acaba illa ki her kilolu bebek iri kemikli mi oluyor ki? benim de 35+1 de kilosuna fazla demişti ama sezaryan olur demedi. zaten bana nedense en fazla 3500 gr doğar gibi geliyor nedense. yada normal doğum yapmayı istediğim için içimi öyle ferah tutuyorum :18: :18: mart başında tekrar görüşelim demişti bilmiyorum o zaman ne diyecek
Sağol canım..Döndü ama kafası büyükmüş normal olmaz dedi kemik yapısı da iriymiş..3 kilo olmuş tosunum kiloya normal dedi 35. haftamıza girdik..Ama iri olduğu için sezaryan diyor..
tatlım bu tatbikatı bayaaaa yaşattı muhammed bize biliyorsun şakacı bunlar ama gelincede bayaa ciddi bi agrı oluyo zamanında gelsin inş. canım
Asaely sana da geçmiş olsun tatlım
Geçmiş olsun canım.Moongoddes( Tuğba) da hastanede.Onunda kasılmaları var,bebeklerin en son ciğerleri gelişirmiş.Onunda bebeğinin ciğer gelişimi için ilaç desteğine başlamışlar.
Moralini bozma canım,dru ve anneni dinleyip hastanede yatmakla çok iyi yapmışsın canım.
Hastanede canım,kasılmaları durup tekrar başlıyor.Bu akşamda hastanede kalırsa akşamüstü yanına gidicem.
Şimdilik açılması yok,kasılma da durdurulursa hastaneden çıkacak inşallah.
Merhaba arkadaşlar,
Ben hala çalışıyorum, 4 Marta kadar da çalışacağım böyle doğum haberleri de gelince strese girmeye başladım umarım bebek de strese girmez.
Geçen kontrolümde doktor bebek strese girerse bebeği zamanından önce almak zorunda kalırız dedi çok önemsememiştim dün kuzenim aradı o da doktor, aynı şeyi söyledi bugün kafama takıldı bebek neden strese giriyor ki nasıl anlaşılıyor?.. uff uff..Umarım strese falan girmez bebeklerimiz..
Asaely,
Çok geçmiş olsun..
tivoli,
Umarım iyi haberlerle gelir sağlıkla bebeğine kavuşur..
firstNimbus;
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyat çok iyi geçer bir an önce bebiş gelmeden babası iyileşir de bebeği rahat rahat kollarında tutar..
selam kızlar haftasonu başıma neler geldi onu anlatayım istedim.cumartesi saat 1 de işten çıktım hastaneye kardeşimin eşini ziyarete gittim doktorda ordaydı ve tanıdıktı gelmişken bir nst çekineyim dedim tamam dedi.Neyse nst çekindim 20 dkda 2 sancı çıktı 35.haftamdayım dedim o zaman çatı muayeneside yapalım dediler 2cm açıklık çıktı hemen ebeler doktoru çağırdılar ve acil yatman gerekiyor erken doğum yapabilirsin dediler doktor geldi ultrason baktı bebek daha 2350 gr çok küçük doğarsa küveze koymamız gerekiyor hemen yatış işlemlerini yapın ve ciğer geliştirici iğne yapın dedi bende yatmayacağımı ve eve gitmek istediğimi söyledim benden imzalı kağıt aldılar tüm sorumluluk bana aittir diye..Sonra annemi aradım o da panikledi tabi ve yatmam gerekiyosa mutlaka yatmamı söyledi..Çıktım eve gittim hazırlık yaptık ve hastaneye yattım bu arada kendi özel dokturumlada görüştüm yapılacak olanları söyledim onayladı ve yat dedi geciktirici ilaç ,ciğer geliştirici iğne ve durdurucu serum yapıldı pazar akşamı çıktım dünde evde yatıp dinlendim bugün iyiyim ve işe geldim ama aklımdan hiç çıkmıyor psikolojimi bozdu valla bu olay bu arada bana bebeğimi besleyebilecek yiyecekleri söyleyebilirmisiniz acilen büyütmem lazımda
Kızlar, haftasonu çok daraldık biraz gezelim, sonra hiç fırsatımız olmaz diye gezdik, dün de temizlik vardı evde. 3 gün sizden uzak kaldım, valla hep aklımdaydınız, çok merak ettim, süprizler var mı diye...
Ki varmış!!!!
Tivoli inşallah güzel haberlerini alırız bugün:))) Sürpriz olmuş gerçekten. Benim hatırladığım bir problemi yoktu, en son Cemre mi Derin mi diye soruyordu. Az kaldı bakalım Cemre ya da Derin hanımla tanışmaya...
Eylül Canım iyi ki arada geliyor, bize haberlerini iletiyorsun, senin de Muhammedin de haberlerini almak çok güzel, sen yazdıkça ben de o günler gelecek mi diyorum. Bebiş uyurken gelip arada sizinle dedikodu yapacak mıyım, sancılarım geçti diyebilecek miyim:)) Ahhh ahhhh.....
İlknur Çok geçmiş olsun canım ya...Allah şifa versin tez zamanda, üzme sen de kendini...
Öznur Maşşallah oğluna
Aseely Gerçekten tatbikat olmuş:))) Artık baya deneyimlisin.
ayyy canım çok korkmuşsundur
oyun oynamak istemiş annesi sizle
yok canım krem de kullanmıorum ağrımda yok
geçmiş olsun sana
canım suyu fazlaydı sanki
yada ben öyle hatırlıyorum.
damlacığım doğurmayız dimi marta kadar:18::18:
bekleyelim birbirimizi
Sağol canım =))
Erken olacak demişti doktor geçen hafta çok korkmuştum ama bugün rahatladım..Rabbim bebişlerimizi esirgesin inş. Sağlıkla zamanında gelsinler..
mrb kızlar nasılsınz gıremedım bır suredır inşş herkez iyidr hersey yolundadır
bız bugun dr amcamıza gıttık kızım 2 haafta ılerdeymış 37+4 gunluk dedı dr
kılosu 3140 olmus
karnımın sertlesmesını soyledım sıkayetlerımı anlattım erken dgm bsy dedı ama unuttum( yarın nst gırcem bakalım.5 maarta kadar orada tutalım dedı hafaya gıtcem bırdaha ozmanda dgum seklıne karar verırız dedı
korkktum vaalla ole erken dogum dıyılınce gercekten
acaba illa ki her kilolu bebek iri kemikli mi oluyor ki? benim de 35+1 de kilosuna fazla demişti ama sezaryan olur demedi. zaten bana nedense en fazla 3500 gr doğar gibi geliyor nedense. yada normal doğum yapmayı istediğim için içimi öyle ferah tutuyorum :18: :18: mart başında tekrar görüşelim demişti bilmiyorum o zaman ne diyecek
selam kızlar haftasonu başıma neler geldi onu anlatayım istedim.cumartesi saat 1 de işten çıktım hastaneye kardeşimin eşini ziyarete gittim doktorda ordaydı ve tanıdıktı gelmişken bir nst çekineyim dedim tamam dedi.Neyse nst çekindim 20 dkda 2 sancı çıktı 35.haftamdayım dedim o zaman çatı muayeneside yapalım dediler 2cm açıklık çıktı hemen ebeler doktoru çağırdılar ve acil yatman gerekiyor erken doğum yapabilirsin dediler doktor geldi ultrason baktı bebek daha 2350 gr çok küçük doğarsa küveze koymamız gerekiyor hemen yatış işlemlerini yapın ve ciğer geliştirici iğne yapın dedi bende yatmayacağımı ve eve gitmek istediğimi söyledim benden imzalı kağıt aldılar tüm sorumluluk bana aittir diye..Sonra annemi aradım o da panikledi tabi ve yatmam gerekiyosa mutlaka yatmamı söyledi..Çıktım eve gittim hazırlık yaptık ve hastaneye yattım bu arada kendi özel dokturumlada görüştüm yapılacak olanları söyledim onayladı ve yat dedi geciktirici ilaç ,ciğer geliştirici iğne ve durdurucu serum yapıldı pazar akşamı çıktım dünde evde yatıp dinlendim bugün iyiyim ve işe geldim ama aklımdan hiç çıkmıyor psikolojimi bozdu valla bu olay bu arada bana bebeğimi besleyebilecek yiyecekleri söyleyebilirmisiniz acilen büyütmem lazımda
kızım doğar doğmaz yürümeye başlıcak yaa tam 25 çift çorabı var çok korkuyorum ya yetmezse
kılosu 3140 olmus
karnımın sertlesmesını soyledım sıkayetlerımı anlattım erken dgm bsy dedı ama unuttum( yarın nst gırcem bakalım.5 maarta kadar orada tutalım dedı hafaya gıtcem bırdaha ozmanda dgum seklıne karar verırız dedı
geçmiş olsun canım
arkadaşlar amerikada bebek arabaları vs resmen yarıyarıya, aventin strilizatörünü getirtmiş arkadaş burda 279 tl ordan 70 dolara almışlaracaba sitelerden alışveriş yapan oldu mu mesela amerikadanistecom falan var, acaba uzandı mı elimiz oralara kadar??
arkadaşlar amerikada bebek arabaları vs resmen yarıyarıya, aventin strilizatörünü getirtmiş arkadaş burda 279 tl ordan 70 dolara almışlaracaba sitelerden alışveriş yapan oldu mu mesela amerikadanistecom falan var, acaba uzandı mı elimiz oralara kadar??
bence de kesin yetmez ben olsam bi 10-15 çift daha alırdımkızım doğar doğmaz yürümeye başlıcak yaa tam 25 çift çorabı var çok korkuyorum ya yetmezse
teşekkür ederim cevabin için canım bize de 2 hafta önde gözüküyo demişlerdi bakalım ne kadar doğru çıkacak. çok zayıf olmasınlar, sağlıklı olsunlar yeter zatenyok canım kemik yapısı farklı bende iri kemikliyim eşimde bizde ki genetik..Herkesin ki bir olmaz güzelim sen içini ferah tut..İnş. hayırlısı ile normal doğum yaparsın..
saaol cnm amın inşşş hepımız için hayırlısıolsunmasallah canim kuzuna. hakkinizda hayirlisi olsun canim.
Maşallahkilosu çok güzel canım. Doktorlar neden hep böyle konuşuyorlar bilmem. 42. haftaya gelip doğuramayan var. Bizleri de panik yapıyorlar...
teşekkür ederim canım
ben de dün o siteye üye olmayı düşündüm. Carter'sa bayılıyorum. Gerçi buraya mağaza açıldı ama bu halimle ve doğumdan sonra gitmem zor olur diye araştırırken gördüm. Ama hiç alışveriş yapmadım. Gökçen çok yapıyor diye biliyorum. Bir ona sor istersen. Ben yurt dışından sadece strawberry'den alışveriş yapıyorum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
teşekkür ederim cevabin için canım bize de 2 hafta önde gözüküyo demişlerdi bakalım ne kadar doğru çıkacak. çok zayıf olmasınlar, sağlıklı olsunlar yeter zaten
kılosu 3140 olmus
MERHABA sevgili mart annişleri ben 2010 kasım annesiyim 2 kasımda doğum yaptım:)martta çok sevdiğim bi arkadaşımın kızı olcak inşallah onun heyecanıyla konu başlığına bi uğraıyım hepinize güzel ve hayırlı doğumlar diliyim dedim:)
Ohhh maşallahhhhDarısı hayırlısı ile bizlerin başına =))) İyi yapmışsın hayırlısı ile arkadaşın da doğum yapar sağlıkla bebişini kucağını alır inş. bizlerde.. Teşekkürler
kızlar benm muhtemel d.tarıhım mart 8 ama bebişim 2 hafta onden gıdıyomuş, bu 2 hafta once doğabılır anlamınamı gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?