2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn canım bende uyuyamadım nezle olmuşum burnumun tıkanaıklığından nefes alamadım gıcık oldum senin gibi çoooooooooooook özledim yüzüstü yatmayıevet belkide minik oğlu kucağındadır allah yardımcısı olsun

AYY cnm gunaydın..sen de erkensisin demek... cook gecmiş olsun ya,dikkat et kendine.. burun tıkanıklıgı için okyanus suyu ya da serum fizyolojik al cnm eczaneden. cok iyi geliyor..

Amin cnm,Allah yardımcısı olsun...
bugun sabaha kdr deli gibi yagmur yagdıı burda,şimdi de yagıyor,hava kapalı,ruhum daraldı...

Günaydın Nuray,, Burcu Damla;
Umarım iyisinizdir,
Elsiye iyi şanslar umarım çok rahat bir doğum geçirir.
hepinizi öpüyorum..

çok sağol annemde dedi canım ama kapalıdır bugün burdada kapalı yağmurlu kasvetli bir hava var
Umarım iyisinizdir,
hepinizi öpüyorum..
bizde seni öpüyoruz canım

astsubay evet canım aynı zamanda hakem

anladim canim.

masallah canim kuzuna

kızzlarrrrrrrr bende bu hafta salı gunu ınsallah doguma gıdecem ınsallaahhhh

hakkinda hayirlisi canim. saglikla al insallah kuzunu kucagina

slm kızlar...ben geldim
bugün son hazırlıklarımıda bitirdim derin bi temizlik yaptık uğraşmam artık temizlikle...
çok yoruldum ama kızım bekler inşallah haftaya cumartesiye kadar...

gule gule kirlensin insallah :)

masallah canim kuzuna oh tarihde belli olmus. saglikla al insallah kucagina canim

kesinlikle
offf ben çok korkuyorum yaaa.galiba biz de yaklaşıyoruz.ben 37+4oldum bu aradagaliba ben doğuramıycam.oğluşum içimde kalsa olmuyo mu?

bizde de kaynar yapilir ama ben lohusa serbetinin tadini daha cok seviyorum

Eki Görüntüle 144288 çok suratsızdık kızlar bugün yerim ben cimcimemi yeeerrrrr

masallah

gecmis olsun canim.

Umarım iyisinizdir,
hepinizi öpüyorum..

gunaydin canim. evet, elif e kolay dogumlar simdiden insallah.

canım geçmiş olsun
inşallah yalancı sancıdırlar

günaydın canıım
geçmiş olsun
sevmiyorum nezleyi
inşallah çabucak atlatırsın,
zencefilli ballı ılık-sıcak arası sütü hızlıca içmek rahatlatıyor canım

Umarım iyisinizdir,
hepinizi öpüyorum..

Günaydın Gökçen
Moonlightcığım sana da günaydın ,
burda da hava yağmurlu canım

günaydın tüm annecikler
nasılsınız?
bugün elsi doğumda inşallah sağlıcakla ve kolayca ömerciğini alır kucağına

burcucuğum sana da günaydın

gunaydın kızlar nasılsınız?dun emınnune gıttım ve bbek sekerlerını aldım ama sıze ne sorucam ben hast cukulata mevlutte bebek seklerımı versem dıye karar veremedım ..bıde ne sırucam ben ılk dogumumda sonra takmamıstım bunun konusu gecmıs te aklıma geldı bundada ınsallah taktırmaz ...gercekten sonda olayından tırsıyorum cunku...

hastanede çikolata ver canım mevlüddede şekerleri sondayı bilmedğim için bir korku yok:26::26:

hastanede çikolata ver canım mevlüddede şekerleri sondayı bilmedğim için bir korku yok:26::26:

cnmm aslında bende sonda olayını bılmıyorum hıc taktırmadım fakat burdan cok acıyor fln dedıklerı ıcın korktum acıkcası fakat benım ılk dogumumdada takmamıstım b undada taktırmaz herhalde..

canim hastaneyede evde vermek uzerede draje cikolata aldim ben. kasede sunacagim. yalniz ben cem i de yenidogan sunneti yaptiracagim icin, babanemiz gitmeden (dogumda gelip 1 hafta kalip geri donecek) 7 gunluk oldugunda hem dogumu icin, hem de abisinin (can da 1,5 aylikken olmustu sunneti)ve kendisinin sunneti icin yasin okutturacagim. mevlut gibi olacak bir cesit. sunnet sekeri yaptiracagim.

sonda bana buyuk oglumda uyutulduktan sonra takilmisti. cikartirken daha kendime gelemedigim icin acisini tam hatirlamiyorum ama acidigini hatirliyorum. İnsallah takilmaz bunda. bende lavmandan cok tirsiyorum, insallah ikisinide yapmaz bu sefer..

artık sonda olayı yok kızlar korkmayın.bi fıs fıs var onu sıkıyolar tamam.

aman canim bilgilendirir misin? sende kullanildi mi bu sprey? nasil bir sey? nereye sıkılyor?

artık sonda olayı yok kızlar korkmayın.bi fıs fıs var onu sıkıyolar tamam.

banada bı sey sıkmıslardı bıde doktorum 9 dan sonra su bıle ıcmıceksın demıstı ve hastanede bısey sıktılar ve sonda takılmamıstı ama burdan hep sonda takıldı bıze denıldıgı ıcın bı an endıse ettım ama yanı 2 yıl once takılmadıgına göre sımdı hıc takılmaz sanırsam..

canim sende idrar yaptigimiz bolgeye mi sıktılar? doktoruma sorayim bir bakayim. lavman yapildi mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…