2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısıyla gelsin inşallah pazar gününe kadar bekler umarım..

geçmişi gittim gittim sonunu bulamadım kızlar...

elsinin suyu mu gelmiş..hergün bi haber olduk..1 ay sonra bebek bakımı hakkında konuşuyor olucaz sanırım..

bi arkadaşın evine hırsız girmiş sanırım..allahtan evde değilmişsin..allah korumuş hamile hamile:18:

bendede bi halsizlik,ölücem,tansiyonum hergün ayrı telden çalıyor,bugün hava güzel bi yürüyüş ayapayım diyordum ama yataktan kaldıramdım kafamı ya..bi iş yapasım yok,zaten gücümde yok..oğlumlada ilgilenemiyorum,kuzum oda benle eve tıkıldı,canı sıkıldı..bendede şimdiden vicdan başladı kardeşi olunca benden iyice koparsa diye,babasına ilgisi çok arttı şimdi sürekli onunla çünkü...offf depresyondayım

elsinin korktuğu başına geldi herhalde inşallah pazar gününü bekler ömer beyyy

kızlarrr yine gaz sancısı
üfffffff duş alıp uyumuştum
yine içimde kabarcıklar oluşmuş
nefret ediyorum
yazık bana ya
patlayacağım

rezene içsen iyi gelir aslında ben içiyorum çok rahatlatıyor hem süt yaptığı için depoları doldurmuş olursun...

ah canım sorma bende kızımla ilgilenemiyorum ne adam gibi yemek yiyo nede başka bişey
bende vicdan yaptım bakamıyorum kızımaeşimde pek umursamıyo yaaaaaa.istiyorumki o ilgilensin
ama oda bakıyo ben hallediyorum kendini bırakıyo sinir oluyorum.önceden neredeyse hergün banyo yaptırır bebek yağıylada masaj yapardımçok severdi şimdi ooooo nerde haftada bir banyo bile zor geliyo.masaj yapsana anne diyo bana bende yarın kızım diyom off off bebek doğunca ne yapacaksak.zaten olan büyük çocoğa olur derlerde inanmazdım

birşey olmamıştır merak etme canım. Arada benim kızımda durgunlaşıyor. Bazen de deliler gibi kendini ordan oraya atıyor. O zamanda korkuyorum ben. Ağda işi dert gerçektenBen kuaförde aldırıyorum iyi oluyor. Bence artık sende kendin yapma tatlım.

arkadaşın çok zevkliymiş canım. Biberon ve sepetimiz aynı ama senin sepetinin süslemesini daha çok beğendim:97:

geçmiş olsun canım. Ne sinir oldum hırsızaAllah cezasını versin. O korku bile yeter insana. İyiki evde değilmişsin. Allah korumuş.

maşallah bebişine

inş salıya kadar kızın durur canım öyle birşey olursa kendi doktorunu ararsın oda seni bir doktora yönlendirir kesin

gelsin artık diye dua ederken salıyı beklesin diye dua ediyorum şimdi. Offffff ya doktorum salıda gelemezse.

inşallah canım ya o kadar dokuz ay aynı doktora git güven sonra doğumu hiç tanımadığın bir doktor yaptırsın.

belki tam Elif'in doğum gününde gelirSağlıkla gelsin Kuzey bebek.

doğumdan sonra hepsi düzelecek canım. Bu seferde seni bebekten kıskanacak, paylaşamayacak. Aslında şu dönemde babasıyla bağ güçlendirmesi daha iyi. Sonra ister istmez anne bebekle daha çok vakit geçiyor bazı çocuklarda bu yüzden bunalıma girebiliyor. Sanki kırk tane doğurmuş gibi bende allah allah. Ama arkadaşlarım var ordan biliyorum canım.

ANNE
İçimdeki ilk kıpırtılar,
Gitgide büyüyen bir mucize.
O büyük günü bekledikçe,
Seni; anne olunca anla...dım, anne.
...
Öyle bir sevgi ki, anlatılamaz.
Öyle bir endişe ki, durdurulamaz.
Öyle bir fedakarlık ki, karşılanamaz.
Seni; anne olunca anladım, anne.

O yemezse, yiyemezsin.
O gülmezse, gülemezsin.
O sevmezse, küsemezsin.

Onun başarısı, gururundur.
Onun üzüntüsü, hüznündür.
Onun yokluğu, sonundur.

Yaşama sevincin, beklentindir.
Duaların hep onunladır.
Karşılık beklenmeyen tek sevgidir.
Seni; anne olunca anladım, ANNE.

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

cıgdem ınankı aynı seylerı yasıyoruz..benımde oglum babasına sardı ve bugunlerde hep onu ıstıyor bende cok vıcdan azabı yasamaya basladım nasıl olcak ya cok uzulurse dıye offf bugun ablamalarla sen sımdıden depresyondasın ooo bakalım dogumdan sonra naparız dıyorlar bende bu sıkıntıyla 15 mart tı beklemez gıbıme gelıyor..

hayırlısı olsun canım
allah yardımcısı olsun elsinin

canım doğumdan sonra 40 ın çıkıncabeden olarakta rahatlarsın
iki bebişinlede ilgilenirsin önümüzde yaz
parka gidersiniz bol bol
hem bu arada çok hareketli olup, ip incecik olursun

rezene içsen iyi gelir aslında ben içiyorum çok rahatlatıyor hem süt yaptığı için depoları doldurmuş olursun...

canım humananın
kimyonlu rezene çayını aldım
ama içmeye korkuyorum, canım sen sallama rezene içiyorsun?
ya dokunursa die.
içsem mi acaba?:18:

kızlar bu kasılma nasıl bir şey yaa valla anlamıcam diye ödüm kopuyo mesela bugün bir süredir böyle sanki bebek güçü bir şekilde sol tarafa dayanır gibi aynı andada sağ tarafımda itilir gibi oluyor belli aralıklarla bu sadece bebeğin hareketi mi hani normalden farklı geldi ama eminde olamadım

haklarinda hayirlisi olsun insallah.

canim yine sizin baba ilgileniyormus bizde babamiz pek gelemiyor boyle ilgilenmelere

canim bende ki, karnimin bir tarafi yamuluyor sertlesiyor ve ayni anda agrida oluyor ve hareket edemiyorum, hareket edersem cok canim yaniyor ve nefesim duzensizlesiyor.

herkese meraba uzun zamandır sadece okuyarak aranızdaydım ama bunu görünce dayanamadım 36 haftalık hamileyim bende ama bugün bunun aynısı olmaya başladı karnımın sağ tarafı bi anda sertleşiyo ve acıyo nefes alamıyorum o anda harekette edemiyorum sonra geçiyo bi kaç kere oldu bebeğin hareketimi sert kasılmamı ne bu

canım, kalp atışın düzensizleşiyorsa o kasılma oluyor, yani ben bebiş hareketi ve kasılmayı öyle ayırıyorum.

carefully, çok güzel olmuş çikolatalar

canım yeri daraldığı içindir bzen bende strese giriyorum senin gibi ama dinlenirsem yada tatlı bişeyler yersem hareketleniyor ...
maşallah bebişine

denizcim çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın...arkadaşının hediye seçimi çok güzelmiş canım çok hoşlar....

maşallah canım kızına
hakknızda hayırlısı olsun azizecim...
tatlı bişeyler denedinmi canım
korkma canım bişey olmamıştırr.benim yaramazda döndükten sonra böyle oldu yukarıya toplanıyor aşağısı bos gibi.kaburgalarla savaşıyo resmen benide mahvediyo
kaburgaya yüklrnme olayı bende var sol kaburgam artık çürüdü gibi geliyo

kızlarrr yine gaz sancısı
üfffffff duş alıp uyumuştum
yine içimde kabarcıklar oluşmuş
nefret ediyorum
yazık bana ya
patlayacağım
geçimşolsun canım
haklarında hayırlısı olsun inş...
My-images Photos

My-images Photos

selam herkese bebek çikolatalarımızın resmini yükledik.

canım ben göremiyorum hata veriyor

tekrar yükledim umarım olmuştur. :26:

Eklentiler

• $021811164432.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $021811164457.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 36
kizlar tetanoz asimi bugun yapildim. agri yapiyor mu bu asi? yapiyorsa ne kadar suruyor?

yapabilir canim, telas yapma.

canim bana doktorum kasılma demisti bu tarifi yaptigimda. bebek hareketinde boyle olmaz. hatta sana yazarken bile su anda oluyor kasilmam..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…