2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çatlaklar için sıkma canını. bende de çok fena selülit var ve çok kilo aldım. artık doğumdan sonra mart anneleri bakım topiği açarız. orda bol bol bildiklerimizi paylaşırız. çok ihtiyacımız olacak. ben hiç takmıyorum canım ölümlü dünyada sağlığımız yerinde olsun da. herşeyin bir çözümü bulunur

bir meleğimiz daha gelmiş. çok sevindim. anne ve bebişin durumu nasılmış başka bir bilgi var mı

Son düzenleme:

Hiç takma böyle şeyleri kafana canım. Facede bakıyorum Mart anneleri çook güzeller. Bebişlerimiz doğsun hepimiz kiloları verip, dar jeanlerimizi, topuklu ayakkabılarımızı giyip bebişlerimizle hava yapacağız

Bende oraya kopyaladım buradakileri burda sayfalar çok hızlı ilerliyor gözden kaçar diye :) Çok iyi ettin bize fikir oLdu gerçekten eLLerinize emeğinize sağLık

aldıkların çok güzel canım. Güle güle kullan

Maşallah Handancım kızına. Ay bende sabırsızlanıyorum artık Haftaya gel benim güzel kızım gel....

İlknurcum güzel haberler için teşekkürler. Tuğçe süpriz oldu gerçekten. Hoşgeldin meleğimiz. Maşallah sana Sizede tekrar geçmiş olsun İlknurcum. Nazara geldiniz walla.

Damlacım ellerine sağlık şerbet takımına bayıldım

Merhaba arkadaşlar birkaç gündür müsait olup nete giremedim, ama çok şükür herşey yolunda galiba.. Şöyle kısaca göz attım da geçmişe...

Canım ne güzel bebeğini kucağına almışsın sağlıkla büyüt inş. Allah bize de nasip etsin o günleri....

Tuğçe'ye ve bebeğine maşallah diyelim.... Çok şükür, bir güzel haber daha aldık. Bu arada ilknurcum eşin elini kesmiş galiba sana da çok geçmiş olsun cnm...

Damlacım şerbet takımınız muhteşem olmuş, ilk defa böyle birşey gördüm ama çoook hoşuma gitti açıkçası... BynKutluay cnm sende üzülme, eminim bebeğini kucağına alınca aklına bile gelmeyecek hiçbirşey...

çok sağol canım benim kapitoneli yapıyorlar ama ben değişik olsun diye böyle yapalım dedim
çok sağol duygucum

walla canım öle bi topik şart olduu kesin açalım
haklısın canım ya

ay inşalah canım ya jeanlerimi özledimm inşalah yavrularımız sağlıkla gelsinler atarız havamızı ama işte iç öğğ dış dış güzel olur herhalde benim

çok sevindim canım herşey yolundaymış
saol canım benimm inşalah oğlumu sağlıklı sıhhatli alıyımda çatlaklarla yaşamayı ya öğrenirim yada çözümünü bulur sşizlerlerde paylaşırım

maşallah tuğöenin kızına
mutlu, sağlıklı, uzun ömürlü bir hayatı olsun.
canım eşinde inşallah en kısa zamanda döner evine
veee şerbet takımımızı yaptık annemle hemen çektim koyuyorumfikir olur belkim sizlerede
ellerinize sağlık
çok güzel olmuş
güle güle kullanın canım

Kuzey yıLdızıma yıLdızLı şekerLer

bunlarda öook güselmiş

arkadaşlar hastanede kapı süsü vs koyacağız ya, bunları kim nasıl ne şekilde yapacak sezaryen olacaklar yardımcı olur mu_? Yalnız ben hastaneye süsletmiyorum, firmayla da anlaşmadım. Tülü çiçekçiden alacağız,kapı süsünü de aldım. Bunları sezaryen sabahı hastaneye gittiğimizde takarız biraz erken gidip değil mi? Aman ne bilim artık sıkıldım da kafam da karıştı offf

çok sevindim ne güzel bir anniş daha kavustu sagsalim melegine darısı bizlere
tebrik ediyorum tugceyi kuzusu güzel süpriz yaptı bak normal yolla gelmiş bir de ne mutlu ona masallah
haber verdıgın ıcın saolasın ilknurcugum

az daha sık dişini elsicim bişey kalmadı kavusmanıza insallah cicileriniz cok güzel bu arada

dogrudur canım bi haftada bile farkediyor insanın durumu sen de dinlenirsin bundan sonra bol bol

ben de kendim tül aldım kapı süsü aldım kız kardesim ilgilenecek süsleme işiyle
hastaneler de mi süslüyormus onu bilmiyordum bak

varis gecmiyor tatlım maalesef ameliyatla alınabiliyor ama olsun deger kuzularımıza selülit kısmen gidiyor pek gözükmüyor ama varis bayaa kritik ve catlaklar

özlemcim canımm kıyamam sana ben yaa doguracak halaa misafir agırlıyo helal olsun kız sanaa

tülü kumaşcıdan alın canım daha ucuz olur ben kumaşcıdan aldım birde nazar boncuklu balon aldım tüllerin içine nazar boncuklu balonları koyucaz amann nerde değişik bişey var bulmam lazım
çok sağol ahucum

iyi akşamlar kızlarrrrr....

tuğçe de doğurmuş, çok sevindim, bebişin kilosuda çok iyi hem de normal...süper...
damlacım, elifcim ciciler çokkk güzel...sağlıkla kullanın inşallah...
ilknurcum çok çok geçmiş olsun, eşin en kısa zamanda kavuşur inşallah sağlığına..
eylülll sen bebişi emzirdim dedikçe içim gidiyo ya, çok merak ediyorum nasl bir duygu, acılarını saymazsak...

benim de bugün eşimin doğumgünüydü, ona süprizler yaptım, çok mutlu oldu..bi ara baya ağrım oldu, korktum babasıyla aynı gün gelmeye kalkmasın diye:18:

slm annecikler bizim bugün kontrolümüz vardı herşeyimiz çok normal çıktı erken doğum riskim yüzünden yatıyodum 15 gündür artık risk kalmadı rahatla şu son haftalarda istediğini yap gez toz dedi doktorumnst de sancım yoktu çok şükür açılmama bile bakmadı oğluş 2700 olmuş yüzünü gösterdi sıpam çok fotojenik oğlunuz var dedi doktor teyzemizbide yanakları tombul tombul olmuş sonra tekrar cinsiyetine baktı kız olabilir mi ya çok güzel bi bebek kız güzeli olcak bu oğlan dedimoralimiz çok düzeldi babamızla oğluşun fotosuna baka baka geldik evimize Allah'ım hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımıza..

selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah

bende eşime süslettireceğim hastaneye gittiğimizde
ama daha almadım ben

Çooook sevindim ya Tuğçe doğurmuş hayırlısıyla!!!!! Darısı bizim başımıza inşallah
Damla şerbet takımı çok güzel, Elif süslere bayıldım, ne güzel şeyler onlar...
İlknur tekrar geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…