arkadaslar 35 haftalık hamıleyım bugun doktora gıttık ve kılomuz 23oo cıktı cok az yanı ne yesem ne ıcsemmmmmmmmmmmmm[/QUOTE
bizimde kilo problemimiz oldu geçen haftalarda...bende hergün süt,yumurta ve muz yedim,ben tabi abarttım hamur işi,tatlı ne varsa götürdümde...birde yedikten sonra hareket etmedim pek,yakmayayım diyesanırım faydası oldu bir haftada 400 grm aldık...
canıım cok saoll hemen uygulayayım...ben pek yerımde durmuyorum hamur ısı falan da yemıyoduum bende bu hafta yıyıp ıcıyım ohalde:)arkadaslar 35 haftalık hamıleyım bugun doktora gıttık ve kılomuz 23oo cıktı cok az yanı ne yesem ne ıcsemmmmmmmmmmmmm[/QUOTE
bizimde kilo problemimiz oldu geçen haftalarda...bende hergün süt,yumurta ve muz yedim,ben tabi abarttım hamur işi,tatlı ne varsa götürdümde...birde yedikten sonra hareket etmedim pek,yakmayayım diyesanırım faydası oldu bir haftada 400 grm aldık...
uzuluyorum ama almıyorum dıye drum habıre et ye dıyoo ettten bıktım yıyenıyorum zaten mıdem bulanıyooooo.......saol tekrra canım
bir iki saattir belim çok ağrıyo kasıklarıma da vuruyo bazen.
ama dakika tutamıyorum. düzensiz sanırım. doğum sancısı nasıl oluyo?
gaz sancısı gibi ama belim de çok ağrıyo. ne ki bu? yardımmmm
doğum sancısı nasıl oluyo. bu ağrı hiç geçmiyo sadece hafifliyo. sonra bir daha vuruyo. arkadaşlar bilgisi olan var mı? yardım istiyorum lütfeeeen.
dakika tut ve uzan bakalım gececekmi
yok cnm uzanamıyorum. daha da artıyo. sadece bir kaç kez geçti sandım ama geçmedi.
bazen çok artıyo bir-bir buçuk dakika sürüyo.
doğum sancısı nasıl oluyo. bu ağrı hiç geçmiyo sadece hafifliyo. sonra bir daha vuruyo. arkadaşlar bilgisi olan var mı? yardım istiyorum lütfeeeen.
dogum sancısına benziyo yaa hast yakın mı
ay haftan çok küçükk canım y yapma sancı olmasın
Ama hiç geçmiyor diyor, doğum sancısı olsa gidip gelmesi gerekmez mi, gaz sancısı filan gibi görünüyo?
bilmiyorum kızlar. inşallah öylesine bir sancıdır. inşallah geçer.
dakikalar düzensiz. öyleyse yalancı sancıdır bunlar İNŞALLAH.
ben çıkıyorum inşallah geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?