ihmal etme canım mutlaka söyle doktoruna baksana bende kaşıntı ve yanma yok ama hemen ilaç verdi
inşallah söyleyim yarınasenle günlerimiz aynıymış...ben hala hiçbir sıkıntı yada sancı yaşamıyorum sadece biraz belim ağrıyo sen nasılsın?ben artık 40.hafta değil 42.haftada doğururum diye bekliyorumm..tembel oğluşum rahat buldu karnımı gelesi yok herhalde
canım bizim oğlanda 2 hafta önce korkuttu bizi doğum sancım başlamıştı açılmamda vardı hastanede kaldık ilaçla durdurdular şimdi iyiyiz çok şükür risk kalmadı zaten doğsada..benim ağrılarım oluyo belimde alt tarafta özellikle tuvalete çıktığımda bile aşağıda baskı hissediyorum bide kasılmalarım arttı yine bugünlerde..
inşallah söyleyim yarınasenle günlerimiz aynıymış...ben hala hiçbir sıkıntı yada sancı yaşamıyorum sadece biraz belim ağrıyo sen nasılsın?ben artık 40.hafta değil 42.haftada doğururum diye bekliyorumm..tembel oğluşum rahat buldu karnımı gelesi yok herhalde
maşallah ne güzel..yok ben kesin en geç doğuracama topikte.Allah'ım kasılma nasıl bişey bilmiyorum bile kendimi çok yalnız hissettim...sadece yorgunluktan oluyo ağrılarım benim.dinlenince hepsi geçiyo...ne olacak benim bu halim yaaa oğluşumda maşallah hiç durmadan kıpraşıyo..hareketlerinin azalması gerekirken daha da arttı hayır boyu kilosuda iyi hatta önde diyo dr herseferinde ama akrobat mı ne olacak iğne deliği kadar yer bulsa tüm vücudunu oraya sokmaya çalışıyo inşallah yarınki kontrolde dr rahminde silinme var dese bari..açılmayı falanı filanı hayal edemiyorum bile
Maşallah de kendine Özlemcim.Ne güzel sorunsuz gününü bekliyor oğluşun.
Bende daha kasılma,sancı vs tecrübe etmedim ama herkes artık yaşamaya başlayınca korkmuyor değilim.Hergün kızımla konuşup,gününü bekle kızım anneni telaşlandırma diyorum.Uslu kızım şimdilik annesinin sözünü dinliyor
sizede maşallah canım sıkıntının olmaması daha iyi bence hatta bebiş 40 haftaya kadar dursun mümkünse ben artık öyle diyorum çünkü bende çok sabırsızlanıyodum 2 hafta önceye kadar ama o gece hastanede doğum sancın başlamış açılma var küvez ayarlayalım dediklerinde tek dediğim şey benim bebeğim daha çok küçük doğuramam oldu neyse ki atlattık o günleri şimdi kocişte bende beklesin içerde büyüsün diyoruz
yaşasınnnyalnız değilim hem de senin haftan benimkinden ilerde biz daha 37.haftaya başlıcaz...zaten babası 10 marttan önce gelme tamam mı oğlum diyo sanırım babasının sözünü dinliyo...bende bilemiyorum 3 martta hala doğum için hazırlanmazsa oğluşum kendiliğinden ip atlayacam zorla düşürecem aşağıya yeter artık uleennn seni çok özledim gel bi bakiyim seni sevmek iistiyorum artık yeminimi bozdum heeeeyyyt diyecem patronun kim olduğunu bilsin sıpaydi
biraz sancım olsa belki bende öyle derim ama şimdi de hiç doğmayacakmış gibi geliyo bacımbugün okulda bir arkadaşa da aynını diyorum nasıl girdiyse öyle çıkacak diyo
kızlar bişey sorcam ya benim 4 gündür filan akıntım var yoğun bi şekilde böyle krem gibi aynı doktora sordum o gün muayne vardı bakmadı bile normaldir diyip geçiştirdi sinir etti beniaz önce aradım bu akıntı baya bi arttı die kaşıntı filan yok ama dedim ilaç adı verdi fitil kullan dedi nette bakıyorum koku ve kaşıntı yoksa normalmiş bu akıntılar kadın beni daha da sinir etti ya napsam şimdi ilaç kullansam mı sizde de oluyo mu böyle akıntı:26:
amaaannn Allah korun diyecem ama okulda falan tuvaleti kullanmak zorunda kalıyorum hep kesin ordan mikrop falan kapmışımdır dimi?öfff canım sıkıldı şimdi...yarın kesin bana ilaç verir desene dr..çünkü böyle yanma olunca kımıldayamıyorum bile.canım çoookk acıyo
doktor benden vajinal kültür aldı fitil verdi kullandım fakat hiç faydası olmadı.çünkü gebelikten dolayı verdiği fitil basit kalıyor bence hiç kullanma yanma kaşıntı ve koku yoksa akıntı normal sanırım
iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidirben bugün çok kötüyüm iyice psikolojim bozuldu sürekli hatta hiç durmadan ağlıyorum iyice sıkıldım artık nefes alışlarım bile değişti sürekli içmi çekiyorum bebişim sürekli hareket halinde hiç durmuyor acaba bi sıkıntısı mı var iye düşünüyorum salı günü kontrolüm var ama ben yarın gitmeyi düşünüyorum daha lohusa olmadan depresyona girdim napıcam ben arkadaşlar günler geçmiyor sanki 10 gün kaldı ama geçmiyooorrr:84::84:
kimin bebişi kaç aylık
canım sanmam olucağını gaz olsa bukadar sürmez ve çıkarda zaten bence bir gidin derim nst.ye bağlanırsın bu sancıyı çekme gazsada geçirirler hangi hastaneye gidiyordun ank.da
iyi akşamlar kızlar...nihayet hastaneden gele bildim. çok korkuttu kızım bizi bugece doğurcam sandım...3kez nst.çekildi kalp atışlarını beyenmedi dr.çok korktum...
sonunda doğru pozisyonu buldular Allaha şükür iyi çıktı nst.sonucu.
muayene oldum ultrasonda baktı dr.kızım 3750 gr.olmuş37.haftam bitti usg,de 39 hafta bitti gösteriyo kısmetse haftaya çarşamba tekrar gelcen dedi dr.duruma göre bakıcaz dedi...
heycanlı bi akşam geçirdik valla...
aminnn canım hemde nasıl ya duymak istediğim şeyi söyledi çok şükür inşalah hepimizde bi avazda doğururuztugcecim cok tebrik ederim cok heyecanlı bir o kadar da güzel olmus dogumun masallah size
aman canım yorma artık kendini tetikte ol nolur nolmaz dikkat et kendine
masallah oglusuna hayırlı zamanda gelsin insallah
canım kontrol altında olman cok iyi takipte oldukca bisey olmaz sıkma artık yüregini sen
aaaa cok sasrıdım canım hadı hayırlısıyla kavusmussundur insallah ne güzel ya
canım ya gecmis olsun
ay insan nasıl seviniyor diymi acılma var diyince gerci günün yakın senin ama olsun hayırlısıyla kavustursun Rabbim canım
hadi bakalım bersucum sizin de yakında gelecek müjdeniz insallah masallah kuzuna
amanın sen de mi patır patır dökülüyoz hadi hayırlısıyla gelsin minişler
demek korkuttu cimcime annesini hayırlısıyla kurtarsın RAbbim az kaldı annesi sık dişini
canım yorma kendini son zamanlarmızı bak
canım ya mesajını okudum aynı durumdayız dün ögleden beri bende de durum böyle yüregim daralıyor stresten kalbim carpıyor yarın benim de randevum var düne kadar fırıldak gibi döndürüyordu karnımı bi cabalar icindeydi acaba döndü sekli degişti ondan mı hissettirmiyor diyorum ama korkmuyor da degilim insallah iyidir kuzularımız tatlım off cok zor ya bu pskolojiyle yasamak
masallah canım kuzucuguna
insallah doktorun gelene dek bekler melegin annesinin de yürecigi rahat eder
denizim cok cok gecmis olsun ay nasıl üzüldüm Allahtan dısardaymısın insana o korku yeterdi zaten Mevlam beterinden sakınsın
aa pozisyonu almısken de mi ters dönebiliyorlarmıs vay bıdıklar vay
hakkında hayılrııs olsun canım sagsalım kavusun insallah
kavuşacaz canım hayırlısylaa az kaldı bakalım o günler gelecekkay ben de dogurmak istiyorum artık ya özeniyorum burada okudukca
bu stres de yetti bana fazlasıyla evhamlı biri icin cok geliyor artık
ah bi hayırlısıyla kavussaydık kuzumla
ayy canım aynısı bendede varr nasıl verecez bilmiyorumm kaç kilo aldın canım sennya kızlar bunalıma mı giriyorum ne?
şimdi de aldığım kilolar sinirlerimi bozuyor.
uffffffffff ne ödem var ne başka bir şey.
bebeğim de büyük değil. bütün kiloyu ben aldım.
evett teyzesi az kaldıı yavrumun gelmesine inşalahhGeçmişi ancak okuyup sonunda yazma moduna geçebildim.Bu sabah Tuğba'yı hastanede ziyaret edip moral vermeye çalıştım.Ben çıktıktan sonra Nst ye bağlanacaktı,hala durumu netleşmiş değil.:26:
İnşallah kısa sürede kasılmalarını dindirirler de eve çıkabilir arkadaşımız.
Maşallah canım bebişine
Açılma olduğuna göre bebişimiz de her an gelebilir demektir.
Bende senin gibiyim canım,iştah 0 zorla birşeyler yiyiyorum.Demek ki kişiden kişiye değişiyor bu iştah olayı.
İnşallah kolay bir doğumun olmuştur canım.Ben bu yazıları yazarken sen bebişini kucağına aldın bile,ne güzel darısı hepimize.
Bir bebek haberi daha alabiliriz demek ki,sancısız,sıkıntısız bir doğum olur iyi haberlerini alırız inşallah canım yaa..
Ayyy bu epilasyon işi hepimize sıkıntı oldu.Tecrübesiz olduğumuz için ilk hamilelikte hazırlıksız yakalandık.2. çocuk yapmadan önce lazerle bu işkenceden kurtulmak lazım anlamış oldum.
Muhtemelen yeri daraldığı içindir canım.Benimde son 2 aydır kızım ara ara 2 gün falan kendini saklıyor.
Çok geçmiş olsun canım,iyi ki evde değilmişsin.
kıyamam yaa inşalah geçecek aplammkızlarrr yine gaz sancısı
üfffffff duş alıp uyumuştum
yine içimde kabarcıklar oluşmuş
nefret ediyorum
yazık bana ya
patlayacağım
sağlılla zmanında gelsin yavrusu inşalalhhkızlar şimdi konuştum elsiyle sancıları başlamış,suyu biraz biraz geliyormuş.tüm ailesi yanındaymış o yüzden pek nete giremiyormuş.hepinize çok selamı var heran tetikte bekliyorlar :18::18::18:
inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelecek minik ömer kuzey
canım afiyetle yensin inşalahh çok şekerlerr:))
kızlar bu kasılma nasıl bir şey yaa valla anlamıcam diye ödüm kopuyo mesela bugün bir süredir böyle sanki bebek güçü bir şekilde sol tarafa dayanır gibi aynı andada sağ tarafımda itilir gibi oluyor belli aralıklarla bu sadece bebeğin hareketi mi hani normalden farklı geldi ama eminde olamadım
oğluşu olacak annişler yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok kararlıyım aslında yaptırmaya ama annem damla kadar bebişe nasıl kıyacaksın olmaz diyip kafamı karıştırıyor ne yapsam bilemedim
allah izin veririse doğduğunda sarılık falan olmazsa ilk 3 gün içinde yaptırmak çok yararlıymış bebiş acı hissetmiyor hiç travma yaşamıyormuş ayrıca hemen iyileşiyormuş offf kararsızlık çok zor eşimde sen bilirsin diye topu bana atıyoooo
hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. doğum yapanları görünce ben de birazn önce kucağıma alsam diye geçiyor içimden. ama kızım henüz 2500 gr. yani beklemesi lazım. doktor doğmadan önce ne kadar diyordu kilosu için? bir umutla belki ultrason yanlıştır daha iyidir kilosu diyorum.
İYİ AJKŞAMLAR HAMİŞ ARKADAŞLARIM NASILSINIZ DAMLACIM VALLAA MAŞ.BİZ YIKILIYOZ MAŞ SENDE TIK YOK KIZ BİR KERE ŞURAM AGRIYO DEDİGİNİ HATIRLAMIOM HAA MAŞ.. RAHAT GECİRDİN HAMİLELİGİNİ SPORAMI BORCLUYUZ KIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?