Canım, ben de çok iştahsızım, hatta doktor niye kilo almıyosun sen diye azarlayınca bu hafta zorla yoğurt, meyve, peynir dışında bişeyler yemeye çalışıyorum. O sanırım bebek karna baskı yaptığı için oluyormuş, açlık hisstemiyormuşuz.
İlk 3 aydaki belirtilerim geri gelmeye başladı bende de. Daha ağlak, daha duygusal, daha psikopat:)))) Zavallı eşim 3-4 ay rahat etmişti, ama malesef ben de pek beter oldum, ağlarken ona da söylüyorum ağlayan ben diilim, hormonlar, az kaldı bak, ben susucam bebek ağlıcak:))))))
aynen canım ben de bugün eşimi arayıp ağladım ne zaman geliyosun diye adam ekmek almaya gitmişti
canım yalnız olmadığıma çok sevindim hatta eşime söylüyorum şimdi bak benim gibi herkes diye
aynen canım yaaa bende öyle istiyorum ama sıpamız dönse olcakda dönmüyorki amuda kalksam dönermikiayyy gününü bilmek güzel bi histir sanırım...bakalım bizde bu ctesi kontrole gidecez ne diyecek dr amcamız:26: inşallah bir sıkıntımız olmaz ve normal doğum yapabilirim...ben normali çok istiyorum bakalım..gece yarısı apar topar hastaneye gitmeyi o telaşı yaşamayı sonra oğluşumun doğduğu o andaki ferahlık hissini sancıları herşeyi herşeyi yaşamak istiyorum..
amin tatlımiyi dileklerin için teşekkür ederim canım bende panik atak var bu yüzden ben mecbur genel anesteziyle sezryan olucam seninde inşallah dilediğin gibi olur doğumun tatlım
canım yalnız olmadığıma çok sevindim hatta eşime söylüyorum şimdi bak benim gibi herkes diye
ben de aynı şeyi söylüyorum sizi örnek gözteriyorum yok mu bu klübün erkekler için olanı diyo
aynen canım yaaa bende öyle istiyorum ama sıpamız dönse olcakda dönmüyorki amuda kalksam dönermikidiyorumki sezeryanda olsam suyum gelsin bebişim kendi belirlesin zamanı istiyorum doktor ne kadar gün versede
amin tatlım
ben de aynı şeyi söylüyorum sizi örnek gözteriyorum yok mu bu klübün erkekler için olanı diyo
kızlar ne güzel ağlayabiliyorsunuz ben uzun zamandır ağlamıyorum....yani zaten birilerinin beniağlarken görmesi hoşuma gitmez küçüklükten beri...herhalde ilk kez ve son kez eşim beni gelin olduğumda babamın evinden çıkarken ağladığımı gördü...oda duvağın ve allığın altından farkedememiştir
evet tatlım hani belki ben ters dönünce oğlumda hareketlenirde döneramuda kalkınca başımız aşağıda oluyo du dimi bizim?eğer yanlış hatırlamıyosam:26: eee bu bebeklerin de kafaları ağır hepten makat gelişi durur artık mideni yastık gibi kullanır annesiheyecanını yaşamak istiyo insan..bunca sıkıntısını çektikten sonra dimi
Bu topikte var mı doğuran bugünn kızlarrrr
ben normalde de çok sulugözümama bu aralar sevinçten üzüntüden herşeye ağlayabiliyorum yani eşim bi de ağlarken güldürmez mi çok komik oluyorum salya sümük kahkaha atıyorum
evet tatlım hani belki ben ters dönünce oğlumda hareketlenirde döner
bilmiyoruz canım tuğçe arkadaşımız hastanedeymiş inş güzel haberlerini alırız
kazene mail göndersinler birde bizim için kur site kardeşim desinler..benim eşimde kıskanıyo sen şimdi doğuma gidecekken de internetin başından kalkmazsın diyo
bilgisayarla başladın bilgisayarla geçirdin yamulttun çocuğu radyasyondan laptop kafalı edecen diyo eşim, aman napim devir bilgisayar iletişim devri demi ama
bilgisayarla başladın bilgisayarla geçirdin yamulttun çocuğu radyasyondan laptop kafalı edecen diyo eşim, aman napim devir bilgisayar iletişim devri demi ama
haklı admacaz bir anda vicdan azabı duydum ben kalakyım kızlar..gece uyuyamayınca zaten tekrar gelirimhoşçakalıııınnn..
canım son haftalarda iştahsızlık normalmiş. ben de daha başlamadı. ama başlasa iyi olur valla çok kilo aldım. bende herşeye ağlıyorum. gözyaşlarım hazır bekliyor.selam kızlar bu aralar iştah problemi yaşayan varmı hiçbişey yiyemez oldum nerdeyse meyveyle idare eder oldum birde sürekli ağlıyorum acaba diyorum doğumu çok mu stres yaptım
ben de uzatmaları oynuyorum +5 için ama bugün zorlandım okulda yarın ne yapacağım bakalım. benim de boy kısa olunca göbek direksiyonda kızım la sürüyoruz arabayı. araba sürmek bile yoruyor . ben sadece okula gidiyorum artıkaramızda 1 hafta varya muhtemelen o çok etkilkiyordur...ben iyiyimçok şükür sadece araba kullanırken çok komik oluyo kaarnım direksiyona değiyo bazenbende zaten bu cumaya kadar gidecem inşallah haftaya çalışmıycam..evimi falan temizletecem kendimi doğum nadasına çekecem nazlandıracam falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?