcam fakat hala 2. bebegıme hazır olup olmadıgımı bıle bılmıyorum cok ama cok karmakarısıgım kızlar..ısın ılgıncı esıme bana bı sey olursa efemı keısnlıkle teyzesıne ver dıyorum yenı dogucak olanıda oda fdalgaya alıyor ama cok gergın aramız kızlar her dk kavga edıyorum esımle...

ben de diyorum bana bi şey olursa iyi bakarsın di mi falan.Allah korusun hepimizi canım

merhaba anneler hepimizin mevlüd kandili mübarek, sevgililer günü kutlu olsun.hepimiz bol bol dua edelim birbirimiz için sağsalim bebişlerimize kavuşalım inşallah.

canım elifin de dediği gibi hormonlar yapıyor bunu
hayır bi de doğum yapınca geçicek de diyemiyoruz bi de daha lohusa depresyonumuz var zaten meyilliyim depresyona.ben de bazen olur olmaz ağlıyorum eşime çatıyorum.normal herhalde canım ya

kızlar merhaba hepinize,

Kandiliniz mübarek olsun...

Ben bugün çok tuhafım çok halsizim sinirlerim bozuk. Son haftalarda böyle olurmu ki.. Kahvaltımı bile sinirden zor hazırladım, menapozlu gibiyim :)

ara ara bana da esiyorlar..öyle ki herşeye herkese sinir oluyorum herşey batıyor sanki =)))

Canım bebeğin doğduğunda inanıyorum kendini herşeye hazır hissedeceksin şuanki karışıkLığında çok normal ne mutlu sana 2.defa tadıcaksın anneliği ne kadar şanslısın. Eşlerimize hepimiz yapıyoruz heralde bu muhabbeti onlarıda anlamak lazım olayları çok abartıyoruz çok fazla ilgi bekliyoruz onlarda kendilerince ilgilenyorlar ama biz göremiyoruz eşim dalgaya alıyor diyorsunya ciddiye alıp tamam öyle yaparım diyebilirmi o ihtimali düşünmek bile istemediğinden bunu dalgaya alıyor ben dün eşime duştan çıktım sen neden elinde fönle beklemiyosun ya üşürsem diye trip attım düşününce şimdi manyakmıyım diyorum hoş canımın içi fönü çekmeceden çıkarmış prize takmış eliyle işaret etti sustum sarıLdım ben gerçekten çekilecek dert değilim bu ara normald eeşimde hiç sabırlı biri değildir ama bu ara sabrediyor herşeye çok şükür ama onlarıda düşünmek lazım bizimde alttan almamız bazı şeyleri ciddiye almamamız sorun çıkarmamamız lazım ama olmuyor o evden gidince yalnız kalınca düşünüp ona hak veriyorum karşımdayken burnundan getiriyorum herşeyi şu 1 hAfta geçseydi hayırlısıyla..

Son düzenleme:
kızlar çok ilginç,zaten uyuyamıyorum geceleri,uyudugum 2 saat içinde de rüyamda Çilek Ağacı(!) Ağaçç yalnız :)) Gördüm.. hayırdır inşallah.. dallardan çilekler sarkıyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…