2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar amerikada bebek arabaları vs resmen yarıyarıya, aventin strilizatörünü getirtmiş arkadaş burda 279 tl ordan 70 dolara almışlar acaba sitelerden alışveriş yapan oldu mu mesela amerikadanistecom falan var, acaba uzandı mı elimiz oralara kadar??

Sağol canım..Döndü ama kafası büyükmüş normal olmaz dedi kemik yapısı da iriymiş..3 kilo olmuş tosunum kiloya normal dedi 35. haftamıza girdik..Ama iri olduğu için sezaryan diyor..
acaba illa ki her kilolu bebek iri kemikli mi oluyor ki? benim de 35+1 de kilosuna fazla demişti ama sezaryan olur demedi. zaten bana nedense en fazla 3500 gr doğar gibi geliyor nedense. yada normal doğum yapmayı istediğim için içimi öyle ferah tutuyorum :18: :18: mart başında tekrar görüşelim demişti bilmiyorum o zaman ne diyecek

tatlım bu tatbikatı bayaaaa yaşattı muhammed bize biliyorsun şakacı bunlar ama gelincede bayaa ciddi bi agrı oluyo zamanında gelsin inş. canım

Canım aklıma sen geldin hemen zaten. En son hastaneye giderken sancıdan duramıyordun yerinde. Benim öyle şiddetli değildi zaten. Sevinmiştim bende ne güzel az hissediyorum sancıları diye. Yalancı sancıymış meğer:26:

teşekkürler canımAllah Tuğba ve Tuğçe'nin yardımcısı olsun. Dua edelim kızlar onlar için. Bugün hastanede minicik bir bebek doğdu. Küveze aldılar. Babası çok üzgündü. En fazla 20 cm boylarındaydı. Kıyamadım. Zamanında sağlıkla gelsin bebeklerimiz.

Hastanede canım,kasılmaları durup tekrar başlıyor.Bu akşamda hastanede kalırsa akşamüstü yanına gidicem.
Şimdilik açılması yok,kasılma da durdurulursa hastaneden çıkacak inşallah.

İnşallah durur kasılmaları...

Çok teşekkür ederim Gökçen

Geçmiş olsun canım. Çalışmayı bıraksan bence çok iyi olacak. Evde dinlenmen lazım senin. Ben çok meyve yiyorum. Birde bu aralar tropikal meyvelere taktım. 24 saat yiyebilirim. Ama bebeğim de hızla kilo alıyor. Tavsiye ederim bir dene sende canım.

Evet akşamları hazırlıklıyız kocişle. Annemde panik olup bugün koştura koştura yanıma geldi. Artık gündüzleri yanımda kalacak. Sancın gelirse ben napcam diyor. Çok öyle deme kızım sana da alıştırma yapmasın dedim

benim kızım çok oyuncu zaten teyzesi. Hemşire nst'yi takıyor. Cadı kızım altına gelip ite ite kaydırıyor aleti. Hemşireler helak oldu alet düzeltmekten

Sağol canım =))

Erken olacak demişti doktor geçen hafta çok korkmuştum ama bugün rahatladım..Rabbim bebişlerimizi esirgesin inş. Sağlıkla zamanında gelsinler..

Amin canım. Elleri yüzleri, sağlıkları yerinde olsun...

masallah canim kuzuna. hakkinizda hayirlisi olsun canim.

yok canım kemik yapısı farklı bende iri kemikliyim eşimde bizde ki genetik..Herkesin ki bir olmaz güzelim sen içini ferah tut..İnş. hayırlısı ile normal doğum yaparsın..

canım yaaa demekkı boyle sessız sedasız da gelebılıyormus sancı ve acılma. iyi ki tesadufen dra gorumussun. karnındakı bebegın hızlı gelısmesını ıstıyorsan gunde 2 adet yumurta, hafta da 4 kez kırmızı et 2 kez balık eti yemelisin canım

Maşallah kilosu çok güzel canım. Doktorlar neden hep böyle konuşuyorlar bilmem. 42. haftaya gelip doğuramayan var. Bizleri de panik yapıyorlar...

geçmiş olsun canım

teşekkür ederim canım

ben de dün o siteye üye olmayı düşündüm. Carter'sa bayılıyorum. Gerçi buraya mağaza açıldı ama bu halimle ve doğumdan sonra gitmem zor olur diye araştırırken gördüm. Ama hiç alışveriş yapmadım. Gökçen çok yapıyor diye biliyorum. Bir ona sor istersen. Ben yurt dışından sadece strawberry'den alışveriş yapıyorum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.

Amerika ve İngiltere de bebek arabalrının fiyatlarının bize göre daha uygun olduğu çok doğru canım.
Ama hem kendi ağırlıkları hemde koliye girdikleri hacimsel ağırlıkları çok fazla olduğu için kargo ile buraya getirtmek neredeyse imkansız.Aynı paraya buradan alırsın canım.
Küçük çaplı şeyleri Ebaydan free shippingli ürünleri satın alabilirsin tabi,arkadaşının aldığı strelizasyon aleti gibi.

yok canım kemik yapısı farklı bende iri kemikliyim eşimde bizde ki genetik..Herkesin ki bir olmaz güzelim sen içini ferah tut..İnş. hayırlısı ile normal doğum yaparsın..
teşekkür ederim cevabin için canım bize de 2 hafta önde gözüküyo demişlerdi bakalım ne kadar doğru çıkacak. çok zayıf olmasınlar, sağlıklı olsunlar yeter zaten

masallah canim kuzuna. hakkinizda hayirlisi olsun canim.
saaol cnm amın inşşş hepımız için hayırlısıolsun

valla cnm bend bılmıorumkı yarın nst de bakalım bsy cıkıckmı
saol cnm

teşekkür ederim cevabin için canım bize de 2 hafta önde gözüküyo demişlerdi bakalım ne kadar doğru çıkacak. çok zayıf olmasınlar, sağlıklı olsunlar yeter zaten

benim oğluşum da 1 ay kadar ilerde teyzesi..Öyle önemli olan sağlıklı olmaları..Zaten bebeğin gelişimi ve gelişmeyişi senin benim elimde olan bişey değil bu yüzden iri olsun ne yapalım genlerimizi değiştiremeyeceğimize göre elleri ayakları tam sağlıklı olsunlar yeter..Ben öyle de böyle de yerimmmm kuzuşumuuu

Çok kanım kaynıyor bazen elime alsam yicemmmmmmm

maşallah bebişine, sağ salim kavuşursun inşallah

MERHABA sevgili mart annişleri ben 2010 kasım annesiyim 2 kasımda doğum yaptım:)martta çok sevdiğim bi arkadaşımın kızı olcak inşallah onun heyecanıyla konu başlığına bi uğraıyım hepinize güzel ve hayırlı doğumlar diliyim dedim:)

Ohhh maşallahhhh Darısı hayırlısı ile bizlerin başına =))) İyi yapmışsın hayırlısı ile arkadaşın da doğum yapar sağlıkla bebişini kucağını alır inş. bizlerde.. Teşekkürler

saol canım benim inşallahdarısı sizlerin de başına tabikibenim oğlum 38 haftalık doğdu benim topiğimde herkez 35.haftada başladı çatlamayabiz çok sabırsızdık doğurmak içininşallah sizin bebişleriniz en hayırlı zamanda gelirler

kızlar benm muhtemel d.tarıhım mart 8 ama bebişim 2 hafta onden gıdıyomuş, bu 2 hafta once doğabılır anlamınamı gelıyo

Maşallah hayırlısı ile sağlıkla gelsinler..Doktor mu söyledi sen mi tahmin ediyorsun ? Çünkü benim bebeğim de ilerde 1 ay kadar ama 1 ay önce olur demedi..Sadece iri kemikli olduğu için rahat durmaz dedi..40. haftayı beklemez dedi..Sezaryan ile olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…