2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımm
hadi gözünaydın

darısı bana inşallah

selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah
41 kere canım

Ne güzel canım mutlu haberlerle dönmüşsün, maşallah güzel oğluna da :81:

selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah

Canııım ne güzel yaa, inş. bizde o günleri görürüz... sabırsızlanıyorum...

az daha sık dişini elsicim bişey kalmadı kavusmanıza insallah cicileriniz cok güzel bu arada

Canım ben dişimi sıkıyorumda bizimki gece olunca duramıyor yerinde yine sancılanıyorum..Cicilerr içinde teşekkürler..

SaoL canım çok teşekkürLer daha güzeLLeri sizin oLsun..

Sanada çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim sizin onayınızda benim için gerçekten önemli

Son düzenleme:

Kızlar annemin yaptığı kapı süsünün resmi.. Ekleyebildiysem.. Diğerlerini de perdeye filan asarız diye yapmış. Size de fikir olsun severseniz..

NSTye girmeyen var mı aranızda ya? Benim doktorum hiç NSTden bahsetmiyor, ben de soracaktım, unuttum yine. Açılma filan var mı diye kontrol ediyor, olmayınca mı gerek duymadı acaba..

çok sağol canım
oyy maşallah oğluşuna
tatlım çok sağol

ne marifetli hatunlar var değilmi yaniii esnaflara iş bırakmıcazellerine sağlık annenin çok güzel olmuş canım...açılman yoksa sanırım ondan nst.ye girmemişsindir bendede sancı çıktı ama açılma varmı yokmu bakılmadı

ben de girmedim canım çatı muayenesi de olmadım doktorum evvelden yapılan çatı muyenesinin çok önemli olmadığını bu muayenenin doğumun hemen öncesinmde sağlıklı fikir vereceğini söyledi. Aklıma yattı çünkü ablama herkes sezaryen dedi çatı dar bebek iri mümkün değil dediler ama sancılar sırasında o kadar güzel girmiş ki doğum kanalına vazgeçmişlerdi 2 dakika içinde gıkı bile çıkmadan doğum yapmıştı 18 yıl önce. Gerçi benim tüp bebek olduğu için sezaryen olacak çünkü hiçbirimiz risk almak istemiyoruz

kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum

Ellerine sağlık annenin, çok güzel olmuşlar!!! NSTye ihtiyaç duymayabiliyormuş doktorlar herşey yolundaysa. Ben 2 kere bağlandım, 33. ve 35.haftalarda, ama her doktor farklı işte..

iyi geceler kızlar
faydalı buldum ve sizlerle paylaşmak istedim:
Anne Olunca Anladm - Doum - YEN ANNELERE UZMANINDAN EMZRME TYOLARI

Çok saol canım, hemen bakıcam buna. En çok kafamı kurcalayan şeylerden biri bu. Tabii doğumdan sonraki:)))

dayanamadım sizinle paylaşıyım dedim işte tombul yanaklı oğluşum

Son düzenleme:
kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum

:))) Hayırlı olsun canım. Bak ne güzel tarihi de belli, korkmamaya çalış, hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alacaksın bebeğini kucağına

Allah sağlık sıhhat versin canım yardımcın olsun inş...

maşallah tuğçenin bebişine Allah analı babalı büyütsün inş...
eşinde iyidir inş ilknurcum..
veee şerbet takımımızı yaptık annemle hemen çektim koyuyorumfikir olur belkim sizlerede
çok güzel damlacım bunlar ellerinize sağlık
maşallah ömer kuzeyehakkınızda hayırlısı olsun elsicim....
Kuzey yıLdızıma yıLdızLı şekerLer

Veee yine Kuzey yıLdızıma yıLdızLı Kapı süsümüz

Bu daa isimLiğimizzz

çok güzeller
tatlım boşver sen milletin dediklerini takma kafana...bebişini kucağına aldığında hayırlısıyla aklına bile gelmicektir bunların hiçbiri
maşallah oğluşuna mervecim
Allah sağlık sıhhat versin canım...
annenin eline sağlıkcanım çok hoş olmş
hakkınızda hayırlısı olsun canım
Çok saol canım, hemen bakıcam buna. En çok kafamı kurcalayan şeylerden biri bu. Tabii doğumdan sonraki:)))

rica ederim tatlım

arkadaşlar bu torba daha cumhurbaşkanınca onaylanmamış maksimum 15 gün içinde onaylanırmış. Bilgisi olan var mı? 15 gün daha doğurmamam lazım babamızın 10 günlük izni için. Öfff ne yasaymış be

slm kızlar kızımla ben geldim
ayyyyy tuğçecim doğurmuş tivoli dimi? hemen listeye ekliyim

bende bugün baya sancı çektim kasıklarımdan...Allaha şükür şimdi iyiyim. kızım haftaya kadar sabretsin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…