2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın, enimde dünden beri ağrı var ilk defa oldu neden acaba özellikle yürürken çok hissediyorum :18:

günaydın, enimde dünden beri ağrı var ilk defa oldu neden acaba özellikle yürürken çok hissediyorum :18:

günaydın kızlar ..bizde dün biraz dolaşmıştık ondanmı bilmıyorum ama belimin ağrısı gece falan uyutmadı benı hiçç halada geçmıyo ne yapabilirim ben buna yaa. alt tarafım zaten çıkacak bebek yerleştiği içinmi ağrıyo yoksa açılmamı yapıyorda ağrıo bilmıyorum ama evin içinde şeyimi tutarak yürüyorum yaa çok ağrıyo

aynen bende şeyimi tutarak yürüyorum bide bebeğim ters korkuyorum bişeymi oluyo diye puff

günaydın kızlarrr
hepinize geçmiş olsun...
üçünüzünde haftası aynı ve şikayetleri de
artık sizin minikler işaret yolluyorlar sanırım

ay kolay gelsin sana canım benim geçti acı neyseki şimdi sadece şişip duruyo karnım.. off bu kadarcık acı korkutuyo ben doğumda napıcam (

korkma canim, allah gucunu verir insallah.

Amin canim.

kiyamam. hayirli haberler al insallah.

evet bizde hediye olayi dusunuyoruz. bakalim artik.

benim 2.sezeryanım olacak merak ediyorum aynı yerden mi kesecekler:18: yine dikişler zor mu iyileşecek bu 2.gebelik çok tuhaf ilkinde kasılmam sancım hiçbişeyim yoktu şimdi yok yok bende

canim benim bildigim ayni yerden kesecekleri.

masallah canim kuzuna

iyi akşamlar kızlar...sabahtan beri baş ağrısı çekiyom yeni düzeldim biraz çok fenaydım...
dün akşam sıkıntıdan bugün başıma vurdu...:26:
bi sizlere bakıyım dedim...

gecmis olsun canim.

masallah canim kuzuna

gecmis olsun canim.

midem çok kötü sanırım çıkarıcam Allah ım geri mi geliyo yoksa bulantılar

gecmis olsun canim.

kızlar günaydın. 2 gündür geçmişi okumaya çalışıyorum ama baş dönmesi mide bulantısı kafayı tutamıyorum. şu anda da çok kötüyüm zor yazıyorum. adet sancısı gibi ağrılar. ay fenalık geçirecem nerdeyse. öptüm sizi inşallah herkes iyidir.

günaydın fıstıklar 1-2 sayfa anca okuyabildim geçmişi herkes iyidir umarımm salı günü kontrolüm var ama ben bugün gidicem çok merak ediyorum bebişimi 9 günüm kaldı çok sabırsızlanıyorum artık

günaydınlar.. arada nefes alırsak yazıyrm size. biz 2 günde bir dr dayız. erken doğum sancıları.. serum yıyıp gelıyrz eve. bir aydır yataktaym, annem geldi memleketten o bakıyor bana sağolsn. sancım çok. dr 37yi görelim dayanmaya çalış dedi.salı dr a gidicez ve buyuk ıhtımalle bu hafta sezeryan olucam. hakkınızı helal edin kızlar ve dua edin bize inşallah.. en son pztesi 2500 kg dı. kilosu az dıye bekletti ama artık bekletmez bizi bebegimde tehlikeye girebilirmiş.. dualarınızı bekliyorz.. bu arada sabah uyandıgımda karnım düşmüştü aşağı, hadi hayırlısı bakalım..

günaydın kızlar bebişimi emzirdim kendimi kk attım yaa var mı böyle keyif cayımıda yudumluyomm gecmiş olsun canımmm hatyırlısıyla dogur kurtul alah yardımcın olsun inş37 bekler benimde 37 de oldu sıkıntı olmadı korkma

seninde az kalmış tatlım yaa...hadi gözün aydın bak bitti bi şey kalmadı maş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…