2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eğer ist da isen emin önünü tavsiye ederim çok daha güzeller var ve çok daha uygunlar da

napalım her tarafı idare etnek lazımm

Haklısın

benımde hıç çatlağım yoktu kaynanam ımrene ımrene nazar değdirdi son ıkı haftada çatlaklar oluştu doğum yapana kadar yandım valla.. ama kaynanama soylemıyorum çatlasın ooo çatlağım yok dıye

tamam canım anladım
Benim bacaklarımda damarlarım yeşil yeşil gözüküyor umarım daha kötü olmaz en azından..

canım çok teşekkür ederim

ben şimdiye kadar her işimi kendim yaptım hatta bugün bile istanbul trafiğinde araba kullandım ama çok komik direksiyon karnıma çok yakın biraz uzaklaştırınca yağım debriyaja tam basmıyo oğluşumla beraber kullandık yani teyzoşlarbende 12 kilo aldım ama belli olmuyomuş arkadaşlar öyle söyledi..sadece karnım belliymiş..birde okulda 1 ders ilk kata 2.ders 3.kata in çık in çık epey idmanlıyım..bende varis veya selülit olmadı ama göbeğimin alt tarafında 6 tane çatlağım var uzun kırmıızı çizgiler şeklinde

teekkürler canım

gecmis olsun canim..
teşekkürler canım
bana da dr doğumdan sonra geçer dedi ama zaten varis bizde ırsi, annem tarafında bayanlarda var hep ama yapılabilecek bişey yok

zaten belli bir yıldan sonra öğretmenlerde olan bişey varis sende birde annen tarafta varmış ırsi olarak geçmiş olsun deyim üzüldüm..çünkü varis çok ağrı yapıyo diyolar:26:

Sanırım geçmiş aylarda doğum fotografçısından konuşmuşsunuz :)

bende doğumum yaklaşırken bu konuda çok heyecanlıydım ve çok araştırım 1-2 kişiden uygun fiyat buldum benim doğumuma giren fotografçı arkadaşı sizinlere tavsiye edebilirm web adresi ekte :) (Doum Fotorafs - Doum Fotorafs, Glden ieki )

Hepinize kolay ve güzel doğumlar...

Bebeğinizin ilk anını hep güzel hatırlamanız dileğiyle .

tamam canım anladım
Benim bacaklarımda damarlarım yeşil yeşil gözüküyor umarım daha kötü olmaz en azından..

Bizde de ırsi canım doğumlarda çıkıyor bende de var yeşil damarlardan 1 2 tane..Bazen ağrıdan sancıdan duramıyorum bile..Ablam çorap ile ilerlemesi durdu..Dikkat etmek lazım doğumdan sonra çok fazla ayakta kalmamak gerekiyor annemden de biliyorum..

en iyisini yapıyorsun canım altlı üstlü olunca nedense kaynanalar çok afedersiniz ama sidik yarışına giriyorlar..Kıskançlık damarları kalkıyor

ben gittigidiyordan aldım nurtopu diye bi dükkan var orda fiyatlarıda uygun ne siparişte ne teslimatta sorun yaşamadım. tanesi 70 kuruşa geldi bi bak istersen...

belki de canımcım. inşallah geçer, ellerimizin ne kadar önemli olduğunu anlamış bulunuyorum. allah herkese sağlık versin.
geçmiş olsun canım
iyi günlerde kullanın aldıklarınızı ayşecim...
maşallah eylülcüm ağrılar azalmaya başlamış
bebiş ve tuğçe için hayırlısı olsun inş.
çok geçmiş olsun ilknurcum Allah yardımcınız olsun
Günaydın kızlar..

Doktordan geldim şimdi. Oğluşum 2617 gr. olmuş.. Nts de hiç sancı çıkmadı. Kontrollerim haftalık oldu artık...
maşallah oğluşuna
çok geçmiş olsun canım
Arkadaşlar Annelik akademisi Sabiha Paktuna Keskin'in 'hamileyim' yada 'bebeğim' adlı kitaplarını internetten bedavaya veriliyor. Ben formunu doldurdum bugün. Sadece kargo ücreti 5 tl ödeniyor. Bilginiz olsun...
paylaşımiçin teşekkürler canım
geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı inş.
Hastanede canım,kasılmaları durup tekrar başlıyor.Bu akşamda hastanede kalırsa akşamüstü yanına gidicem.
Şimdilik açılması yok,kasılma da durdurulursa hastaneden çıkacak inşallah.
tuğçenin yanına gidersen slm söyle tatlım
maşallah ikinizedehakkınızda hayırlısı olsun canım

maşallah kızına canım

slm kızlar,neler kaynatıyosunuz bakim.kaynanalar,yarışlar felan cadı gelinler sizi.:84:
bugün biraz yoruldum ben,artık bizden geçmiş temizlikti,gezmeydi.iki iş yapıyorum hemen yoruluyorum vallaha eee doğuma da az kaldı napalım.derlitoplu olmak lazım.güya bizimkilerde yakın ama pek fayda yok,biz de kendi işmizi kendimiz görüyoruz
süslenmeyi özledim yaa,2-3 gündür eve tıkıldım.yarın ilk işim bir kuaföre gitmek olacak.

Kötü kaynanaların yanında kala kala kötü gelin olduk heheh

Bende temizlikde çok zorlanıyorum..En son 2 hafta önce cam sildiğimde ölüyordum yorgunluktan..Şimdi canım felan nıck yapamam zor geliyor valla canım da ağrıyor zaten..Dediğin gibi hemen yoruluyorum..Ne kadar derli toplu olursan ol dağılıyor işte yineee
Bende çoooooooooook özledim ruhban gibiyim hep.. Heheh doğumdan sonra ki 3. gün kuaföre atacağım kendimi diyorum eşime saçlarımı boyatacağımmmmmm deli oluyor herşey bitti o kaldı diyor hemen 3. gün gidilir mi diyor iyleş toparlan öyle diyor

evet öyle tatlım malesef.birde ben izine de ayrılınca hepten paçoz oldum.evde pijamalarla dolaşıyorum bütün gün.

Merhaba Mart Anneleri

Doğum fotoğrafı çektirmek isteyen varmıı ?? Portfolyomu genişletmek için sadece fotoğraf baskı maliyetine fotoğraflarınızı çekebilirimm

Allah yavrularınızı sağlıcakla elinize almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…