Kızlar ya bende tuhaf bir durum var birkaç gündür.. Böbreklerimin az üstü sanki böğrüme yumruk yemişim gibi ağrıyor, ya da damar damar üstüne binmiş filan gibi.. Yatarken özellikle çok acı çekiyorum, zaten yatabildiğim iki pozisyon var, sağa doğru ve sola doğru şeklindeOnda da kıvranıyorum, kasılmış duruyorum acı yüzünden.. Sizce normal bir şey mi bu? Bebişin bulunduğu yerle ilgisi yok ama neyden olabilir bilemedim. İçerden yumruk atıp çürütmüş olabilir mi kızım?
sezeryanla dogum yapalı 5 gün oldu bende cok acı cekmedim kendime gelirkende kötü olmadım acı hiç hissetmedim hatta ameliyattan odaya geldigimde sedyeden yataga kendim kalkıp gectim hemşireler koyacaktı kaldırıp ben gecerim dedim.ameliyattan sonra 3 tane serum verdiler ve 6 saate bir antibiyotik ve agrı kesici verdiler1 gece kaldım hastanede ertesi gün eve cıktım.suan gayet iyiyim o kadar korkmayın sezeryandan diye anlatıyorum kum torbası falanda hiç koymadılar.
günaydınlar.. arada nefes alırsak yazıyrm size. biz 2 günde bir dr dayız. erken doğum sancıları.. serum yıyıp gelıyrz eve. bir aydır yataktaym, annem geldi memleketten o bakıyor bana sağolsn. sancım çok. dr 37yi görelim dayanmaya çalış dedi.salı dr a gidicez ve buyuk ıhtımalle bu hafta sezeryan olucam. hakkınızı helal edin kızlar ve dua edin bize inşallah.. en son pztesi 2500 kg dı. kilosu az dıye bekletti ama artık bekletmez bizi bebegimde tehlikeye girebilirmiş.. dualarınızı bekliyorz.. bu arada sabah uyandıgımda karnım düşmüştü aşağı, hadi hayırlısı bakalım..
slm kızlar biz az önce kontrolden geldik...tombik yanaklı oğluşumuzu gördükdr amcası 3300 gr dedi ve 41 haftalık bebek boyutundaymış...haftaya tekar gelin doğum şekline karar vericez dedi...ama bebek çoookkk büyük deddi doğum kanalına henüz girmemiş oğluşum ama kafası aşağıda...erken doğum diye bişey söz konusu değil dedi...ben zaten biliyorum 42.haftaya kadar doğmaz dedim gülüştük..oğluşum bize gülümsedi çok tatlıydı
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum bir bebişimiz daha geldi güzin arkadaşımız perşembe günü sarp bebişini dünyaya getirmiş2755g dogmuş şuanda küvezdeymiş solunum desteği almış şükür desteksiz soluyormuş dualarımızı eksik etmeyelim bebişini kucağına en kısa sürede alsın
sezeryanla dogum yapalı 5 gün oldu bende cok acı cekmedim kendime gelirkende kötü olmadım acı hiç hissetmedim hatta ameliyattan odaya geldigimde sedyeden yataga kendim kalkıp gectim hemşireler koyacaktı kaldırıp ben gecerim dedim.ameliyattan sonra 3 tane serum verdiler ve 6 saate bir antibiyotik ve agrı kesici verdiler1 gece kaldım hastanede ertesi gün eve cıktım.suan gayet iyiyim o kadar korkmayın sezeryandan diye anlatıyorum kum torbası falanda hiç koymadılar.
cnm bişey sorcam peki doktorun doğum tarihini sata göremi söylüyo yoksa 2 hafta atıyomu ? benimde 1 hafta geç ovülasyon deişti ama doğumu sata göre hesaplıyoo hala sezeryan olacağım için zaten 10 gün önce alıncak yavrum bide öyle 1 hafta çok erken alınmış olmuyomu yaa????
Kızlar merhaba umarım hepimiz guzel bir gun geciririz. Sabah kardesim bana bir paragraf gondermis okurken duygulandım. Sizlerlede paylasmak istedim.
''Anneciğim,senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı, Hiç duymadığım bir şey bu, Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka, Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi? '':
canım zaten o kasılma anında benim kalbim yerinden çıkcak gibi oluyo bebiş ne durumdadır kimbilir ya
Kızlar merhaba umarım hepimiz guzel bir gun geciririz. Sabah kardesim bana bir paragraf gondermis okurken duygulandım. Sizlerlede paylasmak istedim.
''Anneciğim,senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı, Hiç duymadığım bir şey bu, Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka, Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi? '':
ben 1 kilo almışım canım bugün dr biraz kızdı sanki 66 ile hamile kaldım şimdi 78 olmuşum
maşallah muhammede,anesini hiç üzmüyor galiba.inşallah bizim bebişlerimiz de onun gibi akıllı olurda ,biz de senin gibi buraları boş bırakmayız.
12kilo çokmu ayollll :26:
cok tehlikeli cok sorma serum yiyordum anında kalbi düzeliyordu yaa
ben 1 kilo almışım canım bugün dr biraz kızdı sanki 66 ile hamile kaldım şimdi 78 olmuşum
ben kaç tane doktora gittiysem hepsi 2 hafta sonra hesapladı hem devlet hastanesinde hem özel hastanede yaptırıyorum kontrollerimi.yani döllenmenin olduğu tarihi baz alıyorlar.sen ikili tarama veya ayrıntılı ultrason yaptırdın mı?orda haftasını kaç gösteriyorsa ona göre hesapla en doğru sonuç ikili taramaymış.benim doktor ona göre hesapladı..hatta bu geç döllenme yüzünden down sendromu riski bile çıktı değerler düşük olduğu için..bence sen farklı bir doktora git için rahat eder en azından
ay aplam o gün bi gelseydi artık ya 39. haftamıza geldik tık yokksende aman dikkat et geliokuzun bu gün yarın allah yardımcın olsun inş. tatlım habersiz bırakma bizxi sakın
maşalahh canım sizzeeKızlar hızınıza yetişebilene bravoBugün dr. gittik.İlk defa nts ye bagladılar.Herşey normal çıktı.Dr. seninkinin keyfi yerinde gününü bekliycek dedi.Şubat sonu demişti.Bugün 9 mart dedi anlamadım gitti.Oglum 3300 48 cm olmuş Çatı kontorolü yapar sandım ama 1 marta gün verdi o zaman yapıcam dedi:26:Bu arada bende 2 kilo almışımyani toplamda 16 oldum:84:
hayırlı haberlerle gel inşalahhselam kızlarrr, şimdiden herkese günaydın
bugün 11 de dr a gideceğiz ama
ben hala gaz sancısından muzdaribim.
dünden beri afedersiniz oraya fitil şuraya şurup
ama bu gıcık şey yapıştı bana
sinir ediyor beni.
ayy çok gıcık bişi şişim sanki patlayacak gibiyim.
rezene çayını bugün dr sorup alacağım.
inşallah o işime yarar
geçmiş olsun canım ya bende de var bulantı 2 haftadır falannmidem çok kötü sanırım çıkarıcam Allah ım geri mi geliyo yoksa bulantılar
maşallahhslm kızlar biz az önce kontrolden geldik...tombik yanaklı oğluşumuzu gördükdr amcası 3300 gr dedi ve 41 haftalık bebek boyutundaymış...haftaya tekar gelin doğum şekline karar vericez dedi...ama bebek çoookkk büyük deddi doğum kanalına henüz girmemiş oğluşum ama kafası aşağıda...erken doğum diye bişey söz konusu değil dedi...ben zaten biliyorum 42.haftaya kadar doğmaz dedim gülüştük..oğluşum bize gülümsedi çok tatlıydı
maşalahh canım dualrımız bebeişleeherkese güzel bir hafta sonu diliyorum bir bebişimiz daha geldi güzin arkadaşımız perşembe günü sarp bebişini dünyaya getirmiş2755g dogmuş şuanda küvezdeymiş solunum desteği almış şükür desteksiz soluyormuş dualarımızı eksik etmeyelim bebişini kucağına en kısa sürede alsın
canım geçmiş olsun şi,mdi iyisin inşalahhkızlar 1 saat önce 3 kez 5 er dk arayla 1 dk süren hatta geçen ağrım oldu kaslımayla birlikte
4.yü bekledim doktoru aramak için ama olmadı :26:şu an kasılma yine var ama ağrılar ara ara ve hafif oluyo bunlar şimdi yalancı sancı mı doğum sancısı mı yaaa
geçmiş olsun canım ya hiç bi bilgim yok malesefKızlar ya bende tuhaf bir durum var birkaç gündür.. Böbreklerimin az üstü sanki böğrüme yumruk yemişim gibi ağrıyor, ya da damar damar üstüne binmiş filan gibi.. Yatarken özellikle çok acı çekiyorum, zaten yatabildiğim iki pozisyon var, sağa doğru ve sola doğru şeklindeOnda da kıvranıyorum, kasılmış duruyorum acı yüzünden.. Sizce normal bir şey mi bu? Bebişin bulunduğu yerle ilgisi yok ama neyden olabilir bilemedim. İçerden yumruk atıp çürütmüş olabilir mi kızım?
çok güsel yaKızlar merhaba umarım hepimiz guzel bir gun geciririz. Sabah kardesim bana bir paragraf gondermis okurken duygulandım. Sizlerlede paylasmak istedim.
veirriz canım ya bebeişler gelsindeayy ne bieyim doğumdan sonra veririsin artık dedi..bakalım...inşallah tekrar fit halime dönerim
canım peki kaç çıkıyodu nst de bebeğin kalp atışları benim en son nst de nidilat içip gitmiştim acayip çarpıntım vardı o an ve oğlumun kalp atışları 160-180 arasıydı ama doktor bişey demedi yani ilaçtandır çarpıntın varsa bebeğin de kalp atışı böyle çıkar dedi:26:
ay aplam o gün bi gelseydi artık ya 39. haftamıza geldik tık yokk
maşalahh canım sizzee
hayırlı haberlerle gel inşalahh
geçmiş olsun canım ya bende de var bulantı 2 haftadır falann
maşallahhcanım yaa
maşalahh canım dualrımız bebeişlee
canım geçmiş olsun şi,mdi iyisin inşalahh
geçmiş olsun canım ya hiç bi bilgim yok malesef
çok güsel ya
veirriz canım ya bebeişler gelsinde
170 180 202 çok tehlikeli bunu gördüklerinde serumu kakıyordu devt.hast haydiii müşahadee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?