ya bu sezeryanda acı çekmeyen tek benmiyim acabahemde çok korkmama rağmen..şimdide 2. korkuyorum...inşallah buda ilki gb olur ya..sezeryandan çıktım...oooo ben böyleyse 10 tane doğuruum diyordum...ne kum torbası kondu ne bişey ama ağrı kesici iğne vurdular bilmem kaç saatte bir
kızlar yaa benimde ilki sezeryandı ama bana sonda filan takılmadı sadece doğum sonrası kum torbası koymuşlardı o çok acıtmıştı hatta hemşirelere yalvarıyodum nolur yapmayın diye hala konuluyomu ???
İyi geceler annişler,
2 saat sebepsiz yere içli içli ağlama krizinden ve eşimin yüzüme şaşkın şaşkın bakmalarından sonra gelip size bakayim dedimKafayı yedim artık galiba ben. İnsan yerinden kalkamıyor diye ağlarmı ya hemde saatlerce. Ama küp gibi oldum artık. Karnım patlayacak gibi. Ağzım çok acı hiç su içemiyorum. Kızım aşağıya indi. Midem rahatladı sürekli karnım acıkıyor. Doktorum salı'ya kadar yok. Ay yine ağlayacağım:84: Kızlar birde yeni takıntımı söyleyeyim biraz fikir verin. Doktorum normal doğum diyor. Bende ikna oldum nasipse normal doğum istiyordum taki dün birşey okuyana kadar. Normal doğumda bebeğin kafası uzun oluyormuş ve düzelmesi 3 günü falan buluyormuş o yüzden sezeryanla doğan bebekler daha güzel görünüyormuş:84::84:
günaydın kızlarrr
hepinize geçmiş olsun...
üçünüzünde haftası aynı ve şikayetleri de
artık sizin minikler işaret yolluyorlar sanırım
günaydınlar.. arada nefes alırsak yazıyrm size. biz 2 günde bir dr dayız. erken doğum sancıları.. serum yıyıp gelıyrz eve. bir aydır yataktaym, annem geldi memleketten o bakıyor bana sağolsn. sancım çok. dr 37yi görelim dayanmaya çalış dedi.salı dr a gidicez ve buyuk ıhtımalle bu hafta sezeryan olucam. hakkınızı helal edin kızlar ve dua edin bize inşallah.. en son pztesi 2500 kg dı. kilosu az dıye bekletti ama artık bekletmez bizi bebegimde tehlikeye girebilirmiş.. dualarınızı bekliyorz.. bu arada sabah uyandıgımda karnım düşmüştü aşağı, hadi hayırlısı bakalım..
tatlım ilkinde bende böyleydim2 ci birincisinden daha kötü oldu 3 cü zatennn kötü demiyorum kötü fena kelimesine ayıp olur
Evet cnm Ankaradayım...
sibel_a80 abrelcim .............
slm kızlar biz az önce kontrolden geldik...tombik yanaklı oğluşumuzu gördükdr amcası 3300 gr dedi ve 41 haftalık bebek boyutundaymış...haftaya tekar gelin doğum şekline karar vericez dedi...ama bebek çoookkk büyük deddi doğum kanalına henüz girmemiş oğluşum ama kafası aşağıda...erken doğum diye bişey söz konusu değil dedi...ben zaten biliyorum 42.haftaya kadar doğmaz dedim gülüştük..oğluşum bize gülümsedi çok tatlıydı
canım güzel haberlerini bekliyoruzselam kızlarrr, şimdiden herkese günaydın
bugün 11 de dr a gideceğiz ama
ben hala gaz sancısından muzdaribim.
dünden beri afedersiniz oraya fitil şuraya şurup
ama bu gıcık şey yapıştı bana
sinir ediyor beni.
ayy çok gıcık bişi şişim sanki patlayacak gibiyim.
rezene çayını bugün dr sorup alacağım.
inşallah o işime yarar
doktorunu arasaydın canım yada bir gitseydingünaydın anneciklerbiz bugün erkenciyiz babamızı işe yolladık uykumuz kaçtı..dünden beri alt tarafta kuşumda acayip ağrı var bide çok fazla kasılmam oldu dün.. sabah yine ağrıyla uyandım normaldir inşallah:26:
günaydınlar.. arada nefes alırsak yazıyrm size. biz 2 günde bir dr dayız. erken doğum sancıları.. serum yıyıp gelıyrz eve. bir aydır yataktaym, annem geldi memleketten o bakıyor bana sağolsn. sancım çok. dr 37yi görelim dayanmaya çalış dedi.salı dr a gidicez ve buyuk ıhtımalle bu hafta sezeryan olucam. hakkınızı helal edin kızlar ve dua edin bize inşallah.. en son pztesi 2500 kg dı. kilosu az dıye bekletti ama artık bekletmez bizi bebegimde tehlikeye girebilirmiş.. dualarınızı bekliyorz.. bu arada sabah uyandıgımda karnım düşmüştü aşağı, hadi hayırlısı bakalım..
slm kızlar biz az önce kontrolden geldik...tombik yanaklı oğluşumuzu gördükdr amcası 3300 gr dedi ve 41 haftalık bebek boyutundaymış...haftaya tekar gelin doğum şekline karar vericez dedi...ama bebek çoookkk büyük deddi doğum kanalına henüz girmemiş oğluşum ama kafası aşağıda...erken doğum diye bişey söz konusu değil dedi...ben zaten biliyorum 42.haftaya kadar doğmaz dedim gülüştük..oğluşum bize gülümsedi çok tatlıydı
bende de kasılma yok halabiz beklicez son güne kadar benimkide aynı kıloda ama hıç kasılma sancı falan yokk gelsinler artık
maşallah oğluşuna özlemcimmmm sen 42 hafta diye diye 38de doğurmada
iyiyim eylülcüm kahvaltımızı yaptık oturuyoruz sen nasılsın muhammed ebiş nasıl bak ne güzel sen bizi buralarda yalnız bırakmadın doğupda gelmemezlik yapmadındamlacımnasılsın
Günaydın güzel annelerrrr biz bugün itibariyle 38.haftamıza girmiş bulunmaktayız
Ya gelsin artık şu sancılar da kızıma kavuşayım, ne zaman doğururum acaba??? Haftaya gelirmi kızlar
Günaydın güzel annelerrrr biz bugün itibariyle 38.haftamıza girmiş bulunmaktayız
Ya gelsin artık şu sancılar da kızıma kavuşayım, ne zaman doğururum acaba??? Haftaya gelirmi kızlar
bende de kasılma yok hala
yok kız nerde gayet rahat gözüküyo paşamız..hatta ben ilk aylardaki giibi mide bulantısı çekmeye başaldım.sanırım tekrar 9 aylık süreci başlatmaya çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?