2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sadece baskı fiyatına mı:26:? mesela kaç tane fotoğraf çekiyosunuz?

sadece baskı fiyatına mı:26:? mesela kaç tane fotoğraf çekiyosunuz?

Şarjım bitene hafızam dolana kadar çekebilirm evet canım hazırlayacağım albüm için yapacağım masraflar yani kaç adet fotoğraf baskısı istersen ona göre bir albüm oluşturucam ve dijital ortamda çektiğim bütün fotoğrafları dvd olarak vericem dilersen doğum belgeselinizi videonuzu da hazırlıyorum

ayy en mühim soruyu sormamışımsen neredesin?yani hangi ildesin?

mert bey ve beliz hanım beklerler ise biz bekleriz değilmi şekerim
geçmiş olsun allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin

kuzuna maşşallh canım dünde bana dedi aynısını doktor pek acaleciler bebişlerimiz desene

yaaa damla hani biz senle sonlarda herkes doğurduktan sonra papatya falı bakıp ne zaman doğururuz acep diye dertleşecektik

ay ne güzel bir bebişimiz daha geliyor demek süprizle hem de Allahım hayırlısıyla kavustrsun insallah tugceyi evladına saglıkla darısı bizlere

oyy cok gecmis olsun ilknurum verilmiş sadakanız varmıs Allah beterınden saklasın aman

anladım canım ama bize hepten işbilmezler denk geldi herhalde hastane hicbiseyi almadı direk hepsini bana verdi okuldakiler desen onlar da öyle senin raporu doldurmuslar ama bizim yarısı bosta öyle baska tarihler yok yani üzerinde öff aman ne sinir bozucu islermis bunlar ya

Günaydın kızlar..

Doktordan geldim şimdi. Oğluşum 2617 gr. olmuş.. Nts de hiç sancı çıkmadı. Kontrollerim haftalık oldu artık...

masallah caznurum

bak sen kuzuya oynatmıs anneyi babayı prova geldigine göre sahicisi yakındır annesi hazırlıklısınız artık en azından hayırlı zamanda gelsin kuzun

hadi bakalım elsicim sana da az kaldı gönlünce olsun hayırlısıyla insallah

canım aynen bahsettigin gibi aldım ben arabamız bugsster cok memnun kaldık biz en büyük pusetmiş yani kullanımı en uzun süren puset digerlerinde cocuk kilosu artınca baston puset almak durumu ortaya cıkabiliyormus bunun ici baya genis o acıdan kullanıslı alman markası oldukca kaliteli kullananlar memnun en güzeli de katlanması cok kolay ufalıyor bagaja sıgma sorunu yok
ana kucagını da maxi cosi aldık altı aya kadar degil bir yasa kadar kullanılıyor benim aldıgım canım arabaya takılacagından güvenli olmasına dikkat ettik Allah korusun trafikte falan emniyette olması lazım kuzunun tavsiye ederim ben memnunum hepsinden

aa hem de hic belrti olmadan mı oldu bunlar canım gecmis olsun kuzucugun bekler biraz daha annesini üzmez insallah saglıkla dogsun yavrun canım bozma moralini sakın moral cok önemli

tugba cıkmadı demek hala hastanede Allah yardımcısı olsun hayırlı zamanda hayırlısıyla kurtarsın ınsallah

masallah kuzuna annesi

kuzular korkutmaya basladı anneleri desene masallah yavrucuguna canım

kızım doğar doğmaz yürümeye başlıcak yaa tam 25 çift çorabı var çok korkuyorum ya yetmezse

haha ben de corabı yok alamadım derken bi düzmüşüm simdi coraptan bol bişey yok cekmecede

canım ya dayanabılıyon mu hala sen ben bi hafta erken pes ettim gözüm yemedi valla cok zor artık calısmak hele ki okulda Allah yardımcın olsun

selam kızlar bu aralar iştah problemi yaşayan varmı hiçbişey yiyemez oldum nerdeyse meyveyle idare eder oldum birde sürekli ağlıyorum acaba diyorum doğumu çok mu stres yaptım

canım ya dayanabılıyon mu hala sen ben bi hafta erken pes ettim gözüm yemedi valla cok zor artık calısmak hele ki okulda Allah yardımcın olsun

aramızda 1 hafta varya muhtemelen o çok etkilkiyordur...ben iyiyimçok şükür sadece araba kullanırken çok komik oluyo kaarnım direksiyona değiyo bazen bende zaten bu cumaya kadar gidecem inşallah haftaya çalışmıycam..evimi falan temizletecem kendimi doğum nadasına çekecem nazlandıracam falan

selam kızlar bu aralar iştah problemi yaşayan varmı hiçbişey yiyemez oldum nerdeyse meyveyle idare eder oldum birde sürekli ağlıyorum acaba diyorum doğumu çok mu stres yaptım

aynen canım ben de aç kalmamak için yiyorum ve ben de herşeye içlenir oldum gerçi normalde de öyleyimdir ama iyice abarttım

yaaa damla hani biz senle sonlarda herkes doğurduktan sonra papatya falı bakıp ne zaman doğururuz acep diye dertleşecektik
canım hiç belli olmaz doktor öyle dedi ama belkide beklicek gününü hoş nekadar gününü beklesede doktor gün vercek özlemcim ama seninle yaparız biz papatya falını

ben yiyorum canım stres yapma bak kucağına alıcan herşey değişicek

aynen canım ben de aç kalmamak için yiyorum ve ben de herşeye içlenir oldum gerçi normalde de öyleyimdir ama iyice abarttım

ya öyle böyle değil bende çok abartıyorum nasıl içli ağlıyorum bi bilsen eşim bugün dışarı çıkmak istedi arkadaşıyla görüşmek için 1 saat ağladım çocuk gibi o da dayanamadı gitmedi

bu defa sezeryandan çok korkuyorum daha doğrusu genel anesteziden doğum sonrası sancılardan 6 sene önceki yaşadıklarımı tekrar yaşıyacak olmanın sıkıntısı var :18::18:

bu defa sezeryandan çok korkuyorum daha doğrusu genel anesteziden doğum sonrası sancılardan 6 sene önceki yaşadıklarımı tekrar yaşıyacak olmanın sıkıntısı var :18::18:

bende genel anestezi istemiyorum inş.da olmaz inş bu sefer çok güzel bir doğumun olcak fafuelcim

Canım, ben de çok iştahsızım, hatta doktor niye kilo almıyosun sen diye azarlayınca bu hafta zorla yoğurt, meyve, peynir dışında bişeyler yemeye çalışıyorum. O sanırım bebek karna baskı yaptığı için oluyormuş, açlık hisstemiyormuşuz.
İlk 3 aydaki belirtilerim geri gelmeye başladı bende de. Daha ağlak, daha duygusal, daha psikopat:)))) Zavallı eşim 3-4 ay rahat etmişti, ama malesef ben de pek beter oldum, ağlarken ona da söylüyorum ağlayan ben diilim, hormonlar, az kaldı bak, ben susucam bebek ağlıcak:))))))

ayyy gününü bilmek güzel bi histir sanırım...bakalım bizde bu ctesi kontrole gidecez ne diyecek dr amcamız:26: inşallah bir sıkıntımız olmaz ve normal doğum yapabilirim...ben normali çok istiyorum bakalım..gece yarısı apar topar hastaneye gitmeyi o telaşı yaşamayı sonra oğluşumun doğduğu o andaki ferahlık hissini sancıları herşeyi herşeyi yaşamak istiyorum..

aynen canım ben de bugün eşimi arayıp ağladım ne zaman geliyosun diye adam ekmek almaya gitmişti

evet yaaa benim eşimde yazık bugün bi de beni teselli ediyo bak 13 gün kaldı az daha dayan rahatlıcaksın diyo halbuki ben bilmiyormuyum en çok da kendini düşünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…