iyi akşamlar kızlar...nasılsınız? ben bi yandan dizi izliyom...
damlacım dr.gitmişsin dikkat et kendine canmmaynı zamanda doğurmayalım bide
sağol canım evet gittik bakalım ne kadar sabredebilcek oğluşum şafak kaç azizecim
geçmiş olsun canım 12 gün demek kızına kavuşmanabeklesin kuzucuk daha erkenson 12 günüm kaldı canmm
bugün kasıklarımda belimde sancılar geldi gitti çok korktum :26: neyseki şimdi iyiyim...
selam kızlar nasılsınız
beklesin kuzucuk daha erkenson 12 günüm kaldı canmm
bugün kasıklarımda belimde sancılar geldi gitti çok korktum :26: neyseki şimdi iyiyim...
canım bebişinin cinsiyeti daha belli değil mi
her ay girmedim ultrasona.yurtdışında yaşıyoruz ve sadece kontrol ediyolar bebeğe bakmıyorlarevet yaaa.bu zamana kadar nasıl dayandınız cinsiyetini öğrenmeden?
:26: pembe mi mavi mi aldınız cicileri?
azizecim bugün aynıları bende de oldu hah dedim oğlum geliyo süre tuttum düzenli değildi sancılar ama kasılmalar arttı yakın heralde diyorum zaten bugün herkes sözleşmiş gibi arıyo daha doğurmadın mı diyene güzel senin günün belli böyle merakla beklemek çok zor heleki benim gibi sabırsız biri için ama hakkımızda hayırlısı olsun
iyiyim damlacım ne olsun hep aynı tv net idare ediyorum
bugün kontrole gitmişsin mertcik de mi acele edecek acaba korkma öyle bi korkutuyo keratalar
çok heveslendim ve hemen bende gidip taze taze fotoğrafını çekip koydum. ama kıskandım napabilirim
ben de bunları eminönünden almıştım.
Eki Görüntüle 141529
Eki Görüntüle 141530
evet canım korktuyor sıpaaa hoş doktorda şubat sonu mart başı gibi gelebilir dedi anlamadım ama beklicez nasıl olsa görücez ne zaman gelcek çoğu şey hazır zaten
kızlar ben doğumdan çok korkmaya başladım. Cesur biriydim ama ne oldu bana bilmiyorum. Offffff günüm yaklaştıkça stresim artıyor. Keşke sezeryan olsam diyorum bazen
kızlar ben doğumdan çok korkmaya başladım. Cesur biriydim ama ne oldu bana bilmiyorum. Offffff günüm yaklaştıkça stresim artıyor. Keşke sezeryan olsam diyorum bazen
bende korkuyordum hoş hala korkuyorum merak ediyorum ama eskisi gibi değil.. meryem süresi ve yasin oku canım öyle çok rahatlatıyor ki anlatamam içim huzur doluyor..
aynen canım ben normal doğururum ne varki falan diyip duruyodum bu perşembe dr kontrolüm var diyorum ki çatı muayenesinde dese ki normal yapamazsın nasıl rahatlıcam hatta adet ağrısı yaşayanların çatısı dar oluyomuş diye duydum benimde hep ağrılı olurdu bu duyduğumdan bile medet umar oldum ama hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?