2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ihmal etme canım mutlaka söyle doktoruna baksana bende kaşıntı ve yanma yok ama hemen ilaç verdi

inşallah söyleyim yarına senle günlerimiz aynıymış...ben hala hiçbir sıkıntı yada sancı yaşamıyorum sadece biraz belim ağrıyo sen nasılsın?ben artık 40.hafta değil 42.haftada doğururum diye bekliyorumm..tembel oğluşum rahat buldu karnımı gelesi yok herhalde

canım bizim oğlanda 2 hafta önce korkuttu bizi doğum sancım başlamıştı açılmamda vardı hastanede kaldık ilaçla durdurdular şimdi iyiyiz çok şükür risk kalmadı zaten doğsada..benim ağrılarım oluyo belimde alt tarafta özellikle tuvalete çıktığımda bile aşağıda baskı hissediyorum bide kasılmalarım arttı yine bugünlerde..

maşallah ne güzel..yok ben kesin en geç doğuracama topikte.Allah'ım kasılma nasıl bişey bilmiyorum bile kendimi çok yalnız hissettim...sadece yorgunluktan oluyo ağrılarım benim.dinlenince hepsi geçiyo...ne olacak benim bu halim yaaa oğluşumda maşallah hiç durmadan kıpraşıyo..hareketlerinin azalması gerekirken daha da arttıhayır boyu kilosuda iyi hatta önde diyo dr herseferinde ama akrobat mı ne olacak iğne deliği kadar yer bulsa tüm vücudunu oraya sokmaya çalışıyo inşallah yarınki kontrolde dr rahminde silinme var dese bari..açılmayı falanı filanı hayal edemiyorum bile

Maşallah de kendine Özlemcim.Ne güzel sorunsuz gününü bekliyor oğluşun.
Bende daha kasılma,sancı vs tecrübe etmedim ama herkes artık yaşamaya başlayınca korkmuyor değilim.Hergün kızımla konuşup,gününü bekle kızım anneni telaşlandırma diyorum.Uslu kızım şimdilik annesinin sözünü dinliyor

sizede maşallah canım sıkıntının olmaması daha iyi bence hatta bebiş 40 haftaya kadar dursun mümkünse ben artık öyle diyorum çünkü bende çok sabırsızlanıyodum 2 hafta önceye kadar ama o gece hastanede doğum sancın başlamış açılma var küvez ayarlayalım dediklerinde tek dediğim şey benim bebeğim daha çok küçük doğuramam olduneyse ki atlattık o günleri şimdi kocişte bende beklesin içerde büyüsün diyoruz

yaşasınnnyalnız değilim hem de senin haftan benimkinden ilerde biz daha 37.haftaya başlıcaz...zaten babası 10 marttan önce gelme tamam mı oğlum diyo sanırım babasının sözünü dinliyo...bende bilemiyorum 3 martta hala doğum için hazırlanmazsa oğluşum kendiliğinden ip atlayacam zorla düşürecem aşağıya yeter artık uleennn seni çok özledim gel bi bakiyim seni sevmek iistiyorum artık yeminimi bozdum heeeeyyyt diyecem patronun kim olduğunu bilsin sıpaydi

biraz sancım olsa belki bende öyle derim ama şimdi de hiç doğmayacakmış gibi geliyo bacımbugün okulda bir arkadaşa da aynını diyorum nasıl girdiyse öyle çıkacak diyo

Ben artık hergün gelen doğum haberlerinden sonra kendimi şanslı hissediyorum bizim bıdıklar uslu uslu gününü bekliyor diye
Eninde sonunda kucaklarımıza gelecekler annesi,günlerine kadar karnımızda kaldıkları her gün kar bizim miniklerimize.
Ayy yarın büyük gün.Ben epidural sezeryana yakınım ama sevgili drumuz hiç sözünü ettirmedi şimdiye kadar.Acayip stres oldum bakalım bahtımıza ne çıkacak.

biraz sancım olsa belki bende öyle derim ama şimdi de hiç doğmayacakmış gibi geliyo bacımbugün okulda bir arkadaşa da aynını diyorum nasıl girdiyse öyle çıkacak diyo

arkadaşın çok hoşmuşdoğru elbet çıkıcak..valla sancı gelince de geçsin die bekliycek strese girceksin ayy zor işler ama her anı iyisiyle kötüsüyle çok özel bence

doktor benden vajinal kültür aldı fitil verdi kullandım fakat hiç faydası olmadı.çünkü gebelikten dolayı verdiği fitil basit kalıyor bence hiç kullanma yanma kaşıntı ve koku yoksa akıntı normal sanırım

iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir ben bugün çok kötüyüm iyice psikolojim bozuldu sürekli hatta hiç durmadan ağlıyorum iyice sıkıldım artık nefes alışlarım bile değişti sürekli içmi çekiyorum bebişim sürekli hareket halinde hiç durmuyor acaba bi sıkıntısı mı var iye düşünüyorum salı günü kontrolüm var ama ben yarın gitmeyi düşünüyorum daha lohusa olmadan depresyona girdim napıcam ben arkadaşlar günler geçmiyor sanki 10 gün kaldı ama geçmiyooorrr:84::84:

eğer idrarını yaparken yanma oluyorsa o farklı birşey (idrar yolu iltihaplanması)onun için bol su iç en güzel tedavisi bu.bir de solgarın idrar yolları antiseptiği var (cranberry)onu kullanabilirsin.vajinadaki iltihapın mutlaka ilaçla tedavi edilmesi lazım

işte bunları duydukça daha da sinir ediyo bu doktor beni yani bakmaya bile tenezzül etmedi o gün ayy iyice gıcık oldum şimdi hemen telefonda ilaç ismi vermeyi biliyo anca

Aynı durumdayım tartışmadığım insan kalmadı. Bugün kayınvalidemi bile ağlattım çok üzüldüm ((( Stres bastı herhalde yaklaştıkça. Bide ben şehir dışında ailemden uzaktayım sanırım ondanda kötüyüm. Kimsesiz gibi hissettim bi ara kendimi. Neyseki annem geldi biraz moral oldu. Geçer üzme kendini. Sanırım sabirlı olmalıyız...

İYİ AJKŞAMLAR HAMİŞ ARKADAŞLARIM NASILSINIZ DAMLACIM VALLAA MAŞ.BİZ YIKILIYOZ MAŞ SENDE TIK YOK KIZ BİR KERE ŞURAM AGRIYO DEDİGİNİ HATIRLAMIOM HAA MAŞ..RAHAT GECİRDİN HAMİLELİGİNİ SPORAMI BORCLUYUZ KIZ

OOOazizecim allah nazarlardan korusun hayırlısıyla sende dogur allah ikinizide korusunn inş sagsağlim gelin tatlım

aminnn canım hemde nasıl ya duymak istediğim şeyi söyledi çok şükür inşalah hepimizde bi avazda doğururuz
ay ben de dogurmak istiyorum artık ya özeniyorum burada okudukca
bu stres de yetti bana fazlasıyla evhamlı biri icin cok geliyor artık
ah bi hayırlısıyla kavussaydık kuzumla
kavuşacaz canım hayırlısylaa az kaldı bakalım o günler gelecekk
ya kızlar bunalıma mı giriyorum ne?
şimdi de aldığım kilolar sinirlerimi bozuyor.
uffffffffff ne ödem var ne başka bir şey.
bebeğim de büyük değil. bütün kiloyu ben aldım.
ayy canım aynısı bendede varr nasıl verecez bilmiyorumm kaç kilo aldın canım senn
evett teyzesi az kaldıı yavrumun gelmesine inşalahh
sen nasılsınn bebiş nasıll annesii
kızlarrr yine gaz sancısı
üfffffff duş alıp uyumuştum
yine içimde kabarcıklar oluşmuş
nefret ediyorum
yazık bana ya
patlayacağım
kıyamam yaa inşalah geçecek aplamm
sağlılla zmanında gelsin yavrusu inşalalhh
My-images Photos

My-images Photos

selam herkese bebek çikolatalarımızın resmini yükledik.
canım afiyetle yensin inşalahh çok şekerlerr:))

canım bende anlamıyorum bu kaılma olayını yaa
nstye girecektim dün giremedim işlerimizi halledemedikk
haftaya kaldı bakalım doğum yapacağım hastaneye gideecmm

bence yapma tatlım ben yeni dogurmuş biri olarak fikrim pişman olursun oglanı 8 yaşında bu yaz yaptık hiçç sıkıntı olmadı küçük bebek sıkıntılı olur birde sünnet mahvolursun yapma bence

valla yanılıyolar doguma gircem 2870 dedi dr 10 dakika sonra 3500 çıktı cocuk kendimi kahrettigimle kalmışım megerr

slm aplacımm hoşgeldinn naıslsın bebeiş nasıl iyimisinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…