hayırlısı olsun canım
allah yardımcısı olsun elsinin
canım doğumdan sonra 40 ın çıkıncabeden olarakta rahatlarsın
iki bebişinlede ilgilenirsin önümüzde yaz
parka gidersiniz bol bol
hem bu arada çok hareketli olup, ip incecik olursun
canım humananın
kimyonlu rezene çayını aldım
ama içmeye korkuyorum, canım sen sallama rezene içiyorsun?
ya dokunursa die.
içsem mi acaba?:18:
tekrar yükledim umarım olmuştur. :26:
kizlar tetanoz asimi bugun yapildim. agri yapiyor mu bu asi? yapiyorsa ne kadar suruyor?
canim bana doktorum kasılma demisti bu tarifi yaptigimda. bebek hareketinde boyle olmaz. hatta sana yazarken bile su anda oluyor kasilmam..
kızlar bişey sorcam ya benim 4 gündür filan akıntım var yoğun bi şekilde böyle krem gibi aynı doktora sordum o gün muayne vardı bakmadı bile normaldir diyip geçiştirdi sinir etti beniaz önce aradım bu akıntı baya bi arttı die kaşıntı filan yok ama dedim ilaç adı verdi fitil kullan dedi nette bakıyorum koku ve kaşıntı yoksa normalmiş bu akıntılar kadın beni daha da sinir etti ya napsam şimdi ilaç kullansam mı sizde de oluyo mu böyle akıntı:26:
canım ben de son 1 aydır var.ama çok şükür öyle kaşıntı yada başka şekilde değil.her gün illaki
özellikle sabahları küçük tuvaleteimden sonra kremsi bir şekilde geliyor.doğuma hazırlık sinyalleri diye düşünüyorum.ama yine de günlük ped kullanıyorum.ne olur ne olmaz diye.hem hijyen oluyor.bence bunun için ilaç kullanma.zaten bu doktorlar da bayılıyor her şeye ilaç vermeyi. tabi yine de sen bilirsin.
bende bakmadan ilaç vermesine sinir oldum zaten özellikle söyledim kaşıntı filan yok die ama hemen ilaç adı verdi
ya ne biliyim gün içinde çok yoğun mu geliyor? çok afedersin sümük gibi ama krem rengi gibi,normal akıntıdn biraz daha yoğun de mi? ben de bu şekilde oluyor. ağrı,sızı,kaşıntı felan da yapmıyor.
aynen dediğin gibi canım..
ben ilaç felan kullanmıyorum bunun için.anladığım kadarıyla rahmin doğuma hazırlanmasından kaynaklanıyor.boş ver sen de kullanma. zaten kontrol etmeden vermiş doktorun.
sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişişimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
slm kızlar hayırlı akşamlar bugün dr kontrolümüz vardı 2cm açılmam varmış
bebeişim 3 .100 gr olmuş boyunu sormayı unutuumm
bugün altan baktı bu sefer canım çok yandıı açılman var deyince çok heyecanlandım
geçmişe bakamadım baya birikmiş sayfalar herkes iyidir inşaalhh
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini canım.bende yarın gidecem umarım normal olabilir der bizim drumuzdaselam kızlar
bende oğluşumu gördüm bugün dr çatı muayenesi yapmadı doğum başladığında yaparız şimdilik gerek yok ama bebişin duruşu normale müsait dedi çok şükür 3220grolmuş bu aralar gelebilir rahimde silinme var dedi hazırlıklı ol dedi ama nst de sancı çıkmadı artık beklemedeyiz rabbim hepimizi sağlıcakla kurtarsın bebişlerimizi sağlıcakla kucaklayalım inşallah
bizde yaptıracaz inşallah canım sarılığını atlatınca çok rahat oluyomuş drumuz tavsiye etti.benim annemde bazen tekrardan sünnet ettirmek gerekiyomuş dedi yaptırmamızı istemedi ama büyüyünce acısını hissedip bilince ben hiç dayanamam.en iyisi şimd.göbüşüyle beraber iyileşir inşallah...oğluşu olacak annişler yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok kararlıyım aslında yaptırmaya ama annem damla kadar bebişe nasıl kıyacaksın olmaz diyip kafamı karıştırıyor ne yapsam bilemedim
allah izin veririse doğduğunda sarılık falan olmazsa ilk 3 gün içinde yaptırmak çok yararlıymış bebiş acı hissetmiyor hiç travma yaşamıyormuş ayrıca hemen iyileşiyormuş offf kararsızlık çok zor eşimde sen bilirsin diye topu bana atıyoooo
Yaa kızlar benimde suyum azalmış Dr daha sık takip etmemiz lazım, heran doguma alabiliriz dedi:26:
ayyy evet betülcüm aynen bende öyle hissediyordum ama bugün okuldan ayrılırken öğrencilerim falan ağlayınca bende duygullandım birazgünaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar. benim de bugün okulda son günüm. hayırlısıyla artık yarın raporumu alıp izne çıkacağım. hemen pazartesi de temizlik yapılacak. çok şükür rabbim, sanki pzt günü hiç cuma gelmeyecek gibiydi
zaten normal olacaksan genelde ebeler yaptırıyo diyo biliyorum.ama merak etme annesi bebeğin seni üzmez inşallahkızlar moralim çok bozuldu. Doktorumun sekreteri aradı. Doktorumun babası rahatsızlanmış, salı gününe kadar yokmuş. Çok korkuyorum ya o yokken doğum yaparsam diye.Başka doktorda tanımıyorum ne yaparımki bu durumda?
Allah daha büyük sıkıntı dert vermesin.çok şükür ucuz atlatmışsın.gerçekten evde olmaman bir mucize...en yakın zamanda sadaka dağıt bence nazarları belaları defederkızlar merhaba. ben uzun zamandır giremedim. hem artık sona doğru yaklaştığımdan hemde en son pazartesi girdim. bişiler yazdım sevgililer günüydü ve kandildi üstelik. anneme yürüyüşe gittim eşimden tel geldi eve hırsız girmiş. o an nasıl şok olduğumu anlatamam. annemle nasıl otobüse bindik nasıl eve geldik bilmiyorum. çelik kapıyı patlatmış. evin halini bir gördüm bayılcam sandım. taş taş üstünde kalmamış diyeyim siz anlayın. bişey bulamamış alamamış ama evin o hali bile yeterdi zaten. bütün çekmeceleri dökmüş evin içi curcuna. bomba patlamış gibi. neyse biraz sakinleşince annemle toparladık hemen. ama en büyük şansım o anda evde olmamam. bişiler alsaydı da hiç umrumda değildi. evde olsaydım muhtemelen delikten bakıp tanımadığım için ses vermeyecektim ve onlar kapıyı kurcalamaya başladığında neler olacaktı düşünmek dahi istemiyorum. neyse bu geçti koca alanyada 2 gün boyunca istediğimiz gibi sağlam bi kapı bulamadık. iki gün o kapıyla durmak zorunda kaldık. üstü falan kilitleniyordu ama alt kısmı kilitsizdi. annem geldi gündüzleri hep. evden hiç çıkamadık. kapı geldi bu kezde temizliği felan derken ancak oldu. neyse allaha şükür bende bebişte çok iyiyiz. allah beterinden saklasın. bu arada cumartesi kayınvalidemler geliyor. ne kadar kalacakları belli değil:18: işte böyle kızlar. ay çok uzattım sizler iyisiniz inşallah yaramaz bişey yok.
kızlar merhaba herkese,
1hft dır giremiyorum int yok halada yok anneme geldim şimdi kahvaltıya buraya gelirken bilgs getirir girerim artık ,umarım herkes iyidir..
geçmişi okuyacağım artık bugün biraz..
biz dün akşam kontrole gittik ben 1 hftdır zaten doktoru dinleyip yatmadım çok ama ilk defa dün dışarı çıkınca bir iyi geldi giyinip süslenmek bile..nudilata devam yoruldukça dinleniyorum işte doktor birşey demedi bende sormadım zaten vücudum izin verdikçe hareket edebiliyorum artık..
açılma yok kanama yok çok şükür bizim kız bizi kandırmış yani zaten o gün baş aşağı duruyordu dün doktorum çok şaşırdı çünkü dönmüş diyen doktor artık doğum poz almış 2700 bir bebeğin dönmesi zor demişti ama benim kurtlu peynir nasıl başardıysa kafa yukarıda yan oturruyordu doktor nasıl dönmüş bu diyor sezeryan dedi başı yukarıda olduğu için kilomuzda 3450 olmuşartık dönemez sanırım zaten çatım dar kızım kilolu olmazdı sanırım..ne zaman dedim daha erken diyor halen 39 olsun bir dedi sanırım benim kız 5 kilo olacak bu gidişle biz direkt 6 aylıkları giydireceğiz yani erken olur derken benimki daha bekleyecek sanırım gününü odaları gezdim beklerken çok beğendim kapılarda süsler vardı hep çiçekler doluydu kaıpların önünde kapı süsleri paketmiş 250 tl dediler yaptırmayacağım hiç gerek yok bence zaten eve çıkacağız 1-2 gün sonra odasına alacağım ben kapı süsü..doğum foto.1000 tl oda çok bence eşimi ikna etsem girecek çeker ama girmem diyor girmezsede hemişirelere verirsin dediler..fiyatlat çok yükselmiş bu arada sez. 8 bin olmuş..istda yaklaştırıyorlarmış ist 15 bin miş.yuhhhhh dedimmmm...
iyidir annesi merak etme.bende kuaföre yaptırmıştım.fitmeden bir saat önce emla adında bir krem vardı onu sürdüm hiçbbişey hisseetmedimoff kızlar agda demeyin bana cumartesi randevumuz var diye dün ben de bi cesaret giriştim o işe kuaföre gidemedim cekindim hallederim sandım ama canım cıktı görmeden yarım yamalak yaptım bişeyler ama tabi bu sırada kendimi fazla yordum abuk subuk sekillere giricem diye sonra bebişe zarar geldi mi diye yedim kendimi artık bu pskoloiden mi ne dünden beri bebişim pek bi durgun önceki günlerde sanki dönecekmiş gibi degişik cabalardaydı baya hareketlydi ki normalde sakindir benim kuzu ama dün gece kac saat neler yaptım tık yok bir ara bikac pıtlar gibi oldu sızmısım ama cok korktum gece kalp carpntım oldu stresten vicdanen cok sucladım kendimi benim yüzümden mi diye aklım cıktı
sabah kalktım gene sessizlere hanfendi off yarın randevmuz ama yetti bana bu stres vallahi
arada bir zayıf bişeyler hissediyorum ama insan evhamlardan alamıyor kendini
göğsümün altında yanlamasına yatıyor sanki sırtını dayamıs gibi geliyor bana acaba bacaklar falan ice mi döndü de anlayamıyorum seklinde bi degişiklik var cünkü bir de asagı inecegine yukarı toplandı gibi asagı kasıkların oldugu kısım bos yumusak geliyor elime cünkü
iyidir kuzum diymi teyzeleri
benim de bahsettigin bölgede cok catlagım oldu
lazer tavsiye ederim valla kalıcı cözüm benim bikac seanslık isim kalmıstı o bile cok rahatlattı azalttı hele üstlerde bişey yok jilet makina mahvediyor insanı ugras dur hele cildniz benim gibi hassassa baska seyler de cıkıyor üstüne dogumdan sonra gidicem komple kalanlardan da kurtulcam insallah
arkadaşlarrrrrr, ben gidiyorum, iznim artık başlamış sayılır. raporu yarın alıcam ama olsun. YUPPİİİİİİİ
darısı benim ve tbekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallah.sağlıcakla kucaklarımıza alalım...kızlar şimdi konuştum elsiyle sancıları başlamış,suyu biraz biraz geliyormuş.tüm ailesi yanındaymış o yüzden pek nete giremiyormuş.hepinize çok selamı var heran tetikte bekliyorlar :18::18::18:
inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gelecek minik ömer kuzey
:26::26::26:sanırım sen baya geç kalmışsın canım ben yaptıralı ohoooooo upuzuuuun zaman oldu.doğumdan sonra oğluşumla gidecem inş.3.dozu olmaya..kizlar tetanoz asimi bugun yapildim. agri yapiyor mu bu asi? yapiyorsa ne kadar suruyor?
çok şirinleeeeeerrrrtekrar yükledim umarım olmuştur. :26:
arkadaşlar hepiniz sağolun o kadar çok arkadaşım geçmiş olsun demiş ki alıntı yapamadım tek tek, herhangi birinizi atlar ayıp ederim diye korktum. hepinize çok teşekkürler. iyi ki varsınız. inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alıp beraber başladığımız bu yolculuğa birbirimizden kopmadan, bebişlerimizi de yanımıza alarak ve daha da kalabalıklaşmışolarak devam ederiz.
bende bakmadan ilaç vermesine sinir oldum zaten özellikle söyledim kaşıntı filan yok die ama hemen ilaç adı verdi
maşallah canım ne güzel yakında meleğin kollarında olacak inşallah hiç korkma.Rabbim tüm doğum yapan kadınların yanına gökten melekler gönderirmiş doğumu kolay olsun diye
maşallah bebeğine tatlım..eee açılma falan olması normal artık demi az kaldı hepimize..no heyecan no panik
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini canım.bende yarın gidecem umarım normal olabilir der bizim drumuzda
bizde yaptıracaz inşallah canım sarılığını atlatınca çok rahat oluyomuş drumuz tavsiye etti.benim annemde bazen tekrardan sünnet ettirmek gerekiyomuş dedi yaptırmamızı istemedi ama büyüyünce acısını hissedip bilince ben hiç dayanamam.en iyisi şimd.göbüşüyle beraber iyileşir inşallah...
ayyy evet betülcüm aynen bende öyle hissediyordum ama bugün okuldan ayrılırken öğrencilerim falan ağlayınca bende duygullandım biraz
zaten normal olacaksan genelde ebeler yaptırıyo diyo biliyorum.ama merak etme annesi bebeğin seni üzmez inşallah
Allah daha büyük sıkıntı dert vermesin.çok şükür ucuz atlatmışsın.gerçekten evde olmaman bir mucize...en yakın zamanda sadaka dağıt bence nazarları belaları defeder
maşallah...benim odamın önünde çiçek olmaz sanırım çünkü burda kimsemiz yok
iyidir annesi merak etme.bende kuaföre yaptırmıştım.fitmeden bir saat önce emla adında bir krem vardı onu sürdüm hiçbbişey hisseetmedimkendin yapma artık.hemm kuafördeki kadınlar da anlıyolar insanın halinden..
evet evet bende doğumdan sonra kesinlikle lazere gidecem.aklın yolu bir.2.bebeğime bu sıkıntıları yaşamayı istemiyorum..kesin çözüm
darısı benim ve tbekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallah.sağlıcakla kucaklarımıza alalım...
:26::26::26:sanırım sen baya geç kalmışsın canım ben yaptıralı ohoooooo upuzuuuun zaman oldu.doğumdan sonra oğluşumla gidecem inş.3.dozu olmaya..
çok şirinleeeeeerrrr
ayyy kaşıntı olması sorunmu?çünkü bende bazen kaşıntı ve yanma oluyo:26::26:
evet canım kaşıntı ve idrarda yanma olursa mutlaka ilaç kullanman gerekli enfeksiyon belirtisiymiş:26:
amaaannn Allah korun diyecem ama okulda falan tuvaleti kullanmak zorunda kalıyorum hep kesin ordan mikrop falan kapmışımdır dimi?öfff canım sıkıldı şimdi...yarın kesin bana ilaç verir desene dr..çünkü böyle yanma olunca kımıldayamıyorum bile.canım çoookk acıyo
amaaannn Allah korun diyecem ama okulda falan tuvaleti kullanmak zorunda kalıyorum hep kesin ordan mikrop falan kapmışımdır dimi?öfff canım sıkıldı şimdi...yarın kesin bana ilaç verir desene dr..çünkü böyle yanma olunca kımıldayamıyorum bile.canım çoookk acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?