maşallah bebişine çok tatlı
Yüzünü göstermiş en azından, benimki dayamış yüzünü, sıkışık sıkışık oturuyor oluyor, göbüşünü poposunu seyrediyoruz
oyy oyy maşallahhdudaklarda nasıl amaaaa pek tatlı
kızlarbiz oğluşumuzla yatmaya gidiyoruz sizlere iyi geceler
benim iç karnım geniş olduğu için takılıyo bizim kızdoktor teyzesi öle dedi kukusunu da açmıştı edepsiz kızım
sana da iyi akşamlar canım.ne olsun dertleşmeye devam.:78::78:ne olacak bu mart annişlerinin hali diye konuşuyoduk.patır patır dökülüyoz anlayacağın.:26:
Merhaba annecikler,nasılsınız? umarım herkes iyidir..
bugun migrosTa humana still tea sallama çay 9.90a düşmüştü.normalde 15-16 civarı.ben aldım 2paket.. zaten baska da kalmamıştı..
tadını soran arkadaslar vardı,tadı da bildigimiz bitkicayı işte.içinde rezene,anason,melisa falan varmıs. süt yapıyormus.. hastane cantama da koydum..
bi de nivea atta cantası 45ten 38e düşmüştü.. ben chicco çanta aldıgım için bunu almadım ama keşke alsaydım dedim sonra.fiyatı cok ii cunku.. sizlere de bilgi vereyim dedim..
arkadaşlar doğum yapan mart anneleri sezeryan veya normal kaçıncı haftada doğum yaptı acaba ..
Yüzünü göstermiş en azından, benimki dayamış yüzünü, sıkışık sıkışık oturuyor oluyor, göbüşünü poposunu seyrediyoruz
Ya bizimki de yüzünü göstermeye gelince sıkışmış, ama içerde salsa yapıyorSabahın köründen gece yarısına.. Neyse yapsın da merak etmiyim, oynasın dursun
Benim karnıma da erkek göbeği bu deyip duranlar oluyordu, doktor gösterdi ayrıntısıyla, babası da utandı edepsizler diyeHer şeyini gördük kızımızın
ben geçen haftasonu niveanın çantasını carrefoursa'dan 32 tl'ye aldım.almak isteyenlere duyrulur.içindeki malzemeler zaten 32 tl tutar.Merhaba annecikler,nasılsınız? umarım herkes iyidir..
bugun migrosTa humana still tea sallama çay 9.90a düşmüştü.normalde 15-16 civarı.ben aldım 2paket.. zaten baska da kalmamıştı..
tadını soran arkadaslar vardı,tadı da bildigimiz bitkicayı işte.içinde rezene,anason,melisa falan varmıs. süt yapıyormus.. hastane cantama da koydum..
bi de nivea atta cantası 45ten 38e düşmüştü.. ben chicco çanta aldıgım için bunu almadım ama keşke alsaydım dedim sonra.fiyatı cok ii cunku.. sizlere de bilgi vereyim dedim..
kızlar ben bugün kızamık şekeri aldım sanırım lohusa şerbeti bundan yapılıyormuş nasıl yapılığını biliyormusunuz ayrıca gerçekten sütü arttırıcı özelliği varmı
ayy kızlar bende istiyorum lohusa şerbeti internette bir sitede toz halini görmüştüm acaba onda mı alsam
bende bendeeeeeeeeeeee:18::18::18::18:ayy buarada yarın sabah elif doguma gidecek.. ne heyecanlı... Allahım yardımcısı olsun...
her dogum haberinde ben bi tuhaf oluyorum,hem korkuyorum,hem heyecanlanıyorum
Ya bizimki de yüzünü göstermeye gelince sıkışmış, ama içerde salsa yapıyorSabahın köründen gece yarısına.. Neyse yapsın da merak etmiyim, oynasın dursun
Benim karnıma da erkek göbeği bu deyip duranlar oluyordu, doktor gösterdi ayrıntısıyla, babası da utandı edepsizler diyeHer şeyini gördük kızımızın
evet canım benzer ama bence kaynar daha çok baharatla yapıldığından ve şekeri abartı olmadığından daha hoş benim eşim adanalı kayınvalidem görümcemin doğumunda yapmıştı kaynar o zaman görmüştüm bizdeki lohusa şerbeti aacayip tatlı oluyo içini bayıyo öyle ceviz falanda yok
ben kayınvalideme dedim adanadan gelirken getirecek malzemeleri kaynar yapıcaz
kızlar bu lahusa şerbetlerini kendinizmi içeceksiniz sütün artması için yoksa gelen misafirlere mi ikram edilir. ben ilk doğumumda kayısı-üzüm şerbeti yapıp kendim içiyodum siz glenlerede mi ikram ediyosunuz??
herkese iyi geceler annişler.uykulu bir gece geçirmeniz dileğiyle
ben geçen haftasonu niveanın çantasını carrefoursa'dan 32 tl'ye aldım.almak isteyenlere duyrulur.içindeki malzemeler zaten 32 tl tutar.
bende bugün aktardan karışım halinde aldım.kaya şeklinde kırmızı birşey.su ve şekerle karıştırıp kaynatıyormuşun.:44:
bende bendeeeeeeeeeeee:18::18::18::18:
:78:bak sen edepsize
benimki de ya salsa mı çaça mı bilmem ama asla yerinde durmuyor.o daracık yerde kıpır kıpır.artık alıştım.karnımı sağdan alıp sola götürüyor vallaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?