- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum
veeee bende dualarınızı istiyorum arkadaşlar.pazar gecesi eşim elini kesti ama öyle böyle değil.aynı anda avuç içindeki atardamarı sinirleri ve tendonu kesmeyi başarabilmiş.neyseki Allah beterinden korudu ya bilek arterine gelseydi.şansa binada hiç komşu kalmamış o gece.bir yandan ambulansı arıyorum.bir yandan tanıdıkları arıyorum.eşim o ara kan kaybından bayıldı.çokkk zor bir geceydi.arter dikildi o gece ama bugün hatta şuanda sinirlerin dikilmesi içinameliyata aldılar.beni götürmüyorlar
tamam belki küçük bir ameliyat olabilir ama sonuçta genel anestezi alacak
dua edin kızlar eşim sağlıkla uyansın o masadan.......
Günaydın kızlar..
Doktordan geldim şimdi. Oğluşum 2617 gr. olmuş.. Nts de hiç sancı çıkmadı. Kontrollerim haftalık oldu artık...
kızlar acil bişey sorcam ya ben bugün kuşuma temizlik yapıym dedimaynayla bi baktım acayip krem gibi bişey geliyo sildikçe geliyo ne ki şimdi bu normalde hiç akıntım yoktu:26:
mrb kızlar nasılsınz gıremedım bır suredır inşş herkez iyidr hersey yolundadır
bız bugun dr amcamıza gıttık kızım 2 haafta ılerdeymış 37+4 gunluk dedı dr
kılosu 3140 olmus
karnımın sertlesmesını soyledım sıkayetlerımı anlattım erken dgm bsy dedı ama unuttum( yarın nst gırcem bakalım.5 maarta kadar orada tutalım dedı hafaya gıtcem bırdaha ozmanda dgum seklıne karar verırız dedı
korkktum vaalla ole erken dogum dıyılınce gercekten
slm kızlar biz geldiiiiikkknasılsınız,?geçmişi okuyamadım yine çok sayfa birikmiş...dün akşam sanırım misafirlerimin yorgunluğunu attım ağrımayan sızlamayan tek bir yerim bile yoktu sabaha kadar dön dön yatakta mahvoldum...sonra birde kusmalar iyice gücüm tükendi sabah ezanından sonra yarım saat kadar uyuyabildimsonrası tekrar kalk okula hazırlan derslere gir çook kötüyüdüm...şimdi hala kolumu kımıldatamıyorum..bu haftayım atlatsaydık gelecek hafta izne ayrılıyorumm Allah'ın izniyle
Ben de nerdeyse 9 aydır hiç kımıldamıyorum hiç bişey yapmıyorum misafir falan da olunca yine hiçbir şeye karışmıyorum bayağı bir hareketsizim 21 kilo aldım ve bacaklarım da varisler çıkmaya başlamış çok üzüldüm( keşke biraz daha hareketli olsaydım diyorum şimdi de (
varisler doğumdan sonra geçiyor mu biliyor musunuz? Ayrıca bacaklarımda selülüt oluşmuş selülüt hareketle sporla gider de varisler öyle kalırsa çok üzülürüm..
arkadaşlar az önce tuğçeyle konuştum.çok maceralı bir günden sonra tam sezeryana hazırlanırken normal yoldan gelmeye karar veren kızı 3.350 gr.olarak dünyaya gelmiş.çok iyi geliyordu sesi.bir arkadaşımız daha kavuştu bebeğine
darısı sağlıkla bizim başımıza inşallah...
eşim hastanede olduğu için yanımda kalan akrabalarım var.o yüzden çok kalamayacağım burada.hepinizi çok öpüyorum kızlarrr
Çokk sevindim Handancım (umarım yanlışlık olmamıştır isim de) Allah analı babalı ve çook sağlıklı büyütsün inşallah..slm güzel anneler girmeye fırsatım olmadı bebeğim bi haftanın ardından dünden beri evinde=)) sağlığ iyi bir sorunu yok cok sükür Allah yardımcınız olsun simdiden kızlar benim kız gece hic uyumuyo mahvoldum dün geceden beri ama cook güzel bir duygu hepinizi öpüyorum
kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum
slm kızlar kızımla ben geldim
ayyyyy tuğçecim doğurmuştivoli dimi? hemen listeye ekliyim
bende bugün baya sancı çektim kasıklarımdan...Allaha şükür şimdi iyiyim. kızım haftaya kadar sabretsin yaaa
arkadaşlar bu torba daha cumhurbaşkanınca onaylanmamış maksimum 15 gün içinde onaylanırmış. Bilgisi olan var mı? 15 gün daha doğurmamam lazım babamızın 10 günlük izni için. Öfff ne yasaymış be
hoşgeldin
evet canım tivoli tuğçe arkadaşımız geçmiş olsun sanada
selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah
arkadaşlar bu torba daha cumhurbaşkanınca onaylanmamış maksimum 15 gün içinde onaylanırmış. Bilgisi olan var mı? 15 gün daha doğurmamam lazım babamızın 10 günlük izni için. Öfff ne yasaymış be
şimdi anlamadım bu yasa sonunda eşler 10gün doğum iznimi alıyorlar
sağol tatlımkaç haftalıktı tuğçe?bide dün mü doğurdu?
listeye eklicemde
3 günlük babalık izni 10 güne çıkıyor ayrıca erken doğum halinde -mesela ben 40 haftayı beklemicem-kullanamadığımız izin doğum sonu iznine aktarılabiliyor. 3 gün nere 10 gün nere di mi canım yanımızda olsalar fena mı olur yani offf bi şu cüce şubat bi de bu yasa geçmek bilmedi be yav
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
kızlar burda ücretsiz kitap gönderimi var..hamileliğim neredeyse bitti diye ben diğer kitabı seçtim...bilgilerinize
çok sağol denizcim süpermiş3 günlük babalık izni 10 güne çıkıyor ayrıca erken doğum halinde -mesela ben 40 haftayı beklemicem-kullanamadığımız izin doğum sonu iznine aktarılabiliyor. 3 gün nere 10 gün nere di mi canım yanımızda olsalar fena mı olur yani offf bi şu cüce şubat bi de bu yasa geçmek bilmedi be yav
bugün doğurmuş canım 36.haftasında yazmış kızlar ama tam haftasını bilmiyorum dur bir bakalım
yaaaa ben imzalandı sanıyodum tüh sevinmştim o zaman bende 15 gün daha sabredeyim
erken doğum olduğunda izinimiz yanmıyormuş artık doğum sonrasına aktarılıyormuş o zaaman onun içinde beklemem lazım hay allah bende de şans yok zaten ben doğururum yasa onaylanır
canım senin haftan daha varmış bebişin bekler nasıl olsa ama benim 14 günüm var birdee erken doğum riskim var yani bizim oğlanın eli kulağında ama kısmet tabi ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?