2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim iç karnım geniş olduğu için takılıyo bizim kız doktor teyzesi öle dedi kukusunu da açmıştı edepsiz kızım

Ya bizimki de yüzünü göstermeye gelince sıkışmış, ama içerde salsa yapıyor Sabahın köründen gece yarısına.. Neyse yapsın da merak etmiyim, oynasın dursun

Benim karnıma da erkek göbeği bu deyip duranlar oluyordu, doktor gösterdi ayrıntısıyla, babası da utandı edepsizler diye Her şeyini gördük kızımızın

sana da iyi akşamlar canım.ne olsun dertleşmeye devam.:78::78:ne olacak bu mart annişlerinin hali diye konuşuyoduk.patır patır dökülüyoz anlayacağın.:26:

valla mart annelerinin adını değiştirsek olucak..aman sağlıklı olsunlarda

evet ya bende 16 aldım...keşke baksaymışım bugün migrosa

arkadaşlar doğum yapan mart anneleri sezeryan veya normal kaçıncı haftada doğum yaptı acaba ..

ilk oğlumda 39+2de suyum gelmişti
Yüzünü göstermiş en azından, benimki dayamış yüzünü, sıkışık sıkışık oturuyor oluyor, göbüşünü poposunu seyrediyoruz

al bizdende okadar..adam gb bi göremedik kısmetse 10 gün sonra filan kendini görücez

canım banada hep erkek mi diye sorup duruyolar alıştım artık bugün bizim doktorumuz da aaa bak bak kukusu işte dedi allahtan bugün annem vardı yanımda eşim zaten baksada pek anlamıyo ultrasondan hatta bir keresinde karnını kafası sanmıştı

ben geçen haftasonu niveanın çantasını carrefoursa'dan 32 tl'ye aldım.almak isteyenlere duyrulur.içindeki malzemeler zaten 32 tl tutar.

kızlar ben bugün kızamık şekeri aldım sanırım lohusa şerbeti bundan yapılıyormuş nasıl yapılığını biliyormusunuz ayrıca gerçekten sütü arttırıcı özelliği varmı

ayy kızlar bende istiyorum lohusa şerbeti internette bir sitede toz halini görmüştüm acaba onda mı alsam

bende bugün aktardan karışım halinde aldım.kaya şeklinde kırmızı birşey.su ve şekerle karıştırıp kaynatıyormuşun.:44:

ayy buarada yarın sabah elif doguma gidecek.. ne heyecanlı... Allahım yardımcısı olsun...

her dogum haberinde ben bi tuhaf oluyorum,hem korkuyorum,hem heyecanlanıyorum
bende bendeeeeeeeeeeee:18::18::18::18:

:78:bak sen edepsize
benimki de ya salsa mı çaça mı bilmem ama asla yerinde durmuyor.o daracık yerde kıpır kıpır.artık alıştım.karnımı sağdan alıp sola götürüyor vallaha.

kızlar bu lahusa şerbetlerini kendinizmi içeceksiniz sütün artması için yoksa gelen misafirlere mi ikram edilir. ben ilk doğumumda kayısı-üzüm şerbeti yapıp kendim içiyodum siz glenlerede mi ikram ediyosunuz??

ben hem kendim içicem hemde gelenlere ikram edicem aklımda yoktu aslında ama annem heves etti şimdi

Evet ya babası bazen bakakalıyor karnımdaki oynamaya Kendi kendine sezaryen yapıp çıkacak diye korkuyoruz

Geçen hafta gittiğimizde idrar kesesini gösterdi doktor, bak dolmuş dedi, birazdan çişini yapacakmış Tam edepsiz kızım

arkadaslar 35 haftalık hamıleyım bugun doktora gıttık ve kılomuz 23oo cıktı cok az yanı ne yesem ne ıcsemmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…