2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Veee yine Kuzey yıLdızıma yıLdızLı Kapı süsümüz

Bu daa isimLiğimizzz

Son düzenleme:

canım göbeğini niye komşulara gösteriyorsun gösterme kimseye moralini bozarlar, geçer inşallah öyle kalmaz merak etme.. doğumdan hemen sonra teddaviye başlarsın.. boşver göbeğinin içindekini düşün artık.. geçmiş olsun..

Kuzey yıLdızıma yıLdızLı şekerLer
elifcim kuzey bebişin cicisi çooooooook güzel

kıyamam boşver miletin dediklerini kafana bile takmaya değmez onların sanki hiç yok tövbe tövbeee eşin emin ol güzel ve sağlıklı bir bebiş verdiğin için bunların hiçbirini görmez sakın kendine stres yapmaaaa

yok canım göbeğimi görmedilerr tek çatlayan yerim göbeğim olsa keşkee diz kapaklarımın altına kadar çatladım sadece komşular diz kapak altındakileri gördülerr
varmı canım ya bunun bi tedavisi bir sürü şey araştırdım %100 yok olma olmuyor yazıyorr offff
oğluşum daha önemli ama eşiminde beni böle görmesini istemem düşün tatlım ya dizüstü etek bile giyecek halim kalmadıı

tamam canım çok sağol..

yani muhakkak vardır da canım biliyorlar bşide beni takıntılıyım soktular kafama off offf
canım muhakkak eşim görmez bile onun için önemli olan biziz ama işte atamıyorum kafamdan ya bide tedavisi olan bişey olsa geçmez kalırmış

elsi canım çok güzel çok şekerler..
güle güle kullansın oğluşun diyecem ama onun pek anlayacağını sanmıyorum biz kendimiz için yapıyoruz güle güle kullan..

TeşekkürLer canım :)

KayınvaLidem yanımda onada gösterdim anne bak ne yapmışLar diyee kıskandıkk bizde yapıcazzz
yapın canım bende fikir olur diye koydum hatta ciciler topiğnede koydum belkim gözden kaçar diye
sağlıklısınız yaa önemli olanda bu canım inan benim mesela olmadı hamilelikte ama daha önceden kilo alıp vermekten popomda çatlaklar var hiç kafama bile takmıyorum sende takmaaa emin ol boş sen her halinle güzel olucaksın doğumdan sonrada çünkü allahın sana sunduğu en önemli armağan kucağında olucak

canım sen çok kafana takmışsın boşver olan olmuş mutlaka bir tedavisi vardır zaten olmaz olur mu.. alt üstü çatlak çok kilo aldın mı çok kilo aldıysan bundan sonra beslenmene dikkat et bol bol vucüdunu nemlendir..doğumdan sonra da doktora gidersin

güle güle kullansın oğluşun diyecem ama onun pek anlayacağını sanmıyorum biz kendimiz için yapıyoruz güle güle kullan..

annelerde ne süslüler seviyoruz değilmi bayan değilmiyiz böyle cicili bicili şeyleri

Evet canım biz kendimizi mutLu etmek için yapıyoruz bebişLerimizde bahanemiz işte :)

canım benim ya çok saol gerçekten çok rahatlattınız beni
inşalah tamammen atarım kafamdan bu anlamsız bunalımları
aslında şikayet ederken utanıyorum yavrum için 2 sene uğraştık 2 seneden sonra geldi quzum ama işte yinede can sıkıyor

hemde nasıl tatlım ya
malesef çok kilo aldım ve birden aldım dengeleyemedim
öle yapacam artık canım ya bi şekilde doğumdan sonra çaresine bakmaya çalışcam
bugün bi güzellik merkeziyle konuştum yok etme imkanımız yok diyor ama bi nebzede olsa görünümü güzgünleşir dior

yapın canım bende fikir olur diye koydum hatta ciciler topiğnede koydum belkim gözden kaçar diye

Bende oraya kopyaladım buradakileri burda sayfalar çok hızlı ilerliyor gözden kaçar diye :) Çok iyi ettin bize fikir oLdu gerçekten eLLerinize emeğinize sağLık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…