kızlarrr ben geldim hastaneden kendi doktorum yokmuş hemşiremiz başka doktora yönlendirdi suyum iyi çıktı hafif sancı çıktı magnezyum verdi onun içinilaç içmekten nefret ettikçe fazlası çıkıyor oğlum 2991gr.olmuş doktor sat.ını doğru hatırlıyorsun değilmi dedi evet dedim 36+4günlük çıkıyor doğsa bile sorun olmaz ama en azından 2 hafta dursa çok iyi dedi şubat sonu mart başı gibi doğabilir dedi hala dönmemiş artık dönmez yeri daraldı dedi neyse bizim için hayırlısı böyleymiş açılma varmı bakmıyorum dedi sanırım bişeyleri tetiklemesin diye ama genede su için alttan baktı gelen akıntıymış fitil kullanıcam:26:
SaoLun kızLar ya yazdıktan sonra duramadım ne olur ne olmaz bir duş alıp uzandım şimdi biraz daha rahatım ama hala kasılıyorum hayırlısıyla bu geceyi atlatıp yarın doktoruma gideyim :97:
sodanın tadını bile sevmem deryacım iyimi hele meyvelisi
çok sağol duygucum
kesinlikle şimdi hemen sezeryan hadiiii ters olsa bile normal doğum oluyormuş ...bende başka doktora gözüktüm bugün dönmüş olsa söylerdiama senin dedğinde aklıma geliyordu artık gözükmicem buarada dün acile devlet hastanesine gittim dediki hemşire en az3kez muayne olmuş takip edilmiş gözükmen lazım dedi yaniii böyle birşey düşünüyorsan hemen git derim tatlım buarada çok güzeller canım
kızlar herkesın kandılı mubarek olsunn.. yarın bende doktora gıdecem bakalım hayırlısı 14 subat gel demıstı ama ertelendı benımde sezeryan tarıhım yarın kesın bellı olcak ınsallahhhhh
kızlarrrrr, kandiliniz mübarek olsun, dualarınız da bizi de unutmayın...
sevgililer gününüz de kutlu olsun, seneye birden fazla sevgilimiz olacak, tadı da bambaşka olacak inşallah
ya bu kapı süsleriniz falan harikaaaaa...güzel günlerde kullanın....
ayyy damlacım mart başı mı, bak sona kaldım derken sen de erkenci olcan, bu gidişle mart sonunu bir ben beklicem hayırlısıyla...herşey yolunda giderse...aman sağlıklı olsun da mertcik, en önemlisi o..hem sezeryanın da bazı faydaları var, bu ara aklıma takılmıyor değil, hani şu normal doğumda genişleme olayısezryanda bu olmayacak:26:
geçmiş olsun canım, bence senin oğlan heycanlandı artık ondan yapıyor, pazar günü geleceğini anladı..
yani doktor öyle dedi canım bilmiyorumkii bebiş sabırsız hızla büyüyor ama bakalım belkide beklicek sıpamız kendi doktorum 39.haftasında alırım demişti kafam karıştı anlıcağın:26::26:
yani doktor öyle dedi canım bilmiyorumkii bebiş sabırsız hızla büyüyor ama bakalım belkide beklicek sıpamız kendi doktorum 39.haftasında alırım demişti kafam karıştı anlıcağın:26::26:
derya oglun iyi günlerde kullansın cicilerini
kızlarrrrr, kandiliniz mübarek olsun, dualarınız da bizi de unutmayın...
sevgililer gününüz de kutlu olsun, seneye birden fazla sevgilimiz olacak, tadı da bambaşka olacak inşallah
ya bu kapı süsleriniz falan harikaaaaa...güzel günlerde kullanın....
ayyy damlacım mart başı mı, bak sona kaldım derken sen de erkenci olcan, bu gidişle mart sonunu bir ben beklicem hayırlısıyla...herşey yolunda giderse...aman sağlıklı olsun da mertcik, en önemlisi o..hem sezeryanın da bazı faydaları var, bu ara aklıma takılmıyor değil, hani şu normal doğumda genişleme olayısezryanda bu olmayacak:26:
geçmiş olsun canım, bence senin oğlan heycanlandı artık ondan yapıyor, pazar günü geleceğini anladı..
kizlar susleriniz cok seker saglikla kullanilsin insallah.
bu mübarek günde peygamberimiz hz. muhammed mustafanın doğduğu bu günde rabbim bütün dileklerimizi kabul etsin (MEVLÜD KANDİLİNİZ) mübarek olsun
kızlarrr ben geldim hastaneden kendi doktorum yokmuş hemşiremiz başka doktora yönlendirdi suyum iyi çıktı hafif sancı çıktı magnezyum verdi onun içinilaç içmekten nefret ettikçe fazlası çıkıyor oğlum 2991gr.olmuş doktor sat.ını doğru hatırlıyorsun değilmi dedi evet dedim 36+4günlük çıkıyor doğsa bile sorun olmaz ama en azından 2 hafta dursa çok iyi dedi şubat sonu mart başı gibi doğabilir dedi hala dönmemiş artık dönmez yeri daraldı dedi neyse bizim için hayırlısı böyleymiş açılma varmı bakmıyorum dedi sanırım bişeyleri tetiklemesin diye ama genede su için alttan baktı gelen akıntıymış fitil kullanıcam:26:[/annesi üzmez seni annesi rabbim yardım eder zamanında gelir bebişin hiç kafaya takma takınca aksilikler bitmiyor kendine dikkat et
kızlarrr ben geldim hastaneden kendi doktorum yokmuş hemşiremiz başka doktora yönlendirdi suyum iyi çıktı hafif sancı çıktı magnezyum verdi onun içinilaç içmekten nefret ettikçe fazlası çıkıyor oğlum 2991gr.olmuş doktor sat.ını doğru hatırlıyorsun değilmi dedi evet dedim 36+4günlük çıkıyor doğsa bile sorun olmaz ama en azından 2 hafta dursa çok iyi dedi şubat sonu mart başı gibi doğabilir dedi hala dönmemiş artık dönmez yeri daraldı dedi neyse bizim için hayırlısı böyleymiş açılma varmı bakmıyorum dedi sanırım bişeyleri tetiklemesin diye ama genede su için alttan baktı gelen akıntıymış fitil kullanıcam:26:[ üzmez seni annesi rabbim yardım eder zamanında gelir bebişin hiç kafaya takma takınca aksilikler bitmiyor kendine dikkat et
rabbim esirgesin inşallah
maşallah bebeğine canım.
kızlarrr ben geldim hastaneden kendi doktorum yokmuş hemşiremiz başka doktora yönlendirdi suyum iyi çıktı hafif sancı çıktı magnezyum verdi onun içinilaç içmekten nefret ettikçe fazlası çıkıyor oğlum 2991gr.olmuş doktor sat.ını doğru hatırlıyorsun değilmi dedi evet dedim 36+4günlük çıkıyor doğsa bile sorun olmaz ama en azından 2 hafta dursa çok iyi dedi şubat sonu mart başı gibi doğabilir dedi hala dönmemiş artık dönmez yeri daraldı dedi neyse bizim için hayırlısı böyleymiş açılma varmı bakmıyorum dedi sanırım bişeyleri tetiklemesin diye ama genede su için alttan baktı gelen akıntıymış fitil kullanıcam:26:[/annesi üzmez seni annesi rabbim yardım eder zamanında gelir bebişin hiç kafaya takma takınca aksilikler bitmiyor kendine dikkat et
sağolun kızlar
canım bebek dönmedi diye bende çok üzülmüştüm 1 hafta önce usg de bakıldı ve doğum pozisyonundaydıyani doktor öyle dedi canım bilmiyorumkii bebiş sabırsız hızla büyüyor ama bakalım belkide beklicek sıpamız kendi doktorum 39.haftasında alırım demişti kafam karıştı anlıcağın:26::26:
evet canım öylede doktorum 28.haftada dönceğe benzemiyor dedi halada dönmedi umudum kalmadı artık hakkımızda hayılırsı olsun napalımcanım bebek dönmedi diye bende çok üzülmüştüm 1 hafta önce usg de bakıldı ve doğum pozisyonundaydı
inşallah değiştirmez.
seninle aramda haftalar var bak seninkide dönecek.bazı bebekler doğuma 1 gün kala bile dönebiliyormuş özme kendini hakkınızda hayırlısı olsun canım
selam annecikler nasılsınız?
bende geçmişi okudum.
ama alıntı yapamadım
aklımda kaldığı kadarıla
sweetciğim, geçmiş olsun bende uzun zamandır magnezyum içiyorum.
beni baya rahatlatıyor.
bu arada 41 keremert bebişe
yaylagüzeli, canım hastalığınız geçmiş
ama dikkat et yorma kendini fazla
bugün ilknuru:94: göremedim formda inşallaah iyidir
bende hastane çantamı hazırladım, bi garip hissettim kendimibi kaç parça alınacak şey kaldı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?