kızlar ben bugün kızamık şekeri aldım sanırım lohusa şerbeti bundan yapılıyormuş nasıl yapılığını biliyormusunuz ayrıca gerçekten sütü arttırıcı özelliği varmı
bende aldım ama yanında çubuk tarçın karanfilde verdi öyle oluyormuş artık internetten bakarız
bende aldım ama yanında çubuk tarçın karanfilde verdi öyle oluyormuş artık internetten bakarız
canım gitmişim koskoca kocaelinde ankarada sürekli alışveriş yaptığım lokman hekimin şubesini bulmuşumbana niye vermediler :84::84:
ayy kızlar bende istiyorum lohusa şerbeti internette bir sitede toz halini görmüştüm acaba onda mı alsam
lohusa serbeti dediğiniz ne bilmiyorum annecikler ama bizde gelenlere KAynaR ikram edilir. damlanın dediği gibi cubuk karanfille yapılıyor.üstüne bol ceviz koyulur.. nasıl yapıldıgını tam olarak bilmiyorum ama adı kaynar
lohusa serbeti dediğiniz ne bilmiyorum annecikler ama bizde gelenlere KAynaR ikram edilir. damlanın dediği gibi cubuk karanfille yapılıyor.üstüne bol ceviz koyulur.. nasıl yapıldıgını tam olarak bilmiyorum ama adı kaynar
canım gitmişim koskoca kocaelinde ankarada sürekli alışveriş yaptığım lokman hekimin şubesini bulmuşumeee lokman hekimcide tanıdık çıktı hepsini verdi sağolsun
bana verdikleri şeker halinde tatlım bence netten alma lokman hekimden al derim buzdolabında saklıyoruz
sultan bahsetmişti nuraycım sizinki baaya farklı bişey tadını merak ettim yakın olsam içmeye gelirdim:78::78:
adı gibi kaynar mı ikram ediliyor
ayy buarada yarın sabah elif doguma gidecek.. ne heyecanlı... Allahım yardımcısı olsun...
her dogum haberinde ben bi tuhaf oluyorum,hem korkuyorum,hem heyecanlanıyorum
nasıl heyecanlıdır değilmi ben olsam uyuyamazdım kesin sabahı ederdim :76:ben korkmuyorumda heyecanlanıyorum neyse adanaya yolumuz düşerse kapılarınızı çalarız tatlım:78::78:
kızlar ben bugün kızamık şekeri aldım sanırım lohusa şerbeti bundan yapılıyormuş nasıl yapılığını biliyormusunuz ayrıca gerçekten sütü arttırıcı özelliği varmı
evet canım benzer ama bence kaynar daha çok baharatla yapıldığından ve şekeri abartı olmadığından daha hoş benim eşim adanalı kayınvalidem görümcemin doğumunda yapmıştı kaynar o zaman görmüştüm bizdeki lohusa şerbeti aacayip tatlı oluyo içini bayıyo öyle ceviz falanda yok
ben kayınvalideme dedim adanadan gelirken getirecek malzemeleri kaynar yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?