senın sat ne canm kocalar bızden sabırlı canm
11 haziran ve 18 martta son gün dedi dr..
bana da 18 marttan + - 10 gün oynar dediler, bi de doktorların dedikleri bi uysa11 haziran ve 18 martta son gün dedi dr..
merhaba özlemcim biliyorsun sat ımız aynı. benim de 9 mart doğum günüm, benim de 9 martta doğurasım var
MERHABA sevgili mart annişleri ben 2010 kasım annesiyim 2 kasımda doğum yaptım:)martta çok sevdiğim bi arkadaşımın kızı olcak inşallah onun heyecanıyla konu başlığına bi uğraıyım hepinize güzel ve hayırlı doğumlar diliyim dedim:)
olsun oğluşumla birlikte kutlarızayy inşallah hayırlısıyla..çoook güzel bir doğum günü hediyesi olur senin için...ama senin doğum günleri kaynayabilir unutulabilir
aynen oyle kaç kere aradı nasılsın gelıyımı ağrın falan varsa diye...kayınvaldem ust katta oturuyo da eşime dedım yok ıyıyım oraya çıkarım belkı dıye tabı çıkmıcam evımde gayet ıyıyım :) onemlı olan kocişin aklı kalmasın
ayy benim misaifler öyle böyle değildi cuma günü yatısız ctesi ve pazar yatılı misafirim vardı...kadınlarda vardı ama kalkıp çaylarını bile ben getiriyordum
erken gelmez inşallah kilosu kemik yapısına göre ölçülüyor benim kızımın da kemikleri boyu uzun kilosu da fazla ama bebeğin kilodan kemikten çok sanırım beyin ve akciğer gelişimini tamamlaması önemli.. Normal doğumda da bebek büyük olunca kesmek zorunda kalacaklar ve bir sürü dikiş atacaklar ama annem de 4,5 kilo doğurmuş beni hem de hastaneye bile gidememiş bişey olmamış.. bana da sen de doğurursun bişey olmaz diyor ama ben yine de doktoru dinleyecem ne derse onu yapacağım günahı boynuna atık:)
bende 8 mart doğum olabılır yazmışsın ya çizelgene gore haftalarımız uymuyodu o yuzden sordum benm satım 1 hazıran senden 2 hafta onceyım
slm kızlar biz geldiiiiikkknasılsınız,?geçmişi okuyamadım yine çok sayfa birikmiş...dün akşam sanırım misafirlerimin yorgunluğunu attım ağrımayan sızlamayan tek bir yerim bile yoktu sabaha kadar dön dön yatakta mahvoldum...sonra birde kusmalar iyice gücüm tükendi sabah ezanından sonra yarım saat kadar uyuyabildimsonrası tekrar kalk okula hazırlan derslere gir çook kötüyüdüm...şimdi hala kolumu kımıldatamıyorum..bu haftayım atlatsaydık gelecek hafta izne ayrılıyorumm Allah'ın izniyle
Ben de nerdeyse 9 aydır hiç kımıldamıyorum hiç bişey yapmıyorum misafir falan da olunca yine hiçbir şeye karışmıyorum bayağı bir hareketsizim 21 kilo aldım ve bacaklarım da varisler çıkmaya başlamış çok üzüldüm( keşke biraz daha hareketli olsaydım diyorum şimdi de (
varisler doğumdan sonra geçiyor mu biliyor musunuz? Ayrıca bacaklarımda selülüt oluşmuş selülüt hareketle sporla gider de varisler öyle kalırsa çok üzülürüm..
hehehh çok fenasın senheheh bizde altlı üstlü oturuyoruz arada bende yapıyorum kötü olursam yukarı çıkıyorum diyorum ama evimde yatıyorum huzurlar =)))
napalım her tarafı idare etnek lazımm
slm kızlar biz bugün düne nazaran daha iyiyiz.
kızım bugün daha usluydu.
bebek şekeri için iki site buldum. dün bir arkadaş vermiş ama açamadım o siteleri.
benim bulduklarım bunlar
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri
Nikah Şekeri malzemesi, Bebek Şekeri malzemesi,Mevlüt Şekeri Malzemesi
buralardan alsam sıkıntı çıkar mı kiiiii
olsun oğluşumla birlikte kutlarızbizde mart doğumlu o kadar çok kişi varki onlardan birine denk geleceğine ya benim doğum günüme denk gelsin yada hiçbirimizinkine :76:
Ben de nerdeyse 9 aydır hiç kımıldamıyorum hiç bişey yapmıyorum misafir falan da olunca yine hiçbir şeye karışmıyorum bayağı bir hareketsizim 21 kilo aldım ve bacaklarım da varisler çıkmaya başlamış çok üzüldüm( keşke biraz daha hareketli olsaydım diyorum şimdi de (
varisler doğumdan sonra geçiyor mu biliyor musunuz? Ayrıca bacaklarımda selülüt oluşmuş selülüt hareketle sporla gider de varisler öyle kalırsa çok üzülürüm..
malesef kaliyorlar canim. ameliyati falan var ama, ben cesaret edmem.. buyuk oglumdan kalma varislerim var benimde..
ilahi betül...hiç güleceğim yoktu...yani daha doğurmadan oğluşunu kıskanan senle ben varız herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?