2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bugün kızamık şekeri aldım sanırım lohusa şerbeti bundan yapılıyormuş nasıl yapılığını biliyormusunuz ayrıca gerçekten sütü arttırıcı özelliği varmı

kızlar ben bugün kızamık şekeri aldım sanırım lohusa şerbeti bundan yapılıyormuş nasıl yapılığını biliyormusunuz ayrıca gerçekten sütü arttırıcı özelliği varmı

bende aldım ama yanında çubuk tarçın karanfilde verdi öyle oluyormuş artık internetten bakarız

lohusa serbeti dediğiniz ne bilmiyorum annecikler ama bizde gelenlere KAynaR ikram edilir. damlanın dediği gibi cubuk karanfille yapılıyor.üstüne bol ceviz koyulur.. nasıl yapıldıgını tam olarak bilmiyorum ama adı kaynar

bana niye vermediler :84::84:
canım gitmişim koskoca kocaelinde ankarada sürekli alışveriş yaptığım lokman hekimin şubesini bulmuşumeee lokman hekimcide tanıdık çıktı hepsini verdi sağolsun
ayy kızlar bende istiyorum lohusa şerbeti internette bir sitede toz halini görmüştüm acaba onda mı alsam

bana verdikleri şeker halinde tatlım bence netten alma lokman hekimden al derim buzdolabında saklıyoruz

sultan bahsetmişti nuraycım sizinki baaya farklı bişey tadını merak ettim yakın olsam içmeye gelirdim:78::78:

hımmm torpillisin yanii

ayy buarada yarın sabah elif doguma gidecek.. ne heyecanlı... Allahım yardımcısı olsun...

her dogum haberinde ben bi tuhaf oluyorum,hem korkuyorum,hem heyecanlanıyorum

evet canım benzer ama bence kaynar daha çok baharatla yapıldığından ve şekeri abartı olmadığından daha hoş benim eşim adanalı kayınvalidem görümcemin doğumunda yapmıştı kaynar o zaman görmüştüm bizdeki lohusa şerbeti aacayip tatlı oluyo içini bayıyo öyle ceviz falanda yok
ben kayınvalideme dedim adanadan gelirken getirecek malzemeleri kaynar yapıcaz

kızlar ya şubat annelerini okudukça nasıl doğurasım geliyo bebişlerini anlatıyolar mucize gibi inanamıyorum şu an karnımda minik bi adam olduğuna heralde doğunca anca idrak edicem rabbim hayırlı doğumlar versin hepimize artık bol bol geziyorum alışvverişe gittim sinemaya gittim oğluş iyice kanala girsinde doğurayım diye eşimde burdayken yani yarın akşama kadar doğursam keşkeeeeeeeeeeeeee

ayy buarada yarın sabah elif doguma gidecek.. ne heyecanlı... Allahım yardımcısı olsun...

her dogum haberinde ben bi tuhaf oluyorum,hem korkuyorum,hem heyecanlanıyorum

nasıl heyecanlıdır değilmi ben olsam uyuyamazdım kesin sabahı ederdim :76:ben korkmuyorumda heyecanlanıyorum neyse adanaya yolumuz düşerse kapılarınızı çalarız tatlım:78::78:

geçen gün muhteşem yüzyılda yapılmıştı show haberde gösterdi 1 litre suya 1kilo şeker 2 parça kızamık şekeri koyup kaynatıyosun birde temiz tülbentin içine çubuk tarçın ve karanfil koyup bağlayıp onuda içine atıyosun kaynıyo işte öyle ister sıcak ister soğutup içiyosun

ben de seviyorum canım kaynarın tadını.. :)
yapın yapın,cok faydalı walla.

Heyooo benim de annem kaynar getirecek Mersin'den gelirken. Kaynarın baharatları aktarlarda toplu satılıyor zaten, tek tek karıştırmıyorlar.. Sadece toz haline getirmek için havanda filan dövüyorlar.. Hmmmmm nefis olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…