canım ya inşalah gider çatlaklaryok canım göbeğimi görmedilerr tek çatlayan yerim göbeğim olsa keşkee diz kapaklarımın altına kadar çatladım sadece komşular diz kapak altındakileri gördülerr
varmı canım ya bunun bi tedavisi bir sürü şey araştırdım %100 yok olma olmuyor yazıyorr offff
oğluşum daha önemli ama eşiminde beni böle görmesini istemem düşün tatlım ya dizüstü etek bile giyecek halim kalmadıı[/QU
canım yaa hiç takma kafana onları dicem ama olmuyo haklısın insanlar nasıl grmek istiyorsa öyle görüyo ben de bu akşam eşime bak ne güzel göbeğim hiç çatlamadı dedim ama sevgili kocam kalçalarında çatlaklar olmuş ben gördüm dedi sağolsun ciddi anlamda moralim bozuldu lafmı yani onlar sıfıra inmez tamam ama inan şimdiki kadar çok kalmaz artık neler yapılıyo illa ki vardır bir yolu üzme kendini yeter...
ay canım ya bide eşim bişey dese ben iyice deliririm herhalde çok şükür bişey demedi şimdiye kadar gerçi adam akıllı görmediki sakladım hertarafımı görmedi
göbeğimi biledr gittiğimizde görüyorr(
hemde nasıl tatlım ya
malesef çok kilo aldım ve birden aldım dengeleyemedim
öle yapacam artık canım ya bi şekilde doğumdan sonra çaresine bakmaya çalışcam
bugün bi güzellik merkeziyle konuştum yok etme imkanımız yok diyor ama bi nebzede olsa görünümü güzgünleşir dior
Bende oraya kopyaladım buradakileri burda sayfalar çok hızlı ilerliyor gözden kaçar diye :) Çok iyi ettin bize fikir oLdu gerçekten eLLerinize emeğinize sağLık
slm güzel anneler girmeye fırsatım olmadı bebeğim bi haftanın ardından dünden beri evinde=)) sağlığ iyi bir sorunu yok cok sükür Allah yardımcınız olsun simdiden kızlar benim kız gece hic uyumuyo mahvoldum dün geceden beri ama cook güzel bir duygu hepinizi öpüyorum
arkadaşlar az önce tuğçeyle konuştum.çok maceralı bir günden sonra tam sezeryana hazırlanırken normal yoldan gelmeye karar veren kızı 3.350 gr.olarak dünyaya gelmiş.çok iyi geliyordu sesi.bir arkadaşımız daha kavuştu bebeğine
darısı sağlıkla bizim başımıza inşallah...
eşim hastanede olduğu için yanımda kalan akrabalarım var.o yüzden çok kalamayacağım burada.hepinizi çok öpüyorum kızlarrr
Canım ne güzel bebeğini kucağına almışsın sağlıkla büyüt inş. Allah bize de nasip etsin o günleri....slm güzel anneler girmeye fırsatım olmadı bebeğim bi haftanın ardından dünden beri evinde=)) sağlığ iyi bir sorunu yok cok sükür Allah yardımcınız olsun simdiden kızlar benim kız gece hic uyumuyo mahvoldum dün geceden beri ama cook güzel bir duygu hepinizi öpüyorum
arkadaşlar az önce tuğçeyle konuştum.çok maceralı bir günden sonra tam sezeryana hazırlanırken normal yoldan gelmeye karar veren kızı 3.350 gr.olarak dünyaya gelmiş.çok iyi geliyordu sesi.bir arkadaşımız daha kavuştu bebeğine
eşim hastanede olduğu için yanımda kalan akrabalarım var.o yüzden çok kalamayacağım burada.hepinizi çok öpüyorum kızlarrr
çok sağol canım benim kapitoneli yapıyorlar ama ben değişik olsun diye böyle yapalım dedimMerhaba arkadaşlar birkaç gündür müsait olup nete giremedim, ama çok şükür herşey yolunda galiba.. Şöyle kısaca göz attım da geçmişe...
Canım ne güzel bebeğini kucağına almışsın sağlıkla büyüt inş. Allah bize de nasip etsin o günleri....
Tuğçe'ye ve bebeğine maşallah diyelim.... Çok şükür, bir güzel haber daha aldık. Bu arada ilknurcum eşin elini kesmiş galiba sana da çok geçmiş olsun cnm...
Damlacım şerbet takımınız muhteşem olmuş, ilk defa böyle birşey gördüm ama çoook hoşuma gitti açıkçası... BynKutluay cnm sende üzülme, eminim bebeğini kucağına alınca aklına bile gelmeyecek hiçbirşey...
çok sağol duygucumHiç takma böyle şeyleri kafana canım. Facede bakıyorum Mart anneleri çook güzeller. Bebişlerimiz doğsun hepimiz kiloları verip, dar jeanlerimizi, topuklu ayakkabılarımızı giyip bebişlerimizle hava yapacağız
aldıkların çok güzel canım. Güle güle kullan
Maşallah Handancım kızına. Ay bende sabırsızlanıyorum artıkHaftaya gel benim güzel kızım gel....
İlknurcum güzel haberler için teşekkürler. Tuğçe süpriz oldu gerçekten. Hoşgeldin meleğimiz. Maşallah sanaSizede tekrar geçmiş olsun İlknurcum. Nazara geldiniz walla.
Damlacım ellerine sağlık şerbet takımına bayıldım
walla canım öle bi topik şart olduu kesin açalımcanım çatlaklar için sıkma canını. bende de çok fena selülit var ve çok kilo aldım. artık doğumdan sonra mart anneleri bakım topiği açarız. orda bol bol bildiklerimizi paylaşırız. çok ihtiyacımız olacak. ben hiç takmıyorum canım ölümlü dünyada sağlığımız yerinde olsun da. herşeyin bir çözümü bulunur
Hiç takma böyle şeyleri kafana canım. Facede bakıyorum Mart anneleri çook güzeller. Bebişlerimiz doğsun hepimiz kiloları verip, dar jeanlerimizi, topuklu ayakkabılarımızı giyip bebişlerimizle hava yapacağız
aldıkların çok güzel canım. Güle güle kullan
Maşallah Handancım kızına. Ay bende sabırsızlanıyorum artıkHaftaya gel benim güzel kızım gel....
İlknurcum güzel haberler için teşekkürler. Tuğçe süpriz oldu gerçekten. Hoşgeldin meleğimiz. Maşallah sanaSizede tekrar geçmiş olsun İlknurcum. Nazara geldiniz walla.
Damlacım ellerine sağlık şerbet takımına bayıldım
çok sevindim canım herşey yolundaymışMerhaba arkadaşlar birkaç gündür müsait olup nete giremedim, ama çok şükür herşey yolunda galiba.. Şöyle kısaca göz attım da geçmişe...
Canım ne güzel bebeğini kucağına almışsın sağlıkla büyüt inş. Allah bize de nasip etsin o günleri....
Tuğçe'ye ve bebeğine maşallah diyelim.... Çok şükür, bir güzel haber daha aldık. Bu arada ilknurcum eşin elini kesmiş galiba sana da çok geçmiş olsun cnm...
Damlacım şerbet takımınız muhteşem olmuş, ilk defa böyle birşey gördüm ama çoook hoşuma gitti açıkçası... BynKutluay cnm sende üzülme, eminim bebeğini kucağına alınca aklına bile gelmeyecek hiçbirşey...
ellerinize sağlıkveee şerbet takımımızı yaptık annemle hemen çektim koyuyorumfikir olur belkim sizlerede
bunlarda öook güselmişKuzey yıLdızıma yıLdızLı şekerLer
seLam kızLarr biz hastaneden geLdik sancıLarım normaLmiş ama artarsa vs hastaneye gidicem herşey yoLunda oğLum 3500 gr oLmuş 20 şubat pazar sabahı sabah saat 10:00 da doğuma alıcaklar beni hastaneden çıkışta oğLumun şekerini kapı süsünü ve isimLiğini aLdıkkk yukLeyeceğim hepsinin fotosunu :) bu arada Tuğçe doğurmuş çok sevindim onun adına Allahım analı babalı bühyütsün sağLıkLı huzurlu uzun bir ömür yazsın rabbim ona
aramızda 1 hafta varya muhtemelen o çok etkilkiyordur...ben iyiyimçok şükür sadece araba kullanırken çok komik oluyo kaarnım direksiyona değiyo bazenbende zaten bu cumaya kadar gidecem inşallah haftaya çalışmıycam..evimi falan temizletecem kendimi doğum nadasına çekecem nazlandıracam falan
arkadaşlar hastanede kapı süsü vs koyacağız ya, bunları kim nasıl ne şekilde yapacak sezaryen olacaklar yardımcı olur mu_? Yalnız ben hastaneye süsletmiyorum, firmayla da anlaşmadım. Tülü çiçekçiden alacağız,kapı süsünü de aldım. Bunları sezaryen sabahı hastaneye gittiğimizde takarız biraz erken gidip değil mi? Aman ne bilim artık sıkıldım da kafam da karıştı offf
Ben de nerdeyse 9 aydır hiç kımıldamıyorum hiç bişey yapmıyorum misafir falan da olunca yine hiçbir şeye karışmıyorum bayağı bir hareketsizim 21 kilo aldım ve bacaklarım da varisler çıkmaya başlamış çok üzüldüm( keşke biraz daha hareketli olsaydım diyorum şimdi de (
varisler doğumdan sonra geçiyor mu biliyor musunuz? Ayrıca bacaklarımda selülüt oluşmuş selülüt hareketle sporla gider de varisler öyle kalırsa çok üzülürüm..
slm kızlar biz geldiiiiikkknasılsınız,?geçmişi okuyamadım yine çok sayfa birikmiş...dün akşam sanırım misafirlerimin yorgunluğunu attım ağrımayan sızlamayan tek bir yerim bile yoktu sabaha kadar dön dön yatakta mahvoldum...sonra birde kusmalar iyice gücüm tükendi sabah ezanından sonra yarım saat kadar uyuyabildimsonrası tekrar kalk okula hazırlan derslere gir çook kötüyüdüm...şimdi hala kolumu kımıldatamıyorum..bu haftayım atlatsaydık gelecek hafta izne ayrılıyorumm Allah'ın izniyle
arkadaşlar hastanede kapı süsü vs koyacağız ya, bunları kim nasıl ne şekilde yapacak sezaryen olacaklar yardımcı olur mu_? Yalnız ben hastaneye süsletmiyorum, firmayla da anlaşmadım. Tülü çiçekçiden alacağız,kapı süsünü de aldım. Bunları sezaryen sabahı hastaneye gittiğimizde takarız biraz erken gidip değil mi? Aman ne bilim artık sıkıldım da kafam da karıştı offf
selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?