2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çook geçmiş olsun canım..İnşallah eşin bir an önce sağlığına kavuşur..

Günaydın kızlar..

Doktordan geldim şimdi. Oğluşum 2617 gr. olmuş.. Nts de hiç sancı çıkmadı. Kontrollerim haftalık oldu artık...

Ne güzell..Maşallah oğluna Biz de perşembe gideceğiz inşallah sorunsuz geliriz

kızlar acil bişey sorcam ya ben bugün kuşuma temizlik yapıym dedim aynayla bi baktım acayip krem gibi bişey geliyo sildikçe geliyo ne ki şimdi bu normalde hiç akıntım yoktu:26:

Akıntı özellikle son zamanlarda çoğalıyormuş.Doktora sorduk geçen kontrolde,eğer kötü kokulu ve yeşilimsi değilse ve kaşıntı yoksa normal dedi..:26:

Maşallah kilosu yerinde canını sıkma doğsa bile sorun olmaz inşallah bu gelişimle

Okul hakikaten çok yoruyor artık değil mi?:26:Ben de bu hafta çalışıp izne ayrılmayı düşünüyorum aslında 1 hafta daha çalışmayı planlıyordum ama çok yormamaya karar verdim kendimi

Ben de gebelikten önce de vardı kılcal varisler..doğumda iyice arttı maalesef Doktorum doğumdan sonra büyük çoğunluğu geçer dedi.İnşallah dediği gibi olur. Bu arada ben 10 kilo aldım şimdiye kadar ama sanırım kiloyla alakası yok..

Oleeyy 5. bebiş de geldi hem de normal ne güzel..İnşallah hepimizin güzel haberleri gelir zamanı gelince.

Çokk sevindim Handancım (umarım yanlışlık olmamıştır isim de) Allah analı babalı ve çook sağlıklı büyütsün inşallah..

kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum

Strese girme ameliyatı düşünerek, sonrasını düşün bebeğini kucağına aldığın zamanı düşün.Ne güzel bak tarihi de belli artık ne zaman doğacak stresinden kurtulmuş oldun..Hayırlısıyla sorunsuz doğum yaparsın inşallah..

hoşgeldin
evet canım tivoli tuğçe arkadaşımız geçmiş olsun sanada

Aramıza bir minik daha katıldı demekki.Mart bebekleri sabırsız anlaşılan.Hepsi sagsaglim dogsunlar yeterki.

şimdi anlamadım bu yasa sonunda eşler 10gün doğum iznimi alıyorlar

Eki Görüntüle 142104
dayanamadım sizinle paylaşıyım dedim işte tombul yanaklı oğluşum

maşallah sana güzel oğlan..
kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum

ayy ben bile heyecan yaptım:)bende haftaya alıcam kesin tarihi..o gece uyku yok sanırsam bana:18:

selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah

sağlıkla büyüt canım bebeğini..nasıl uslu mu bari bebişin

Eki Görüntüle 142104
dayanamadım sizinle paylaşıyım dedim işte tombul yanaklı oğluşum

Maşallah ne güzel yanaklar

Ben kaçırmışım torba yasayla babalara verilen doğum izni 10 güne mi çıkıyordu acaba?

şimdi anlamadım bu yasa sonunda eşler 10gün doğum iznimi alıyorlar

3 günlük babalık izni 10 güne çıkıyor ayrıca erken doğum halinde -mesela ben 40 haftayı beklemicem-kullanamadığımız izin doğum sonu iznine aktarılabiliyor. 3 gün nere 10 gün nere di mi canım yanımızda olsalar fena mı olur yani offf bi şu cüce şubat bi de bu yasa geçmek bilmedi be yav

yaaaa ben imzalandı sanıyodum tüh sevinmştim o zaman bende 15 gün daha sabredeyim
erken doğum olduğunda izinimiz yanmıyormuş artık doğum sonrasına aktarılıyormuş o zaaman onun içinde beklemem lazım hay allah bende de şans yok zaten ben doğururum yasa onaylanır

canım senin haftan daha varmış bebişin bekler nasıl olsa ama benim 14 günüm var birdee erken doğum riskim var yani bizim oğlanın eli kulağında ama kısmet tabi ne yapalım

çok sağol denizcim süpermiş
bugün doğurmuş canım 36.haftasında yazmış kızlar ama tam haftasını bilmiyorum dur bir bakalım

azizecim 36+4 yazıyor canım alttaki takvimde yani 36+3 de doğurmuş oluyor 23den sonra 1gün attıyor çünkü

Bu yasadan sadece kamu çalışanları mı yararlanıyor? Eşim özel sektörde ssklı, o da 10 gün doğum izni alabilecek mi yani? Süpermiş!!!!

canım senin haftan daha varmış bebişin bekler nasıl olsa ama benim 14 günüm var birdee erken doğum riskim var yani bizim oğlanın eli kulağında ama kısmet tabi ne yapalım

valla ne diyeyim canım ben de sevindimdi ama görünen o ki bize bu yasadan zıplamayacak birşey. Ben de 36 oldum bilmem ki bekler mi gelir mi.. Dediğin gibi kısmet artık, ama sıkıldım şu son günlerden geçmiyor bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…