2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy inşallah hayırlısıyla..çoook güzel bir doğum günü hediyesi olur senin için...ama senin doğum günleri kaynayabilir unutulabilir
olsun oğluşumla birlikte kutlarız bizde mart doğumlu o kadar çok kişi varki onlardan birine denk geleceğine ya benim doğum günüme denk gelsin yada hiçbirimizinkine :76:

hehehh çok fenasın sen heheh bizde altlı üstlü oturuyoruz arada bende yapıyorum kötü olursam yukarı çıkıyorum diyorum ama evimde yatıyorum huzurlar =)))

ayy benim misaifler öyle böyle değildi cuma günü yatısız ctesi ve pazar yatılı misafirim vardı...kadınlarda vardı ama kalkıp çaylarını bile ben getiriyordum

Heyyyy Maşallah canına garezin mi var canım ya üst üste alma ya canından değerli mi..Hoş senin değil onların düşünmesi gerekir..Bir de yatıya ya sabırrrrr

Amiiiin inş.
Evet haklısın canım..Valla doktor bugün kilosu normal ama kemikleri iri dedi o da genetik..Sağlık durumu iyi hamd olsun..Sorun yok inş. olmaz da..Rabbim esirgesin inş.
Evet herkes eskiden çatır çatır doğuruyormuş ama şimdi ne bileyim ben kendi adıma cesaret edemem bende doktora tabi artık dediğin gibi günahı sevabı doktorun boynuna =))

bende 8 mart doğum olabılır yazmışsın ya çizelgene gore haftalarımız uymuyodu o yuzden sordum benm satım 1 hazıran senden 2 hafta onceyım

8 martta eşim doğurabilrisin diyo..ne erken ne geç olsun diyo adam taktı o güne..bende diyorum oğlum belki 41.haftada doğmak isteyecek nerden biliyon olmaz çok geç olur diyo bu seferde tövbe tövbe

Ben de nerdeyse 9 aydır hiç kımıldamıyorum hiç bişey yapmıyorum misafir falan da olunca yine hiçbir şeye karışmıyorum bayağı bir hareketsizim 21 kilo aldım ve bacaklarım da varisler çıkmaya başlamış çok üzüldüm( keşke biraz daha hareketli olsaydım diyorum şimdi de(
varisler doğumdan sonra geçiyor mu biliyor musunuz? Ayrıca bacaklarımda selülüt oluşmuş selülüt hareketle sporla gider de varisler öyle kalırsa çok üzülürüm..

gecmis olsun canim..

Son düzenleme:

malesef kaliyorlar canim. ameliyati falan var ama, ben cesaret edmem.. buyuk oglumdan kalma varislerim var benimde..

canım sana sabahtan uzun uzun anlatmıştım tam yazdıklarımı CEVAPLA dedim site beni dışarıya attı, sinir oldum sonra da yazamadım tekrar istersen tekrar yazabilirim

olsun oğluşumla birlikte kutlarız bizde mart doğumlu o kadar çok kişi varki onlardan birine denk geleceğine ya benim doğum günüme denk gelsin yada hiçbirimizinkine :76:

ilahi betül...hiç güleceğim yoktu...yani daha doğurmadan oğluşunu kıskanan senle ben varız herhalde

biz birmaxtan alışveriş yaptık, sorun yaşamadık zaten sürekli tel ile irtibat kuruyorlar. Bi dünya şey aldık 155 tl verdik. O kadar malzemeyi hazır alsaydık sanırım bi 350 tlye mal olurdu ben de zaten o kadar para verip almazdım. Ama şimdi hastaneye ve geçmiş olsuna gelenlere vermek için 100 tana bebek şekeri kutumuz oldu. 100 tane de mevlütte dağıtmak için buzdolabı süsümüz oldu.

Varis mi yoksa çatlamalar mı bende varis sandım da çatlakmış..Ben çok hareketli idim hala öyleyim ağrım sancım olmaz ise ama ben şimdiden 19 kg almışım tosun gibi oldum valla :84::84::84::84: nette annemler ile konuşuyoruz cicileri gösteriyorum abim çekirge gibi zıplama diyordu eşim de şikayet ediyordu anneme herşeye zıplıyor dikkat etmiyor die ama yine tosun oldum valla alacağın var ise kaçış yok..Varis için de çoraplar var doğumdan sonra doktora gidersin eğer gerekli görür ise çorapları var..Geçmiyorlar ama tedavi ile çorap ile de ilerlemiyorlar..

ilahi betül...hiç güleceğim yoktu...yani daha doğurmadan oğluşunu kıskanan senle ben varız herhalde

vallahi eşim duymasın çok kızar bi yazık babacığım var benim taraftan mart doğumlu o da 19 mart. o tarihi pek beklemez gibime geliyo. eşimin tarafında 18 mart öncesi doğum günün olan baya var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…