- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
günaydııın annecikler.. ben herzamanki gibi uyuyamıyorum... sağ ve sol yanım tutuldu resmen... yüzüstü yatmayı cok özledim ben ya... hayırlısıyla geçseydi şu son gunlerimiz..
bu arada Elsi için cok heyecanlıyım.. belki dogumdadır su an.. dua ettim onun için...
günaydınnnn canım bende uyuyamadım nezle olmuşum burnumun tıkanaıklığından nefes alamadım gıcık oldum senin gibi çoooooooooooook özledim yüzüstü yatmayıevet belkide minik oğlu kucağındadır allah yardımcısı olsun
Günaydın Nuray,, Burcu Damla;
Umarım iyisinizdir,
Elsiye iyi şanslar umarım çok rahat bir doğum geçirir.
hepinizi öpüyorum..
çok sağol annemde dedi canım ama kapalıdır bugünAYY cnm gunaydın..sen de erkensisin demek... cook gecmiş olsun ya,dikkat et kendine.. burun tıkanıklıgı için okyanus suyu ya da serum fizyolojik al cnm eczaneden. cok iyi geliyor..
Amin cnm,Allah yardımcısı olsun...
bugun sabaha kdr deli gibi yagmur yagdıı burda,şimdi de yagıyor,hava kapalı,ruhum daraldı...
bizde seni öpüyoruz canımGünaydın Nuray,, Burcu Damla;
Umarım iyisinizdir,
hepinizi öpüyorum..
astsubay evet canım aynı zamanda hakem
ii akşamlar kızlar..benim 2 3 cm açılmam vardı biliyosunuz doktorum 10 gün içinde doğum olabilir demişti ama 10 gün geçti zatengelmeye niyeti yok sanırım kızımın..bu arada kilo almış kuzum..3009 gr olmuş..çok sevindim bende..nst hafif sancılar çıktı aslında heran doğum olabilir hayırlısıyla sağlıkla çok canımızı acıtmadan inş...
kızzlarrrrrrrr bende bu hafta salı gunu ınsallah doguma gıdecem ınsallaahhhh
slm kızlar...ben geldim
bugün son hazırlıklarımıda bitirdimderin bi temizlik yaptık uğraşmam artık temizlikle...
çok yoruldum amakızım bekler inşallah haftaya cumartesiye kadar...
selam kızlar geçmişi okuyayım dedim tansiyonum düştü vallabende bugün salıyı bekleyemedim kontrole gittim kızım 3175gr olmuş boyumuzda 49 cm nst de bi sorun çıkmadı herşey yolunda gidiyor dedi çok fazla hareket ediyor bazen canımı bile yakıyor dedim bi sorun mu var diye sordum sıkışık bir bebek değil dedi yeri geniş olduğu için tepinip duruyomuş zilli ve bugün beni asıl mutlu eden şey doktorumuz insafa geldi inadını kırdı veeee doğumum için 28 şubat saat 9:00 a gün verdi yaniiii eşimin doğumgününde kızımız hayata merhaba diyecek ayyyyy çok mutlu oldum çooookkkkkk
kesinlikle
offf ben çok korkuyorum yaaa.galiba biz de yaklaşıyoruz.ben 37+4oldum bu arada galiba ben doğuramıycam.oğluşum içimde kalsa olmuyo mu?
lohusa serbeti dediğiniz ne bilmiyorum annecikler ama bizde gelenlere KAynaR ikram edilir. damlanın dediği gibi cubuk karanfille yapılıyor.üstüne bol ceviz koyulur.. nasıl yapıldıgını tam olarak bilmiyorum ama adı kaynar
günaydınnnn canım bende uyuyamadım nezle olmuşum burnumun tıkanaıklığından nefes alamadım gıcık oldum senin gibi çoooooooooooook özledim yüzüstü yatmayıevet belkide minik oğlu kucağındadır allah yardımcısı olsun
Umarım iyisinizdir,
hepinizi öpüyorum..
bir iki saattir belim çok ağrıyo kasıklarıma da vuruyo bazen.
ama dakika tutamıyorum. düzensiz sanırım. doğum sancısı nasıl oluyo?
gaz sancısı gibi ama belim de çok ağrıyo. ne ki bu? yardımmmm
Umarım iyisinizdir,
hepinizi öpüyorum..
anladim canim.
masallah canim kuzuna
hakkinda hayirlisi canim. saglikla al insallah kuzunu kucagina
gule gule kirlensin insallah :)
masallah canim kuzunaoh tarihde belli olmus. saglikla al insallah kucagina canim
bizde de kaynar yapilir ama ben lohusa serbetinin tadini daha cok seviyorum
masallah
gecmis olsun canim.
gunaydin canim. evet, elif e kolay dogumlar simdiden insallah.
günaydın tüm annecikler
nasılsınız?
bugün elsi doğumda inşallah sağlıcakla ve kolayca ömerciğini alır kucağına
gunaydın kızlar nasılsınız?dun emınnune gıttım ve bbek sekerlerını aldım ama sıze ne sorucam ben hast cukulata mevlutte bebek seklerımı versem dıye karar veremedım ..bıde ne sırucam ben ılk dogumumda sonra takmamıstım bunun konusu gecmıs te aklıma geldı bundada ınsallah taktırmaz ...gercekten sonda olayından tırsıyorum cunku...
hastanede çikolata ver canım mevlüddede şekerleri sondayı bilmedğim için bir korku yok:26::26:
gunaydın kızlar nasılsınız?dun emınnune gıttım ve bbek sekerlerını aldım ama sıze ne sorucam ben hast cukulata mevlutte bebek seklerımı versem dıye karar veremedım ..bıde ne sırucam ben ılk dogumumda sonra takmamıstım bunun konusu gecmıs te aklıma geldı bundada ınsallah taktırmaz ...gercekten sonda olayından tırsıyorum cunku...
artık sonda olayı yok kızlar korkmayın.bi fıs fıs var onu sıkıyolar tamam.
canım nasıl oldunnnnn
artık sonda olayı yok kızlar korkmayın.bi fıs fıs var onu sıkıyolar tamam.
banada bı sey sıkmıslardı bıde doktorum 9 dan sonra su bıle ıcmıceksın demıstı ve hastanede bısey sıktılar ve sonda takılmamıstı ama burdan hep sonda takıldı bıze denıldıgı ıcın bı an endıse ettım ama yanı 2 yıl once takılmadıgına göre sımdı hıc takılmaz sanırsam..
hayır cnmm makattan bı sey sıktılar ama hıc acımıyor yanı lagman gıbı ama can acısı olmuyor cnmm ...canim sende idrar yaptigimiz bolgeye mi sıktılar? doktoruma sorayim bir bakayim. lavman yapildi mi peki?
canım zor bir geceydi ama sonra uyumuşum
bi uyandım sancı yok bel ağrısı var hafif
atlattık şükür
yalancı sancıydı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?