2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebişinin cinsiyeti daha belli değil mi

maşallah canım oğluşuna magnezyum banda vermişti doktor aylar önce kalça bacak ağrılarım için ama ben pek içmedim

sağol nuraycım sonlardayım derken bizim oğlan acaleci çıktı :26::26:bekler oğluşum inşallah

bekler inşallah canım bnm hayırlısı neyse o olsun inşallah... ikimiz de 2 hafta daha sağsalim geçirsek rahat edecez.. ama masallah mertinin kilosu cok iyi..
bi de sezaryan olacakmıssın,hakkında hayırlısı buymus canım.takma hiç.
bnm koca kafalı miniğimle napacaz acaba?? 2 hafta sonra belli olacak çatı muayenesinden sonra...

bu arada sosyete pazarı var burda,ordan terlik buldum önü kapalı.hastane için. hatta viyole almış,paylaşmıs diğer topicte,biraz ona benziyor..

bi de bebek sekeri için lavanta nerde bulunur kiiiii??

canım bekler mert bebiş
mert belizi, beliz de merti beklesin
mart sonu gelsinler
normal zamanlarını beklerlerse mert bey ve beliz hanım doğum günü arkadaşlarıı olcaklar

evet canım hakkımızda hayırlısı bakalım senin nasıl olcak doğum şeklin 2 hafta sonra kafandaki herşey netleşicek...lavantayı nikah malzemeleri satan yerden almıştık nikah şekerlerini yaprken belki lokman hekimlerde felanda olabilir

Damlacım geçmiş olsun canım.Mert'e de

Ben aşağıda kilinkte ki gibi bebek kurabiyelerine karar verdim canım.

DİDEM CAFE; ŞIK VE LEZZETLİ BUTİK KURABİYE,CUPCAKE VE ÇAY SAATİ İKRAMLARI: BEBEK KURABİYELERİ VE CUPCAKELERİ

Geçmiş olsun canım.Drlar bebeğin haftası ile örtüşüp örtüşmediğine bakıyorlar haftası ile uyumu yakaladıysa belki onun için önemsememiştir.

evet canım

bende artık kızımın kıyafetlerini yıkamaya karar verdim sonunda zaten biraz daha dursam hiç yapamıcakmışım onları ayıklıyordum ama minnacık şeylerin üstüne kafam kadar etiket koymuşlar bazılarında bir kaç tane hepsini tektek söktüm bu arada kızıma bişi almadım diyordum ama coşmuşum resmen inşallah hepsini giydirmek nasip olur...

bu gece çok sessiz topik
sevgililer gününden mi acaba?
ayyyy şimdiden sessizleşirse doğumlardan sonra incin to oynar topikte

offfff hangi hastanede dogurcam karar veremıyorummmmmmmmmmm

nerde yaşıyordunki tuba

iyi akşamlar kızlar...nasılsınız? ben bi yandan dizi izliyom...
damlacım dr.gitmişsin dikkat et kendine canmm aynı zamanda doğurmayalım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…