Canım bebeğin doğduğunda inanıyorum kendini herşeye hazır hissedeceksin şuanki karışıkLığında çok normal ne mutlu sana 2.defa tadıcaksın anneliği ne kadar şanslısın. Eşlerimize hepimiz yapıyoruz heralde bu muhabbeti onlarıda anlamak lazım olaları çok abartıyoruz çok fazla ilgi bekliyoruz onlarda kendilerinde ilgilenyorlar ama biz göremiyoruz eşim dalgaya alıyor diyorsunya ciddiye alıp tamam öyle yaparım diyebilirmi o ihtimali düşünmek bile istemediğinden bunu dalgaya alıyor ben dün eşime duştan çıktım sen neden elinde fönle beklemiyosun ya üşürsem diye trip attım düşününce şimdi manyakmıyım diyorum hoş canımın içi fönü çekmeceden çıkarmış prize takmış eliyle işaret etti sustum sarıLdım ben gerçekten çekilecek dert değilim bu ara normald eeşimde hiç sabırlı biri değildir ama bu ara sabrediyor herşeye çok şükür ama onlarıda düşünmek lazım bizimde alttan almamız bazı şeyleri ciddiye almamamız sorun çıkarmamamız lazım ama olmuyor o evden gidince yalnız kalınca düşünüp ona hak veriyorum karşımdayken burnundan getiriyorum herşeyi şu 1 hAfta geçseydi hayırlısıyla..
herkeze merhaba kızlar..cnmm evet son zamanlarda böle olur bende kendımı ınanılmaz yalnız hıssedıyorum ve bugun cok mutsuzum aglıyorum nedensız ayrıca yalkında dogum yapıcam fakat hala 2. bebegıme hazır olup olmadıgımı bıle bılmıyorum cok ama cok karmakarısıgım kızlar..ısın ılgıncı esıme bana bı sey olursa efemı keısnlıkle teyzesıne ver dıyorum yenı dogucak olanıda oda fdalgaya alıyor ama cok gergın aramız kızlar her dk kavga edıyorum esımle...
kızlar çok ilginç,zaten uyuyamıyorum geceleri,uyudugum 2 saat içinde de rüyamda Çilek Ağacı(!) Ağaçç yalnız :)) Gördüm.. hayırdır inşallah.. dallardan çilekler sarkıyordu..
Canım bebeğin doğduğunda inanıyorum kendini herşeye hazır hissedeceksin şuanki karışıkLığında çok normal ne mutlu sana 2.defa tadıcaksın anneliği ne kadar şanslısın. Eşlerimize hepimiz yapıyoruz heralde bu muhabbeti onlarıda anlamak lazım olaları çok abartıyoruz çok fazla ilgi bekliyoruz onlarda kendilerinde ilgilenyorlar ama biz göremiyoruz eşim dalgaya alıyor diyorsunya ciddiye alıp tamam öyle yaparım diyebilirmi o ihtimali düşünmek bile istemediğinden bunu dalgaya alıyor ben dün eşime duştan çıktım sen neden elinde fönle beklemiyosun ya üşürsem diye trip attım düşününce şimdi manyakmıyım diyorum hoş canımın içi fönü çekmeceden çıkarmış prize takmış eliyle işaret etti sustum sarıLdım ben gerçekten çekilecek dert değilim bu ara normald eeşimde hiç sabırlı biri değildir ama bu ara sabrediyor herşeye çok şükür ama onlarıda düşünmek lazım bizimde alttan almamız bazı şeyleri ciddiye almamamız sorun çıkarmamamız lazım ama olmuyor o evden gidince yalnız kalınca düşünüp ona hak veriyorum karşımdayken burnundan getiriyorum herşeyi şu 1 hAfta geçseydi hayırlısıyla..
ya bayanlar unnado şifremi hatırlamıyorum,kitlendi galiba.aranızda üye olan varsa bana yeniden davet gönderebilir mi?
:)
Rüyada çilek görmek, iyi bir meslek veya sanat intihap edeceğinize eğer sanatınız ve mesleğiniz varsa onu değiştireceğinize işaret eder.
Hayırlar olsun inş. canım =)) Bende çok ilginç şeyler gördüm bir sürü köpek ne alaka ise aslan =))
:)
saol cnm bnmm...
evt ruyalarımız bile değişti
evet bütün bunlar hormonların yüzünden oluyo ara ara bana da geliyolar ama çok çok nadir.bizde durum biraz farklı.çünkü o hormonlardan eşimde de varhamileliğin başından beri hamileliğin fizyolojik etkileri bende psikolojik etkileri eşimde ben hiç aşermedim o aşerdi canı hep bişeyler çekti, benle birlikte iştahı açıldı, bana bol bol trip attı, daha da alıngan oldu.hep diyorum kim hamile ben anlamadım diye.gerçi her zaman bana yardımcı da oldu, hassas olduğumda her zaman alttan da aldı hakkını yemeyeyim.ama hamileliği birlikte yaşadık yani neyse doğuma az kaldı sayılır ama lohusa depresyonunu da o yaşayacak diye korkmuyor değilim
Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun.Sevgililer gününüzde kutlu olsun.Bu gece bol bol dua edelim.Hayırlı ve kolay bi şekilde dogum yapıp yavrularımıza kavuşmayı isteyelim.
cnmm özelden mailinı at yollayım..
anım hala gönderen olmadıysa gönderebilirim
İyi haftalar kızlar,
Lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyin hepimiz sağsalim kucağımıza alacağız. Bugün kandil dua edelim bol bol.
Sana tamamen katılıyorum canım. Onları da düşünmek lazım. En az bizim kadar heyecanlı ve stresliler.
:))))) canım çok iyiymiş yaa eşLerin hamile eşleriyle birlikte kilo aldığını biliyorumda ( benim eşim 17 ben 16 kilo aldım hamileliğim süresince) bu kadar etkilendiğini ilk defa duyuyorum. :) ay bir de lohusa depresyonu var değilmi o ne kadar sürüyorki 40 gün muhabbetimi ? :)
canım yollamadıysan Hndn2010 dan isteyeceğim.
kızlar hayırlısıyla inşallah doğum yapınca annem bende kalamıycak evi bırakamıyor.benim orda kalmam gerekicek ama orda çok rahat edemiycem.bu ara ablamlar da orda kalıyor ve ablamın iki küçük yaramaz çocuğu var ev kalabalık olucak rahat edemicem.1 hafta 10 gün bile zor benim için.eşim de var tabii.evim daha rahat ama o halimle de eve dönsem çok zorlanır mıyım diyorum.bi de elalem laf edicek diye sinir oluyorum.
acaba kayınvalidemi ankaradan çağırsam mı diyorum.o da gelse ayrı bi dert gerçi.o bize gelince onu görmeye gelen ekstra misafirler çıkıcak.bi de ben öyle kayınvalideme iş yaptıramam gibi geliyo.kendisinde de temizlik hastalığı var.bi de iyi biri ama çookkk konuşuyoooo lohusa halimle çileden çıkar ıyım bilmiyorum.bi arkadaşın lafı vardı en iyisi bile kaynana işte diye..offfnapcam bilmiyorum yaaa.bunun stresine girdim çok fena kendi stresim yetmiyomuş gibi
evet canım bende sadece birlikte kilo alıyolar diye duymuştum ama eşim sağolsun her yönüyle destek oldu bana, hiç yalnız bırakmadı benisenin eşinde kilo konusunda sana destek olmuş bak ne güzel :)) lohusa depresyonu ne kadar sürüyo bilmiyorum 40 gün de onu sayarsak bizim daha çook yolumuz var, aynı evde iki hamile gibiyiz Allah çevremizdekilere sabır versin
kızlar hayırlısıyla inşallah doğum yapınca annem bende kalamıycak evi bırakamıyor.benim orda kalmam gerekicek ama orda çok rahat edemiycem.bu ara ablamlar da orda kalıyor ve ablamın iki küçük yaramaz çocuğu var ev kalabalık olucak rahat edemicem.1 hafta 10 gün bile zor benim için.eşim de var tabii.evim daha rahat ama o halimle de eve dönsem çok zorlanır mıyım diyorum.bi de elalem laf edicek diye sinir oluyorum.
acaba kayınvalidemi ankaradan çağırsam mı diyorum.o da gelse ayrı bi dert gerçi.o bize gelince onu görmeye gelen ekstra misafirler çıkıcak.bi de ben öyle kayınvalideme iş yaptıramam gibi geliyo.kendisinde de temizlik hastalığı var.bi de iyi biri ama çookkk konuşuyoooo lohusa halimle çileden çıkar ıyım bilmiyorum.bi arkadaşın lafı vardı en iyisi bile kaynana işte diye..offfnapcam bilmiyorum yaaa.bunun stresine girdim çok fena kendi stresim yetmiyomuş gibi
Amin canım aminnnnn :)
Canım o haLinLe eve dönersen çok zorLanırsın diye düşünüyorum yani senin zaten bakıma ihtiyacın oLacak e bir de yavrun var bende hiç düşünme annen gelemiyorsa kayınvalideni çağır olumsuz yönleri olsada sen inan o oradayken kendini daha iyi hissedeceksin yalnız kalma hem kayınvalideni çağırdığını duyarsa annende gelebilir genelde anneler kızlarını kayınvalidelerindn kıskanıyor :) en doğrusunu sen bilirsim yine tabi ama eğer gelebilecek bakabilecek başka biri yoksa kayınvaliden gelsin.
Elalemin lafına bakma güzelim 10 gün git kal annende..Rahim kendini ancak 15 20 günde topluyor eski halini alıyormuş..İlk 10 gün iyi bakılırsan sonra zaten kendin yaparsın herşeyini..Hiç kimsenin sözü senin canının sağlığından daha önemli değil..İLk 1 hafta 10 gün çok önemli..
Amin canım aminnnnn :)
Canım o haLinLe eve dönersen çok zorLanırsın diye düşünüyorum yani senin zaten bakıma ihtiyacın oLacak e bir de yavrun var bende hiç düşünme annen gelemiyorsa kayınvalideni çağır olumsuz yönleri olsada sen inan o oradayken kendini daha iyi hissedeceksin yalnız kalma hem kayınvalideni çağırdığını duyarsa annende gelebilir genelde anneler kızlarını kayınvalidelerindn kıskanıyor :) en doğrusunu sen bilirsim yine tabi ama eğer gelebilecek bakabilecek başka biri yoksa kayınvaliden gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?