günaydın anneciklerbiz bugün erkenciyiz babamızı işe yolladık uykumuz kaçtı..dünden beri alt tarafta kuşumda acayip ağrı var bide çok fazla kasılmam oldu dün.. sabah yine ağrıyla uyandım normaldir inşallah:26:
günaydın, enimde dünden beri ağrı var ilk defa oldu neden acaba özellikle yürürken çok hissediyorum :18:
günaydın kızlar ..bizde dün biraz dolaşmıştık ondanmı bilmıyorum ama belimin ağrısı gece falan uyutmadı benı hiçç halada geçmıyo ne yapabilirim ben buna yaa. alt tarafım zaten çıkacak bebek yerleştiği içinmi ağrıyo yoksa açılmamı yapıyorda ağrıo bilmıyorum ama evin içinde şeyimi tutarak yürüyorum yaa çok ağrıyo
aslında bu son aylarda herkesde aynı sorunlar var galıba canım onun için korkma endişe etme allahın izniyle birşey olmaz inş.aynen bende şeyimi tutarak yürüyorum bide bebeğim ters korkuyorum bişeymi oluyo diye puff
günaydın anneciklerbiz bugün erkenciyiz babamızı işe yolladık uykumuz kaçtı..dünden beri alt tarafta kuşumda acayip ağrı var bide çok fazla kasılmam oldu dün.. sabah yine ağrıyla uyandım normaldir inşallah:26:
günaydın, enimde dünden beri ağrı var ilk defa oldu neden acaba özellikle yürürken çok hissediyorum :18:
günaydın kızlar ..bizde dün biraz dolaşmıştık ondanmı bilmıyorum ama belimin ağrısı gece falan uyutmadı benı hiçç halada geçmıyo ne yapabilirim ben buna yaa. alt tarafım zaten çıkacak bebek yerleştiği içinmi ağrıyo yoksa açılmamı yapıyorda ağrıo bilmıyorum ama evin içinde şeyimi tutarak yürüyorum yaa çok ağrıyo
günaydın kızlarrr
hepinize güzel hafta sonları
bizde birazdan doktora gideceğiz
günaydın kızlarrr
ay kolay gelsin sana canım benim geçti acı neyseki şimdi sadece şişip duruyo karnım.. off bu kadarcık acı korkutuyo ben doğumda napıcam(
arkadaşlar hepiniz sağolun o kadar çok arkadaşım geçmiş olsun demiş ki alıntı yapamadım tek tek, herhangi birinizi atlar ayıp ederim diye korktum. hepinize çok teşekkürler. iyi ki varsınız. inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alıp beraber başladığımız bu yolculuğa birbirimizden kopmadan, bebişlerimizi de yanımıza alarak ve daha da kalabalıklaşmışolarak devam ederiz.
iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidirben bugün çok kötüyüm iyice psikolojim bozuldu sürekli hatta hiç durmadan ağlıyorum iyice sıkıldım artık nefes alışlarım bile değişti sürekli içmi çekiyorum bebişim sürekli hareket halinde hiç durmuyor acaba bi sıkıntısı mı var iye düşünüyorum salı günü kontrolüm var ama ben yarın gitmeyi düşünüyorum daha lohusa olmadan depresyona girdim napıcam ben arkadaşlar günler geçmiyor sanki 10 gün kaldı ama geçmiyooorrr:84::84:
aynen öyle olur..hep 1 tane çocuk yapıcam derdim,bana kardeşimin doğumu çook zor gelmişti,o küçük lafından nefret ederim,şimdi bende aynısını yaparsam korkusu sardı
valla şimdiden kıskanıyor,ee kıskanacak zaten çok normalde..inşallah ben aradaki bağı doğru kurarım...off oğlum yorgunum,ay annem belim ağrıyor şimdiden bezdi çocuk..ikinci bebek ne zormuş ya
evet valla girdik bile depresyona...dün bi ağlama krizim tuttu,eşimde oğlumda anlamadı nolduğunu..hormonlarım depreşti yok bişey diyorum ama oğlum anne ben seni üzdüm mü yoksa diyor..küçücük aklı nelere çalışıyor
hey ağzın bal yesininşallah tek iyi yanı bu olur 2 çocuk peşinde koşarken kilollarda gider bu arada bende sezeryan olucam diye humana still tea aldım,hastanede içmeye başlamayı düşünüyorum..tecrübeli anneler onu önermiş hep sütü arttırması için..inşallah işe yarar...rüzgar'da sütüm yetmemeiştide...
ozaman napardım bilmem burcucum..eşim gece çalışıyor benim gündüz hep evde ve rüzgarla ilgili..o doyuruyor,o uyutuyor,o oynuyor,ben sadece yemek hazırlıyorum...ama bu seferde ben kıskanır oldum:26:sanırım doğumdaan sonra babasını daha çok kıskanacak..bu arada ppsikoloji makaleleri oluyorum hep..kardeş kıskançlığı hakkındada...hastanede ilk karşılaşmada bebeği annenin kucağında değil,beşikte yatarken görmeliymiş ve hediye alıp kardeşin getirdi demek olumlu oluyormuş..bilgilerinize arkadaşlar
benim 2.sezeryanım olacak merak ediyorum aynı yerden mi kesecekler:18: yine dikişler zor mu iyileşecek bu 2.gebelik çok tuhaf ilkinde kasılmam sancım hiçbişeyim yoktu şimdi yok yok bende
kızlarr merhabaeylülcüm geçmiş olsun inş allah bebeişin en kısa zamanda iyileşir
kızlar bugün çok ilginç birşey oldu ilk defa kendi doktorum dışında bir doktora gittim...neyse doktor ultrasondan baktı kilosu kaç dedim "3.450 gram,çocuğu iyi beslemişsin,bundan sonra süt yumurta yemesende olur,sebze ağırlıklı beslen bol bol ılık su iç " dedi..ben şooookkkdaha 35.haftadayım ben, çocuk 10 kilo falan doğar o zaman neyse kadın bir garipti zaten,sakın normal doğurma dedi altını bozdurma dedi ben yine şoook eşimde yanımda eşimde anlamamış garibim niye normal tavsiye etmedi diyo çok garibime gitti
iyi akşamlar kızlar...sabahtan beri baş ağrısı çekiyom yeni düzeldim birazçok fenaydım...
dün akşam sıkıntıdan bugün başıma vurdu...:26:
bi sizlere bakıyım dedim...
Kızlar hızınıza yetişebilene bravoBugün dr. gittik.İlk defa nts ye bagladılar.Herşey normal çıktı.Dr. seninkinin keyfi yerinde gününü bekliycek dedi.Şubat sonu demişti.Bugün 9 mart dedi anlamadım gitti.Oglum 3300 48 cm olmuş Çatı kontorolü yapar sandım ama 1 marta gün verdi o zaman yapıcam dedi:26:Bu arada bende 2 kilo almışımyani toplamda 16 oldum:84:
selam kızlarrr, şimdiden herkese günaydın
bugün 11 de dr a gideceğiz ama
ben hala gaz sancısından muzdaribim.
dünden beri afedersiniz oraya fitil şuraya şurup
ama bu gıcık şey yapıştı bana
sinir ediyor beni.
ayy çok gıcık bişi şişim sanki patlayacak gibiyim.
rezene çayını bugün dr sorup alacağım.
inşallah o işime yarar
midem çok kötü sanırım çıkarıcam Allah ım geri mi geliyo yoksa bulantılar
günaydın kızlarrr
günaydınlar.. arada nefes alırsak yazıyrm size. biz 2 günde bir dr dayız. erken doğum sancıları.. serum yıyıp gelıyrz eve. bir aydır yataktaym, annem geldi memleketten o bakıyor bana sağolsn. sancım çok. dr 37yi görelim dayanmaya çalış dedi.salı dr a gidicez ve buyuk ıhtımalle bu hafta sezeryan olucam. hakkınızı helal edin kızlar ve dua edin bize inşallah.. en son pztesi 2500 kg dı. kilosu az dıye bekletti ama artık bekletmez bizi bebegimde tehlikeye girebilirmiş.. dualarınızı bekliyorz.. bu arada sabah uyandıgımda karnım düşmüştü aşağı, hadi hayırlısı bakalım..
günaydın fıstıklar1-2 sayfa anca okuyabildim geçmişi herkes iyidir umarımm salı günü kontrolüm var ama ben bugün gidicem çok merak ediyorum bebişimi 9 günüm kaldı çok sabırsızlanıyorum artık
günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?