2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrr, kandiliniz mübarek olsun, dualarınız da bizi de unutmayın...

sevgililer gününüz de kutlu olsun, seneye birden fazla sevgilimiz olacak, tadı da bambaşka olacak inşallah

ya bu kapı süsleriniz falan harikaaaaa...güzel günlerde kullanın....

ayyy damlacım mart başı mı, bak sona kaldım derken sen de erkenci olcan, bu gidişle mart sonunu bir ben beklicem hayırlısıyla...herşey yolunda giderse...aman sağlıklı olsun da mertcik, en önemlisi o..hem sezeryanın da bazı faydaları var, bu ara aklıma takılmıyor değil, hani şu normal doğumda genişleme olayısezryanda bu olmayacak:26:
SaoLun kızLar ya yazdıktan sonra duramadım ne olur ne olmaz bir duş alıp uzandım şimdi biraz daha rahatım ama hala kasılıyorum hayırlısıyla bu geceyi atlatıp yarın doktoruma gideyim :97:

geçmiş olsun canım, bence senin oğlan heycanlandı artık ondan yapıyor, pazar günü geleceğini anladı..

Son düzenleme:
kızlar herkesın kandılı mubarek olsunn.. yarın bende doktora gıdecem bakalım hayırlısı 14 subat gel demıstı ama ertelendı benımde sezeryan tarıhım yarın kesın bellı olcak ınsallahhhhh

hafta içi gideceğim inş. canım Hakkımızda hayırlısı inş.

kızlar herkesın kandılı mubarek olsunn.. yarın bende doktora gıdecem bakalım hayırlısı 14 subat gel demıstı ama ertelendı benımde sezeryan tarıhım yarın kesın bellı olcak ınsallahhhhh

seninde kandilin mübarek olsun canım...ne güzel bir çoğunuzun doğum günü belli oluyo benim ki hala belirisizsağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim...birde neden sezaryen olacan ki?dr mu söyledi sen miistedin?

yani doktor öyle dedi canım bilmiyorumkii bebiş sabırsız hızla büyüyor ama bakalım belkide beklicek sıpamız kendi doktorum 39.haftasında alırım demişti kafam karıştı anlıcağın:26::26:

yani doktor öyle dedi canım bilmiyorumkii bebiş sabırsız hızla büyüyor ama bakalım belkide beklicek sıpamız kendi doktorum 39.haftasında alırım demişti kafam karıştı anlıcağın:26::26:

aman büyüsün, öğrendimki kilou güzel doğan çocuk doğduktan sonra daha rahat ediyormuş..bi arkadaşım 4 kilo doğurmuştu ama sıkıntı oldu süt veremedi, çocuk zayıflayınca bile 3 kiloydu ve hiç sıkıntı çekmediler...bence en iyisini kendi doktorun bilir, anlamıyorum zaten hem bir gün anne karnında kalması kar diyorlar hem de 38. haftada sezeryan yapmak istiyorlar..senin ve oğlun için en sağlıklısı hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah.

merhabalar kızlar iki haftadır yoktum herkes iyidir inş geçmişi okuyamadım çok birikmiş..biz baya büyüdük ve ağırlaştık oğluşumla bakalım yrnda dr muayenemiz var inş herşey yolundadır
buarada herkesin mevlid kandili mübarek olsun tüm dualrımız kabul olur inşş

bu mübarek günde peygamberimiz hz. muhammed mustafanın doğduğu bu günde rabbim bütün dileklerimizi kabul etsin (MEVLÜD KANDİLİNİZ) mübarek olsun

derya oglun iyi günlerde kullansın cicilerini

kizlar susleriniz cok seker saglikla kullanilsin insallah.

beğendiğinize sevindim kızlar

Son düzenleme:
merhaba kızlar öncelikle hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun.bu gün bol bol dua edelim
Allahım geri çevirmez inşallah.
bizimde ilaçlarımız bitti iyileştik artık.evi topladım mutfakla ilgilendim baya batmıştı ev öyle dip köşe temizlik
değilde üstünkörü oldu bayasonrasında belim ve karnım ağrıdı tabi.yarın herkes kontrolde herhalde bizde gireceğiz ultrasona çok
heycanlıyım.son aya kadar durduk durduk her hafta girer olduk usg yebakalım bebişimin gelişimi yine 2-3 hafta gerimi çıkacak hayırlısı olsun bakalım.bide cinsiyetini gösterirse çok sevinecem çünkü merektan çatlıyoz:84:
bide derin nefes aldıkça çiğerlerim hala acıyo iyileşirim inşallah tamamen

maşallah bebeğine canım.

canım bebek dönmedi diye bende çok üzülmüştüm 1 hafta önce usg de bakıldı ve doğum pozisyonundaydı
inşallah değiştirmez.
seninle aramda haftalar var bak seninkide dönecek.bazı bebekler doğuma 1 gün kala bile dönebiliyormuş özme kendini hakkınızda hayırlısı olsun canım

selam annecikler nasılsınız?
bende geçmişi okudum.
ama alıntı yapamadım
aklımda kaldığı kadarıla
sweetciğim, geçmiş olsun bende uzun zamandır magnezyum içiyorum.
beni baya rahatlatıyor.
bu arada 41 kere mert bebişe
yaylagüzeli, canım hastalığınız geçmiş
ama dikkat et yorma kendini fazla
bugün ilknuru:94: göremedim formda inşallaah iyidir
bende hastane çantamı hazırladım, bi garip hissettim kendimibi kaç parça alınacak şey kaldı sanırım

evet canım öylede doktorum 28.haftada dönceğe benzemiyor dedi halada dönmedi umudum kalmadı artık hakkımızda hayılırsı olsun napalım

sağol canım ilaçlara bir yenisi eklendi yaaa uyuz oldum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…