aldıkların çok güzel canım. Güle güle kullan
bunlarda öook güselmiş
slm annecikler bizim bugün kontrolümüz vardı herşeyimiz çok normal çıktı erken doğum riskim yüzünden yatıyodum 15 gündür artık risk kalmadı rahatla şu son haftalarda istediğini yap gez toz dedi doktorumnst de sancım yoktu çok şükür açılmama bile bakmadı oğluş 2700 olmuş yüzünü gösterdi sıpam çok fotojenik oğlunuz var dedi doktor teyzemiz bide yanakları tombul tombul olmuş sonra tekrar cinsiyetine baktı kız olabilir mi ya çok güzel bi bebek kız güzeli olcak bu oğlan dedi moralimiz çok düzeldi babamızla oğluşun fotosuna baka baka geldik evimize Allah'ım hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımıza..
41 kereselam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah
slm annecikler bizim bugün kontrolümüz vardı herşeyimiz çok normal çıktı erken doğum riskim yüzünden yatıyodum 15 gündür artık risk kalmadı rahatla şu son haftalarda istediğini yap gez toz dedi doktorumnst de sancım yoktu çok şükür açılmama bile bakmadı oğluş 2700 olmuş yüzünü gösterdi sıpam çok fotojenik oğlunuz var dedi doktor teyzemiz bide yanakları tombul tombul olmuş sonra tekrar cinsiyetine baktı kız olabilir mi ya çok güzel bi bebek kız güzeli olcak bu oğlan dedi moralimiz çok düzeldi babamızla oğluşun fotosuna baka baka geldik evimize Allah'ım hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımıza..
selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah
az daha sık dişini elsicim bişey kalmadı kavusmanıza insallah cicileriniz cok güzel bu arada
damlacım, elifcim ciciler çokkk güzel...sağlıkla kullanın inşallah...
benim de bugün eşimin doğumgünüydü, ona süprizler yaptım, çok mutlu oldu..bi ara baya ağrım oldu, korktum babasıyla aynı gün gelmeye kalkmasın diye:18:
Çooook sevindim ya Tuğçe doğurmuş hayırlısıyla!!!!! Darısı bizim başımıza inşallah
Damla şerbet takımı çok güzel, Elif süslere bayıldım, ne güzel şeyler onlar...
İlknur tekrar geçmiş olsun canım
canımm
hadi gözünaydın
darısı bana inşallah
41 kerecanım
Ne güzel canım mutlu haberlerle dönmüşsün,maşallah güzel oğluna da :81:
Canııım ne güzel yaa, inş. bizde o günleri görürüz... sabırsızlanıyorum...
çok sağol canımiyi akşamlar kızlarrrrr....
tuğçe de doğurmuş, çok sevindim, bebişin kilosuda çok iyi hem de normal...süper...
damlacım, elifcim ciciler çokkk güzel...sağlıkla kullanın inşallah...
ilknurcum çok çok geçmiş olsun, eşin en kısa zamanda kavuşur inşallah sağlığına..
eylülll sen bebişi emzirdim dedikçe içim gidiyo ya, çok merak ediyorum nasl bir duygu, acılarını saymazsak...
benim de bugün eşimin doğumgünüydü, ona süprizler yaptım, çok mutlu oldu..bi ara baya ağrım oldu, korktum babasıyla aynı gün gelmeye kalkmasın diye:18:
oyy maşallah oğluşunaslm annecikler bizim bugün kontrolümüz vardı herşeyimiz çok normal çıktı erken doğum riskim yüzünden yatıyodum 15 gündür artık risk kalmadı rahatla şu son haftalarda istediğini yap gez toz dedi doktorumnst de sancım yoktu çok şükür açılmama bile bakmadı oğluş 2700 olmuş yüzünü gösterdi sıpam çok fotojenik oğlunuz var dedi doktor teyzemiz bide yanakları tombul tombul olmuş sonra tekrar cinsiyetine baktı kız olabilir mi ya çok güzel bi bebek kız güzeli olcak bu oğlan dedi moralimiz çok düzeldi babamızla oğluşun fotosuna baka baka geldik evimize Allah'ım hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımıza..
tatlım çok sağolÇooook sevindim ya Tuğçe doğurmuş hayırlısıyla!!!!! Darısı bizim başımıza inşallah
Damla şerbet takımı çok güzel, Elif süslere bayıldım, ne güzel şeyler onlar...
İlknur tekrar geçmiş olsun canım
Eki Görüntüle 142102 Eki Görüntüle 142101
Kızlar annemin yaptığı kapı süsünün resmi.. Ekleyebildiysem.. Diğerlerini de perdeye filan asarız diye yapmış. Size de fikir olsun severseniz..
NSTye girmeyen var mı aranızda ya? Benim doktorum hiç NSTden bahsetmiyor, ben de soracaktım, unuttum yine. Açılma filan var mı diye kontrol ediyor, olmayınca mı gerek duymadı acaba..
Kızlar annemin yaptığı kapı süsünün resmi.. Ekleyebildiysem.. Diğerlerini de perdeye filan asarız diye yapmış. Size de fikir olsun severseniz..
NSTye girmeyen var mı aranızda ya? Benim doktorum hiç NSTden bahsetmiyor, ben de soracaktım, unuttum yine. Açılma filan var mı diye kontrol ediyor, olmayınca mı gerek duymadı acaba..
iyi geceler kızlar
faydalı buldum ve sizlerle paylaşmak istedim:
Anne Olunca Anladm - Doum - YEN ANNELERE UZMANINDAN EMZRME TYOLARI
kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum
kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum
Allah sağlık sıhhat versin canım yardımcın olsun inş...slm güzel anneler girmeye fırsatım olmadı bebeğim bi haftanın ardından dünden beri evinde=)) sağlığ iyi bir sorunu yok cok sükür Allah yardımcınız olsun simdiden kızlar benim kız gece hic uyumuyo mahvoldum dün geceden beri ama cook güzel bir duygu hepinizi öpüyorum
maşallah tuğçenin bebişinearkadaşlar az önce tuğçeyle konuştum.çok maceralı bir günden sonra tam sezeryana hazırlanırken normal yoldan gelmeye karar veren kızı 3.350 gr.olarak dünyaya gelmiş.çok iyi geliyordu sesi.bir arkadaşımız daha kavuştu bebeğine
darısı sağlıkla bizim başımıza inşallah...
eşim hastanede olduğu için yanımda kalan akrabalarım var.o yüzden çok kalamayacağım burada.hepinizi çok öpüyorum kızlarrr
çok güzel damlacım bunlar ellerinize sağlıkveee şerbet takımımızı yaptık annemle hemen çektim koyuyorumfikir olur belkim sizlerede
maşallah ömer kuzeyeseLam kızLarr biz hastaneden geLdik sancıLarım normaLmiş ama artarsa vs hastaneye gidicem herşey yoLunda oğLum 3500 gr oLmuş 20 şubat pazar sabahı sabah saat 10:00 da doğuma alıcaklar beni hastaneden çıkışta oğLumun şekerini kapı süsünü ve isimLiğini aLdıkkk yukLeyeceğim hepsinin fotosunu :) bu arada Tuğçe doğurmuş çok sevindim onun adına Allahım analı babalı bühyütsün sağLıkLı huzurlu uzun bir ömür yazsın rabbim ona
Kuzey yıLdızıma yıLdızLı şekerLer
çok güzellerVeee yine Kuzey yıLdızıma yıLdızLı Kapı süsümüz
Bu daa isimLiğimizzz
tatlım boşver sen milletin dediklerini takma kafana...bebişini kucağına aldığında hayırlısıyla aklına bile gelmicektir bunların hiçbiritatlım ya baktılar kafalarını çevirdiler ne hale gelmişsin sen gibi şeyler söyledilerr gerçekten içler acısı durumum nasıl düzelir bu çatlaklar ya düşünsene canım ya eşim 9 aydır beni çıplak görmedi çatlaklarımı görecek die rahibe gidi geziyorum evde
maşallah oğluşuna mervecimslm annecikler bizim bugün kontrolümüz vardı herşeyimiz çok normal çıktı erken doğum riskim yüzünden yatıyodum 15 gündür artık risk kalmadı rahatla şu son haftalarda istediğini yap gez toz dedi doktorumnst de sancım yoktu çok şükür açılmama bile bakmadı oğluş 2700 olmuş yüzünü gösterdi sıpam çok fotojenik oğlunuz var dedi doktor teyzemiz bide yanakları tombul tombul olmuş sonra tekrar cinsiyetine baktı kız olabilir mi ya çok güzel bi bebek kız güzeli olcak bu oğlan dedi moralimiz çok düzeldi babamızla oğluşun fotosuna baka baka geldik evimize Allah'ım hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımıza..
Allah sağlık sıhhat versin canım...selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah
annenin eline sağlıkcanım çok hoş olmşEki Görüntüle 142102 Eki Görüntüle 142101
hakkınızda hayırlısı olsun canımkızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum
Çok saol canım, hemen bakıcam buna. En çok kafamı kurcalayan şeylerden biri bu. Tabii doğumdan sonraki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?