2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım ilkinde bende böyleydim2 ci birincisinden daha kötü oldu 3 cü zatennn kötü demiyorum kötü fena kelimesine ayıp olur

kızlar yaa benimde ilki sezeryandı ama bana sonda filan takılmadı sadece doğum sonrası kum torbası koymuşlardı o çok acıtmıştı hatta hemşirelere yalvarıyodum nolur yapmayın diye hala konuluyomu ???

evet konuluyo eger ilkinde tehlikeli ani sezeryane alma durumu varsa hemen bebegi alıp sondayı bebegi aldıktan sonra takıyolar o yüzden acil gelen bilmez sondayı aslında tehlike bebegim için olmasa randevulu gitmeyecektim ameliyataa sonnn anı bekleyecektim öle apar topar alıyolarki sonda bile sonra takılıo canın hiçö acımıo ama bebegimin kalp atışları yükseldi

canım stres olma ben hamileyken 9 ay agladım biliyorsun eşim yoktuu ve bebegim halaa hani uzun uzun agladıktan sonra iç çekerler yaa cocuk ölee olmuşş öyle yaptıgında içim yandı neden agladımm

hayırlı haberlerle gel canım...dualrımız seninle

tatlım ilkinde bende böyleydim2 ci birincisinden daha kötü oldu 3 cü zatennn kötü demiyorum kötü fena kelimesine ayıp olur

amanınnn booooo:18:yandık desene..kala kalada 10-11 gün kaldı heyecan sarmaya başladı valla

bende dün gece kalbimin hızından uyuyamadım...kalktım tansiyon 4,5 düşmüş kalbim 105 atııyor...ay bu nerden çıktıysa şimdi...:18:

slm kızlar biz az önce kontrolden geldik...tombik yanaklı oğluşumuzu gördükdr amcası 3300 gr dedi ve 41 haftalık bebek boyutundaymış...haftaya tekar gelin doğum şekline karar vericez dedi...ama bebek çoookkk büyük deddi doğum kanalına henüz girmemiş oğluşum ama kafası aşağıda...erken doğum diye bişey söz konusu değil dedi...ben zaten biliyorum 42.haftaya kadar doğmaz dedim gülüştük..oğluşum bize gülümsedi çok tatlıydı

biz beklicez son güne kadar benimkide aynı kıloda ama hıç kasılma sancı falan yokk gelsinler artık

canım güzel haberlerini bekliyoruz
doktorunu arasaydın canım yada bir gitseydin
sağlıkla kucağına alıcaksın allahın izniyle büşracım
maşallah oğluşuna özlemcimmmm sen 42 hafta diye diye 38de doğurmada

Günaydın güzel annelerrrr biz bugün itibariyle 38.haftamıza girmiş bulunmaktayız
Ya gelsin artık şu sancılar da kızıma kavuşayım, ne zaman doğururum acaba??? Haftaya gelirmi kızlar

herkese güzel bir hafta sonu diliyorum bir bebişimiz daha geldi güzin arkadaşımız perşembe günü sarp bebişini dünyaya getirmiş2755g dogmuş şuanda küvezdeymiş solunum desteği almış şükür desteksiz soluyormuşdualarımızı eksik etmeyelim bebişini kucağına en kısa sürede alsın

maşallah canım oğluşuna

biz beklicez son güne kadar benimkide aynı kıloda ama hıç kasılma sancı falan yokk gelsinler artık
bende de kasılma yok hala
maşallah oğluşuna özlemcimmmm sen 42 hafta diye diye 38de doğurmada

yok kız nerde gayet rahat gözüküyo paşamız..hatta ben ilk aylardaki giibi mide bulantısı çekmeye başaldım.sanırım tekrar 9 aylık süreci başlatmaya çalışıyo

damlacımnasılsın
iyiyim eylülcüm kahvaltımızı yaptık oturuyoruz sen nasılsın muhammed ebiş nasıl bak ne güzel sen bizi buralarda yalnız bırakmadın doğupda gelmemezlik yapmadın
Günaydın güzel annelerrrr biz bugün itibariyle 38.haftamıza girmiş bulunmaktayız
Ya gelsin artık şu sancılar da kızıma kavuşayım, ne zaman doğururum acaba??? Haftaya gelirmi kızlar

aaaaaaaayyyyyyyyyyyyy ne güzel yaaaaaaaa bebişin heran gelebilir zaten gelsinde haftanız artık dolmuş bilem darısı bizim başımıza

ya neden degiştirdin nick buna alışana kadar diger nick arıyom haa

bende de kasılma yok hala

yok kız nerde gayet rahat gözüküyo paşamız..hatta ben ilk aylardaki giibi mide bulantısı çekmeye başaldım.sanırım tekrar 9 aylık süreci başlatmaya çalışıyo

senin paşanın keyfi yerinde desene neyse artık anne karnında kalma rekoru kırmasında

kızlar 1 saat önce 3 kez 5 er dk arayla 1 dk süren hatta geçen ağrım oldu kaslımayla birlikte
4.yü bekledim doktoru aramak için ama olmadı :26:şu an kasılma yine var ama ağrılar ara ara ve hafif oluyo bunlar şimdi yalancı sancı mı doğum sancısı mı yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…