2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu çocuklardan herşey beklernir yapmış olbilir annesi

Kızlar merhaba umarım hepimiz guzel bir gun geciririz. Sabah kardesim bana bir paragraf gondermis okurken duygulandım. Sizlerlede paylasmak istedim.

''Anneciğim,senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı, Hiç duymadığım bir şey bu, Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka, Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi? '':

Son düzenleme:

maşallah de kendine..zaten bu tür şeylerde bünye farklılığı önemli kimisi hemen kalkar kimisi aylarca yatar kimisi kolay doğurur kimisi sancı çeker uzun uzun..

Dualarımız seninle tatlım, hayırlısıyla al bebişini kucağına...

Maşallah canım, çok iyi kilosu. bakalım gerçkten 42. haftayı bekleyecek mi? Bu arada sen kilo almış mısın?? Ben alamadığım için buna taktım:26:

Hoşgelmiş Sarp bebek! İnşallah tez zamanda alır annesi bebişini kucağına.

Saol canım, moral oldu bu gerçekten!!!!!!!!!!!!!!!! İnşallah inşallah bizim de böyle olur.

ben kaç tane doktora gittiysem hepsi 2 hafta sonra hesapladı hem devlet hastanesinde hem özel hastanede yaptırıyorum kontrollerimi.yani döllenmenin olduğu tarihi baz alıyorlar.sen ikili tarama veya ayrıntılı ultrason yaptırdın mı?orda haftasını kaç gösteriyorsa ona göre hesapla en doğru sonuç ikili taramaymış.benim doktor ona göre hesapladı..hatta bu geç döllenme yüzünden down sendromu riski bile çıktı değerler düşük olduğu için..bence sen farklı bir doktora git için rahat eder en azından

maşşalahh inşallah bizde öyle oluruz

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bayıldım bellacım

ben 1 kilo almışım canım bugün dr biraz kızdı sanki 66 ile hamile kaldım şimdi 78 olmuşum

çok beğendimhatta okuduktan sonra istem dışı karnıma dokunup çok seveceğim annecim dedim.sanki tatlı kızım seslendi

maşallah muhammede ,anesini hiç üzmüyor galiba.inşallah bizim bebişlerimiz de onun gibi akıllı olurda ,biz de senin gibi buraları boş bırakmayız.

şimdilik böle bebk bunlar belli mi olur tatlım ama kucaga almayacaksın alırsan bitirir seni ben beşikten ancak besledigimde alıyorum altı casbucak degişiyo tekrar cuuup yataga yoksa büyümezz uyuması lazım teyzesi

cok tehlikeli cok sorma serum yiyordum anında kalbi düzeliyordu yaa

canım peki kaç çıkıyodu nst de bebeğin kalp atışları benim en son nst de nidilat içip gitmiştim acayip çarpıntım vardı o an ve oğlumun kalp atışları 160-180 arasıydı ama doktor bişey demedi yani ilaçtandır çarpıntın varsa bebeğin de kalp atışı böyle çıkar dedi:26:

benimdee ikili taramada 1 hafta geç ddöllenme çıktı. şuan 34+5 deyim sata göre. aslında bende hem özele hem devlet hastanesinin dr özeline gidiyorum.enson bebek haftasını yakalamış normal tarihinde alabiliriz dedi. 18 marta gün verdi sezaryan için. özel hastanedeki de 21 marta gün verdi. sata göre 28 mart. off kızlr kafam iyice karıştı şimdi

sende aman dikkat et geliokuzun bu gün yarın allah yardımcın olsun inş. tatlım habersiz bırakma bizxi sakın
ay aplam o gün bi gelseydi artık ya 39. haftamıza geldik tık yokk
maşalahh canım sizzee
hayırlı haberlerle gel inşalahh
midem çok kötü sanırım çıkarıcam Allah ım geri mi geliyo yoksa bulantılar
geçmiş olsun canım ya bende de var bulantı 2 haftadır falann
maşallahh canım yaa
maşalahh canım dualrımız bebeişlee
canım geçmiş olsun şi,mdi iyisin inşalahh
geçmiş olsun canım ya hiç bi bilgim yok malesef
çok güsel ya
ayy ne bieyim doğumdan sonra veririsin artık dedi..bakalım...inşallah tekrar fit halime dönerim
veirriz canım ya bebeişler gelsinde

170 180 202 çok tehlikeli bunu gördüklerinde serumu kakıyordu devt.hast haydiii müşahadee

hoşgeldin canım evet seninki erken gelcem dedi şimdide niyeti yok sanırsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…