Kuzey yıLdızıma yıLdızLı şekerLer
ve kızlar canım çok sıkkın yaa ben 9 ay boyunca inanılmaz bi şekilde çatladım resmen haritaya döndüm görenn korkuyor resmen ben ne yapacam bu şekilde yaa
bugün daha da kafama takıldı komşuyların tepkisini görüncee resmen psikolojim bozuldu ağladım ya
Kuzey yıLdızıma yıLdızLı şekerLer
elifcim kuzey bebişin cicisi çooooooook güzel
tatlım ya baktılar kafalarını çevirdiler ne hale gelmişsin sen gibi şeyler söyledilerr gerçekten içler acısı durumum nasıl düzelir bu çatlaklar ya düşünsene canım ya eşim 9 aydır beni çıplak görmedi çatlaklarımı görecek die rahibe gidi geziyorum evde
canım göbeğini niye komşulara gösteriyorsun gösterme kimseye moralini bozarlar, geçer inşallah öyle kalmaz merak etme.. doğumdan hemen sonra teddaviye başlarsın.. boşver göbeğinin içindekini düşün artık.. geçmiş olsun..
elifcim yazdım ama nedense tuhaf çıkmış şekeriniz,kapı süsleriniz çoooooook güzel
canım doğumdan sonra eve bebişi görmeye gelenler oluyor yaa ozaman lohusa şerbeti verilir onun içinde böyle süslü şeyler yaptık lokman hekimlerdede lohusa şekeri satılıyor onlar saana gerekli olan malzemeleri verirler
canımmm üzülme yaaaaaa ne dedi komşularında seni böyle üzdüler
yaa bayıldımm çok şekerrrr:)))
veee şerbet takımımızı yaptık annemle hemen çektim koyuyorumfikir olur belkim sizlerede
kıyamam boşver miletin dediklerini kafana bile takmaya değmez onların sanki hiç yok tövbe tövbeeeeşin emin ol güzel ve sağlıklı bir bebiş verdiğin için bunların hiçbirini görmez sakın kendine stres yapmaaaa
yapın canım bende fikir olur diye koydum hatta ciciler topiğnede koydum belkim gözden kaçar diyeTeşekkürLer canım :)
KayınvaLidem yanımda onada gösterdim anne bak ne yapmışLar diyee kıskandıkk bizde yapıcazzz
sağlıklısınız yaa önemli olanda bu canım inan benim mesela olmadı hamilelikte ama daha önceden kilo alıp vermekten popomda çatlaklar var hiç kafama bile takmıyorum sende takmaaa emin ol boş sen her halinle güzel olucaksın doğumdan sonrada çünkü allahın sana sunduğu en önemli armağan kucağında olucakyani muhakkak vardır da canım biliyorlar bşide beni takıntılıyım soktular kafama off offf
canım muhakkak eşim görmez bile onun için önemli olan biziz ama işte atamıyorum kafamdan ya bide tedavisi olan bişey olsa geçmez kalırmış
yani muhakkak vardır da canım biliyorlar bşide beni takıntılıyım soktular kafama off offf
canım muhakkak eşim görmez bile onun için önemli olan biziz ama işte atamıyorum kafamdan ya bide tedavisi olan bişey olsa geçmez kalırmış
elsi canım çok güzel çok şekerler..
güle güle kullansın oğluşun diyecem ama onun pek anlayacağını sanmıyorum biz kendimiz için yapıyoruzgüle güle kullan..
elsi canım çok güzel çok şekerler..
güle güle kullansın oğluşun diyecem ama onun pek anlayacağını sanmıyorum biz kendimiz için yapıyoruzgüle güle kullan..
canım benim ya çok saol gerçekten çok rahatlattınız beniyapın canım bende fikir olur diye koydum hatta ciciler topiğnede koydum belkim gözden kaçar diye
sağlıklısınız yaa önemli olanda bu canım inan benim mesela olmadı hamilelikte ama daha önceden kilo alıp vermekten popomda çatlaklar var hiç kafama bile takmıyorum sende takmaaa emin ol boş sen her halinle güzel olucaksın doğumdan sonrada çünkü allahın sana sunduğu en önemli armağan kucağında olucak
canım sen çok kafana takmışsın boşver olan olmuş mutlaka bir tedavisi vardır zaten olmaz olur mu.. alt üstü çatlak çok kilo aldın mı çok kilo aldıysan bundan sonra beslenmene dikkat et bol bol vucüdunu nemlendir..doğumdan sonra da doktora gidersin
yapın canım bende fikir olur diye koydum hatta ciciler topiğnede koydum belkim gözden kaçar diye
yok canım göbeğimi görmedilerr tek çatlayan yerim göbeğim olsa keşkee diz kapaklarımın altına kadar çatladım sadece komşular diz kapak altındakileri gördülerr
varmı canım ya bunun bi tedavisi bir sürü şey araştırdım %100 yok olma olmuyor yazıyorr offff
oğluşum daha önemli ama eşiminde beni böle görmesini istemem düşün tatlım ya dizüstü etek bile giyecek halim kalmadıı[/QU
canım yaa hiç takma kafana onları dicem ama olmuyo haklısın insanlar nasıl grmek istiyorsa öyle görüyo ben de bu akşam eşime bak ne güzel göbeğim hiç çatlamadı dedim ama sevgili kocam kalçalarında çatlaklar olmuş ben gördüm dedi sağolsun ciddi anlamda moralim bozuldu lafmı yani onlar sıfıra inmez tamam ama inan şimdiki kadar çok kalmaz artık neler yapılıyo illa ki vardır bir yolu üzme kendini yeter...
Bende oraya kopyaladım buradakileri burda sayfalar çok hızlı ilerliyor gözden kaçar diye :) Çok iyi ettin bize fikir oLdu gerçekten eLLerinize emeğinize sağLık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?