merhaba kızlar öncelikle hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun.bu gün bol bol dua edelim
Allahım geri çevirmez inşallah.
bizimde ilaçlarımız bitti iyileştik artık.evi topladım mutfakla ilgilendim baya batmıştı ev öyle dip köşe temizlik
değilde üstünkörü oldu bayasonrasında belim ve karnım ağrıdı tabi.yarın herkes kontrolde herhalde bizde gireceğiz ultrasona çok
heycanlıyım.son aya kadar durduk durduk her hafta girer olduk usg yebakalım bebişimin gelişimi yine 2-3 hafta gerimi çıkacak hayırlısı olsun bakalım.bide cinsiyetini gösterirse çok sevinecem çünkü merektan çatlıyoz:84:
bide derin nefes aldıkça çiğerlerim hala acıyo iyileşirim inşallah tamamen
damla,cok gecmiş olsun cnm.
kendine dikkat et.
acele etmeberaber sonlardayız cunku
sağol nuraycım sonlardayım derken bizim oğlan acaleci çıktı :26::26:bekler oğluşum inşallah
kızlarrr ben geldim hastaneden kendi doktorum yokmuş hemşiremiz başka doktora yönlendirdi suyum iyi çıktı hafif sancı çıktı magnezyum verdi onun içinilaç içmekten nefret ettikçe fazlası çıkıyor oğlum 2991gr.olmuş doktor sat.ını doğru hatırlıyorsun değilmi dedi evet dedim 36+4günlük çıkıyor doğsa bile sorun olmaz ama en azından 2 hafta dursa çok iyi dedi şubat sonu mart başı gibi doğabilir dedi hala dönmemiş artık dönmez yeri daraldı dedi neyse bizim için hayırlısı böyleymiş açılma varmı bakmıyorum dedi sanırım bişeyleri tetiklemesin diye ama genede su için alttan baktı gelen akıntıymış fitil kullanıcam:26:
sağol nuraycım sonlardayım derken bizim oğlan acaleci çıktı :26::26:bekler oğluşum inşallah
normal zamanlarını beklerlerse mert bey ve beliz hanım doğum günü arkadaşlarıı olcaklarcanım bekler mert bebiş
mert belizi, beliz de merti beklesin
mart sonu gelsinler
bekler inşallah canım bnmhayırlısı neyse o olsun inşallah... ikimiz de 2 hafta daha sağsalim geçirsek rahat edecez.. ama masallah mertinin kilosu cok iyi..
bi de sezaryan olacakmıssın,hakkında hayırlısı buymus canım.takma hiç.
bnm koca kafalı miniğimle napacaz acaba?? 2 hafta sonra belli olacak çatı muayenesinden sonra...
bu arada sosyete pazarı var burda,ordan terlik buldum önü kapalı.hastane için. hatta viyole almış,paylaşmıs diğer topicte,biraz ona benziyor..
bi de bebek sekeri için lavanta nerde bulunur kiiiii??
kızlarrr ben geldim hastaneden kendi doktorum yokmuş hemşiremiz başka doktora yönlendirdi suyum iyi çıktı hafif sancı çıktı magnezyum verdi onun içinilaç içmekten nefret ettikçe fazlası çıkıyor oğlum 2991gr.olmuş doktor sat.ını doğru hatırlıyorsun değilmi dedi evet dedim 36+4günlük çıkıyor doğsa bile sorun olmaz ama en azından 2 hafta dursa çok iyi dedi şubat sonu mart başı gibi doğabilir dedi hala dönmemiş artık dönmez yeri daraldı dedi neyse bizim için hayırlısı böyleymiş açılma varmı bakmıyorum dedi sanırım bişeyleri tetiklemesin diye ama genede su için alttan baktı gelen akıntıymış fitil kullanıcam:26:
herkesin kandili mübarek sevgililer günü kutlu olsun
bebek şekeri işini ne yaptınız kızlar? ben kendim yapmak istiyorum ama malzeme almaya çıkacak cesaretim yok. eşim internet alışverişine karşı ama kapıda ödemeye ikna edebilirim sanırım. nerden malzeme alabilirim fikriniz var mı?
Kızlar bugün kontrolüm vardı çok canım sıkıldı, plesenta previa vardı ama tam değil marjinal, kontroller için özele gittim ama doğumu devlet hastanesinde yapacağım için kontrollere iki haftadır devlet hastanesine gidiyorum. Plesenta aşağı doğru inmeye başlamış ama bana kesin birşey söylemiyorlar sezeryan ya da normal doğum diye, bu halde normal doğum nasıl yaparım onuda bilmiyorum. Eğer sancım kanamam fln olmazsa günüm gelene kadar bekleyip suni sancı verceklermiş baktılar olmuyor o zaman sezeryana alcaklarmış, yani boşu boşuna suni sancı çekmiş olcam, direk sezeryana alsanız diyorum olmaz prosedür böyle diyolar, haftaya alttan muayene edecek, kanama olabilir o zaman ne yapacak bilmiyorum. Bebeğin gelişimi 20 gün önceye kadar iki hafta önde gidiyordu, şimdi iki hafta öncekiyle aynı hiç gelişmemiş neden olduğunu anlayamadım, doktora göre önemli bir durum değil ama yinede kafama takıldı. Benim durumumda olan varmı aranızda. Ayrıca hepinizin kandili mübarek olsun. Dualarda buluşmak umuduyla.
Damlacım geçmiş olsun canım.Mert'e de
Ben aşağıda kilinkte ki gibi bebek kurabiyelerine karar verdim canım.
DİDEM CAFE; ŞIK VE LEZZETLİ BUTİK KURABİYE,CUPCAKE VE ÇAY SAATİ İKRAMLARI: BEBEK KURABİYELERİ VE CUPCAKELERİ
Geçmiş olsun canım.Drlar bebeğin haftası ile örtüşüp örtüşmediğine bakıyorlar haftası ile uyumu yakaladıysa belki onun için önemsememiştir.
normal zamanlarını beklerlerse mert bey ve beliz hanım doğum günü arkadaşlarıı olcaklar
evet canım hakkımızda hayırlısı bakalım senin nasıl olcak doğum şeklin 2 hafta sonra kafandaki herşey netleşicek...lavantayı nikah malzemeleri satan yerden almıştık nikah şekerlerini yaprken belki lokman hekimlerde felanda olabilir
canım bebişinin cinsiyeti daha belli değil mi
bu gece çok sessiz topik
sevgililer gününden mi acaba?
bende artık kızımın kıyafetlerini yıkamaya karar verdim sonunda zaten biraz daha dursam hiç yapamıcakmışım onları ayıklıyordum ama minnacık şeylerin üstüne kafam kadar etiket koymuşlar bazılarında bir kaç tane hepsini tektek söktüm bu arada kızıma bişi almadım diyordum ama coşmuşum resmen inşallah hepsini giydirmek nasip olur...
offfff hangi hastanede dogurcam karar veremıyorummmmmmmmmmm
bende artık kızımın kıyafetlerini yıkamaya karar verdim sonunda zaten biraz daha dursam hiç yapamıcakmışım onları ayıklıyordum ama minnacık şeylerin üstüne kafam kadar etiket koymuşlar bazılarında bir kaç tane hepsini tektek söktüm bu arada kızıma bişi almadım diyordum ama coşmuşum resmen inşallah hepsini giydirmek nasip olur...[/Qm.UOTE]
iyi yapmışsın canım, güle güle giysin kuzun tüm cicilerini
bende haftasonu yıkamıştım.
bugünde kadın teyzemiz geldi bir güsel ütüledi, hastane çantamızı hazırladık.
canım nerelerde doğum yapma ihtimalin ver?offfff hangi hastanede dogurcam karar veremıyorummmmmmmmmmm
ıyı aksamlar cıcı anneler..
ii akşamlar canım
hoşgeldinnn
ıyı aksamlar cıcı anneler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?