2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ii akşamlarr kızlarr ilk önce kandılınız sonrada sevgililer gnünüz kutlu olsunn :)hastahane çantanıza kendiniz için neler koydunuz bu konuda hıç bılgım yok bebişinkileri hazırladım kendıme hiçbirşey yok

beklesin kuzucuk daha erken son 12 günüm kaldı canmm
bugün kasıklarımda belimde sancılar geldi gitti çok korktum :26: neyseki şimdi iyiyim...

azizecim bugün aynıları bende de oldu hah dedim oğlum geliyo süre tuttum düzenli değildi sancılar ama kasılmalar arttı yakın heralde diyorum zaten bugün herkes sözleşmiş gibi arıyo daha doğurmadın mı diye ne güzel senin günün belli böyle merakla beklemek çok zor heleki benim gibi sabırsız biri için ama hakkımızda hayırlısı olsun

canım bebişinin cinsiyeti daha belli değil mi

evet yaaa.bu zamana kadar nasıl dayandınız cinsiyetini öğrenmeden?

:26: pembe mi mavi mi aldınız cicileri?
her ay girmedim ultrasona.yurtdışında yaşıyoruz ve sadece kontrol ediyolar bebeğe bakmıyorlar
cicileride hep orta renkler aldım.kız kıyafetide aldım oğlan kıyafetide aldım karışık oldu .

iyiyim damlacım ne olsun hep aynı tv net idare ediyorum
bugün kontrole gitmişsin mertcik de mi acele edecek acaba korkma öyle bi korkutuyo keratalar

şu 12 günü bi atlatsam...erkenden gelcek nerdeyse bu kız yokluyo habire

iyiyim damlacım ne olsun hep aynı tv net idare ediyorum
bugün kontrole gitmişsin mertcik de mi acele edecek acaba korkma öyle bi korkutuyo keratalar

evet canım korktuyor sıpaaa hoş doktorda şubat sonu mart başı gibi gelebilir dedi anlamadım ama beklicez nasıl olsa görücez ne zaman gelcek çoğu şey hazır zaten

kızlar ben doğumdan çok korkmaya başladım. Cesur biriydim ama ne oldu bana bilmiyorum. Offffff günüm yaklaştıkça stresim artıyor. Keşke sezeryan olsam diyorum bazen

evet canım korktuyor sıpaaa hoş doktorda şubat sonu mart başı gibi gelebilir dedi anlamadım ama beklicez nasıl olsa görücez ne zaman gelcek çoğu şey hazır zaten

zaten bebişinin gelişimi ilerde sağlıklı olsunda varsın erken gelsin sen takip et hareketllerini kendinide yorma yeter

kızlar ben doğumdan çok korkmaya başladım. Cesur biriydim ama ne oldu bana bilmiyorum. Offffff günüm yaklaştıkça stresim artıyor. Keşke sezeryan olsam diyorum bazen

bende korkuyordum hoş hala korkuyorum merak ediyorum ama eskisi gibi değil.. meryem süresi ve yasin oku canım öyle çok rahatlatıyor ki anlatamam içim huzur doluyor..

canmm dua ette normal olsun...hiç sezeryen isteme tam bi kabus çünkü...:18: ben inan gece aklıma geldikçe uykularım kaçıyo :18: sezeryenden

aynen canım ben normal doğururum ne varki falan diyip duruyodum bu perşembe dr kontrolüm var diyorum ki çatı muayenesinde dese ki normal yapamazsın nasıl rahatlıcam hatta adet ağrısı yaşayanların çatısı dar oluyomuş diye duydum benimde hep ağrılı olurdu bu duyduğumdan bile medet umar oldum ama hakkımızda hayırlısı olsun

bende korkuyordum hoş hala korkuyorum merak ediyorum ama eskisi gibi değil.. meryem süresi ve yasin oku canım öyle çok rahatlatıyor ki anlatamam içim huzur doluyor..

en güzeli bol bol kuran okumak ve dua etmek...bende bu akşam kuranımı okudum Allahım kabul etsin hepimizin dualarını...Meryem dedin içim titredi benimde MERYEM kızım geliyo Allahın izninle

Nie böyle düşünüyorsunuz kızlar normal doğumda saatler sürecek sancılarınız sezaryan da günler haftalar ve aylar sürecek iyleşme sürecini düşünün 1 gün mü aylar mı..? Rabbim inş. hakkımızda hayırlısını nasip eder..Ama ben hep dua ediyorum inş. normal olur diye hem vucüt yenilenecek tamamen sizin ve bebeğinizin sağlığı için de normal doğum çok daha iyi bunları unutmayın..Özele gidiyorum bana sezaryan görünüyor dedi die başka doktora gideceğim siz de dua ediyorsunuz ki sezaryan olsun =)))

kızlar, benim ellerimin üzerinde pullu kızarık, kuru bir şeyler olmaya başladı. her iki elimin parmak araları da kızarık. egzama gibi geliyor bana.
doğum yaklaştıkça, temizlik yapanlara sormak istiyorum, sizde de var mı?
cilt hassaslaşıyor ondan mı; yoksa bana birşeyler dokunmuş olabilir mi? (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…