- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
slm kızlar biz bugün düne nazaran daha iyiyiz.
kızım bugün daha usluydu.
bebek şekeri için iki site buldum. dün bir arkadaş vermiş ama açamadım o siteleri.
benim bulduklarım bunlar
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri
Nikah Şekeri malzemesi, Bebek Şekeri malzemesi,Mevlüt Şekeri Malzemesi
buralardan alsam sıkıntı çıkar mı kiiiii
napalım her tarafı idare etnek lazımm
Varis mi yoksa çatlamalar mı bende varis sandım da çatlakmış..Ben çok hareketli idim hala öyleyim ağrım sancım olmaz ise ama ben şimdiden 19 kg almışım tosun gibi oldum valla :84::84::84::84: nette annemler ile konuşuyoruz cicileri gösteriyorum abim çekirge gibi zıplama diyordu eşim de şikayet ediyordu anneme herşeye zıplıyor dikkat etmiyor die ama yine tosun oldum valla alacağın var ise kaçış yok..Varis için de çoraplar var doğumdan sonra doktora gidersin eğer gerekli görür ise çorapları var..Geçmiyorlar ama tedavi ile çorap ile de ilerlemiyorlar..
Merhaba Ben herşeyi amerikadan sipariş ettim bize yarı yarıya mal oldu stokke stroller burda 3500tl ben 1200$ newborn set + 301 Euro izisleep araba koltuğu aldım araba koltuğu amerikada satılmıyor o yüzden +59€ shippingle almanyadan sipariş verdim.Ama araba koltuğu türkiyede de aynı fiyatmış ben çok araştırmadan atlamışım. ama newborn stroller uygun gerçekten.
kötü haber( eşinizin amerikalı olması gerekiyor amerikadan vergisiz ve kargo ücretsiz alışveriş yapabilmek için sanırım ülkelere göre shipping ve vergi değişiyor ( Biz amazondan sipariş verdik
siz de bi amazonu deneyebilirsiniz ne kadar vergi ve shipping koyuyor bakabilirsiniz.
Yine de bu ürünler avrupada üretildiği için fiyatlar amerikada bile çok pahalı.. 1200$ amerikada bebek arabası için çok çok uçuk aslında.. ama stokke çok iyi bir bebek arabası 2010 yılın bebek arabası seçilmiş ve kullanımı ve özellikleri çok iyi.. İlk bebeği olanlar ve ikinciyi üçüncüyü hatta dördüncü düşünenler için çok uygun :) kullanabilirsiniz inanılmaz kaliteli..
Başka ben hamile kıyafetlerimi bile amerikadan target.comdan ya da ingiltereden isabellaoliver'dan sipariş verdim 1-2 haftada geliyor ben çok rahat ettim amerikadaymış gibi burdan istediğim herşeyi aldım hani keşke bebeği amerikada doğursaydım burda çok mahrum kaldım asla diyemem Türkiye hemen hemen herşey var ve aynı sadece fiyat farkı biraz abartılı.
Malesef soyuluyoruz Türkiye'de herşey çok pahalı..Aslında ürüne ödediğimiz ücret aynı fakat ödediğimiz vergiler inanılmaz..
bana da dr doğumdan sonra geçer dedi ama zaten varis bizde ırsi, annem tarafında bayanlarda var hep ama yapılabilecek bişey yoktamam canım anladım
Benim bacaklarımda damarlarım yeşil yeşil gözüküyor umarım daha kötü olmaz en azından..
Ben de nerdeyse 9 aydır hiç kımıldamıyorum hiç bişey yapmıyorum misafir falan da olunca yine hiçbir şeye karışmıyorum bayağı bir hareketsizim 21 kilo aldım ve bacaklarım da varisler çıkmaya başlamış çok üzüldüm( keşke biraz daha hareketli olsaydım diyorum şimdi de (
varisler doğumdan sonra geçiyor mu biliyor musunuz? Ayrıca bacaklarımda selülüt oluşmuş selülüt hareketle sporla gider de varisler öyle kalırsa çok üzülürüm..
Amerika ve İngiltere de bebek arabalrının fiyatlarının bize göre daha uygun olduğu çok doğru canım.
Ama hem kendi ağırlıkları hemde koliye girdikleri hacimsel ağırlıkları çok fazla olduğu için kargo ile buraya getirtmek neredeyse imkansız.Aynı paraya buradan alırsın canım.
Küçük çaplı şeyleri Ebaydan free shippingli ürünleri satın alabilirsin tabi,arkadaşının aldığı strelizasyon aleti gibi.
teşekkürler canımgecmis olsun canim..
bana da dr doğumdan sonra geçer dedi ama zaten varis bizde ırsi, annem tarafında bayanlarda var hep ama yapılabilecek bişey yok
canım sana sabahtan uzun uzun anlatmıştım tam yazdıklarımı CEVAPLA dedim site beni dışarıya attı, sinir oldumsonra da yazamadım tekrar istersen tekrar yazabilirim
tamam canım anladım
Benim bacaklarımda damarlarım yeşil yeşil gözüküyor umarım daha kötü olmaz en azından..
benımde hıç çatlağım yoktu kaynanam ımrene ımrene nazar değdirdi son ıkı haftada çatlaklar oluştu doğum yapana kadar yandım valla.. ama kaynanama soylemıyorum çatlasın ooo çatlağım yok dıye
slm kızlar biz bugün düne nazaran daha iyiyiz.
kızım bugün daha usluydu.
bebek şekeri için iki site buldum. dün bir arkadaş vermiş ama açamadım o siteleri.
benim bulduklarım bunlar
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri
Nikah Şekeri malzemesi, Bebek Şekeri malzemesi,Mevlüt Şekeri Malzemesi
buralardan alsam sıkıntı çıkar mı kiiiii
canım sana sabahtan uzun uzun anlatmıştım tam yazdıklarımı CEVAPLA dedim site beni dışarıya attı, sinir oldumsonra da yazamadım tekrar istersen tekrar yazabilirim
geçmiş olsun canımbelki de canımcım. inşallah geçer, ellerimizin ne kadar önemli olduğunu anlamış bulunuyorum. allah herkese sağlık versin.
iyi günlerde kullanın aldıklarınızı ayşecim...Günaydın kızlar, nasılsınız umarım herşey yolundadır. 4 bebişimiz gelmiş, Maşşallah kuzulara.
Biz de Pazar akşamı Mardin'e döndük. 15 tatilde G.Antepteydik, bebişimizin ihtiyaçlarını aldık, Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin İnşallah. Amiiin.
Onca şeyi araba nasıl aldı anlamıyorum şimdi oda poşetlerle dolu. Şimdi onların yıkanması yerleştirilmesi kaldı.
Doktor kontrolüm Cmtsiydi, Pazar gelince bu hafta sonuna kaldık, İnşallah herşey yolundadır.
Bakım seti(krem, pişik, şampuan), küvet, bebek bezi, bana hasta bezi, göğüs pompası(n'olur n'olmaz) eksikler arasında, İnşallah onları da tamamlarız.
Sizler nasılsınız, özledim sizi
maşallah eylülcüm ağrılar azalmaya başlamışgünaydın kızlar bebişimi emzirdim kahvaaltımı yaptımm size bakayım ne var yok dedim nasılmış arkadaşlarım bakalım tatlı hamişlerrr uykusuz mu kalıyorlarmış valla bende uykusuzum bak dikti beni ayaga ama ara kestirmelerim süper oluyo agrı yok sızı yokk süper uyku darısı başınıza kızlar
bebiş ve tuğçe için hayırlısı olsun inş.günaydın arkadaşlar.kendi durumumu anlatmadan önce burası için sürpriz haberi vereyimmmm
tivoli(tuğçe) arkadaşımızın dün akşam suu gelmiş ve şuanda sancısı olmadığı için sunni sancı veriyorlar hasanede.eğer öğlene kadar normal doğum başlamazsa sezeryana alacaklarmış.hepinize çokkk selam söyledi ve dualarınızı istedi kızlar.Rabbim bir avazda kurtarsın inşallahhhhhhhh...
çok geçmiş olsun ilknurcum Allah yardımcınız olsunveeee bende dualarınızı istiyorum arkadaşlar.pazar gecesi eşim elini kesti ama öyle böyle değil.aynı anda avuç içindeki atardamarı sinirleri ve tendonu kesmeyi başarabilmiş.neyseki Allah beterinden korudu ya bilek arterine gelseydi.şansa binada hiç komşu kalmamış o gece.bir yandan ambulansı arıyorum.bir yandan tanıdıkları arıyorum.eşim o ara kan kaybından bayıldı.çokkk zor bir geceydi.arter dikildi o gece ama bugün hatta şuanda sinirlerin dikilmesi içinameliyata aldılar.beni götürmüyorlar
tamam belki küçük bir ameliyat olabilir ama sonuçta genel anestezi alacak
dua edin kızlar eşim sağlıkla uyansın o masadan.......
maşallah oğluşunaGünaydın kızlar..
Doktordan geldim şimdi. Oğluşum 2617 gr. olmuş.. Nts de hiç sancı çıkmadı. Kontrollerim haftalık oldu artık...
çok geçmiş olsun canımkızlar akşam bizde doğum tatbikatı yaptıkSaat 4'de kasılmalarım başladı. İlk 20 dk bir geliyordu. Saat 5'den sonra sıklığı arttı en son eşimi 6 buçukta uyandırdım. Resmen 5 dk bir geliodu. Hemen banyo yaptım. Eşim saçımı tarayıp, kuruttu. Sancım hala geçmemişti. Sabah 8'de doktorumuzu aradı eşim. Hemen hastaneye gelin dedi. Apar topar çıktık. Yolda eşim Duru geliyor Duru diye şarkı söylüyordu. Bana da gülme krizi tuttu. Neyse hastaneye vardık. Nst'de 1 saatte yakın kaldım. Çok az sancı çıktı. Doktorum bazen sancı azda olsa açılma oluyor diye alttan da baktı. Açılma yok, çatım normal. Ama ne yalan söyleyeyim. Muayenede çok canım yandı. Normal doğumdan daha bir tırstım. Sonuçta uykusuz eve geldik Eşim işe gitti. Kızım şaka yaptı bize anlayacağınız
paylaşımiçin teşekkürler canımArkadaşlar Annelik akademisi Sabiha Paktuna Keskin'in 'hamileyim' yada 'bebeğim' adlı kitaplarını internetten bedavaya veriliyor. Ben formunu doldurdum bugün. Sadece kargo ücreti 5 tl ödeniyor. Bilginiz olsun...
geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı inş.selam kızlar haftasonu başıma neler geldi onu anlatayım istedim.cumartesi saat 1 de işten çıktım hastaneye kardeşimin eşini ziyarete gittim doktorda ordaydı ve tanıdıktı gelmişken bir nst çekineyim dedim tamam dedi.Neyse nst çekindim 20 dkda 2 sancı çıktı 35.haftamdayım dedim o zaman çatı muayeneside yapalım dediler 2cm açıklık çıktı hemen ebeler doktoru çağırdılar ve acil yatman gerekiyor erken doğum yapabilirsin dediler doktor geldi ultrason baktı bebek daha 2350 gr çok küçük doğarsa küveze koymamız gerekiyor hemen yatış işlemlerini yapın ve ciğer geliştirici iğne yapın dedi bende yatmayacağımı ve eve gitmek istediğimi söyledim benden imzalı kağıt aldılar tüm sorumluluk bana aittir diye..Sonra annemi aradım o da panikledi tabi ve yatmam gerekiyosa mutlaka yatmamı söyledi..Çıktım eve gittim hazırlık yaptık ve hastaneye yattım bu arada kendi özel dokturumlada görüştüm yapılacak olanları söyledim onayladı ve yat dedi geciktirici ilaç ,ciğer geliştirici iğne ve durdurucu serum yapıldı pazar akşamı çıktım dünde evde yatıp dinlendim bugün iyiyim ve işe geldim ama aklımdan hiç çıkmıyor psikolojimi bozdu valla bu olay bu arada bana bebeğimi besleyebilecek yiyecekleri söyleyebilirmisiniz acilen büyütmem lazımda
tuğçenin yanına gidersen slm söyle tatlımHastanede canım,kasılmaları durup tekrar başlıyor.Bu akşamda hastanede kalırsa akşamüstü yanına gidicem.
Şimdilik açılması yok,kasılma da durdurulursa hastaneden çıkacak inşallah.
maşallah ikinizedebiz geldikkk =)))
Geçmişi okumadım doktora gittik geldik..Tosun gibiyiz
Hamd olsun sağlığımız yerinde..Suyu iyiymiş..NST bağlandık gayet güzel çıktı sorun sıkıntı yok ama sezaryan olduğu kesinleşti..Doktor eğer bebek erken gelmek isteyip de süpriz yapmaz ise 38. haftaya kadar bekleyelim o zamana konuşuruz tarih için dedi..Biraz üzüldüm ama ne yapayım sezaryan artık oğlum sağlıklı ya tosunum benim anne oğul tosun gibiyiz
mrb kızlar nasılsınz gıremedım bır suredır inşş herkez iyidr hersey yolundadır
bız bugun dr amcamıza gıttık kızım 2 haafta ılerdeymış 37+4 gunluk dedı dr
kılosu 3140 olmus
karnımın sertlesmesını soyledım sıkayetlerımı anlattım erken dgm bsy dedı ama unuttum( yarın nst gırcem bakalım.5 maarta kadar orada tutalım dedı hafaya gıtcem bırdaha ozmanda dgum seklıne karar verırız dedı
korkktum vaalla ole erken dogum dıyılınce gercekten
maşallah ikinizedehakkınızda hayırlısı olsun canım
slm kızlar,neler kaynatıyosunuz bakim.kaynanalar,yarışlar felancadı gelinler sizi.:84:
bugün biraz yoruldum ben,artık bizden geçmiş temizlikti,gezmeydi.iki iş yapıyorum hemen yoruluyorum vallahaeee doğuma da az kaldı napalım.derlitoplu olmak lazım.güya bizimkilerde yakın ama pek fayda yok,biz de kendi işmizi kendimiz görüyoruz
süslenmeyi özledim yaa,2-3 gündür eve tıkıldım.yarın ilk işim bir kuaföre gitmek olacak.
Kötü kaynanaların yanında kala kala kötü gelin olduk heheh
Bende temizlikde çok zorlanıyorum..En son 2 hafta önce cam sildiğimde ölüyordum yorgunluktan..Şimdi canım felan nıck yapamam zor geliyor valla canım da ağrıyor zaten..Dediğin gibi hemen yoruluyorum..Ne kadar derli toplu olursan ol dağılıyor işte yineee
Bende çoooooooooook özledim ruhban gibiyim hep.. Heheh doğumdan sonra ki 3. gün kuaföre atacağım kendimi diyorum eşime saçlarımı boyatacağımmmmmmdeli oluyor herşey bitti o kaldı diyor hemen 3. gün gidilir mi diyor iyleş toparlan öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?