2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cevaplarınız için teşekkürler dediğiniz gibi oluyor karnım sola çok kayıyor ve sertleşiyor bu arada ağşağa doğruda bir baskı oluşuyor ama diğerleri çok hafif acı falan sanırım çok ciddi değil bir süre daha takip edicem bakalım benimkiler kandırmaca sanırım

sağolun arkadaşlar..ay halen geçmiş okuyamadım ben şimdi geldik annemle dışarıdan o yemek yapıyor bende bakayım dedim..kimler doğurdu ya en son ilknurda,handanda kaldım ben..artık herkes arka arkaya çoşarız..yakınlarda elsi ve azize olmalı sanki süpriz yoksa..

herkese hayırlı sağlıklar nasip etsin allah..ben biraz okuyayımm

geçen gün doktor hamilelikte güvenle içebilirsiniz dedi rezeneyi tabi günde 1 bardaktan fazla kaçmadan dediğim gibi ben içiyorum. ben rezeneyi tohum şeklinde aldım ama sallama da olur
humana still tee nin içinde de rezene var onuda doğum öncesi içmeye başlayın diyorlar süt için

canim bana doktorum kasılma demisti bu tarifi yaptigimda. bebek hareketinde boyle olmaz. hatta sana yazarken bile su anda oluyor kasilmam..

ay kolay gelsin sana canım benim geçti acı neyseki şimdi sadece şişip duruyo karnım.. off bu kadarcık acı korkutuyo ben doğumda napıcam (

kızlar bişey sorcam ya benim 4 gündür filan akıntım var yoğun bi şekilde böyle krem gibi aynı doktora sordum o gün muayne vardı bakmadı bile normaldir diyip geçiştirdi sinir etti beni az önce aradım bu akıntı baya bi arttı die kaşıntı filan yok ama dedim ilaç adı verdi fitil kullan dedi nette bakıyorum koku ve kaşıntı yoksa normalmiş bu akıntılar kadın beni daha da sinir etti ya napsam şimdi ilaç kullansam mı sizde de oluyo mu böyle akıntı:26:

arkadaşlar hepiniz sağolun o kadar çok arkadaşım geçmiş olsun demiş ki alıntı yapamadım tek tek, herhangi birinizi atlar ayıp ederim diye korktum. hepinize çok teşekkürler. iyi ki varsınız. inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alıp beraber başladığımız bu yolculuğa birbirimizden kopmadan, bebişlerimizi de yanımıza alarak ve daha da kalabalıklaşmış olarak devam ederiz.

canım ben de son 1 aydır var.ama çok şükür öyle kaşıntı yada başka şekilde değil.her gün illaki
özellikle sabahları küçük tuvaleteimden sonra kremsi bir şekilde geliyor.doğuma hazırlık sinyalleri diye düşünüyorum.ama yine de günlük ped kullanıyorum.ne olur ne olmaz diye.hem hijyen oluyor.bence bunun için ilaç kullanma.zaten bu doktorlar da bayılıyor her şeye ilaç vermeyi. tabi yine de sen bilirsin.

bende bakmadan ilaç vermesine sinir oldum zaten özellikle söyledim kaşıntı filan yok die ama hemen ilaç adı verdi

bende bakmadan ilaç vermesine sinir oldum zaten özellikle söyledim kaşıntı filan yok die ama hemen ilaç adı verdi

ya ne biliyim gün içinde çok yoğun mu geliyor? çok afedersin sümük gibi ama krem rengi gibi,normal akıntıdn biraz daha yoğun de mi? ben de bu şekilde oluyor. ağrı,sızı,kaşıntı felan da yapmıyor.

yaa bu arada kızlar çalışırken izin izin diye tutturuyodum şimdi de çok sıkılıyorum gün içinde,
iyki siz varsınız. bu hafta 4 gün evden adımımı dışarı atmama rekoru kırdım.bugünleri belki çok arıycam ama kendimi çok yanlız hissettim.eşimin eve gelmesini dört gözle bekledim hep,gerçi ona da kızgınım.bana dışarı çıkma cezası verdi,artık araba kullanmam da yasakof off arabamı çok özledim. o kadar kötüyüm anlayacağınız.
oğluşum gelse de beraber oynasak bari

sevgili arkadaşlar suyum çok azalmış yarın sabah alacaklar bebişi şimdi dua isteme sırası bende, umarım herşey yolunda gider:18:Sabırsız ananın sabırsız oğlu
maşallah canım ne güzel yakında meleğin kollarında olacak inşallah hiç korkma.Rabbim tüm doğum yapan kadınların yanına gökten melekler gönderirmiş doğumu kolay olsun diye
maşallah bebeğine tatlım..eee açılma falan olması normal artık demi az kaldı hepimize..no heyecan no panik
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini canım.bende yarın gidecem umarım normal olabilir der bizim drumuzda
bizde yaptıracaz inşallah canım sarılığını atlatınca çok rahat oluyomuş drumuz tavsiye etti.benim annemde bazen tekrardan sünnet ettirmek gerekiyomuş dedi yaptırmamızı istemedi ama büyüyünce acısını hissedip bilince ben hiç dayanamam.en iyisi şimd.göbüşüyle beraber iyileşir inşallah...
Yaa kızlar benimde suyum azalmış Dr daha sık takip etmemiz lazım, heran doguma alabiliriz dedi :26:

ayyy evet betülcüm aynen bende öyle hissediyordum ama bugün okuldan ayrılırken öğrencilerim falan ağlayınca bende duygullandım biraz

zaten normal olacaksan genelde ebeler yaptırıyo diyo biliyorum.ama merak etme annesi bebeğin seni üzmez inşallah
Allah daha büyük sıkıntı dert vermesin.çok şükür ucuz atlatmışsın.gerçekten evde olmaman bir mucize...en yakın zamanda sadaka dağıt bence nazarları belaları defeder
maşallah...benim odamın önünde çiçek olmaz sanırım çünkü burda kimsemiz yok
iyidir annesi merak etme.bende kuaföre yaptırmıştım.fitmeden bir saat önce emla adında bir krem vardı onu sürdüm hiçbbişey hisseetmedim kendin yapma artık.hemm kuafördeki kadınlar da anlıyolar insanın halinden..
evet evet bende doğumdan sonra kesinlikle lazere gidecem.aklın yolu bir.2.bebeğime bu sıkıntıları yaşamayı istemiyorum..kesin çözüm
arkadaşlarrrrrr, ben gidiyorum, iznim artık başlamış sayılır. raporu yarın alıcam ama olsun. YUPPİİİİİİİ

darısı benim ve tbekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallah.sağlıcakla kucaklarımıza alalım...
kizlar tetanoz asimi bugun yapildim. agri yapiyor mu bu asi? yapiyorsa ne kadar suruyor?
:26::26::26:sanırım sen baya geç kalmışsın canım ben yaptıralı ohoooooo upuzuuuun zaman oldu.doğumdan sonra oğluşumla gidecem inş.3.dozu olmaya..
tekrar yükledim umarım olmuştur. :26:
çok şirinleeeeeerrrr

ayyy kaşıntı olması sorunmu?çünkü bende bazen kaşıntı ve yanma oluyo:26::26:

evet canım kaşıntı ve idrarda yanma olursa mutlaka ilaç kullanman gerekli enfeksiyon belirtisiymiş:26:

evet canım kaşıntı ve idrarda yanma olursa mutlaka ilaç kullanman gerekli enfeksiyon belirtisiymiş:26:

amaaannn Allah korun diyecem ama okulda falan tuvaleti kullanmak zorunda kalıyorum hep kesin ordan mikrop falan kapmışımdır dimi?öfff canım sıkıldı şimdi...yarın kesin bana ilaç verir desene dr..çünkü böyle yanma olunca kımıldayamıyorum bile.canım çoookk acıyo

ihmal etme canım mutlaka söyle doktoruna baksana bende kaşıntı ve yanma yok ama hemen ilaç verdi

yanman o kadar çoksa sakın ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…